מבקש המלצה על DAC
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
אוקיי, אז זה דאק משולב סטרימר. רוב הדאקים מופרדים מסטרימרים וליהפך. הגישה אומרת שככל שאתה מפריד בין המוצרים, כך האיכות של כל אחד מהם בנפרד גבוהה יותר. אותו כנ"ל רלוונטי פה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לא מסכים איתך.ran_carney כתב:אוקיי, אז זה דאק משולב סטרימר. רוב הדאקים מופרדים מסטרימרים וליהפך. הגישה אומרת שככל שאתה מפריד בין המוצרים, כך האיכות של כל אחד מהם בנפרד גבוהה יותר. אותו כנ"ל רלוונטי פה....
יש דאק הכולל סטרימר (או הפוך...) ולא צריך לשרשר 2 מכשירים.
לדוגמא:
פיוניר
http://www.pioneer.eu/eur/products/42/2 ... index.html
דנון
http://www.denon.co.uk/uk/Product/Pages ... d=DNP720AE
יאמהה
http://www.sge.co.il/products/view/1/נג ... S2000.html
- ran_carney
-
- חבר ותיק

טל, זה שיצאו לאחרונה כמה דאקים משולבי סטרימר עדיין לא הופך את זה לסטנדרט. מעבר לזה, אני שם יותר דגש על סטרימרים של החברות המסורתיות - מיוזיקל פידליטי, כדוגמא שניתנה פה. כל המכשירים האלו שקורצים תמיד לכיוון הק"ב זה מגניב ונחמד ברמת הפיצ'רים, אבל יש פה טרייד אוף ברמה הסונית, שלא יהיה לך ספק לגבי זה.
כאן בדיוק נמצאת ההתלבטות שלי:ran_carney כתב:...כל המכשירים האלו שקורצים תמיד לכיוון הק"ב זה מגניב ונחמד ברמת הפיצ'רים, אבל יש פה טרייד אוף ברמה הסונית, שלא יהיה לך ספק לגבי זה....
1. לקנות ממיר תומך wi-fi ולהשאיר את הקבצים על המחשב הביתי המרוחק.
2. לקנות ממיר נטו ולהעביר את הקבצים למחשב הנייד (שלא תמיד נמצא בבית ומשמש גם את ה"הנהלה").
- ran_carney
-
- חבר ותיק

שוב, השאלה היא כמה אתה מקציב למטרה.
מעבר לזה, האם יצא לך לבחון דאקים מתישהו?
מעבר לזה, האם יצא לך לבחון דאקים מתישהו?
עדיין לא בחנתי ממיר, התקציב גמיש ויכול להגיע עד 4K.ran_carney כתב:שוב, השאלה היא כמה אתה מקציב למטרה.
מעבר לזה, האם יצא לך לבחון דאקים מתישהו?...
אבל אני לא רוצה לרכוש משהו שהוא מעל לרמה של יתר הרכיבים.
מגבר - nad c355bee
רמקולים - b&w 684
קומפקט - nad c515bee
יש גם טיונר ופטיפון אבל הם לא קשורים לנושא הממיר.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

ה-V-DAC שהומלץ לך קודם יכול להיות פתרון מאוד מעניין. מתומחר באיזור ה-1500 למיטב זכרוני, אבל אמור להיות עם אחלה VFM. אפילו בזול.
בגיזרות האחרות לצערי אני אישית לא יכול להמליץ לך כל כך. לאחרונה יצא לי לשמוע רק את הבלדליוס דאק, שהוא חתיכת דאק מטורף - אבל יש לו רק USB, ככה שאם הבנתי אותך נכון - הוא לא רלוונטי עבורך.
בגיזרות האחרות לצערי אני אישית לא יכול להמליץ לך כל כך. לאחרונה יצא לי לשמוע רק את הבלדליוס דאק, שהוא חתיכת דאק מטורף - אבל יש לו רק USB, ככה שאם הבנתי אותך נכון - הוא לא רלוונטי עבורך.
ran_carney כתב:ה-V-DAC שהומלץ לך קודם יכול להיות פתרון מאוד מעניין. מתומחר באיזור ה-1500 למיטב זכרוני, אבל אמור להיות עם אחלה VFM. אפילו בזול.
בגיזרות האחרות לצערי אני אישית לא יכול להמליץ לך כל כך. לאחרונה יצא לי לשמוע רק את הבלדליוס דאק, שהוא חתיכת דאק מטורף - אבל יש לו רק USB, ככה שאם הבנתי אותך נכון - הוא לא רלוונטי עבורך....