eline.co.il - שירות בחלם - יותר מצחיק ממעצבן
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
זה המשמעות של יבואן פרללי ולא רשמי עדיף לשלם מעט יותר ולקנות את המוצר מהיבואן הרשמי..
ליבואן רשמי יש גיבוי של היצרן, יש לו מעבדות מקצועיות, שירות מהיר ויותר פתרונות מאשר ליבואן אפור שמחזיק מעבדה אחת עבור כל מוצריו, זמן המתנה לטיפול ארוך מהרגיל, שירות לקוחות קלוקל, ותיקון חאפר
ואני לא מדבר על ELINE נקודתית אלא בכללי...
ליבואן רשמי יש גיבוי של היצרן, יש לו מעבדות מקצועיות, שירות מהיר ויותר פתרונות מאשר ליבואן אפור שמחזיק מעבדה אחת עבור כל מוצריו, זמן המתנה לטיפול ארוך מהרגיל, שירות לקוחות קלוקל, ותיקון חאפר
ואני לא מדבר על ELINE נקודתית אלא בכללי...
- the_squire
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
צודק 100%benny123 כתב:זה המשמעות של יבואן פרללי ולא רשמי עדיף לשלם מעט יותר ולקנות את המוצר מהיבואן הרשמי..
ואני לא מדבר על ELINE נקודתית אלא בכללי......
חבל שהבנתי את זה רק אחרי שהוצאתי 500 ש"ח
אבל מה שטוב נלמד להבא.
זהו, שאני לא ממש מבין למה שילמת כסף על תיקון מכשיר, שהוא תחת האחריות??the_squire כתב:אחרי שבוע הם מצאו גם בעיה בשכבת הטאצ' של המכשיר אז אשרתי להם לתקן את כל הבעיות במכשיר ב-500 ש"ח
(תבינו שהמכשיר עוד נמצא במסגרת האחריות כי לא עברה שנה מאז שרכשתי אותו אצלם)....
- the_squire
-
- חבר שרק התחיל

מצטרף לדבריך, זו הפעם האחרונה שאני קונה או מתקן מכשיר בחברת Elinebenny123 כתב:זה המשמעות של יבואן פרללי ולא רשמי עדיף לשלם מעט יותר ולקנות את המוצר מהיבואן הרשמי..
ואני לא מדבר על ELINE נקודתית אלא בכללי......
הזמנתי מכשיר מטאצ'גרופ ואני מאמין שהפעם אני אהיה מרוצה!
- the_squire
-
- חבר שרק התחיל

אני גם הייתי המום אבל שמע אין לך עם מי לדבר בחברה הזו,roubchin כתב:זהו, שאני לא ממש מבין למה שילמת כסף על תיקון מכשיר, שהוא תחת האחריות??the_squire כתב:אחרי שבוע הם מצאו גם בעיה בשכבת הטאצ' של המכשיר אז אשרתי להם לתקן את כל הבעיות במכשיר ב-500 ש"ח
(תבינו שהמכשיר עוד נמצא במסגרת האחריות כי לא עברה שנה מאז שרכשתי אותו אצלם).......
ישר אמרו שמחבר ה-USB נשבר מה שלא נראה לי כל כך נכון כי כשהבטתי בו לפני השליחה אליהם
הוא היה נראה שלם.
חוץ מזה כשהם "מצאו" גם התקלה במסך (המכשיר עבד פיקס לפני השליחה אבל מילא)
הם טענו שהאחריות יצרן לא חלה על שכבת הטאצ' של המכשיר, שזה נשמע לי טיפשי אבל בסדר.
בכל אופן למדתי באמת מהטעות שלי והסיבה שהפצתי את זה באינטרנט היא כדי שתלמדו ולא תפלו בפח
כמו שאני נפלתי.