מדיה פורטל בגירסה חדשה
For The Record מפעיל שרת משל עצמו שמקרא ARGUS במקום השרת של MP.
הוא מאד יציב. עובד גם עם XMLTV, תומך בהרבה סוגים של כרטיסים וכו'
כשאתה מתקין אתה בוחר האם להתקין SERVER + CLIENT או רק אחד מהשניים.
הקליינט שלו פשוט דורס את הקליינט של MP, ואז כל מה שאתה עושה בקליינט זה להגדיר לו מה שם השרת והוא מתחבר אליו לבד.
הסקינים הפופולרים תומכים ב-FTR (אני משתמש ב-PureVision HD שמפותח ע"י catavolt שהוא אחראי צוות ה-design של MP, אז תמיד כל החידושים נתמכים מיד בסקינים שלו).
הוא מאד יציב. עובד גם עם XMLTV, תומך בהרבה סוגים של כרטיסים וכו'
כשאתה מתקין אתה בוחר האם להתקין SERVER + CLIENT או רק אחד מהשניים.
הקליינט שלו פשוט דורס את הקליינט של MP, ואז כל מה שאתה עושה בקליינט זה להגדיר לו מה שם השרת והוא מתחבר אליו לבד.
הסקינים הפופולרים תומכים ב-FTR (אני משתמש ב-PureVision HD שמפותח ע"י catavolt שהוא אחראי צוות ה-design של MP, אז תמיד כל החידושים נתמכים מיד בסקינים שלו).
לאורך השנים האחרונות נטען שהוא יותר יציב, מהיר וכו'.
יש לו תמיכה בשרותי WEB. זאת אומרת שאתה יכול להתחבר אליו בכל מקום בעולם ולראות את ה-EPG, להגדיר לו להקליט תוכנית מסויימת וכו'.
יש גם אפליקציה לסמארטפונים שמתחברת אליו.
לטעמי הוא נוח להגדרה ונותן יותר אפשרויות.
לדוגמא: הילדים שלי רוצים שאני אקליט להם את "הדרדסים" כל יום מערוץ 1.
התוכנית משודרת פעמיים ביום. אני יכול להגדיר לו שיקליט את הדרדסים מערוץ 1 אבל רק תוכניות שמתחילות בססיסות השעה 16:00.
כמובן שאם יש את מספר הפרק הוא ידע לזהות לא לחזור על פרק פעמיים...
אתה יכול להגדיר לו quota עבור ההקלטות...
בקיצור - יש הרבה אפשרויות לשחק איתן...
אהה... ויש לו manual לא רק בכלל. שעוזר מאד בהגדרות הראשוניות.
יש לו תמיכה בשרותי WEB. זאת אומרת שאתה יכול להתחבר אליו בכל מקום בעולם ולראות את ה-EPG, להגדיר לו להקליט תוכנית מסויימת וכו'.
יש גם אפליקציה לסמארטפונים שמתחברת אליו.
לטעמי הוא נוח להגדרה ונותן יותר אפשרויות.
לדוגמא: הילדים שלי רוצים שאני אקליט להם את "הדרדסים" כל יום מערוץ 1.
התוכנית משודרת פעמיים ביום. אני יכול להגדיר לו שיקליט את הדרדסים מערוץ 1 אבל רק תוכניות שמתחילות בססיסות השעה 16:00.
כמובן שאם יש את מספר הפרק הוא ידע לזהות לא לחזור על פרק פעמיים...
אתה יכול להגדיר לו quota עבור ההקלטות...
בקיצור - יש הרבה אפשרויות לשחק איתן...
אהה... ויש לו manual לא רק בכלל. שעוזר מאד בהגדרות הראשוניות.
לעדכן אתכם שיש תיקון לבעית החיבור לכרטיסים אנלוגיים לכל מי ששידרג את שרת ה TV לגירסה 1.30
http://forum.team-mediaportal.com/threa ... 301/page-2
יש להוריד את הקובץ המצורף ANALOGFIX בלינק לעצור את TVSERVICE להחליף את הקבצים בספריית שרת מדיה פורטל TV.
זה אמור לפתור את הבעייה.
צח
http://forum.team-mediaportal.com/threa ... 301/page-2
יש להוריד את הקובץ המצורף ANALOGFIX בלינק לעצור את TVSERVICE להחליף את הקבצים בספריית שרת מדיה פורטל TV.
זה אמור לפתור את הבעייה.
צח
שימו לב :
התיקון הראשון שיצא לא עבד והיום יש עידכון נוסף ששווה לבדוק אם פותר את הבעיה עם הכרטיסים האנלוגיים .
http://forum.team-mediaportal.com/threa ... ost-882747
צח
התיקון הראשון שיצא לא עבד והיום יש עידכון נוסף ששווה לבדוק אם פותר את הבעיה עם הכרטיסים האנלוגיים .
http://forum.team-mediaportal.com/threa ... ost-882747
צח
שלום לכל משתמשי מדיה פורטל
עפ"י הפורום התיקון האחרון עובד ואכן פותר את הבעיה מול כרטיסים אנלוגיים כגון PVR150 .
בגירסה 1.3.0Beta יהיה לזה גם תיקון באופן רישמי.
Dbrain
עכשיו שווה לך לנסות לעבור באופן מלא לגירסה החדשה בתצורת MULTISEAT.
צח
עפ"י הפורום התיקון האחרון עובד ואכן פותר את הבעיה מול כרטיסים אנלוגיים כגון PVR150 .
בגירסה 1.3.0Beta יהיה לזה גם תיקון באופן רישמי.
Dbrain
עכשיו שווה לך לנסות לעבור באופן מלא לגירסה החדשה בתצורת MULTISEAT.
צח
את הלינק הזה גם אני קראתי
אני יותר שואל לגבי חוויות אישיות שכל אחד נתקל בגרסה החדשה
דוגמא שמאוד אהבתי
ליד כל סרט רשום כמה פעמים ראיתי אותו ובאיזה אחוז הפסקתי לראות בפעם האחרונה
מי עוד נתקל בתופעות חדשות ? - כך כל אחד ישתף את שלו ונלמד האחד מן השני
אני יותר שואל לגבי חוויות אישיות שכל אחד נתקל בגרסה החדשה
דוגמא שמאוד אהבתי
ליד כל סרט רשום כמה פעמים ראיתי אותו ובאיזה אחוז הפסקתי לראות בפעם האחרונה
מי עוד נתקל בתופעות חדשות ? - כך כל אחד ישתף את שלו ונלמד האחד מן השני
ממה שאני ראיתי עד עכשיו - כרגע ב-default מותקן ה-LAV FILTERS בגירסה 0.51 ו-MP שם אותם כמפענחים בברירת מחדל.
אני לא הצלחתי לראות סרטים שצילמתי במצלמת הוידאו (1080P) עם הפילטרים האלו. זה נתקע כל הזמן.
עם FFDSHOW DXVA כן הצלחתי.
השינוי הכי בולט הוא הצבעים ב-TVGUIDE. אבל לצורך כך צריך שב-tvguide.xml תתווסף שורת category לכל תוכנית. למרות שלוחות המשדרים תומכים בזה (וואלה, הוט), ה-grabber לא. ביקשתי להוסיף את זה ל-totalEPG. כרגע הצלחתי להוסיף את זה ל-WebGrab+ וזה עובד טוב עם וואלה. החיסרון מבחינתי ב-וואלה הוא שהם לא מפרסמים מספר פרק עבור הסדרות שלהם.
על מנת שיהיה לך מזג אוויר אתה חייב להתקין את World Weather בגירסה 0.56. המוזר הוא שהגירסה הזו לא זמינה דרך הכלי שלהם, והייתי צריך להוריד אותה ידנית.
אני לא הצלחתי לראות סרטים שצילמתי במצלמת הוידאו (1080P) עם הפילטרים האלו. זה נתקע כל הזמן.
עם FFDSHOW DXVA כן הצלחתי.
השינוי הכי בולט הוא הצבעים ב-TVGUIDE. אבל לצורך כך צריך שב-tvguide.xml תתווסף שורת category לכל תוכנית. למרות שלוחות המשדרים תומכים בזה (וואלה, הוט), ה-grabber לא. ביקשתי להוסיף את זה ל-totalEPG. כרגע הצלחתי להוסיף את זה ל-WebGrab+ וזה עובד טוב עם וואלה. החיסרון מבחינתי ב-וואלה הוא שהם לא מפרסמים מספר פרק עבור הסדרות שלהם.
על מנת שיהיה לך מזג אוויר אתה חייב להתקין את World Weather בגירסה 0.56. המוזר הוא שהגירסה הזו לא זמינה דרך הכלי שלהם, והייתי צריך להוריד אותה ידנית.