שרשור תגובות: גוגל הציגה - אנדרויד 4.1 בעברית, נקסוס 7 והנקסוס Q
- drorar
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 652
למרות שיחסית התאכזבתי מהטאבלט (בעיקר מהאחסון הקטן והמחסור בSD) הזמנתי אחד ואקבל אותו ברביעי לאוגוסט כשאגיע לארה"ב.
בתוך צרכן תוכן בתשלום (Hulu, Netflix וכעת גם Google Books, Magazines, Movies) נראה לי אחלה של מכשיר.
אני מקווה שאוכל להפוך את הMicroUSB לUSB HOST ולחבר עוד כ. זיכרון במידת הצורך.
בנוסף, למיטב הבנתי קיבלנו Voice Commands בעברית.
בתוך צרכן תוכן בתשלום (Hulu, Netflix וכעת גם Google Books, Magazines, Movies) נראה לי אחלה של מכשיר.
אני מקווה שאוכל להפוך את הMicroUSB לUSB HOST ולחבר עוד כ. זיכרון במידת הצורך.
בנוסף, למיטב הבנתי קיבלנו Voice Commands בעברית.
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
- Shed
-
- גורו HTPC

- תגובות: 2832
שלום לכולם,
אני יכול לשים קץ לשמועות ולפזר קצת את הערפל, כי כמו כל שאר משתתפי IO12 גם אני קיבלתי את הנקסוס 7 החדש (יחד עם הנקסוס Q וגלקסי נקסוס שמריץ את 4.1).
כמה הערות כלליות:
1. מי שחושב ש-4.1 זה minor upgrade פשוט טועה. ההבדלים בביצועי ה-UI (פרוייקט butter ) פשוט שם את כל המערכת הזו במקום אחר. הנה הנתון המשמעותי: ה-UI עובד בקצב של 60fps, עם vsync מלא ו-triple buffer. פשוט מרגישים בהבדלים.
2. את הנוטיפיקציות החדשות אפשר לסכם במשפט אחד: "איך לעזאזל לא חשבו על זה קודם".
3. החיפוש הקולי פשוט מדהים, ויחד עם ה-knowledge graph מקבלים חוויה שאני לפחות מעולם לא חוויתי לפני כן.
4. יש זיהוי קולי מלא בעברית. אין offline voice dictation בעברית.
לגבי הטבלט:
1. הרושם הראשוני שלי היה מאוד שלילי (למה רק 7" וכו'), אבל אחרי שראיתי סרט, כמה סדרות וקראתי קצת במגזינים דרכו, אני יכול לסכם ולהגיד שלפחות עבורי - זה מרגיש נכון. זה המשקל הנכון ב-form factor הנכון. הוא פשוט יושב נוח.
2. הטבלט (יחד עם אלה שיבואו אחריו) שם את כל google play במקום אחר לגמרי: פשוט קל ונוח לצרוך תוכן. ובניגוד לעבר (ולפישולים של גוגל TV) כאן יש תוכן. והרבה. יחד עם הטבלט קיבלנו גם "כסף בזבוזים" ב google play וגם תוכן בחינם.
קל (מאוד!) למצוא תוכן, לצפות בו בהזרמה או להוריד אותו למכשיר. כשאני אומר תוכן אני מתכוון לסרטים, סדרות טלוויזיה (רק HBO חסר שם, יש את כל השאר), מוזיקה, ספרים ומגזינים. החוויה שהכי הפתיעה אותי היתה חווית המגזינים. ככה צריך להיראות מגזין דיגיטלי.
לדעתי גוגל הכריזה כאן מלחמה על ה-אקו סיסטם שמניע את אפל: מכירת תוכן.
הנקסוס Q: במילה אחת: גאוני. חווית שימוש פשוטה, קלה לשימוש ומדליקה באופן שבה היא עובדת. נגיעה קלה עם האנדרואיד על ה-Q - והופ! כל הספרייה הביתית שלך זמינה במערכות האודיו והוידאו בבית.
glass- ההדגמה של glass על ידי סרגי ברין וצוות הפעלולנים שלו השאירה את כולם עם פה פעור. כשראיתי אותם מתאמנים בתחילת השבוע ב-google HQ לא הבנתי מה לעזאזל הם עושים שם... גוגל חושפת יותר את ה-glass בכנס הזה, עדיין לא בצורה מלאה, מסיבות שאני לא יכול להרחיב את הדיבור עליהן.
אני יכול לשים קץ לשמועות ולפזר קצת את הערפל, כי כמו כל שאר משתתפי IO12 גם אני קיבלתי את הנקסוס 7 החדש (יחד עם הנקסוס Q וגלקסי נקסוס שמריץ את 4.1).
כמה הערות כלליות:
1. מי שחושב ש-4.1 זה minor upgrade פשוט טועה. ההבדלים בביצועי ה-UI (פרוייקט butter ) פשוט שם את כל המערכת הזו במקום אחר. הנה הנתון המשמעותי: ה-UI עובד בקצב של 60fps, עם vsync מלא ו-triple buffer. פשוט מרגישים בהבדלים.
3. החיפוש הקולי פשוט מדהים, ויחד עם ה-knowledge graph מקבלים חוויה שאני לפחות מעולם לא חוויתי לפני כן.
לגבי הטבלט:
1. הרושם הראשוני שלי היה מאוד שלילי (למה רק 7" וכו'), אבל אחרי שראיתי סרט, כמה סדרות וקראתי קצת במגזינים דרכו, אני יכול לסכם ולהגיד שלפחות עבורי - זה מרגיש נכון. זה המשקל הנכון ב-form factor הנכון. הוא פשוט יושב נוח.
2. הטבלט (יחד עם אלה שיבואו אחריו) שם את כל google play במקום אחר לגמרי: פשוט קל ונוח לצרוך תוכן. ובניגוד לעבר (ולפישולים של גוגל TV) כאן יש תוכן. והרבה. יחד עם הטבלט קיבלנו גם "כסף בזבוזים" ב google play וגם תוכן בחינם.
קל (מאוד!) למצוא תוכן, לצפות בו בהזרמה או להוריד אותו למכשיר. כשאני אומר תוכן אני מתכוון לסרטים, סדרות טלוויזיה (רק HBO חסר שם, יש את כל השאר), מוזיקה, ספרים ומגזינים. החוויה שהכי הפתיעה אותי היתה חווית המגזינים. ככה צריך להיראות מגזין דיגיטלי.
לדעתי גוגל הכריזה כאן מלחמה על ה-אקו סיסטם שמניע את אפל: מכירת תוכן.
הנקסוס Q: במילה אחת: גאוני. חווית שימוש פשוטה, קלה לשימוש ומדליקה באופן שבה היא עובדת. נגיעה קלה עם האנדרואיד על ה-Q - והופ! כל הספרייה הביתית שלך זמינה במערכות האודיו והוידאו בבית.
glass- ההדגמה של glass על ידי סרגי ברין וצוות הפעלולנים שלו השאירה את כולם עם פה פעור. כשראיתי אותם מתאמנים בתחילת השבוע ב-google HQ לא הבנתי מה לעזאזל הם עושים שם... גוגל חושפת יותר את ה-glass בכנס הזה, עדיין לא בצורה מלאה, מסיבות שאני לא יכול להרחיב את הדיבור עליהן.
You are never fully dressed without a smile
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
אהלן Shed.
זה נשמע שאתה עובד בגוגל...
זה נשמע שאתה עובד בגוגל...
- Shed
-
- גורו HTPC

אני לא עובד גוגל, אבל יש לי מערכת יחסים די קרובה איתם. אני אחד מ-26 Google Developer Experts ברחבי העולם (https://developers.google.com/experts/). ולכן הוזמנתי לכנס הזה + פעילות נוספת מטעם גוגל.zovirax כתב:אהלן Shed.
זה נשמע שאתה עובד בגוגל......
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73432
- שם מלא: ערן
יש מצב להעלות בבקשה סרטון הדגמה ל"אתהצינור" לשינויים הללו שציינת? אותי בעיקר מעניין הזיהוי קולי בעברית, איך זה עובד ועל מה בדיוק.Shed כתב:
כמה הערות כלליות:
...
- Shed
-
- גורו HTPC

לא נראה לי שיהיה לי זמן להעלות סרטים בקרוב.
חי מהקינוט השני: כרום מגיע לאייפון!
חי מהקינוט השני: כרום מגיע לאייפון!
- Shed
-
- גורו HTPC

ןגם לאייפד....
- vic1234
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2143
כל הכבוד להם שהם גם מפתחים דברים ל IOS
ולא רק כדי שיקנו דברים שלהם אלה העיקר שלמשתמש יהיה טוב
כמובן שלגוגל זה גם מביא תועלת
ולא רק כדי שיקנו דברים שלהם אלה העיקר שלמשתמש יהיה טוב
כמובן שלגוגל זה גם מביא תועלת
- osherov
-
- גורו Android

האמן לי שהדבר האחרון שמעניין את גוגל זה הצלחה של אפל. הם עושים את זה כדי להשיג את שטחי פרסום (על מכשירי iOS). בדיוק כמו שמיקרוסופט הודיע שהאופיס יגיע לאנדרואיד ול iOS
רן,
האם קיבלת את הטאבלט כבר?
האם אתה הולך לרכוש את המשקפיים?
רן,
האם קיבלת את הטאבלט כבר?
האם אתה הולך לרכוש את המשקפיים?
- shemsha
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1170
הזמנות למכשיר הן כרגע רק דרך גוגל פליי נכון? הייתי שמח להזמין לחבר שגר בארה"ב אבל אין לי גישה להזמנה שפתוחה רק לאמריקאים.
- Shed
-
- גורו HTPC

קיבלתי את הטבלט, הגלקסי נקסוס עם 4.1 ואת הקיו. את הכרום בוקס נקבל היום....osherov כתב:האמן לי שהדבר האחרון שמעניין את גוגל זה הצלחה של אפל. הם עושים את זה כדי להשיג את שטחי פרסום (על מכשירי iOS). בדיוק כמו שמיקרוסופט הודיע שהאופיס יגיע לאנדרואיד ול iOS
רן,
האם קיבלת את הטאבלט כבר?
האם אתה הולך לרכוש את המשקפיים?...
על המשקפיים אני לא יכול להגיד מילה
נערך לאחרונה על ידי Shed ב 29/06/2012 4:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- שם מלא: שי כהן
תודה על הידיעה.
ידוע למישהו מתי (אם בכלל) יגיע הנקסוס 7 לארץ?
ידוע למישהו מתי (אם בכלל) יגיע הנקסוס 7 לארץ?
- דודיפלצת
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2183
אני לא יודע לתאר במילים כמה אני מקנא בךShed כתב:קיבלתי את הטבלט, הגלקסי נקסוס עם 4.1 ואת הקיו. את הכרום בוקס נקבל היום....
על המשקפיים אני לא יכול להגיד מילה...
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
- roeeb
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 290
Google Glass:
- Shed
-
- גורו HTPC

אין ספק שglass הוא אחד המוצרים הכי נחשקים ומעוררי דמיון שקיימים כרגע. לדעתי זו הפעם הראשונה שאנשים עמדו בתור במשך שעות! כדי לבצע הזמנה מוקדמת של מוצר שאינו של אפל.
שתי חדשות טובות בקשר glass :
1. יהיו אפליקציות למשקפיים. גם אפליקציות ענן, גם אפליקציות שיושבות על המשקפיים וגם אפליקציות "משלימות" לאפליקציות על הטלפון.
2. המערכת תהיה מערכת פתוחה. ניתן יהיה לטעון אליה "רומים" מקוסטמים.
שתי חדשות טובות בקשר glass :
1. יהיו אפליקציות למשקפיים. גם אפליקציות ענן, גם אפליקציות שיושבות על המשקפיים וגם אפליקציות "משלימות" לאפליקציות על הטלפון.
2. המערכת תהיה מערכת פתוחה. ניתן יהיה לטעון אליה "רומים" מקוסטמים.
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
עם כל התמיכה בעברית שהוסיפו, מה לגבי מפות בעברית?
- osherov
-
- גורו Android

ההחלטה של גוגל למכור רק לבאי הכנס (ורק אלה שגרים בארה"ב) את ה Glass היא במקרה הטוב הזויה. או שאתם משיקים את זה לכולם אל שאתם לא משיקים את זה לאף אחד. אבל, לאפשר למעטים לרכוש את המכשיר (ב 1500$) זה מטופש, בעיקר בגלל שהמכשיר יגיע לשוק הרבה חודשים אחרי. לא רחוק הרגע שנתחיל לראות ב E-Bay מכשירי Glass שנמכרים במחירים מטורפים חסרי הגיון.
יתרה מכך, נפוצה השמועה שגוגל עושה זאת כדי לקבל קהל אוהד שלא ירשום מילה רעה על גוגל ברגע שהוא ייתקל בבעיות עם המשקפיים. זה הרי בולשיט מכיוון שברור שהמכשיר יגיע גם לאתרי הטכנולוגיה באינרנט שיבחנו אותו לפרטי פרטים וירשמו גם על הצד הפחות טוב של המשקפיים
יתרה מכך, נפוצה השמועה שגוגל עושה זאת כדי לקבל קהל אוהד שלא ירשום מילה רעה על גוגל ברגע שהוא ייתקל בבעיות עם המשקפיים. זה הרי בולשיט מכיוון שברור שהמכשיר יגיע גם לאתרי הטכנולוגיה באינרנט שיבחנו אותו לפרטי פרטים וירשמו גם על הצד הפחות טוב של המשקפיים
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
תהרגו אותי, לא מבין את עניין המשקפיים, חוץ מהיוקרה שבפיתוח משהו שכזה לדעתי אין לזה שוק בכלל, לפחות לא בשנים הקרובות.
אבל זו גוגל, יורה לכל כיוון אפשרי.
אבל זו גוגל, יורה לכל כיוון אפשרי.
שי
- דודיפלצת
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2183
גם כשהאייפד יצא אמרו את זה.Shayosef כתב:תהרגו אותי, לא מבין את עניין המשקפיים, חוץ מהיוקרה שבפיתוח משהו שכזה לדעתי אין לזה שוק בכלל, לפחות לא בשנים הקרובות.
אבל זו גוגל, יורה לכל כיוון אפשרי....
לך תדע...
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!