[נערך]: התאמת מכשירים **לכאלה שלא רוצים סמארטפון** לרשת הוט מובייל
- usagi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 183
- שם מלא: usagi
לגבי הנוקיה C2-01 - כאשר קונים מחנויות פרטיות. הדגם שתומך בהוט מובייל הוא C2-01.5
אני קניתי מחנות פרטית KSP אחרי שוידאתי את הדגם הנ"ל.
ונכון ה-RM הוא 722.
המכשיר בשימוש אצל אבא שלי ועבר כבר שבוע מאז שרכשתי לו - והוא מרוצה מאוד והמכשיר עובד מצויין
וזמן סוללה מצויין
לי באופן אישי יש נוקיה 6120C - בן 5 שנים
שקניתי ממישהו שהביא אותו מחו"ל לפני 5 שנים.
למזלי ה-RM הוא 243 שעובד יופי עם הוט מובייל - כמובן שהגרסה עדכון האחרונה שלו היא 7.20 שהיא יציבה יופי עם הרשת של הוט מובייל
אני מרוצה וגם זמן סוללה מצויין
אני קניתי מחנות פרטית KSP אחרי שוידאתי את הדגם הנ"ל.
ונכון ה-RM הוא 722.
המכשיר בשימוש אצל אבא שלי ועבר כבר שבוע מאז שרכשתי לו - והוא מרוצה מאוד והמכשיר עובד מצויין
וזמן סוללה מצויין
לי באופן אישי יש נוקיה 6120C - בן 5 שנים
שקניתי ממישהו שהביא אותו מחו"ל לפני 5 שנים.
למזלי ה-RM הוא 243 שעובד יופי עם הוט מובייל - כמובן שהגרסה עדכון האחרונה שלו היא 7.20 שהיא יציבה יופי עם הרשת של הוט מובייל
אני מרוצה וגם זמן סוללה מצויין
- razi_pazi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 390
כבר הציעו לך את הנוקיה c2-01.
לינק לתשומת ליבך:
http://www.smilephone.co.il/?storeid=30 ... &id=346590
נראה לי שאם הדגישו את עניין התאימות אז זה התת מודל הרלוונטי (אלא אם הם משקרים במודע...)
לינק לתשומת ליבך:
http://www.smilephone.co.il/?storeid=30 ... &id=346590
נראה לי שאם הדגישו את עניין התאימות אז זה התת מודל הרלוונטי (אלא אם הם משקרים במודע...)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
במקום אחד כתוב (בניסוח מאוד לא ברור) שהתוספת עבור דגם 850/2100 ("פלאפון + רמי לוי ובכל שאר החברות החדשות") היא 49 ובמקום אחר 59 ש"ח. שיחליטו...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- usagi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 183
- שם מלא: usagi
אממ... את זה באמת צריך לברר עם החנות.pixies כתב:במקום אחד כתוב (בניסוח מאוד לא ברור) שהתוספת עבור דגם 850/2100 ("פלאפון + רמי לוי ובכל שאר החברות החדשות") היא 49 ובמקום אחר 59 ש"ח. שיחליטו......
אני רכשתי את הטלפון ב-445 שקל וגם קיבלתי את כל הערכה המקורית (טלפון, סוללה, חוברת בעברית, מטען, ואוזניות), יבוא יורוקום ושירות ואחריות של החנות.
בנוסף שפות על המקשים היו עברית ואנגלית, ויש חנויות שמוכרות את המקשים שיש עליהם 3 שפות - עברית, אנגלית וערבית - בשביל אבא שלי זה יהיה בלבול עם הרבה שפות על המקשים, לכן בחרתי חנות אחרי ובירור בטלפון שהמקשים רק עם 2 שפות.
וגם החנות הייתה קרובה אליי יותר מאשר חנויות אחרות שראיתי ב-זאפ. רציתי לקחת את המכשיר באופן אישי ולא להמתין למשלוח. לטלפון סלולארי אני אף פעם לא קונה עם משלוח - אני חייבת לפתוח ולראות שהמכשיר תקין, חדש, ועובד.
-
Victorius
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
ושוב שלום לכם!
קודם כל, תודה על כל התגובות והמלצות לשאלותיי הקודמות. אני קניתי מכשיר לאשתי והיא די מרוצה ממנו.
עכשיו, שאלות נוספות:
- רשת אורנג' (פרטנר): איזה תדרים עובדת הרשת הזאת? הבנתי שיש להם גם רשת דור שני וגם דור שלישי. אשמח להסבר לגבי איך זה עובד? איה מכשיר צריך להיות על מנת לעבוד ברשת זאת בצורה טובה ביותר.
- אשתי עכשיו בהוט מובייל. כמו שאמרתי, היא דיי מרוצה, אך יש לה לפעמים איבודי קליטה במקומות מסוימים. יש לה מכשיר מחודש, אז אולי הבעיה דווקא בו. אבל אני בכל מקרה רוצה לדעת, האם יש לאנשים אחרים בעיות עם קליטה ברשת הוט מובייל.
- במכשיר מסוים פגשתי את הרשת הזאת:
4G Network LTE 700 (region specific
Samsung Galaxy Note N7000
מה זה הרשת הזאת, האם יש אותה אצלנו בישראל?
תודה על תגובותכם!
קודם כל, תודה על כל התגובות והמלצות לשאלותיי הקודמות. אני קניתי מכשיר לאשתי והיא די מרוצה ממנו.
עכשיו, שאלות נוספות:
- רשת אורנג' (פרטנר): איזה תדרים עובדת הרשת הזאת? הבנתי שיש להם גם רשת דור שני וגם דור שלישי. אשמח להסבר לגבי איך זה עובד? איה מכשיר צריך להיות על מנת לעבוד ברשת זאת בצורה טובה ביותר.
- אשתי עכשיו בהוט מובייל. כמו שאמרתי, היא דיי מרוצה, אך יש לה לפעמים איבודי קליטה במקומות מסוימים. יש לה מכשיר מחודש, אז אולי הבעיה דווקא בו. אבל אני בכל מקרה רוצה לדעת, האם יש לאנשים אחרים בעיות עם קליטה ברשת הוט מובייל.
- במכשיר מסוים פגשתי את הרשת הזאת:
4G Network LTE 700 (region specific
Samsung Galaxy Note N7000
מה זה הרשת הזאת, האם יש אותה אצלנו בישראל?
תודה על תגובותכם!
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
אין LTE בארץ וגם לא יהיה בזמן הקרוב מסיבות רבות ,אבל בכל מקרה LTE בNote קיים רק בדגמים ספציפיים שכוללים את זה (חלק מהדגמים שנמכרים בארצות הברית) ולא יותר ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אורנג' עובדים בתדר 2100 בדור שלישי ובקרוב גם ב-900.
דור שני יש להם ב-900 ו-1800.
אורנג' הצהירה שיהיה לה LTE (דור רביעי) עד סוף 2012. נראה מה יהיה במציאות.
הוט מובייל - יש פה ושם בעיות קליטה, על פי מה שאנשים מדווחים. תוודא שהמכשיר פתוח לנדידה.
דור שני יש להם ב-900 ו-1800.
אורנג' הצהירה שיהיה לה LTE (דור רביעי) עד סוף 2012. נראה מה יהיה במציאות.
הוט מובייל - יש פה ושם בעיות קליטה, על פי מה שאנשים מדווחים. תוודא שהמכשיר פתוח לנדידה.
-
Victorius
-
- חבר שרק התחיל

איך אני מוודא שהוא פתוח לנדידה?
המכשיר הוא Nokia 3710F.
תודה.
המכשיר הוא Nokia 3710F.
תודה.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5921
ה"בקרוב" כבר כאן:). באורנג' כבר עובד דור 3 ב-900pixies כתב:אורנג' עובדים בתדר 2100 בדור שלישי ובקרוב גם ב-900....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זהו? סיימו את השדרוג בכל הארץ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא ממש מכיר את הטלפון הזה...Victorius כתב:איך אני מוודא שהוא פתוח לנדידה?
המכשיר הוא Nokia 3710F.
תודה....
תנסה לחפש במדריך למשתמש שלו.
ייתכן גם שבעיות הקליטה הן אמיתיות ולא בגלל מכשיר הטלפון.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

לגבי כל הארץ אני לא יודע, אבל מרכז שודרג לפני מספר שבועות אני חושבpixies כתב:זהו? סיימו את השדרוג בכל הארץ?...
- gorengitz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
אני רוצה להתנייד להוט מובייל עם 3 הניידים שברשותי
שלום,
אני רוצה להתנייד עם 4 הניידים שברשותי אך אין אני בטוח אם יש תמיכה במכשירים- הניסיונות להבין משהו מנציגי השירות עלה בתוהו-
יש לי נוקיה c5-00
nokia 6267
nokia 5800d-1
nokia 1616-2
האם אני אמור להיתקל בבעיות עם מכשירים אלו?
אנחנו לא משתמשים באינטרנט או בהודעות mms לכן תכנית 10 ש"ח ממש מתאימה לנו.
תודה על העזרה
אני רוצה להתנייד עם 4 הניידים שברשותי אך אין אני בטוח אם יש תמיכה במכשירים- הניסיונות להבין משהו מנציגי השירות עלה בתוהו-
יש לי נוקיה c5-00
nokia 6267
nokia 5800d-1
nokia 1616-2
תודה על העזרה
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

Re: אני רוצה להתנייד להוט מובייל עם 3 הניידים שברשותי
לא כתבת מאיפה אתה רוצה לעבור, אבל בכל זאת:gorengitz כתב:שלום,
יש לי נוקיה c5-00
nokia 6267
nokia 5800d-1
nokia 1616-2
תודה על העזרה...
1. Nokia c5-00 צריך לוודא איזה דגם בדיוק יש לך, כי ישנם שניים, ואחד לא יעבוד חלק בהוט מובייל
2. Nokia 6267 מתאים להוט, אך לא מתאים לאורנג', סלקום או גולן טלקום
3. Nokia 5800 גם תלוי בדגם מדוייק
4. Nokia 1616 המכשיר הזה גם תלוי בדגם מדוייק
שורה תחתונה - לכל המכשירים שציינת קיימות גרסאות שמתאימות להוט, ואם אתה עובר מפלאפון, אז הכל צריך לעבוד לך תקין
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

gorengitz, ברוך הבא לפורום!
בטלפונים שלך, אנא הבא את הדגם הספציפי המדוייק של המכשירים, הנמצא מתחת לסוללה שלהם. בד"כ זה קוד המתחיל ב-"RM".
דימה, סלקום עובדים בדור שלישי ב-850/2100. אורנג' (והספקים המתארחים) הם היחידים כיום העובדים ב-900/2100 בדור שלישי.
כמו כן, המכשיר הרביעי הוא דור שני בלבד.
לכן, הרשימה הנכונה תהיה:
1. Nokia c5-00 נכון. gorengitz, קוד RM יעזור.
2. Nokia 6267 בהנחה שיש לך את תת הדגם RM-210, הוא תומך בדור שלישי ב-850/2100. לכן, הוא יתאים לכל החברות, כאשר באורנג' תהיה ירידה לדור שני בחלק מהמקרים - לא ממש רלוונטי אם גלישה באינטרנט לא מעניינת אתכם.
3. Nokia 5800 לא יתאים באופן מלא להוט מובייל, כי שני הדגמים הם 900/2100 או 850/1900 בדור שלישי, כלומר - אין דגם שהוא 850/2100 באופן מלא.
4. Nokia 1616 המכשיר הזה הוא דור שני בלבד. לכן, לא יעבוד בכלל בהוט מובייל ובפלאפון.
gorengitz, למה שלא תעבור לגולן טלקום? יש להם גם דור שני, ולכן לשימושים שלך תהיה לך קליטה מצויינת אצלם בכל המכשירים. כמו כן, הדיל של ה-10 ש"ח שלהם יותר משתלם - 60 דקות ו-60 SMS-ים (במקום 50 ו-50 בהוט מובייל), רק בלי ה-10 דקות לחו"ל (לא כזה שימושי לדעתי).
בטלפונים שלך, אנא הבא את הדגם הספציפי המדוייק של המכשירים, הנמצא מתחת לסוללה שלהם. בד"כ זה קוד המתחיל ב-"RM".
דימה, סלקום עובדים בדור שלישי ב-850/2100. אורנג' (והספקים המתארחים) הם היחידים כיום העובדים ב-900/2100 בדור שלישי.
כמו כן, המכשיר הרביעי הוא דור שני בלבד.
לכן, הרשימה הנכונה תהיה:
1. Nokia c5-00 נכון. gorengitz, קוד RM יעזור.
2. Nokia 6267 בהנחה שיש לך את תת הדגם RM-210, הוא תומך בדור שלישי ב-850/2100. לכן, הוא יתאים לכל החברות, כאשר באורנג' תהיה ירידה לדור שני בחלק מהמקרים - לא ממש רלוונטי אם גלישה באינטרנט לא מעניינת אתכם.
3. Nokia 5800 לא יתאים באופן מלא להוט מובייל, כי שני הדגמים הם 900/2100 או 850/1900 בדור שלישי, כלומר - אין דגם שהוא 850/2100 באופן מלא.
4. Nokia 1616 המכשיר הזה הוא דור שני בלבד. לכן, לא יעבוד בכלל בהוט מובייל ובפלאפון.
gorengitz, למה שלא תעבור לגולן טלקום? יש להם גם דור שני, ולכן לשימושים שלך תהיה לך קליטה מצויינת אצלם בכל המכשירים. כמו כן, הדיל של ה-10 ש"ח שלהם יותר משתלם - 60 דקות ו-60 SMS-ים (במקום 50 ו-50 בהוט מובייל), רק בלי ה-10 דקות לחו"ל (לא כזה שימושי לדעתי).
- gorengitz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
pixies ודימה- תודה על העזרה המהירה.
אני רוצה לעזוב את אורנג' מאחר שבאמת החבילות של 10 ש"ח גם של גולן וגם של הוט מאוד מתאימות לצרכינו.
לאחר שפירסמתי את השאלה הקודמת, אכן בדקתי לעומק את האפשרות של גולן טלקום- הם תומכים במכשירים מדור 2 ומעלה וההצעה מעט יותר אטרקטיבית- גם חבילת שיחות מחו"ל לארץ מאוד אטרקטיבית. למען האמת השירות והתוכן שבאתר שלהם משרה יותר תחושת מקצועניות והבנה כלפי הלקוח לאומת זה של הוט מובייל- אבל זו תחושה שלי. אני גם רוצה לעזור לראשונים שבכלל החלו מהפכת מחירים זו, מגיע להם.
לגבי המכשירים אני כעת יותר רגוע, היות וכאמור גול תומכים בדור 2. הנוקיה c5- RM645 אני מקווה שיעבוד.
האם שמעתם משהו לגבי בעיות קליטה בגולן לאחרונה? מאמר אחד שקראתי טען שבגלל שגולן משתמשת בתשתית סלקום ישנם לא מעט מקומות עם בעיות- כגון צפון הארץ. מאמר שני טען שהתשתית מעולה וגולן הגיעו לכמעט אפס תקלות.
תודה שוב מראש.....
אני רוצה לעזוב את אורנג' מאחר שבאמת החבילות של 10 ש"ח גם של גולן וגם של הוט מאוד מתאימות לצרכינו.
לאחר שפירסמתי את השאלה הקודמת, אכן בדקתי לעומק את האפשרות של גולן טלקום- הם תומכים במכשירים מדור 2 ומעלה וההצעה מעט יותר אטרקטיבית- גם חבילת שיחות מחו"ל לארץ מאוד אטרקטיבית. למען האמת השירות והתוכן שבאתר שלהם משרה יותר תחושת מקצועניות והבנה כלפי הלקוח לאומת זה של הוט מובייל- אבל זו תחושה שלי. אני גם רוצה לעזור לראשונים שבכלל החלו מהפכת מחירים זו, מגיע להם.
לגבי המכשירים אני כעת יותר רגוע, היות וכאמור גול תומכים בדור 2. הנוקיה c5- RM645 אני מקווה שיעבוד.
האם שמעתם משהו לגבי בעיות קליטה בגולן לאחרונה? מאמר אחד שקראתי טען שבגלל שגולן משתמשת בתשתית סלקום ישנם לא מעט מקומות עם בעיות- כגון צפון הארץ. מאמר שני טען שהתשתית מעולה וגולן הגיעו לכמעט אפס תקלות.
תודה שוב מראש.....
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

צודקpixies כתב: דימה, סלקום עובדים בדור שלישי ב-850/2100. אורנג' (והספקים המתארחים) הם היחידים כיום העובדים ב-900/2100 בדור שלישי.
כמו כן, המכשיר הרביעי הוא דור שני בלבד....
משום מה חשבתי שדור 3 של סלקום עובד על 900 גם...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

התת דגם RM-645 תומך בדור שלישי בתדרים 900/2100, ולכן לא מתאים באופן מלא להוט מובייל.
גולן טלקום הם ספק סלולרי עצמאי ולא ספק וירטואלי (כמו רמי לוי, למשל), ופורסים רשת אנטנות משלהם. כאשר נמצאים באזור שבו לא נפרסה עדיין התשתית או כשאין קליטה, מתבצעת נדידה לאנטנות של סלקום (יש ביניהם הסכם נדידה).
לא ידוע לי על בעיות קליטה נרחבות של סלקום בצפון הארץ, ולכן גם גולן טלקום ייקלטו שם בלי בעייה לדעתי.
דווקא יש הרבה יותר דיווחים על בעיות קליטה של מנויי הוט מובייל, גם מכאלה שיש להם מכשיר המתאים לרשת באופן מלא.
גולן טלקום הם ספק סלולרי עצמאי ולא ספק וירטואלי (כמו רמי לוי, למשל), ופורסים רשת אנטנות משלהם. כאשר נמצאים באזור שבו לא נפרסה עדיין התשתית או כשאין קליטה, מתבצעת נדידה לאנטנות של סלקום (יש ביניהם הסכם נדידה).
לא ידוע לי על בעיות קליטה נרחבות של סלקום בצפון הארץ, ולכן גם גולן טלקום ייקלטו שם בלי בעייה לדעתי.
דווקא יש הרבה יותר דיווחים על בעיות קליטה של מנויי הוט מובייל, גם מכאלה שיש להם מכשיר המתאים לרשת באופן מלא.
-
Victorius
-
- חבר שרק התחיל

מצאתי במדריך למשתמש:
הגדרות > טפלון > מצב רשת > בחירה ב"מצב כפול" (האופציות הנותרות הן "UMTS" ו-"GSM". אני מבין שזאת האופציה לניוד בין הרשתות.
זאת ההגדרה שגם ככה הייתה מוגדרת בטלפון. האם יש עוד משהוא שניתן לעשות עם הטלפון על מנת לשפר את ההקליטה?
הגדרות > טפלון > מצב רשת > בחירה ב"מצב כפול" (האופציות הנותרות הן "UMTS" ו-"GSM". אני מבין שזאת האופציה לניוד בין הרשתות.
זאת ההגדרה שגם ככה הייתה מוגדרת בטלפון. האם יש עוד משהוא שניתן לעשות עם הטלפון על מנת לשפר את ההקליטה?
-
Victorius
-
- חבר שרק התחיל

שוב שלום לכולם.
אני שוקל לרכוש מכשיר Samsung F480. באתר GSMarena (אגב, שאותו הכרתי רק מהפורום שלכם ועל כך - תודה) רשום כי לאותו מכשיר ישנם שני דגמים:
HSDPA 2100
HSDPA 850 / 2100 - F480T
אם אני מבין נכון, אז אחד מהם יכול לשדר ברשת דור 3 רק בתדר 2100, והשני בשני תדרים 850 ו-2100 באותה הרשת.
איך אני יכול לברר (מבלי לשאול את המוכר כמובן) על איזה מהדגמים מדובר? האם יש פה מישהו שמכיר את המכשיר? מה אתם יכולים לספר עליו?
מראש תודה על כל תגובה
אני שוקל לרכוש מכשיר Samsung F480. באתר GSMarena (אגב, שאותו הכרתי רק מהפורום שלכם ועל כך - תודה) רשום כי לאותו מכשיר ישנם שני דגמים:
HSDPA 2100
HSDPA 850 / 2100 - F480T
אם אני מבין נכון, אז אחד מהם יכול לשדר ברשת דור 3 רק בתדר 2100, והשני בשני תדרים 850 ו-2100 באותה הרשת.
איך אני יכול לברר (מבלי לשאול את המוכר כמובן) על איזה מהדגמים מדובר? האם יש פה מישהו שמכיר את המכשיר? מה אתם יכולים לספר עליו?
מראש תודה על כל תגובה