בניית מערכת תלת מימד
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
לאופטומה HD20 אין Lens Shift !!!!
-
Minimini
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
אז אתה יכול להביא לי שם של מקרן שכן יש לן כלומר אני עוד לא הזמנתי אבל היום הייתי אמור להזמין תודה על האזהרה ומאיפה אני משיג מסך כסוף?
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
למקרנים שאין להם Lens Shift, אפשר לתלות אחד מתחת לשני ולתקן עם קיסטון, פשוט אבל פוגע בחדות , או לחלופין לתלות בצורה מדורגת את המקרנים בשני מרחקים ושני גבהים שונים, די מסובך.
No place like home.......... Theater
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

לא יותר פשוט לקנות HD33 שהוא כבר תלת ממד במקום לרכוש 2 מקרני דו ממד ?
-
Minimini
-
- חבר פעיל

אני מעדיף שלא... ומאיפה רוכשים מסך כסוף בבקשה תענה לי על השאלה וגם לאיזה מקרנים יש lans shift?
- opv
-
- חבר מביא חבר

יש המון מקרנים עם LENS SHIFT.
מה התקציב למקרן?
מה התקציב למקרן?
-
Minimini
-
- חבר פעיל

3000-5000 ובבקשה תענה על השאלה מהיכן משיגים מסך כסוף?
- opv
-
- חבר מביא חבר

לגבי מסכים כסופים, תיכנס ללינק שצירפתי ותברר אם האתר שולח לארץ.
אם לא תוכל להשתמש בשירות כמו USHOPS או MUSTOP לשלוח לארץ.
שווה לבדוק לגבי מסכים גם בEBAY.
אם לא תוכל להשתמש בשירות כמו USHOPS או MUSTOP לשלוח לארץ.
שווה לבדוק לגבי מסכים גם בEBAY.
-
Minimini
-
- חבר פעיל

איך קוראים להם באנגלית?
- opv
-
- חבר מביא חבר

silver 3d projection screen
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
אתה רציני?
למה לעשות בכלל דבר כזה?
למה לעשות בכלל דבר כזה?
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1952
אני מניח שהבחור רוצה פשוט תלת מימד פסיבי ב FullHD. יש דרך אחרת להשיג את זה כרגע במקרן?ride כתב:לא יותר פשוט לקנות HD33 שהוא כבר תלת ממד במקום לרכוש 2 מקרני דו ממד ?...
אגב, מעניין למה לא הוציאו אף מקרן תלת מימד פסיבי כזה, שיש לו שתי עדשות ושתי מנורות וחולק יחידת עיבוד אחת שיודעת לפצל את המקור לשתי יחידות ההקרנה. ברור לי שזה מעלה את המחיר משמעותית, אבל זה יתן מענה לנושא של הקרנת תלת מימד פסיבי ברזולוציה מלאה.
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

LG הציגה מקרן תלת ממד פסיבי שעולה הון, נראה זוועה, וקיבל ביקורות מאוד צוננות ממי שראה אותוpsibeast כתב:אני מניח שהבחור רוצה פשוט תלת מימד פסיבי ב FullHD. יש דרך אחרת להשיג את זה כרגע במקרן?ride כתב:לא יותר פשוט לקנות HD33 שהוא כבר תלת ממד במקום לרכוש 2 מקרני דו ממד ?...
אגב, מעניין למה לא הוציאו אף מקרן תלת מימד פסיבי כזה, שיש לו שתי עדשות ושתי מנורות וחולק יחידת עיבוד אחת שיודעת לפצל את המקור לשתי יחידות ההקרנה. ברור לי שזה מעלה את המחיר משמעותית, אבל זה יתן מענה לנושא של הקרנת תלת מימד פסיבי ברזולוציה מלאה....
- opv
-
- חבר מביא חבר

יש דרך יותר פשוטה ליצור תלת מימד פסיבי במקרנים.psibeast כתב:אני מניח שהבחור רוצה פשוט תלת מימד פסיבי ב FullHD. יש דרך אחרת להשיג את זה כרגע במקרן?ride כתב:לא יותר פשוט לקנות HD33 שהוא כבר תלת ממד במקום לרכוש 2 מקרני דו ממד ?...
אגב, מעניין למה לא הוציאו אף מקרן תלת מימד פסיבי כזה, שיש לו שתי עדשות ושתי מנורות וחולק יחידת עיבוד אחת שיודעת לפצל את המקור לשתי יחידות ההקרנה. ברור לי שזה מעלה את המחיר משמעותית, אבל זה יתן מענה לנושא של הקרנת תלת מימד פסיבי ברזולוציה מלאה....
משתמשים במקטב אקטיבי שמחליף את הקיטוב כל שדה.
במקרני DLP זו אופציה ממש מתבקשת, להוסיף מקטבים או פילטר צבע לDOLBY 3D על גלגל הצבע.
אגב, חוץ מהמקרן של LG שציין יניב, גם מקרן הלייזר המדובר של חברת RED יהיה מבוסס 3D פסיבי.
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

אבל במצב כזה מאבדים את אחד היתרונות של הפסיבי שזה תמונה ללא הבהובים, לא? זה אומר שכל עין תראה פריים שחור בזמן שהעין השניה מקבלת מידע, ואז מקבלים סיטואציה דומה למקרן האקטיבי, לא?
- opv
-
- חבר מביא חבר

תמונה לא מהבהבת היא רק אחד היתרונות של תלת מימד פסיבי.psibeast כתב:אבל במצב כזה מאבדים את אחד היתרונות של הפסיבי שזה תמונה ללא הבהובים, לא? זה אומר שכל עין תראה פריים שחור בזמן שהעין השניה מקבלת מידע, ואז מקבלים סיטואציה דומה למקרן האקטיבי, לא?...
יתרון לא פחות חשוב, הוא משקפיים פסיביות וזולות. זהו יתרון חשוב במיוחד למי שמתכוון לצפות יחד עם כמות מכובדת של אנשים.
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

כן, אבל זה בטח מתקזז עם העלות הנוספת של יחידת הקרנה נוספת, המעבד המיוחד שצריך וכולי, לא?
- opv
-
- חבר מביא חבר

בשיטה שציינתי, העלויות האלו לא קיימות. מדובר על מקרן בודד, עם קיטוב אקטיבי.psibeast כתב:כן, אבל זה בטח מתקזז עם העלות הנוספת של יחידת הקרנה נוספת, המעבד המיוחד שצריך וכולי, לא?...
העלות של X זוגות משקפיים מתחלפת בעלות של מקטב אקטיבי אחד ומסך כסוף.
לגבי השיטה שמשתמשת בשני מקרנים, יש לה יתרונות רבים: עוצמת הארה, אין הבהוב, משקפיים זולים ועוד.
לגבי הקיזוז במחיר, הכל שאלה של כמה זוגות משקפיים אתה צריך.