בשעה טובה הגיעה ה 55VT50 הביתה...

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
purefun
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #21 

dor8 כתב:Purefun ,

Wt50 לא מהווה ולא יכול להוות שום reference.
וגם שום מסך לד היקפי כמוהו לא יוכל.
מסכים כמו שארפ עלית , טושיבה סוו ופיליפס 9706 נותנים ביצועים בעשר דרגות יותר טובים מהמסך הזה !
...
אשמח לקבל מקור מהימן לטענותיך, ולא זריקה מהמותן. לזרוק ששארפ עלית יותר טוב כל אחד יכול. רק שכחת לציין שבמחיר שלו אני יכול לרצף את הקיר במסכי WT50. זה כמו להגיד שמסך OLED החדש של LG יותר טוב. אותו הדבר.
ואם תיקח את מה ש - nils3373 טוען - שמסך 855 של סוני ניצח בכל מבחן כמעט, אזי WT50 מושווה בכל המבחנים רק מול HX920 היותר בכירה של סוני, שהיא גם FULL LED, והוא עדיין לא מפסיד (אני נזהר בכוונה ולא אומר מנצח). אז במקום לזרוק טענות שווא - כדאי לחזקן תחילה עם נתונים של מעבדות מוסמכות או מבקרים מנוסים שבדקו את המסכים בפועל עם ציוד מקצועי.

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #22 

לא צריך שום ציוד מקצועי בשביל לראות הבדל בין wt50 לhx920 !
פשוט מכבים את האור לגמרי ומיד תראה את הפער בעומק השחורים והקונטרסט הטבעי לטובת הסוני.
במידה ובכל זאת לא תבחין בהבדלים או עדיין תטען ליתרון כלשהו לwt50 ממליץ בחום לפנות לאופטומטריסט הקרוב לביתך..
אתה בטח מאלה שחושבים שאם כתוב על זה פנסוניק אז זה אוטומטית הכי טוב אבל מה לעשות שבמציאות זה לגמרי לא המצב.

purefun
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #23 

מוכן להביא WT50 אם אתה מביא HX920 או HX855 להשוואה של אחד על אחד. באותם התנאים ועם אותם התכנים.
ושוב - אני מוכן להודות שסוני טובה. לעולם לא טענתי אחרת. וגם קניתי אחת (רק שביטלתי לבסוף). מקומם אותי אבל הטון דיבור והביטול המוחלט של תחרות כלשהי לסוני. אנחנו לא מדברים כרגע של מי הילד היותר יפה (זה דיי ברור), אלא על מסך, והשיקולים כאן צריכים להיות קרים ונטולי אמוציות. אני צירפתי אין סוף ביקורות, קישורים וטענות, ואתה צירפת רק טון דיבור מעליב. ככה לא בונים חומה (או הוכחה לטענותיך).

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #24 

תראה ,

אם נעלבת מהטון קבל התנצלות.
לגבי ההשוואה אני כרגע מדבר על WT50 מול HX920 ומשאיר בצד לרגע את הHX855 שלגביה אתה עוד יכול לטעון לאיזו שהיא תחרות מצד הפנסוניק.

אתה פשוט לא יכול להשוות טכנולוגיה מתקדמת הרבה יותר (local dimming על לד מלא) מול טכנולוגיה פשוטה יותר (לד היקפי שגם נותן יתרון בעיצוב כי זה מאפשר מסך דק יותר).
זה לגמרי לא יהיה אפשרי טכנולוגית למסך לד היקפי להשוות ביצועים למסך לד מלא עם לוקאל דימינג בדגש על קונטרסט טבעי ואיכות השחורים - צפיה בחושך מוחלט ! אין פה שום אמוציות זו פשוט עובדה ותבדוק אותי אצל כל מי שאתה מחזיק ממנו מומחה למסכים.

guy_k פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 899
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #25 

dor8 כתב:תראה ,

אם נעלבת מהטון קבל התנצלות.
לגבי ההשוואה אני כרגע מדבר על WT50 מול HX920 ומשאיר בצד לרגע את הHX855 שלגביה אתה עוד יכול לטעון לאיזו שהיא תחרות מצד הפנסוניק.

אתה פשוט לא יכול להשוות טכנולוגיה מתקדמת הרבה יותר (local dimming על לד מלא) מול טכנולוגיה פשוטה יותר (לד היקפי שגם נותן יתרון בעיצוב כי זה מאפשר מסך דק יותר).
זה לגמרי לא יהיה אפשרי טכנולוגית למסך לד היקפי להשוות ביצועים למסך לד מלא עם לוקאל דימינג בדגש על קונטרסט טבעי ואיכות השחורים - צפיה בחושך מוחלט ! אין פה שום אמוציות זו פשוט עובדה ותבדוק אותי אצל כל מי שאתה מחזיק ממנו מומחה למסכים.
...
איך הגענו לכאן...?
גיא, אני ואתה ודי!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”