מחפש המלצה למאוורר רצפתי
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
הייתי בדילמה כמו שלך וגם המאווררים שלא היו רועשים לא תרמו יותר מידי לכך שניתן יהיה לשון בצורה סבירה.
הפיתרון היחיד (לפחות עבורי שגר בדיקת גג בקריות) הוא המזגן.
24 מעלות במהירות פן החלשה ביותר עושה את העבודה.
לגבי עלויות החשמל אני מקווה שזה לא יהיה נורא אבל גם אם כן, זה מה יש.
הפיתרון היחיד (לפחות עבורי שגר בדיקת גג בקריות) הוא המזגן.
24 מעלות במהירות פן החלשה ביותר עושה את העבודה.
לגבי עלויות החשמל אני מקווה שזה לא יהיה נורא אבל גם אם כן, זה מה יש.
-
uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
יש לי בדירה מזגן גדול בסלון עם יציאה נוספת לחדר השינה. אני לא מתכוון להדליק אותו כי מזגן באופן חד משמעי זולל חשמל. בנוסף, להנהלה גם עם מאוורר קר אז מזגן אני אדליק? 
-
uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
תודה לכולם על העצות.
בסוף הקשבתי בעיקר לעצה של זיו בשילוב העצות של Moco, וקניתי מאוורר עמוד של Bluestar ("אלקטרוסטאר"), מדגם TF-S601. קוטר 16 אינץ', 3 מהירויות וטיימר (חביב).
הרכבה קלה, נראה בנוי כמו שצריך, וגם בעוצמה הנמוכה עושה רושם שהוא מספיק (והוא שקט, זה הכי חשוב).
נראה איך הוא יהיה לאורך זמן (למרות שהיה לי קטע משעשע - ביציאה מהחנות, מישהו שעבר מולי אמר לאישתו "אה, מוכרים פה את המאוורר של בלוסטאר. יופי, נקנה עוד שניים". הייתי חצוף ושאלתי אותו אם הוא מוצלח, והוא אמר שיש לו כזה כבר כמה שנים והוא עובד כמו סוס, שקט כמו ביום שהוא נקנה...).
בסוף הקשבתי בעיקר לעצה של זיו בשילוב העצות של Moco, וקניתי מאוורר עמוד של Bluestar ("אלקטרוסטאר"), מדגם TF-S601. קוטר 16 אינץ', 3 מהירויות וטיימר (חביב).
הרכבה קלה, נראה בנוי כמו שצריך, וגם בעוצמה הנמוכה עושה רושם שהוא מספיק (והוא שקט, זה הכי חשוב).
נראה איך הוא יהיה לאורך זמן (למרות שהיה לי קטע משעשע - ביציאה מהחנות, מישהו שעבר מולי אמר לאישתו "אה, מוכרים פה את המאוורר של בלוסטאר. יופי, נקנה עוד שניים". הייתי חצוף ושאלתי אותו אם הוא מוצלח, והוא אמר שיש לו כזה כבר כמה שנים והוא עובד כמו סוס, שקט כמו ביום שהוא נקנה...).

[/img]