שרשור תגובות: YES PLANET משיקה אולמות קולנוע חדישים ומימד רביעי

חדשות ועדכונים של HT Magazine
godZilla
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 407
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #21 

IceB כתב:
במקום לבנות מתחם קולנוע אחד מול השני - היתי שמח לראות השקעה משותפת לכיוון האיכות ולא רק הכמות... (b)
...
אחד מול השני - זו רק ההתחלה - בעוד שנה וחצי מתחם חדש של סינמה סיטי בצ'ק פוסט-חיפה מול YES PLANET-חיפה בדיוק. כמו בראשון רק בסדר ההפוך :)

ד"א איזו עולם קטן - לא כמו אולם הקולנוע :D

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1286
שם מלא: שי שלוס
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #22 

עופר, לגבי שאלת ה-3D, אני רוצה להבהיר משהו -
המשקפיים הן פסיביות בכל האולמות, למרות שיש שני סוגים של משקפיים - אחד לאולמות הרגילים + 4dx ואחד ל-IMAX
בשני הסוגים מדובר במשקפים מקוטבות אולם בקיטוב שונה ככה שאי אפשר להשתמש במשקפיים הרגיליות בIMAX ולהיפך.

PINI_S
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #23 

חברים יקרים אשמח לשתף אתכם בחוויה שהייתה לי ביס פלאנט מהיום.
פשוט גועל נפש אחד גדול , המתחם נפתח טרם זמנו מתחם האוכל לא היה פעיל , ובמתחם של האולמות
לא ראו את השטיח מרוב לכלוך , האולם נראה כאילו הוא קיים כבר כמה שנים לפחות.
השרות והיחס של הסדרנים היה מגעיל ונראה שאף אחד שם לא מבין בשיווק ושהרושם הראשון הוא מאוד חשוב.
את ההבטחה הגדולה של 4DX אני יכול לסכם בהיה נחמד לא יותר מזה , זה לא מה שהם מראים בפרסומות (אם אתם נאביים ומאמינים להם)
וכמובן שגם הם ממשיכים לנצל אותנו בגביית מחירים פשוט מופקעים על פפוקורן ושתייה.
לדעתי בגישה השיווקית שלהם היום כאשר יש את הסינמה סיטי שמציע פעילות מעבר לצפיה בסרט , ומתחם עדיף של מסעדות .
אין מה לחפש שם . המקרה של התחרות כאן מזכיר לי את המקרה של קיקה ו איקאה .
ולא ירחק היום שההשקעה העצומה שלהם תרד לטמיון.
בקיצור אני הייתי ראיתי שמעתי והתאכזבתי , אוליי אם הם היו מתאפקים ופותחים את כל המתחם יחד עם מתחם האוכל משקעים יותר בהדרכה
לנתינת שירות יעיל וטוב ע"י הסדרנים והקופאיות הרושם הראשוני היה טוב יותר כרגע אין למה לחזור בטח כשיש את הסינמה סיטי .

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5002
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #24 

גם אני הייתי שם לפני כמה ימים .

גם אני התפלאתי על המתחם ה"סגור" של האוכל.
לא הייתי בסרט מכיוון שלא נשארו כרטיסים (לא תכננתי לראות , פשוט פתאום קפץ החשק ל- 4DX)

לגבי כרטיס לקולנוע - אני לא אתווכח אם יקר או לא , נשאיר את זה לאחרים.

המחירים שראיתי שם היו זולים יותר במעט ממתחם הסינמה סיטי (גם מחירי הכרטיסים וגם האוכל) .
לגבי האוכל / שתייה - כן , אתה צודק , המחירים בכל בתי הקולנוע גבוהים בצורה פראית .

Rainbow
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 422
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #25 

הייתי במתחם בשבת האחרונה.
כמו שציינו שני קודמיי,המסעדות היו סגורות ולא היה הרבה מה לעשות שם.
לא יודע מה יהיה בדיוק בעתיד עם המתחם הזה,אבל לא נראה לי שזה יצליח.
בסינמה סיטי חוץ מבתי הקולנוע יש בנוסף חנויות שונות ומגוונות,מסעדות וכד'.
במתחם יס פלנט חוץ מלראות סרט,אין מה לעשות.

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #26 

טוב, אז גם אני הייתי היום... אמנם לא לסרט, סתם להציץ סקרנות.
מה שראיתי זה סנדרום חוזר של "קיקה".
כל מי ששמעתי ממנו שביקר אומר שהתאכזב. הקהל באיזור המרכז כנראה התרגל למתחם קולנוע, עם מסעדות, חנויות מעניינות, פעילות לילדים וכו' (סינמה סיטי רמת השרון/הרצליה, קולנוע בקניונים, יס פלנט ר"ג) ופתאום מגיע לשם ו... כלום.
אז נכון, שיש שם מבחר (דל ולא איכותי מספיק) של מסעדות שעדיין סגורות, ואגם, אבל עדיין.
ולאלה שאומרים שזה משרת את תושבי האזור - אסור לשכוח שבנס ציונה וברחובות יש בתי קולנוע פעילים.

גם אני לא יודע כמה זה יחזיק מעמד ונקווה שלא יהפוך להיות סוג של פיל כמו השופ-אין.

ודבר אחד חשוב אחרון - התכנון האיום והנורא של עניין השירותים, שבסוף הסרט (שעתיים של אכילת פופקורן מלוח וקולה בליטרים במזגן) היציאה היא ישירות מחוץ למתחם, וההכרח לחזור חזרה למתחם, לעבור בדיקה ביטחונית ולעלות שוב לקומה השלישית - ראויה לגנאי. רק בגלל זה אני אחשוב פעמיים אם לראות שם סרט או לא - בהחלט לא מומלץ לבוא עם ילדים.

yoav4x4
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2611
שם מלא: יואב בן חורין
נתן תודות: 233 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #27 

roypeles כתב: ודבר אחד חשוב אחרון - התכנון האיום והנורא של עניין השירותים, שבסוף הסרט (שעתיים של אכילת פופקורן מלוח וקולה בליטרים במזגן) היציאה היא ישירות מחוץ למתחם, וההכרח לחזור חזרה למתחם, לעבור בדיקה ביטחונית ולעלות שוב לקומה השלישית - ראויה לגנאי. רק בגלל זה אני אחשוב פעמיים אם לראות שם סרט או לא - בהחלט לא מומלץ לבוא עם ילדים.
...
כל כך מסכים איתך!
אני ואישתי היינו בשבת בסרט ב VIP.
סוף הסרט, אישתי שנמצאת בחודש שישי להריונה, רצתה ללכת לשירותים.
הסדרן לא נתן לה לחזור למתחם המרכזי ואמר לה שתצא עם כולם ויש בהמשך שירותים-גורנישט.
ירדנו שלוש קומות ברגל, בחדר מדרגות שעדיין בבניה, שבסופו נפלטנו לרחוב.
חזרנו פנימה, עברנו שוב את התור עם האבטחה, ואז אישתי הייתה צריכה לטפס שלוש קומות עד לשירותים(כשהיא בחודש שישי, מתה מחום ומתה לפיפי).
וכל זאת אחרי שלפני שניה היינו ב VIP.
איך בוקי נאה אומר: "VIP עלאק"...
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1286
שם מלא: שי שלוס
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #28 

yoav4x4 כתב:
roypeles כתב: ודבר אחד חשוב אחרון - התכנון האיום והנורא של עניין השירותים, שבסוף הסרט (שעתיים של אכילת פופקורן מלוח וקולה בליטרים במזגן) היציאה היא ישירות מחוץ למתחם, וההכרח לחזור חזרה למתחם, לעבור בדיקה ביטחונית ולעלות שוב לקומה השלישית - ראויה לגנאי. רק בגלל זה אני אחשוב פעמיים אם לראות שם סרט או לא - בהחלט לא מומלץ לבוא עם ילדים.
...
כל כך מסכים איתך!
הסדרן לא נתן לה לחזור למתחם המרכזי ואמר לה שתצא עם כולם ויש בהמשך שירותים-גורנישט.
חזרנו פנימה, עברנו שוב את התור עם האבטחה, ואז אישתי הייתה צריכה לטפס שלוש קומות עד לשירותים(כשהיא בחודש שישי, מתה מחום ומתה לפיפי).
...
יותר מזה - בפתיחה מנכ"ל תיאטראות ישראל אמר שהיציאה היא למתחם ולא לסמטה חשוכה.
אני מניח שמילים לחוד ומעשים לחוד.

Caleb666
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #29 

אני אישית נהניתי מאוד לראות את The Dark Knight Rises ב-Digital IMAX. הרבה זמן לא הייתה לי הרגשה כזאת בזמן שראיתי סרט. המסך הגדול יותר (לא ממש בהרבה, אבל עדיין), הסאונד המשופר, הקולנוע המרווח כולם תרמו לחוויה.

אם אני כבר הולך להוציא 45-50שח על כרטיס, אז אני נוסע לראשון.

dudil
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1015
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #30 

yoav4x4 כתב:
...
כל כך מסכים איתך!
...
ובהמשך...
הרי הם לא המציאו את הקונספט של VIP, כולה היו צריכים לראות מה עשות בסיטי ולהעתיק... אבל תעבת הבצע כנראה גברה. לומר על ארוחת הערב עלובה זו כנראה מחמאה, לא מזכיר אפילו מה שיש בסיטי כמו גם חלוקת הפופקורן והשתיה.
מה הקטע עם הדלפק??? למה צריך לעמוד בתור כדי לקבל את הפופקורן? מה זה הכוסות הקטנות האלו? וקופסאות הפופקורן הקטנטנות? אני ל-VIP שלהם כנראה כבר לא אגיע, עדיף בסיטי.
דודי.

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #31 

אני עכשיו פה ממתין לסרט. אעדכן בהמשך :)

Satyr82
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 337
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #32 

באיזו שורה הכי מומלץ לשבת ב אולם 4DX בראשון לציון ?

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”