בעייה באוסקר

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
docfeelgood
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 99 פעמים

שליחה #21 

תתקשר ל״אספרסימו"

הם מתקנים הכל ואמינים מאוד.http://www.espressimo.co.il/

ברוך הבא לפורום :D

benk
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 443
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #22 

פפו כתב:שלום לכל אוחזי אוסקר איפה מתקנים אותה ? מצטער קופי טים לא ממש ענו לי שלחו אותי לקבלן חיצוני לידיעתכם
קודם כל שלחו אותי למעבדה ברמת השרון שם פתחו ,סגרו .לא תיקנו לצערי,בקיצור לפני שאתם קונים מכונה ,ויש המון אנשים שמבטיחים לכם המון הבטחות ,אל תיפלו בפח ,קודם כל שרות,אין שרות אל תיקנו,כרגע אין מי שיתקן לי את המכונה ,שלחו אותי לקבלן שגם הוא לא יודע אם הוא יכול לתקן ,הוא אמר לי שהוא לא פתח אף פעם אוסקר,אז שימו לב ,המכונה הזו עלתה לי 4500 שח אז מה הפלא שאני נורא מתוסכל,,,,,,,,,,,,,,,,
...
המכונה עדיין באחריות? אם כן היבואן מחוייב לתת שירות, אם לא באחריות לך לאספרסימו.
אגב, מה הבעיה במכונה? אולי נוכל לעזור לך

פפו
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #23 

קודם כל תודה רבה על העידכון ,אני מודה לכם,המכונה לא באחריות,הבעיה שלי אחרי חליטת הקפה אין לי קיטור בפיית ההקצפה ,אני תמיד הקצפתי בזמן חילטת הקפה ,למעשה באוסקר אין קשר בין חליטת הקפה להקצפה,והיום אין לי קיטור,אני צריך לחכות עוד שלוש עד ארבע דקות עד שיש לי קיטור ,בנתיים הקפה מתקרר ,בקיצור אין פיתרון ,ומה שעצוב הוא שגם בחברה אין פיתרון,לתשומת ליבכם כל אוחזי האוסקר ,ולכל אלה שמעתדים לקנות אוסקר שימו לב ,אל תתלהבו בהתחלה ,גם אני התלהבתי אני משתמש רק במי בריטה ,ועדיין לא תפורה הבעיה לדעתי באיטליה לא יודעים את הבעיה

shoki222
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 547
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

פנה לחברת קופיקס בזכרון יעקב.המכונה משוגרת אליהם עם שליח שלהם.

שליחה #24 

פפו כתב:שלום לכל אוחזי אוסקר איפה מתקנים אותה ? מצטער קופי טים לא ממש ענו לי שלחו אותי לקבלן חיצוני לידיעתכם
קודם כל שלחו אותי למעבדה ברמת השרון שם פתחו ,סגרו .לא תיקנו לצערי,בקיצור לפני שאתם קונים מכונה ,ויש המון אנשים שמבטיחים לכם המון הבטחות ,אל תיפלו בפח ,קודם כל שרות,אין שרות אל תיקנו,כרגע אין מי שיתקן לי את המכונה ,שלחו אותי לקבלן שגם הוא לא יודע אם הוא יכול לתקן ,הוא אמר לי שהוא לא פתח אף פעם אוסקר,אז שימו לב ,המכונה הזו עלתה לי 4500 שח אז מה הפלא שאני נורא מתוסכל,,,,,,,,,,,,,,,,
...

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”