ASAF23
השוק הסיטונאי יאפשר IPTV. הרגולציה בדרך לשם.
DORM נתתי כדורגל כדוגמה. שוב, אם ארבעה גופים שונים יוכלו לשדר ספורט מסויים\ליגה\סדרת משחקים בגלל שיותר מגוף אחד יוכל לשדר, תפתור את הבעיה.
אתה חושב שאותי זה לא מרתיח שאני צריך לשלם כל כך הרבה בשביל לראות פורמולה 1? אבל אתה לא יכול להכריח אותם לשדר את זה ב5 או 5 פלוס. אתה כן יכול להכריח אותם לא לחייב אותך לקנות ערוצים מסויימים כדי שתוכל לקנות אחרים. אתה כן יכול לתת להם לשדר פרסומות רק בערוצי חבילה בסיסית כדי שתכנים מסויימים יחזרו לערוץ 5. אתה כן יכול לתת הוראה שמותר לכמה ספקיות לשדר את אותו התוכן (פשוט לאסור על בלעדיות של תכנים שאינם תכני מקור).
לבוא ולהגיד לערוץ מה לשדר איפה זה כבר נושא מאוד בעייתי מבחינה משפטית. אתה לא יכול לנהל עסק בלי להיות הבעלים שלו. החוכמה פה היא ליצור סביבה שמראש תגרום להם לא לרצות לגזול אותך אלא להלחם עליך.
תוכניותיו של כחלון לעתיד - היעד הבא שלו הוא הורדת מחירי הטלוויזיה
אני קצת סוטה מהנושא. יש הבדל בין קיום מענה אנושי לבין "שירות טוב".dima_vy כתב: אבל זה נכון. תראה את הדוגמא של גולן טלקום בסלולר. החברה החילטה לתת שירות זול, אבל ללא שירות לקוחות אישי ואנושי. בשבילי דבר כזה די בסדר, כי אני לא חושב שאי פעם התקשרתי לחברת סלולר לצורך שלא לשינוי חבילה. אבל תראה כמה רעש אנשים עושים מזה שאין מענה אנושי.
לכן זה נכון להגיד שעד היום קיבלנו שירות טוב, מחברות תקשורת, אבל כולנו שילמנו על זה....
במעט ימים שיש לי אינטראקציה עם "גולן", אני חווה שם שירות יותר טוב מאשר חוויתי באורנג', למרות ואולי דווקא בגלל, שאצל הראשונים הכל self service.
לעצם הדיון, מסכים עם מי ששאל על איזה שירות טוב שהיה לנו אתה בדיוק מדבר?
לא שילמנו על שירות טוב, שילמנו כי לא הייתה ברירה והכסף לא נוצל כדי לתת לשירות.
משה
עשו חוק נגד זליגת תכנים לא?flsh כתב:ASAF23
השוק הסיטונאי יאפשר IPTV. הרגולציה בדרך לשם.
DORM נתתי כדורגל כדוגמה. שוב, אם ארבעה גופים שונים יוכלו לשדר ספורט מסויים\ליגה\סדרת משחקים בגלל שיותר מגוף אחד יוכל לשדר, תפתור את הבעיה.
אתה חושב שאותי זה לא מרתיח שאני צריך לשלם כל כך הרבה בשביל לראות פורמולה 1? אבל אתה לא יכול להכריח אותם לשדר את זה ב5 או 5 פלוס. אתה כן יכול להכריח אותם לא לחייב אותך לקנות ערוצים מסויימים כדי שתוכל לקנות אחרים. אתה כן יכול לתת להם לשדר פרסומות רק בערוצי חבילה בסיסית כדי שתכנים מסויימים יחזרו לערוץ 5. אתה כן יכול לתת הוראה שמותר לכמה ספקיות לשדר את אותו התוכן (פשוט לאסור על בלעדיות של תכנים שאינם תכני מקור).
לבוא ולהגיד לערוץ מה לשדר איפה זה כבר נושא מאוד בעייתי מבחינה משפטית. אתה לא יכול לנהל עסק בלי להיות הבעלים שלו. החוכמה פה היא ליצור סביבה שמראש תגרום להם לא לרצות לגזול אותך אלא להלחם עליך....
אין לי בעיה שישודר שם משהו חשוב בלייב כאשר בספורט 5 או 5+ ישודר משהו אחר לייב אפילו אם זה פחות מעניין אותי.
אבל לא יכול להיות שהכל יהיה שידורים חוזרים ואת הדבר המעניין היחידי בלייב בכל ערוצי הספורט באותו זמן ישדרו בערוץ נוסף.
אני לא מוכן לחשוב בכלל לשלם כסף לגזלנים של ספורט 5, ספורט 5 5+ 5HD יש לי כחלק מחבילות אחרות.