גירסא 441l הוט מג'יק HD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
ronned פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25

שליחה

בוקר טוב ,מצטער לאכזב את חלקכם ,הכל עובד מצוין.

יש לי מעל 30 שעות הקלטה , לא נתקלתי במשהו חריג .

מהירות הזפזופ נשארה אותו דבר !!! כל השאר(תפריטים \ EPG ) השתפר מאד במהירות התגובה .

ההקלטות רצות חלק , הגירסה שלי אפילו יותר חדשה .

למי שיש בעיות בהקלטה שיתקשר לשירות שיחליפו לו דיסק קשיח \ ביקור טכנאי .

lieli
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 460

שליחה

יש עוד אנשים שהממיר מראה
שהתוכנית מוקלטת אבל
בפועל לא מקליט?
אני חושב שהבעיה ממש מרכזית
ואף פעם לא ראיתי שמישהו
יתלונן(חשבתי שהבעיה אצלי)

ronned פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

lieli כתב:יש עוד אנשים שהממיר מראה
שהתוכנית מוקלטת אבל
בפועל לא מקליט?
ואף פעם לא ראיתי שמישהו
...
היה לי בעיה שהסרט שהקלטתי נפסק באמצע ,בעיה אחת סה"כ לפני 3 חודש ,התקשרתי באו החליפו

לדיסק קשיח שהוצא מלקוח אחר שהטכנאי שכח לפרמט אותו ,עשה אצלי !!!

הטכנאי נשבע לי שהלקוח שממנו הביא את הדיסק התנתק ולא בגלל סיבה אחרת ומאז הכל עובד חלק

יש לי מעל 30 שעות הקלטה ולא הייתה בעיה בגירסא 3.94 .

הצעה אחרת ,החל מהגריסה החדשה ( 44l... sw) שבה יש עדכון למנהל ההתקנים

הייתי מציע לכל מי שיש בעיות קשות לעשות פרמוט לדיסק דרך ההגדרות החל מהעדכון הבא ולראות

שהכל עובד מצוין .

נתראה בערב .

liav5000
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 264

שליחה

זה קורה לפעמים שאתה נכנס להקלטה ואז המד זמן מראה 0 מתוך 0. מה שצריך לעשות זה לכבות את הממיר ולהדליק (לא BOOT) ואז להיכנס שוב להקלטה ותוכל לצפות בה.

lieli כתב:יש עוד אנשים שהממיר מראה
שהתוכנית מוקלטת אבל
בפועל לא מקליט?
ואף פעם לא ראיתי שמישהו
...

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1416

שליחה

קיצר סתם ממיר חחח כמה בעיות מזה חחח

HOT FAIL (Y)
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

stompy .. אולי דיי כבר עם הFAIL שלך , גם הממיר של יס לא היה מושלם ולא קרוב למושלם בהתחלה ..חוץ מזה כשההית בהוט לא דיווחת על שום בעיות ,ופתאום כשאתה עזבת אותם יש לך כל הזמן רק טענות כלפיהם ? אולי מספיק עם זה כבר .. :?:
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

stompy .. אולי דיי כבר עם הFAIL שלך , גם הממיר של יס לא היה מושלם ולא קרוב למושלם בהתחלה ..חוץ מזה כשההית בהוט לא דיווחת על שום בעיות ,ופתאום כשאתה עזבת אותם יש לך כל הזמן רק טענות כלפיהם ? אולי מספיק עם זה כבר ..
...
אני אומר דברים נכונים. זכותי להגיד FAIL גם על זה שאתה חושב שאני כל הזמן יוצא על הוט ועזבתי ואתה קובע מהר דברים חח
אז FAIL לך
ומה הקשר יס?

בהוט תמיד דווחתי אתה לא בעניינים כנראה. תעקוב גם שהייתי בהוט התלוננתי ואני עדין בהוט אז מה הקטע?
אתה גם עובד בהוט? או רוצה המלצה? (Y)

רק עובדה אחת לא תשנה זה *** ממיר
open up the gates
systems get replaced

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

אני לא אמרתי שהוא ממיר טוב,אבל על כל דבר אתה אומר FAIL .. במיוחד כשזה דברים שכבר דיי ידועים לכולם , חוץ מזה כתבתי שעזבת אותם כי אתה בעצמך אמרת פה בכמה שרשורים שכבר עזברת אותם ועברת לבזק...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אני לא מתכוון להעליב או לפגוע במשהו עם הFAIL
הוט חברה גדולה היא תתמוד עם זה
אני הצטרפתי לבזק 100 מגה נכון לא הצטרפתי ליס עדין או לחברות אחרות. אני שוקל צלחת.
יש לי כרגע 2 תשתיות של 100 מגה של הוט וגם של בזק
זה שהוט לא רוצים לנתק אותי זה כבר סיפור אחר.
open up the gates
systems get replaced

lieli
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 460

שליחה

FAIL חזק......

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221

שליחה

עזבו אתכם שטויות. לממיר הזה יש פוטנציאל מאוד גדול, הבעיה היחידה הזה האיטיות שבה עובדים על כל תיקון התקלות.
ברגע שיתקנו הכל, הממיר הזה יהיה מעולה, הוא הביא חדשנות לכל הממשק הישן והוא תומך בהמון אופציות מתקדמות.

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

nerya40 ראית מזה ממירים מחוץ לישראל? קצת מזה ממשק?
ניסית להשוות לממשק של יס?
שמעת פעם על TIVO?

אפילו ממירים של עידן + יותר יפים בתפריט(חלקם) וגם יותר אפשרויות :mrgreen:
open up the gates
systems get replaced

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

ראיתי ממירים אחרים... ותאמת הכי אהבתי את זה שבפיתוח של אורנג' שמאפשר ליצור רשת חברתית בין כל הלקוחות ואולי גם שיתוף עם פייסבוק.
אבל אין לנו ברירה אחרת. יש לך או את ה- Magic HD או את ה- MaxTotal.

Jonny123
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1526

שליחה

העדכון כבר יצא לכל הלקוחות?
מישהו הצליח לעדכן?

adirbd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 510

שליחה

Jonny123 כתב:העדכון כבר יצא לכל הלקוחות?
מישהו הצליח לעדכן?
...
לפי מה שאני מבין מפה עדיין לא, מקווה שבקרוב תצא אפשרות לעדכן..
ובכללי, איך אתם מצליחים לעדכן לגרסאות החדשות לפני כולם?

Jonny123
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1526

שליחה

ע"י עדכון ידני..
מנתקים את הממיר מהחשמל. לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן החץ העליון שבחזית הממיר ותוך כדי מחברים את הממיר לחשמל (בלי לשחרר את הלחצן).
ברגע שהממיר עולה ומופיע מסך של עדכון גרסה, ניתן לשחרר את הלחיצה.
וזה יתקדם לבד.

אני לא יודע אם זו השיטה הרשמית, אבל אצלי זה עבד (למרות שהגרסה לא התעדכנה בפועל)

TheTurtle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408

שליחה

nerya40
נשבע לך הרגת אותי פה מצחוק........ :roll: :roll: :roll:
"לממיר הזה יש פוטנציאל מאוד גדול" ,
אתה נשמע כמו מורה שאומרת להורים שהילד הממוצע שלהם הוא ממוצע ומנסה לדרבן אותו ואת ההורים שישקיעו יותר בילד אולי יצא ממנו משהו....
:lol: :lol: :lol: תדרבן את הוט להחליף את הממיר יהיה יותר פשוט :wink:
בחיים לא שמעתי אנלוגיה כזאת על טכנולוגיה, בזמן שהיא כל כך מנותקת מהמציאות... (n)
לסבתא שלי יש פוטנציאל לשחק כדורגל מקצועי, הבעיה שהיא בת 90 ולא זזה... זה בערך מה שאמרת על הממיר הגרוע הזה.
החדשנות שאתה מדבר עליה זה ממשק משנת 1998 אפילו לא, באמת שאני לא מבין על מה ההתלהבות (במקום אדום שמו שחור וסידרו קצת מחדש :lol: ) זה חדשנות?? עד כדיי כך עיוור לשאר העולם, אין לך מחשב בבית, טלוויזיה חכמה, רסיבר חכם, טלפון סללורי מתקדם? הממשק של הוט נראה כמו ממשקים של אתרי אינטרנט לפני עידן הג'אווה והאייפון, פשוט לאללה וסתם מונוטוני.
כנראה שבאמת אתה וחבריך לא מורגלים לממשקים נורמלים שיש בחו"ל כגון ה TIVO ודומיו משנת 2000 כבר, אנחנו כבר 12 שנים אחרי הממשק שאפילו לא הגיע אלינו (אולי XMBC הכי קרוב אליהם ויזואלית ובפשטות, תשחק קצת תבין איך העולם נראה...)
"והוא תומך בהמון אופציות מתקדמות" חח קודם שידלק בצורה נורמלית, עכשיו אני מסוגל להדליק, ללכת לעשות קפה לשתות חצי ועדיין הוא לא עלה. :lol: קודם שהבסיס יזוז כיאה לשאר הטכנולוגית... (שלא נדבר על ה DLNA וה USB ).

*גם אתה וגם פותח השירשור (שזה הפוסט הראשון שלו בכלל אצלנו, קצת מוזר... מי זה??) וגם IamEzio נשמעים כאילו הם מגנים על עצמם ועל ילדיהם, כאילו הממיר הזה הוא המצאה שלהם, כאילו אתם פיתחתם אותו, וכאילו זה פוגע בכם אישית שמדברים על המציאות עם הממיר הגרוע הזה שעברו כבר 8 חודשים (בציר הזמן שלי זה לא התחלה, או חדש) ועדיין שום דבר בסיסי לא עובד!!!!!!!!!!!
מותר לנו בתור לקוחות להגיד גרוע ופייל על משהו שלא משתנה ולא מסתדר (שגם הוט וגם אתם משוכנעים בטיב המוצר), אולי מישהו שם ישמע אותנו...

לפותח השירשור, בבקשה תפסיק להגיב ולהגיד שאצלך הכל עובד, כי אצל רוב האנשים זה לא עובד!!! גירסה 3.94 (לא עובדת טוב... יפה שאצלך כן)
ויפה שכל יום אתה אומר משהו אחר... פתאום אתה בכלל בגירסה יותר מתקדמת מהגירסה שעדיין לא עברו אליה... :wink:
להגיד להחליף את ההארד דיסק, או שאין בעיות אני עם 30 שעות הקלטה זה הצהרות של חול!!!! זריקות לאוויר...
אני פה עם 200 שעות הקלטה בגירסה הנוכחית, משחקים מכל כיוון עם הממיר וגם עם הארד דיסק, גם ברמת חיבור למחשב (קצב העברה של 7 מגה לשנייה 8O פשוט הארד דיסק שווה :lol: ) , כבר 20 פירמוטים, 10 CLEAR , עשר התקנות מחדש, 200 נסיונות לעידכוני גירסה ועוד... (אני בודק, לא מצהיר... וכדי שמוצר יעבוד, הוא צריך לעבוד אצל כולם, לא רק לקוח אחד או שניים)
המסקנה שלי היא, שאם אתה משתמש בו כממיר מקליט (שזה שמו בישראל) אז הוא לא עושה את עבודתו ומקרטע ברמות קשות, וככל שהארד דיסק מתמלא ככה הבעיות גוברות, עד למצבים שהממיר לא מתפקד כלל. ככה בודקים לא מרחמים.
כל יומיים לעשות פירמוט זה נחמד לילדים לא לאנשים שרוצים שיפעל בלי התעסקויות!!
בתור אחד שבודק באמת, לא סתם יוצא בהצהרות כמו רוב החוטאים בנושא בשירשורים האלה ואחרים... עד היום שום גירסה לא פעלה באמת או שיפרה באופן מיוחד את הבסיס בממיר הנוכחי, סתם הצהירו כל פעם אנשים הכל עובד והכל טוב, בזמן שאני אוכל פה תקיעות ונפילות בהקלטות על בסיס יומי.
המלצה שלי להוט, תזרקו לפח ותביאו משהו אחר... זה לא פועל, ולא משנה לי הסיבה או התירוץ שבגירסה הבאה הכל יהיה בסדר ומעולה. זה חול...
:evil:

אני אתמול בלילה ניסיתי עדיין לא עבר לי לחדש.
נערך לאחרונה על ידי TheTurtle ב 12/06/2012 17:33, נערך 2 פעמים בסך הכל.

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

איזה השקעה חחח
תראה מה שהתכוונתי זה שאם לא היה שום באג בממיר והוא היה מהיר, היית בסך הכללי מרוצה ? אני מאמין שכן.
ולכן ברגע שיסדרו את כל התקלות שלו הוא יהיה ממיר טוב ואיכותי שמאפשר המון אופציות שיפתחו גם בעתיד (סטרימר, דיסק חיצוני וכד').
אז נכון כרגע אני לא מצדיק שום דבר מצד הוט. לוקח להם יותר מדי זמן לתקן את הבעיות של הממיר וזה באמת מעצבן.
חוץ מזה אל תשווה את הוט לכלל חברות הטלוויזיה בעולם, אלא תשווה אותה ל- yes. בנתיים הוט הביאה חידוש לממשק בכך שהוא "צף" על פני המסך ואין לך צורך לצאת מהערוץ בכדי לשנות דברים.
העיצוב מלכתחילה נועד להיות מינימליסטי בכדי להראות כאילו שזה איכותי.

ולגבי עדכוני הממיר, בין עדכון לעדכון סמוך באמת לא חשים בהבדלים. אבל אם אני אחזיר לממיר שלך את הגרסה הראשונית שלו אתה תבין איזה שיפור עצום הם עשו.
בעדכון הראשון הממיר היה נכבה ככה פתאום כל כמה שעות. לא היה בכלל לוח שידורים. שום אופציה מתקדמת לא עבדה (start over וכד'). הממיר היה לעתים נתקע ואיטי מאוד! ההקלטות לא היו עובדות כי לא היה לוח שידורים. אם היית עושה "השהה" בחלק מן הערוצים הממיר היה נתקע. לעתים קרובות הממיר לא היה מגיב לשלט. ותוכניות שאיך שהוא כן הצלחת להקליט היה קשה מאוד לנגן אותן.
עכשיו רוב הבעיות האלה סודרו ולכן אם תשווה בין הגרסה הנוכחית (או החדשה) לגרסה הראשונית אתה תראה הבדל של שמיים וארץ.

בוא נכתוב כאן הודעה רשמית לפיה אם HOT לא מתקנת את הממיר בצורה מוחלטת תוך שנה מיום שיווקו עד ה- 24.10.12 הממיר מוגדר כעוול צרכני וכ- FAIL גדול.

adirbd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 510

שליחה

Jonny123 כתב:ע"י עדכון ידני..
מנתקים את הממיר מהחשמל. לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן החץ העליון שבחזית הממיר ותוך כדי מחברים את הממיר לחשמל (בלי לשחרר את הלחצן).
ברגע שהממיר עולה ומופיע מסך של עדכון גרסה, ניתן לשחרר את הלחיצה.
וזה יתקדם לבד.

אני לא יודע אם זו השיטה הרשמית, אבל אצלי זה עבד (למרות שהגרסה לא התעדכנה בפועל)
...

תודה, אבל לא התכוונתי לזה, את זה אני דווקא יודע.. :roll:
התכוונתי שאיך שיש אנשים מצליחים לעדכן לגירסה חדשה בעוד רובם לא מציחים, האם זה קשור לשעה שהם עדכנו את הממיר או שהם מסומנים אצל הוט כבודקי בטא..?

ronned פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

TheTurtle הגיסרא לא 3.94 אלא חדשה יותר אפילו יותר ממה שמוצג פה , האגרסיביות שלך לא ברורה

ואם אתה סובל מהמכשיר פשוט תעבור ל yes לא ברור למה אתה לקוח HOT .

עד גירסא 3.94 המוצר היה פח מאז גירסא 3.94 ועכשיו sw 441 המערכת עובדת טוב מאד(למעט הזפזופ)

ועד היום מזה כ -3 חודשים אין לי שום תקלה בהקלטה מעל 30 שעות שנמצאים בדיסק ובטח

מעל 50 לאחר מחיקה , לכן האגרסיביות שלך כלפי המכשיר חשודה ,כי אף אחד לא יחליף מכשיר

לאלפי לקוחות ותשקול ברצינות מעבר ל YES .

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”