שאלות בנוגע למצלמות אבטחה לעסק

מערכות אזעקה, מצלמות אבטחה וכו'
Scanner פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 512
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #21 

תודה רבה.
אני עדיים אשמח לקבל תשובות על השאלות המקוריות שלי- החיבורים ואורך הכבלים.

בנוסף, אחרי בדיקה עם חברות, החלטתי לוותר על מצלמת PTZ אחת ולהגדיל את התקציב ל-2500$. אני ממש לא רוצה לחרוג יותר מזה. זה פותר לי את בעיית האיכות?

תודה רבה על התגובה הראשונה שמועילה. (Y)

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4872
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #22 

Scanner כתב:תודה רבה.
אני עדיים אשמח לקבל תשובות על השאלות המקוריות שלי- החיבורים ואורך הכבלים.

בנוסף, אחרי בדיקה עם חברות, החלטתי לוותר על מצלמת PTZ אחת ולהגדיל את התקציב ל-2500$. אני ממש לא רוצה לחרוג יותר מזה. זה פותר לי את בעיית האיכות?

תודה רבה על התגובה הראשונה שמועילה. (Y)
...
ממה שיצא לי לקרוא - כאשר מדובר במרחקים כל כך גדולים כמו שאתה מתאר, מומלץ לעבוד אלחוטית.
בין אם המצלמות עצמן אלחוטיות ובין אם הן מחוברות למעיין AP באופן חוטי והוא מעביר שידור אלחוטית אל ראוטר.
אתה יכול לתאר מה המרחקים של כל מצלמה ומיקום היחסי שלהן מהמקום אליו כולן אמורות להתנקז?
יכול להיות שלמצלמה/ות הרחוקות כדאי שיהיו אלחוטיות, והשאר חוטית.
מבחינת סכומים זה יכול לכסות באיכות טובה, רק תבדוק איך אתה רוצה ליישם את הרעיון שלך -
לקנות חבילה מלאה של מערכת + מצלמות, או לאסוף חלקים בנפרד ולבנות הכל בעצמך.
ההבדל במחיר די ברור (לבנות בעצמך יעלה פחות כסף ויאפשר גמישות בבחירת חומרה, אך ייקח הרבה יותר זמן הן בבחירה, הרכבה וRAMP UP, מערכת שלמה תעלה יותר אך תחסוך ממך הרבה תפעול עצמי).

OhadR
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 246
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #23 

molvy כתב:מנהלים!!!!

צריך לצנזר את OhadR ואת JEXY

הסגנון והניסוח האלימות המילולית וניבול הפה ממש לא מתאים לפורום ולאתר והם ממש מביישים את האתר ואת כלל הגולשים.

אני חושב שצריך לחסום אותם ויפה שעה אחת קודם

OhadR ו-JEXY

תתבישו!!!
...
הפוסל במומו פוסל, מה עם קצת דמוקרטיה לא טוב לך כבר?

OhadR
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

פרסם את ההצעה יאלה בוא נראה אותך

שליחה #24 

elrom כתב:לאחרונה סיימנו לבנות בית.
בתחילת הדרך, ביקשתי הצעות מחיר לאזעקה, מערכת מצלמות ואינטרקום עם מסך 7".
פניתי למספר חברות "שמתמחות" בזה ו"מתקינות מורשות" כדברי אחד המגיבים פה.
המחירים שקיבלתי היו הזויים והראו רק רצון לעשוק.
הצעת מחיר לאינטרקום עם מסך 7", יצאה, עם מע"מ, קרוב ל 7000 ש". (אפילו בלי להעביר את הצינורות ביציקות, זה עלי) זה נראה הגיוני? מסך 7" במחיר של פלזמה 60". וכן, מדובר היה באותו *** סיני שעולה 100$. אין לי בעיה שיתפרנסו וירוויחו, אבל יש גבול.
מערכת מצלמות (שוב בלי לדאוג לצנרת, שזה עיקר העבודה) במחיר הזוי של 10,000 ש"ח. ושוב מדובר באותו *** סיני שכולנו יכולים להביא לבד. דרך אגב, הזבל הסיני הזה עובד מצויין.
במערכת האזעקה, רצו גם סכומים הזויים על הגלאים והמוח. היות שפה אין הרבה אפשרויות היה עוד יותר פשוט לראות את ההבדל בתמחור של הרכיבים עצמם. גלאים שעולים 50$ הוצעו במאות שקלים, לא כולל התקנה כמובן.
אז מספיק עם הסיפורים האלו של מתקינים מורשים וכו'. זה תחום קשה עם הרבה שחקנים ולכן מנסים להוציא את המקסימום מהלקוחות מאחר ורובם לא מבינים.
...
חבוב שקניתי את הדירה שלי שילמתי לעורך דין 22 אלף בלי מעמ על שתי פגישות חוזה וחתימות, זה נראה לך הגיוני אבל לשלם למישהו על אחריות לשנה שבכל קריאה 24 שעות זה תמוה בעיניך?

סרוק לPDF את הצעת המחיר שקיבלת ופרסם אותה בלי שם המציע ככה נוודא שאתה לא מבלבל תמוח

mdls
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 96
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

עזוב אוהד, רד מהעץ, זו לא בושה לאמר טעיתי.

שליחה #25 

:roll:

OhadR
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

Re: עזוב אוהד, רד מהעץ, זו לא בושה לאמר טעיתי.

שליחה #26 

mdls כתב::roll:
...
חבוב, גם אני פעם לא הבנתי למה אני צריך לשלם על חולצה 300 שקל שבארצות הברית היא עולה 100, עד שחבר שלי פתח חנות בקניון סיפר לי שחוץ ממשכורות שכירות לקניון ארנונה דמי ניהול מלאי וכדומה כל הקניונים בארץ מחולקים לשתי משפחות עזריאלי ועופר ובגלל זה הם לוקחים איזה שכירות שהם רוצים ואם לא מתאים להם ואתה קטן לא תהיה בשום קניון ואז הבנתי

הטייקונים אשמים לא בעלי החנויות שמרויחים 10 שקל ולא יהיו מיליונרים בחיים, וזה שיעור פה לכל השכירים שחוץ מלסגור את הטלפון דקה אחרי שהם יוצאים מהעבודה לא יודעים לנהל עסק בגרוש ולא מבינים למה לא מוכרים להם במחיר עלות, אולי עכשיו ירד לכם האסימון בטלפון הדפוק שלכם

byoyo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 327
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #27 

OhadR, מעבר לשאט הנפש לגבי התשובות שלך ושל העוסק השני בתחום, עליך להבין שהפורום איננו בהגדרה המקום שלך ללקט קליינטים.
הבן אדם רוצה לעשות לבד.
הוא לא אמר שהוא רוצה אחריות.
הוא לא אמר שהוא רוצה שירות.
הוא מחפש ייעוץ - זה בדיוק הייעוד של הפורום.
סה"כ היו לו כמה שאלות והנחות יסוד (שזה כלל לא משנה אם הן שגויות הוא לא).

אתם מציגים את זה כאילו מדובר במדע טילים.
לא כך הדבר, כל בן אדם עם קצת חוש טכני ומחשובי (בעיקר אם הולכים על פתרון מבוסס IP) יכול לתפעל את כל העניין ללא שום בעיה.

אתם יכולים לקפוץ ולהגיד *** סיני כל הזמן.
עם כל הכבוד לזבל הסיני, ביחס של עלות תועלת לא תמצא טוב ממנו.
יכול להיות שזה מספיק לדרישותיו.

יש לי מספר מצלמות החל מזבל סיני כהגדרתכם (FOSCAM) וכלה בפאר היצירה (AXIS).
אני לא יכול לומר ש- Axis נותן פי 10 תמורה ל- FOSCAM.

להלן הציוד שיש לי, אשמח לענות על שאלות:
1. FOSCAM FI8918W אלחוטי (דגם של 400 ש"ח ב- ivory)
2. Panasonic BB-HCM511
3. AXIS 215
4. AXIS 5512

הכל מוקלט ב- NVR:
QNAP VIOSTOR 4008 PRO
לטעמי ההתעסקות עם בנייה של מחשב שיעשה את העבודה הנ"ל אינה שווה את ההתעסקות (בדיוק כמו שאלת הלבנות או לקנות NAS מוכן).

הכל עשיתי לבד.
הכל זמין ונגיש מהסלולרי.

תומר.

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #28 

Scanner,

לדעתי במידה ויש לך ידע בסיסי במחשבים ורשתות, העסק פשוט, במיוחד אם אתה קונה DVR standalone, ולא כחלק ממחשב.
אינני מכיר את האופציות מעבר לים.
להבנתי קיימים מס' פרמטרים בסיסיים בבחירת DVR:
1. מספר מצלמות נדרש - זה אינו ניתן להרחבה, ולכן חשוב כבר עתה לבדוק האם תיתכן הרחבת השימוש בעתיד הקרוב.
2. רזולוציה - ליבת המכשיר: יש מספר תקנים. כמובן שככל שהרזולוציה של ה- DVR עולה, כך התמונה תהיה ברורה יותר, במגבלות המצלמות שתבחר. הרזולוציות הפופולריות היום הינם 4CIF, וכן D2. חפש באינטרנט פרטים מדוייקים עליהם.
3. ממשק - רוב מכשירי ה-DVR הנוכחים מתממשקים לאייפון\אנדרואיד, וחלקם אפילו לבלקברי.
מומלץ שתתרשם מהממשק, נוחות השימוש בו, צפיה בתוכן מוקלט וכו'.

מצאתי כי לכל מערך מצלמות יתרונות משלו.

לקוית:
1. יציבות - תלוי קו, וחשמל בלבד. ההשחלה פשוטה. ניתן לרכוש חיווט משולב (תמונה וחשמל) מוכן עם התקעים, או כבל משולב לפי מטר רץ, ואת התקעים בנפרד
2. מגוון מצלמות רחב וזול על פני החלופות האחרות

לאלחוטית:
1. אין חובה במכשיר DVR - ניתן להקליט ישירות על כל מחשב המחובר לרשת הביתית, או אפילו מחשב מרוחק המחובר לאינטרנט.
2. ניתן להשתמש במגוון רחב של תוכנות חינמיות ובתשלום, באינטרנט, בעלות פונקציות אינסופיות.
3. אין תלות בתשתית. ניתן להציב מצלמה במקומות מרוחקים, מוסווים וללא תשתית חוטית.

רזולוציית ה dvr: כיום הבסיס הינו 4cif. מעליו יש גם d1. תקרא על הגדלים ברשת.
מספר הקוים במצלמה, או במילים אחרות, כמות הפרטים בתמונה. המינימום הוא 420 קו. לרוב האיכות הנל מספקת. קיימים גם 650 קו. הכל תלוי בתקציב.
מספר מצלמות. נקבע עפי תיכנון מראש. נהוג לפזר מצלמות בנקודות מפתח, בקרן זוית של חדר, עמ לקבל תיועד מקס של האיזור.

להצבת המצלמות ובחירתם כך שיתאימו לדרישה מהם, חשיבות מכרעת:
גודל העדשה, מיקום המצלמה, רוחב הפריים, אמצעי לראיית לילה, מיגון. לשם כך חלק מהחנויות מאפשרות לך לנסות המצלמה ובמידה ואינה תואמת הציפיות - להחליפה.

עוצמת הזום של העדשה. הכלל שככל שהזום גבוה יותר, התמונה המתועדת צרה יותר.
ההתקנה פשוטה. קיימים כבלים מוכנים עם קונקטורים, וכן לפי מטר רץ, אליהם יש להרכיב קונקטור.
במידה וההתקנה תחת תיקרת גבס, עדיף לרכוש הכבלים המוכנים. במידה ונדרשת השחלה בצינורות תשתית, חייבים כבל לפי מטר.

קבל 2 לינקים למידע נוסף:
http://www.provision-isr.com/product-up ... 1-2012.pdf
http://www.ratzon.co.il/
מחנות זו גם אני רכשתי את הציוד. רצוי שתגיע מוכן ותדע מהן העדפותיך.

ככלל, אין מגבלה לאחריות על DVR או מצלמות במידה והתקנת בעצמך.
גם המושג "מתקין מורשה" שנוי במחלוקת בתחום הזה. ההרשאה שלהם מסתכמת בהנפקת חשבונית.
בכל חנות שמכבדת את עצמה יש טכנאי שישמח לתת לך הסבר מפורט על הקינפוג של ה- DVR.

בהצלחה!
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4872
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #29 

byoyo
מסכים איתך, על הרוב.
שאלת הלקנות NAS או לבנות מתחלקת ל3 דרגות:
1. הכי פשוט ויקר זה לקנות מוכן, אבל צריך להבין שהמחיר מתקזז עם הזמן שתחסוך בבנייה של שרת, ותמיכה וכתובת של יצרן השרת. במיוחד אם אין לך רקע בנושא.
2. השני הכי פשוט זה לבנות שרת שכל המצלמות יקליטו אליו.
3. וזה הכי מסובך וגם הכי גמיש (זה מה שבניתי מבוסס zoneminder) שרת שעליו תוכנת מעקב שעושה הכל. שליטה, זיהוי, התראה והקלטה בעזרת כל מצלמה. גם מצלמת רשת פשוטה. אצלי זה שימש למעקב אחר החתולות כדי לגלות מה הן עושות עם העטים שנעלמו לנו מהשולחן. העבריינית נתפסה על חם... קיבלתי התראה למייל עם תמונה של תחילת האירוע, התחברתי מיד לשרת מרחוק וצפיתי בה בשעת העבירה. לעטים שלום.

mdls
חבר פעיל
חבר פעיל

הרגת אותי..

שליחה #30 

ufffnick כתב:byoyo
מסכים איתך, על הרוב.
שאלת הלקנות NAS או לבנות מתחלקת ל3 דרגות:
1. הכי פשוט ויקר זה לקנות מוכן, אבל צריך להבין שהמחיר מתקזז עם הזמן שתחסוך בבנייה של שרת, ותמיכה וכתובת של יצרן השרת. במיוחד אם אין לך רקע בנושא.
2. השני הכי פשוט זה לבנות שרת שכל המצלמות יקליטו אליו.
3. וזה הכי מסובך וגם הכי גמיש (זה מה שבניתי מבוסס zoneminder) שרת שעליו תוכנת מעקב שעושה הכל. שליטה, זיהוי, התראה והקלטה בעזרת כל מצלמה. גם מצלמת רשת פשוטה. אצלי זה שימש למעקב אחר החתולות כדי לגלות מה הן עושות עם העטים שנעלמו לנו מהשולחן. העבריינית נתפסה על חם... קיבלתי התראה למייל עם תמונה של תחילת האירוע, התחברתי מיד לשרת מרחוק וצפיתי בה בשעת העבירה. לעטים שלום.
...
(Y) (Y)

OhadR
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #31 

lasik כתב:Scanner,

לדעתי במידה ויש לך ידע בסיסי במחשבים ורשתות, העסק פשוט, במיוחד אם אתה קונה DVR standalone, ולא כחלק ממחשב.
אינני מכיר את האופציות מעבר לים.
להבנתי קיימים מס' פרמטרים בסיסיים בבחירת DVR:
1. מספר מצלמות נדרש - זה אינו ניתן להרחבה, ולכן חשוב כבר עתה לבדוק האם תיתכן הרחבת השימוש בעתיד הקרוב.
2. רזולוציה - ליבת המכשיר: יש מספר תקנים. כמובן שככל שהרזולוציה של ה- DVR עולה, כך התמונה תהיה ברורה יותר, במגבלות המצלמות שתבחר. הרזולוציות הפופולריות היום הינם 4CIF, וכן D2. חפש באינטרנט פרטים מדוייקים עליהם.
3. ממשק - רוב מכשירי ה-DVR הנוכחים מתממשקים לאייפון\אנדרואיד, וחלקם אפילו לבלקברי.
מומלץ שתתרשם מהממשק, נוחות השימוש בו, צפיה בתוכן מוקלט וכו'.

מצאתי כי לכל מערך מצלמות יתרונות משלו.

לקוית:
1. יציבות - תלוי קו, וחשמל בלבד. ההשחלה פשוטה. ניתן לרכוש חיווט משולב (תמונה וחשמל) מוכן עם התקעים, או כבל משולב לפי מטר רץ, ואת התקעים בנפרד
2. מגוון מצלמות רחב וזול על פני החלופות האחרות

לאלחוטית:
1. אין חובה במכשיר DVR - ניתן להקליט ישירות על כל מחשב המחובר לרשת הביתית, או אפילו מחשב מרוחק המחובר לאינטרנט.
2. ניתן להשתמש במגוון רחב של תוכנות חינמיות ובתשלום, באינטרנט, בעלות פונקציות אינסופיות.
3. אין תלות בתשתית. ניתן להציב מצלמה במקומות מרוחקים, מוסווים וללא תשתית חוטית.

רזולוציית ה dvr: כיום הבסיס הינו 4cif. מעליו יש גם d1. תקרא על הגדלים ברשת.
מספר הקוים במצלמה, או במילים אחרות, כמות הפרטים בתמונה. המינימום הוא 420 קו. לרוב האיכות הנל מספקת. קיימים גם 650 קו. הכל תלוי בתקציב.
מספר מצלמות. נקבע עפי תיכנון מראש. נהוג לפזר מצלמות בנקודות מפתח, בקרן זוית של חדר, עמ לקבל תיועד מקס של האיזור.

להצבת המצלמות ובחירתם כך שיתאימו לדרישה מהם, חשיבות מכרעת:
גודל העדשה, מיקום המצלמה, רוחב הפריים, אמצעי לראיית לילה, מיגון. לשם כך חלק מהחנויות מאפשרות לך לנסות המצלמה ובמידה ואינה תואמת הציפיות - להחליפה.

עוצמת הזום של העדשה. הכלל שככל שהזום גבוה יותר, התמונה המתועדת צרה יותר.
ההתקנה פשוטה. קיימים כבלים מוכנים עם קונקטורים, וכן לפי מטר רץ, אליהם יש להרכיב קונקטור.
במידה וההתקנה תחת תיקרת גבס, עדיף לרכוש הכבלים המוכנים. במידה ונדרשת השחלה בצינורות תשתית, חייבים כבל לפי מטר.

קבל 2 לינקים למידע נוסף:
http://www.provision-isr.com/product-up ... 1-2012.pdf
http://www.ratzon.co.il/
מחנות זו גם אני רכשתי את הציוד. רצוי שתגיע מוכן ותדע מהן העדפותיך.

ככלל, אין מגבלה לאחריות על DVR או מצלמות במידה והתקנת בעצמך.
גם המושג "מתקין מורשה" שנוי במחלוקת בתחום הזה. ההרשאה שלהם מסתכמת בהנפקת חשבונית.
בכל חנות שמכבדת את עצמה יש טכנאי שישמח לתת לך הסבר מפורט על הקינפוג של ה- DVR.

בהצלחה!
...
בהצלחה לך עם הפרויז'ן שלך העיקר שאתה מרוצה

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7039
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #32 

זה לדעתי בדיוק כמו להתקין מערכת קולנוע ביתי יש כאלה שזקוקים למתקין ויש שאוהבים לעשות את זה לבד.

לדעתי לעשות את זה לבד הרבה יותר כדאי גם מבחינת כסף (המון כסף נחסך) וגם מבחינת ההתאמה לרצונות ולמאוויים של בעל הדירה כי כשמביאים בעל מקצוע הוא תמיד מנסה לכפות את דעתו על בעל הדירה ולא תמיד זה בגלל שזה לטובת בעל הדירה

והמבין הבין!!

הייתי בסרט של תוצאת סין ואחריות של שנה והכול בלבולי מוח כי החנות נותנת לכם אחריות על הציוד ולא חשוב מי התקין העיקר שהשימוש לא היה בלתי מתאים

OhadR
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #33 

molvy כתב:זה לדעתי בדיוק כמו להתקין מערכת קולנוע ביתי יש כאלה שזקוקים למתקין ויש שאוהבים לעשות את זה לבד.

לדעתי לעשות את זה לבד הרבה יותר כדאי גם מבחינת כסף (המון כסף נחסך) וגם מבחינת ההתאמה לרצונות ולמאוויים של בעל הדירה כי כשמביאים בעל מקצוע הוא תמיד מנסה לכפות את דעתו על בעל הדירה ולא תמיד זה בגלל שזה לטובת בעל הדירה

והמבין הבין!!

הייתי בסרט של תוצאת סין ואחריות של שנה והכול בלבולי מוח כי החנות נותנת לכם אחריות על הציוד ולא חשוב מי התקין העיקר שהשימוש לא היה בלתי מתאים
...
אני מבין שעשית סקר מקיף ולפי התוצאות אתה רושם את כל השטויות שלך?!

mdls
חבר פעיל
חבר פעיל

למנהלי האתר שמישהו כבר יחסום את המשועמם OhadR,

שליחה #34 

OhadR כתב:
molvy כתב:זה לדעתי בדיוק כמו להתקין מערכת קולנוע ביתי יש כאלה שזקוקים למתקין ויש שאוהבים לעשות את זה לבד.

והמבין הבין!!

...
אני מבין שעשית סקר מקיף ולפי התוצאות אתה רושם את כל השטויות שלך?!
...
:x

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78806
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #35 

OhadR

עם כל הכבוד לדמוקרטיה, אם תמשיך להתבטא כך נאלץ להפרד כידידים. הפורום הזה נבנה על עזרה הדדית ולא על תוקפנות ואגרסיה.

סגנון הדיון שלך הוא מתחת לכל ביקורת בשרשור הזה.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7039
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #36 

אוהד היקר

לא עשיתי מחקר..... עשיתי התקנה!!

עלה לי כשליש ממה המתקינים המליצו ועשיתי מערך שאני החלטתי שהוא נכון עבורי (המתקינים ה"מקצועיים" דחפו אותי לכל מיני אופציות שהיו מאוד מתאימות להם אבל לא לי)

התוצאה לשביעות רצוני המלאה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78806
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #37 

mdls

יש כפתור דווח, לא מדווחים בתוך שרשורים!

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #38 

מבלי להתייחס להתכתשות המיותרת שפרצה בשרשור אני לא מבין מה התועלת בכל המערכות האלו,ואסביר
נגיד שאני נמצא במרחק מהבית ופורצים חודרים וגונבים,מה אני יכול לעשות חוץ מלקבל הודעה שהבית נפרץ? להודיע למשטרה? הרי אני בעצמי גם אם אני מתחת לבית לא הולך להתמודד עם הפורצים
תחשבו על זה

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #39 

טעות שלי
קצת באיחור ראיתי שפותח השרשור מחפש מערנת מצלמות לעסק
אני חשוב שגם שם מערת המצלמות לא תביא הרבה תועלת אלא אם היא תהייה מחוברת למוקד שרות אפקטיבי
ובכדי למנוע את ההתנפלות הצפויה של ohadh,אז לא אין לי חברה למוקד שמירה

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 93 פעמים

Re: עזוב אוהד, רד מהעץ, זו לא בושה לאמר טעיתי.

שליחה #40 

OhadR כתב:
mdls כתב::roll:
...
חבוב, גם אני פעם לא הבנתי למה אני צריך לשלם על חולצה 300 שקל שבארצות הברית היא עולה 100, עד שחבר שלי פתח חנות בקניון סיפר לי שחוץ ממשכורות שכירות לקניון ארנונה דמי ניהול מלאי וכדומה כל הקניונים בארץ מחולקים לשתי משפחות עזריאלי ועופר ובגלל זה הם לוקחים איזה שכירות שהם רוצים ואם לא מתאים להם ואתה קטן לא תהיה בשום קניון ואז הבנתי

הטייקונים אשמים לא בעלי החנויות שמרויחים 10 שקל ולא יהיו מיליונרים בחיים, וזה שיעור פה לכל השכירים שחוץ מלסגור את הטלפון דקה אחרי שהם יוצאים מהעבודה לא יודעים לנהל עסק בגרוש ולא מבינים למה לא מוכרים להם במחיר עלות, אולי עכשיו ירד לכם האסימון בטלפון הדפוק שלכם
...
אתה מאשים את השכירים על הקושי בלהיות עצמאי ?

לך תהיה שכיר :wink:

שלח תגובה

חזור אל “אבטחה ומיגון”