שרשור תגובות: גוגל הציגה - אנדרויד 4.1 בעברית, נקסוס 7 והנקסוס Q

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652

שליחה

למרות שיחסית התאכזבתי מהטאבלט (בעיקר מהאחסון הקטן והמחסור בSD) הזמנתי אחד ואקבל אותו ברביעי לאוגוסט כשאגיע לארה"ב.
בתוך צרכן תוכן בתשלום (Hulu, Netflix וכעת גם Google Books, Magazines, Movies) נראה לי אחלה של מכשיר.
אני מקווה שאוכל להפוך את הMicroUSB לUSB HOST ולחבר עוד כ. זיכרון במידת הצורך.

בנוסף, למיטב הבנתי קיבלנו Voice Commands בעברית.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

לדעתי הבנת לא נכון, איפה קראת שקיבלנו Voice Command בעברית?

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832

שליחה

שלום לכולם,

אני יכול לשים קץ לשמועות ולפזר קצת את הערפל, כי כמו כל שאר משתתפי IO12 גם אני קיבלתי את הנקסוס 7 החדש (יחד עם הנקסוס Q וגלקסי נקסוס שמריץ את 4.1).

כמה הערות כלליות:
1. מי שחושב ש-4.1 זה minor upgrade פשוט טועה. ההבדלים בביצועי ה-UI (פרוייקט butter ) פשוט שם את כל המערכת הזו במקום אחר. הנה הנתון המשמעותי: ה-UI עובד בקצב של 60fps, עם vsync מלא ו-triple buffer. פשוט מרגישים בהבדלים.
2. את הנוטיפיקציות החדשות אפשר לסכם במשפט אחד: "איך לעזאזל לא חשבו על זה קודם".
3. החיפוש הקולי פשוט מדהים, ויחד עם ה-knowledge graph מקבלים חוויה שאני לפחות מעולם לא חוויתי לפני כן.
4. יש זיהוי קולי מלא בעברית. אין offline voice dictation בעברית.

לגבי הטבלט:
1. הרושם הראשוני שלי היה מאוד שלילי (למה רק 7" וכו'), אבל אחרי שראיתי סרט, כמה סדרות וקראתי קצת במגזינים דרכו, אני יכול לסכם ולהגיד שלפחות עבורי - זה מרגיש נכון. זה המשקל הנכון ב-form factor הנכון. הוא פשוט יושב נוח.
2. הטבלט (יחד עם אלה שיבואו אחריו) שם את כל google play במקום אחר לגמרי: פשוט קל ונוח לצרוך תוכן. ובניגוד לעבר (ולפישולים של גוגל TV) כאן יש תוכן. והרבה. יחד עם הטבלט קיבלנו גם "כסף בזבוזים" ב google play וגם תוכן בחינם.
קל (מאוד!) למצוא תוכן, לצפות בו בהזרמה או להוריד אותו למכשיר. כשאני אומר תוכן אני מתכוון לסרטים, סדרות טלוויזיה (רק HBO חסר שם, יש את כל השאר), מוזיקה, ספרים ומגזינים. החוויה שהכי הפתיעה אותי היתה חווית המגזינים. ככה צריך להיראות מגזין דיגיטלי.
לדעתי גוגל הכריזה כאן מלחמה על ה-אקו סיסטם שמניע את אפל: מכירת תוכן.

הנקסוס Q: במילה אחת: גאוני. חווית שימוש פשוטה, קלה לשימוש ומדליקה באופן שבה היא עובדת. נגיעה קלה עם האנדרואיד על ה-Q - והופ! כל הספרייה הביתית שלך זמינה במערכות האודיו והוידאו בבית.

glass- ההדגמה של glass על ידי סרגי ברין וצוות הפעלולנים שלו השאירה את כולם עם פה פעור. כשראיתי אותם מתאמנים בתחילת השבוע ב-google HQ לא הבנתי מה לעזאזל הם עושים שם... גוגל חושפת יותר את ה-glass בכנס הזה, עדיין לא בצורה מלאה, מסיבות שאני לא יכול להרחיב את הדיבור עליהן.
You are never fully dressed without a smile

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax

שליחה

אהלן Shed.

זה נשמע שאתה עובד בגוגל...

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה

zovirax כתב:אהלן Shed.

זה נשמע שאתה עובד בגוגל...
...
אני לא עובד גוגל, אבל יש לי מערכת יחסים די קרובה איתם. אני אחד מ-26 Google Developer Experts ברחבי העולם (https://developers.google.com/experts/). ולכן הוזמנתי לכנס הזה + פעילות נוספת מטעם גוגל.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73432
שם מלא: ערן

שליחה

Shed כתב:
כמה הערות כלליות:
1. מי שחושב ש-4.1 זה minor upgrade פשוט טועה. ההבדלים בביצועי ה-UI (פרוייקט butter ) פשוט שם את כל המערכת הזו במקום אחר. הנה הנתון המשמעותי: ה-UI עובד בקצב של 60fps, עם vsync מלא ו-triple buffer. פשוט מרגישים בהבדלים.
2. את הנוטיפיקציות החדשות אפשר לסכם במשפט אחד: "איך לעזאזל לא חשבו על זה קודם".
3. החיפוש הקולי פשוט מדהים, ויחד עם ה-knowledge graph מקבלים חוויה שאני לפחות מעולם לא חוויתי לפני כן.
4. יש זיהוי קולי מלא בעברית. אין offline voice dictation בעברית.
...
יש מצב להעלות בבקשה סרטון הדגמה ל"אתהצינור" לשינויים הללו שציינת? אותי בעיקר מעניין הזיהוי קולי בעברית, איך זה עובד ועל מה בדיוק.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה

לא נראה לי שיהיה לי זמן להעלות סרטים בקרוב.

חי מהקינוט השני: כרום מגיע לאייפון!

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה

ןגם לאייפד....

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143

שליחה

כל הכבוד להם שהם גם מפתחים דברים ל IOS
ולא רק כדי שיקנו דברים שלהם אלה העיקר שלמשתמש יהיה טוב
כמובן שלגוגל זה גם מביא תועלת

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

האמן לי שהדבר האחרון שמעניין את גוגל זה הצלחה של אפל. הם עושים את זה כדי להשיג את שטחי פרסום (על מכשירי iOS). בדיוק כמו שמיקרוסופט הודיע שהאופיס יגיע לאנדרואיד ול iOS

רן,
האם קיבלת את הטאבלט כבר?
האם אתה הולך לרכוש את המשקפיים?

shemsha
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1170

שליחה

הזמנות למכשיר הן כרגע רק דרך גוגל פליי נכון? הייתי שמח להזמין לחבר שגר בארה"ב אבל אין לי גישה להזמנה שפתוחה רק לאמריקאים.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה

osherov כתב:האמן לי שהדבר האחרון שמעניין את גוגל זה הצלחה של אפל. הם עושים את זה כדי להשיג את שטחי פרסום (על מכשירי iOS). בדיוק כמו שמיקרוסופט הודיע שהאופיס יגיע לאנדרואיד ול iOS

רן,
האם קיבלת את הטאבלט כבר?
האם אתה הולך לרכוש את המשקפיים?
...
קיבלתי את הטבלט, הגלקסי נקסוס עם 4.1 ואת הקיו. את הכרום בוקס נקבל היום....

על המשקפיים אני לא יכול להגיד מילה
נערך לאחרונה על ידי Shed ב 29/06/2012 4:47, נערך פעם 1 בסך הכל.

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4811
שם מלא: שי כהן

שליחה

תודה על הידיעה.

ידוע למישהו מתי (אם בכלל) יגיע הנקסוס 7 לארץ?

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183

שליחה

Shed כתב:קיבלתי את הטבלט, הגלקסי נקסוס עם 4.1 ואת הקיו. את הכרום בוקס נקבל היום....

על המשקפיים אני לא יכול להגיד מילה
...
אני לא יודע לתאר במילים כמה אני מקנא בך :mrgreen:
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

roeeb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 290

שליחה

Google Glass:

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה

אין ספק שglass הוא אחד המוצרים הכי נחשקים ומעוררי דמיון שקיימים כרגע. לדעתי זו הפעם הראשונה שאנשים עמדו בתור במשך שעות! כדי לבצע הזמנה מוקדמת של מוצר שאינו של אפל.

שתי חדשות טובות בקשר glass :
1. יהיו אפליקציות למשקפיים. גם אפליקציות ענן, גם אפליקציות שיושבות על המשקפיים וגם אפליקציות "משלימות" לאפליקציות על הטלפון.

2. המערכת תהיה מערכת פתוחה. ניתן יהיה לטעון אליה "רומים" מקוסטמים.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax

שליחה

עם כל התמיכה בעברית שהוסיפו, מה לגבי מפות בעברית?

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

ההחלטה של גוגל למכור רק לבאי הכנס (ורק אלה שגרים בארה"ב) את ה Glass היא במקרה הטוב הזויה. או שאתם משיקים את זה לכולם אל שאתם לא משיקים את זה לאף אחד. אבל, לאפשר למעטים לרכוש את המכשיר (ב 1500$) זה מטופש, בעיקר בגלל שהמכשיר יגיע לשוק הרבה חודשים אחרי. לא רחוק הרגע שנתחיל לראות ב E-Bay מכשירי Glass שנמכרים במחירים מטורפים חסרי הגיון.

יתרה מכך, נפוצה השמועה שגוגל עושה זאת כדי לקבל קהל אוהד שלא ירשום מילה רעה על גוגל ברגע שהוא ייתקל בבעיות עם המשקפיים. זה הרי בולשיט מכיוון שברור שהמכשיר יגיע גם לאתרי הטכנולוגיה באינרנט שיבחנו אותו לפרטי פרטים וירשמו גם על הצד הפחות טוב של המשקפיים

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891

שליחה

תהרגו אותי, לא מבין את עניין המשקפיים, חוץ מהיוקרה שבפיתוח משהו שכזה לדעתי אין לזה שוק בכלל, לפחות לא בשנים הקרובות.

אבל זו גוגל, יורה לכל כיוון אפשרי.
שי

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183

שליחה

Shayosef כתב:תהרגו אותי, לא מבין את עניין המשקפיים, חוץ מהיוקרה שבפיתוח משהו שכזה לדעתי אין לזה שוק בכלל, לפחות לא בשנים הקרובות.

אבל זו גוגל, יורה לכל כיוון אפשרי.
...
גם כשהאייפד יצא אמרו את זה.
לך תדע...
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

חזור אל “חדשות ניידים”