dor8 כתב:קוקסי.. (שם יפה)![]()
מי שצריך לעשות שיעורי בית זה אתה !
לא כולם אוהבים לחכות ב״רשימות המתנה״ ולקנות במחירים גבוהים......
65st50 vs 55vt50
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
עדיף שלא תוסיף.תפטפט פחות,יותר טוב לאלו שבאמת רציניים ומתכוננים להזמין את המסך הזה.TheWiz כתב:dor8 כתב:קוקסי.. (שם יפה)![]()
לא כולם אוהבים לחכות ב״רשימות המתנה״ ולקנות במחירים גבוהים......אין לי מה להוסיף
...
שניה, הוא פתח שרשור, ביקש חוות דעת ועל הדרך ציין מה המחיר, כשהוא ציין התנפלת עליו בטענה שהמחיר מגוחך (בגלל שאתה שילמת הרבה יותר) - ואתה קורא לו "ילד"........?koksi כתב:עדיף שלא תוסיף.תפטפט פחות,יותר טוב לאלו שבאמת רציניים ומתכוננים להזמין את המסך הזה.TheWiz כתב:dor8 כתב:קוקסי.. (שם יפה)![]()
לא כולם אוהבים לחכות ב״רשימות המתנה״ ולקנות במחירים גבוהים......אין לי מה להוסיף
......
Utopia
חברה אני מצטער שהשרשור גלש לוויכוח כזה בכל מקרה המחיר שציינתי
הוא מחיר כולל ההנחה של מזרחי טפחות , וזה מחיר שקיבלתי בטלפון פחות או יותר
כנראה ביום שישי אני יקבל הצעות מחיר מסודרות.
בכל מקרה לא זה היה מטרת השרשור , רציתי שתעזרו לי להחליט בין שני הדגמים
הנ"ל
תודה
הוא מחיר כולל ההנחה של מזרחי טפחות , וזה מחיר שקיבלתי בטלפון פחות או יותר
כנראה ביום שישי אני יקבל הצעות מחיר מסודרות.
בכל מקרה לא זה היה מטרת השרשור , רציתי שתעזרו לי להחליט בין שני הדגמים
הנ"ל
תודה
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
קוקסי,koksi כתב:עדיף שלא תוסיף.תפטפט פחות,יותר טוב לאלו שבאמת רציניים ומתכוננים להזמין את המסך הזה.TheWiz כתב:dor8 כתב:קוקסי.. (שם יפה)![]()
......
תתפלא אבל אלו אכן פחות או יותר המחירים של המסכים הנ"ל.
בשיחה עם חנות מתמחה ידוע בתל אביב נאמר לי בשתי דקות של בירורים שהמחיר של ה-55VT50 (לפני מיקוח כלשהו) יהיה בסביבות ה-16K (כ-4000 ש"ח פחות מהמחיר המומלץ). עם זאת אני מאמין שתוך חודש מהיום יהיה גם ניתן להשיגה בפחות מ-15 אלף ואולי אפילו ב-14500 ש"ח....
בכל מקרה תחשוב שניה לפני שאתה משלם מחיר מלא על מסך שאחרים ישיגו ב-25 אחוזי הנחה לפחות.
בוא ניפגש בעוד 3 שבועות ואז נראה כמה פה יאכלו את הכובע.
בכל מקרה-כשהתכוונתי לרשימת המתנה-תשלום סימלי של 50 ש'ח להבטחת המסך.
ואנחנו גם נראה כמה פטפטנים שלא ייכנסו לרשימה הזו-יישארו לבסוף ללא מסך,כי כל משלוח של המסכים האלו הוא סולד אאוט.
ואנחנו גם נראה כמה פטפטנים שלא ייכנסו לרשימה הזו-יישארו לבסוף ללא מסך,כי כל משלוח של המסכים האלו הוא סולד אאוט.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

אתה עדיין מתעקש?koksi כתב:בוא ניפגש בעוד 3 שבועות ואז נראה כמה פה יאכלו את הכובע.
ואנחנו גם נראה כמה פטפטנים שלא ייכנסו לרשימה הזו-יישארו לבסוף ללא מסך,כי כל משלוח של המסכים האלו הוא סולד אאוט....
נראה שמשווק ממולח עם לשון חלקלקה טיגן לך את תאי המח בשיטתיות - "תקנה לפני שיגמר... לי זה עולה יותר...".
שיהיה לך בהצלחה!
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
refaelo,
לעניין השירשור עצמו.
גם אני התלבטתי בדיוק באותה סוגיה, ולבסוף בחרתי ב-65ST50.
הסיבות שלי היו:
1- ההבדלים באיכות המסכים הם לא כאלו גדולים, כמובן שאם נעמיד אותם אחד ליד השני ונכייל אותם פרפקט בסביבה מושלמת אז נראה הבדלים, אבל כשהמסך ישב לבדו בסלון, אני אראה תמונה מדהימה גם ב-ST.
2- תוספת של 10", אני יושב במרחק של קצת יותר מ-5 מטר מהמסך, זו תוספת משמעותית בשבילי, מה גם שהמחיר פחות או יותר זהה (ה-VT אולי טיפה יותר יקרה).
לעניין השירשור עצמו.
גם אני התלבטתי בדיוק באותה סוגיה, ולבסוף בחרתי ב-65ST50.
הסיבות שלי היו:
1- ההבדלים באיכות המסכים הם לא כאלו גדולים, כמובן שאם נעמיד אותם אחד ליד השני ונכייל אותם פרפקט בסביבה מושלמת אז נראה הבדלים, אבל כשהמסך ישב לבדו בסלון, אני אראה תמונה מדהימה גם ב-ST.
2- תוספת של 10", אני יושב במרחק של קצת יותר מ-5 מטר מהמסך, זו תוספת משמעותית בשבילי, מה גם שהמחיר פחות או יותר זהה (ה-VT אולי טיפה יותר יקרה).
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
אבל הוא צודק, לחלק מהדגמים כבר יש בעיות של מלאי.nils3373 כתב:אתה עדיין מתעקש?koksi כתב:בוא ניפגש בעוד 3 שבועות ואז נראה כמה פה יאכלו את הכובע.
ואנחנו גם נראה כמה פטפטנים שלא ייכנסו לרשימה הזו-יישארו לבסוף ללא מסך,כי כל משלוח של המסכים האלו הוא סולד אאוט....![]()
נראה שמשווק ממולח עם לשון חלקלקה טיגן לך את תאי המח בשיטתיות - "תקנה לפני שיגמר... לי זה עולה יותר...".
שיהיה לך בהצלחה!...
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

אז מחכים בסבלנות... בסוף יהיה לככככולם. מי שלחוץ משלם יותר.Nunatak כתב:אבל הוא צודק, לחלק מהדגמים כבר יש בעיות של מלאי.nils3373 כתב:אתה עדיין מתעקש?koksi כתב:בוא ניפגש בעוד 3 שבועות ואז נראה כמה פה יאכלו את הכובע.
ואנחנו גם נראה כמה פטפטנים שלא ייכנסו לרשימה הזו-יישארו לבסוף ללא מסך,כי כל משלוח של המסכים האלו הוא סולד אאוט....![]()
שיהיה לך בהצלחה!......
מחזק את ההחלטה לבחור ב - 55VT50. אני התלבטתי בין 65ST50 לבין LED של סוני 55, וגם אני העדפתי את האיכות על פני הגודל.
הכל שאלה של מה עושה לך את זה - איכות או גודל. או כמו שאיש מכירות של א.ל.מ. אמר לי - אתה קונה חוויית צפיה, ואתה רוצה שבכסף ששילמת, הטלויזיה תעמיד לך את המה-שמו. ולכן תלך על מה שמעמיד לך (ורק לך).
לעניין המחיר - כמו שנראה פה מהתגובות - תגיד לחבר שלך שבמחיר הזה יש לו עוד 5 קונים במיידי.
מישהו יודע איפה אפשר לראות את ה - VT/GT/WT/DT? הם לא היו ביריד האחרון וקשה לי בלי לבדוק אותן גם.
הכל שאלה של מה עושה לך את זה - איכות או גודל. או כמו שאיש מכירות של א.ל.מ. אמר לי - אתה קונה חוויית צפיה, ואתה רוצה שבכסף ששילמת, הטלויזיה תעמיד לך את המה-שמו. ולכן תלך על מה שמעמיד לך (ורק לך).
לעניין המחיר - כמו שנראה פה מהתגובות - תגיד לחבר שלך שבמחיר הזה יש לו עוד 5 קונים במיידי.
מישהו יודע איפה אפשר לראות את ה - VT/GT/WT/DT? הם לא היו ביריד האחרון וקשה לי בלי לבדוק אותן גם.
גם אני ברשימת המתנה ל 50VT55...
מקווה להיות מופתע לפני היורו...
וד"א...
אני בגישה של להתאים את המסך לצרכים...
עם מחפשים גודל - אפשר בהרבה פחות כסף להשיג 65"...
עם המסך משמש לצפייה בסרטים (ולא מקודדים אלא RIPים) - לפחות אני מעדיף מסך קטן יותר אבל באיכות טובה יותר
בכל מקרה - שאלו יהי הבעיות היחידות בחיים....
מקווה להיות מופתע לפני היורו...
וד"א...
אני בגישה של להתאים את המסך לצרכים...
עם מחפשים גודל - אפשר בהרבה פחות כסף להשיג 65"...
עם המסך משמש לצפייה בסרטים (ולא מקודדים אלא RIPים) - לפחות אני מעדיף מסך קטן יותר אבל באיכות טובה יותר
בכל מקרה - שאלו יהי הבעיות היחידות בחיים....
גיא, אני ואתה ודי!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
דגמי הLED מלבד הWT קיימים כיום בתצוגה. הWT אמור להגיע בשבוע הבא כמו גם הVT. הGT רק בסוף החודש.
קיימים בתצוגה איפה? אנשי היורוקום לא מטריחים את עצמם לחזור אליי, כנראה שיש להם מדיניות לא לבדוק את ההודעות מהאתר או לא להתייחס אליהן. אם זה השרות - לא בטוח שאקבל מהם יחס גם באולם התצוגה שלהם.
במצב האידיאלי הייתי רוצה למצוא מקום שמציג זה לצד זה פנסוניק וסוני. פשוט ביזיון שהם לא ניסו אפילו להתאמץ להביא אותן לתערוכה של א.ל.מ. הפסידו לקוח של 2 טלויזיות. וזה רק אני.
במצב האידיאלי הייתי רוצה למצוא מקום שמציג זה לצד זה פנסוניק וסוני. פשוט ביזיון שהם לא ניסו אפילו להתאמץ להביא אותן לתערוכה של א.ל.מ. הפסידו לקוח של 2 טלויזיות. וזה רק אני.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
מעניין ממתי "אנשי המכירות של אלמ" מבינים משהו במסכים ובכלל .purefun כתב:מחזק את ההחלטה לבחור ב - 55VT50. אני התלבטתי בין 65ST50 לבין LED של סוני 55, וגם אני העדפתי את האיכות על פני הגודל.
הכל שאלה של מה עושה לך את זה - איכות או גודל. או כמו שאיש מכירות של א.ל.מ. אמר לי - אתה קונה חוויית צפיה, ואתה רוצה שבכסף ששילמת, הטלויזיה תעמיד לך את המה-שמו. ולכן תלך על מה שמעמיד לך (ורק לך)....
מסך הפלזמה החדש של פנאסוניק דגם ST-50 מסך מדהים ואיכותי ביותר . איכות הפאנל שלו מבוססת על הדגם של
VT-30 לכן כל מי שירכוש את ה ST-50 החדשה יקבל מסך מדהים במחיר ללא תחרות .
יום טוב
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
מעולם לא טענתי שהמסך לא טוב, לא מקצועי, לא איכותי או לא מכובד. עובדה שהתלבטתי ביניהם במשך כמה שעות טובות.
אבל יש הבדל עצום בין מסך סולידי, מקצועי ומכובד לבין מסך מרהיב. אפילו ש - ST היה גדול יותר ב - 10" - העדפתי את ה - LED.
אבל זה תלוי מאוד בהעדפה אישית של כל אחד. LED, של סוני, מהסדרה הגבוהה - זה מה שעשה לי את זה. למישהו אחר - יכול להיות שטלויזיה של פיילוט 100" ב - 5,000 ש"ח תעשה את זה.
ואפרופו איש מכירות שלא יודע דבר - במקרה שלי, הבן אדם היה מקצועי מאוד, אדיב מאוד, ונתן לי אחלה שרות. איציק שמו אגב. למה ישר ללכלך על כולם בלי הבחנה.
אבל יש הבדל עצום בין מסך סולידי, מקצועי ומכובד לבין מסך מרהיב. אפילו ש - ST היה גדול יותר ב - 10" - העדפתי את ה - LED.
אבל זה תלוי מאוד בהעדפה אישית של כל אחד. LED, של סוני, מהסדרה הגבוהה - זה מה שעשה לי את זה. למישהו אחר - יכול להיות שטלויזיה של פיילוט 100" ב - 5,000 ש"ח תעשה את זה.
ואפרופו איש מכירות שלא יודע דבר - במקרה שלי, הבן אדם היה מקצועי מאוד, אדיב מאוד, ונתן לי אחלה שרות. איציק שמו אגב. למה ישר ללכלך על כולם בלי הבחנה.
ST זה הדגם המנצח של השנה. לא נופל מה-GT או ה-VT.purefun כתב:מעולם לא טענתי שהמסך לא טוב, לא מקצועי, לא איכותי או לא מכובד. עובדה שהתלבטתי ביניהם במשך כמה שעות טובות.
ואפרופו איש מכירות שלא יודע דבר - במקרה שלי, הבן אדם היה מקצועי מאוד, אדיב מאוד, ונתן לי אחלה שרות. איציק שמו אגב. למה ישר ללכלך על כולם בלי הבחנה....
שוב, בהנחה ואתה מאוהב בפלזמה, בהנחה ולא מפריעה לך ההשתקפות, בהנחה ולא מפריעה לך תמונה חשוכה (במיוחד בתלת מימד) ובהנחה ולא אכפת לך מהעיצוב - גם סוני, וגם פנסוניק VT או WT רחוקים עיצובית ממנה בערך כמו שפיילוט רחוקה ממנה (מהצד השני של הסקלה).
אי אפשר לערב אמוציות אישיות ולקבוע באופן נחרץ וחד משמעי שהיא הכי טובה בעולם.
אולי רצית להגיד שהיא נותנת את התמורה הטובה ביותר בעולם? זאת כבר טענה אחרת לגמרי - נא לא לבלבל.
אי אפשר לערב אמוציות אישיות ולקבוע באופן נחרץ וחד משמעי שהיא הכי טובה בעולם.
אולי רצית להגיד שהיא נותנת את התמורה הטובה ביותר בעולם? זאת כבר טענה אחרת לגמרי - נא לא לבלבל.