אין לקנות את ה xt32 זה מגיע כחלק מהרסיברים/פרוססורים של אונקיו,דנון,מרנץ.men כתב:הסאב בסדר הוא מקבל תדרים מ 50 הרץ ומטה
ברסיבר כולם מוגדרים כקטנים
והקרוס על 80
הגברתי את הקדמיים על 9db
ועכשיו מרגישים יותר כניראה הם צורכים זרם חזק
יותר כי הם 6 אום
ויש פה עוד מה לשחק אם הכיול
חוץ מהאיקולייזר יש
Standing wave
ועוד צריך לדעת
עכשיו שומעים טוב יותר וחד
אבל אולי בכל זאת אקנה את הכיול xt32 אולי ישפר יותר...
עזרה בבקשה לגבי כיול
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
LiorShap כתב:
אבל בפיוניר ברגע שהקדמיים LARGE הסאב כמעט ואינו מורגש.
פתרונות ?...
LiorShap
אני לא יודע מה קורה אצלך . אצלי הקדמיים מוגדרים ב LARGE והסאב נחתך ב 80 .והסאב מתפקד פנטסטי עד כדי שהווליום של הסאב נמצא בקושי על רבע .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
menmen כתב:השאלה שאני שואל
היא האם רמקול שהוא 6 אום צורך זרם יותר מ8 אום
אם לדוגמא רמקול 8 אום ישמע חזק ב4db
אז רמקול 6 אום לא מספיק 4 אלה 8 ?
ולא קשור איזה רסיבר כי הפיוניר מאוד חזק אם הגברה דיגיטלית...
כל התאורים שלך שאתה לא שומע מספיק טוב עם ה LX-85 מאוד מענינים .
אולי תחליף אותו לרסיבר אחר . כמו הימהה 3010 או האונקיו 5009 ואז בטוח תשמע טוב יותר .
בהצלחה
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אולי תחליף אותו לרסיבר אחר . כמו הימהה 3010 או האונקיו 5009 ואז בטוח תשמע טוב יותר .
...
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
מפחד להיות מאוכזב אם אחשוב שרסיבר
אחר יהיה טוב יותר ובסוף זה לא ישנה
לא מאמין שהאונקיו 3009 /5009
תיהיה אכזבה
אני מאוד אוהב את ההגברה הדיגיטלית
מישהו יכול להגיד שההגברה של אונקיו טובה יותר?
כי פיצרים לשניהם יש מה שנישאר זה ההגברה
או שיש עוד דברים משמעותיים
תיהיה אכזבה
או שיש עוד דברים משמעותיים
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

בקרוב יגיע ה 86 .men כתב:מפחד להיות מאוכזב אם אחשוב שרסיבר
תיהיה אכזבה
או שיש עוד דברים משמעותיים...
תמתין בסבלנות
men,
למה אתה מאוכזב מהרסיבר?
לא שמעתי מישהו שמאוכזב מסידרת ה-LX של פיוניר.
אוליי אם רמקולים אחרים תישמע אחרת או יותר טוב, ולדעתי לא כדאי להשקיע במערכת כיול חיצונית.
גם לי יש LX85 ורמקולים של קליפש ואני מרוצה מהסאונד, ואני בטוח אם היה מגיע אליי אדם מקצועי בנושא כיול אז התוצאה הייתה הרבה יותר טובה.
אגב... היה לי אונקיו 608 ולא הייתי מרוצה מהסאונד שלו, ובנוסף הרסיבר גרם לי לבעיות מיתוג עם חיבור הHDMI בכך שהוא היה מכבה ומדליק לסרוגין את מסך הLED. ודבר נוסף הרסיבר היה משמיע תיקתוקים ללא הסבר.
למה אתה מאוכזב מהרסיבר?
לא שמעתי מישהו שמאוכזב מסידרת ה-LX של פיוניר.
אוליי אם רמקולים אחרים תישמע אחרת או יותר טוב, ולדעתי לא כדאי להשקיע במערכת כיול חיצונית.
גם לי יש LX85 ורמקולים של קליפש ואני מרוצה מהסאונד, ואני בטוח אם היה מגיע אליי אדם מקצועי בנושא כיול אז התוצאה הייתה הרבה יותר טובה.
אגב... היה לי אונקיו 608 ולא הייתי מרוצה מהסאונד שלו, ובנוסף הרסיבר גרם לי לבעיות מיתוג עם חיבור הHDMI בכך שהוא היה מכבה ומדליק לסרוגין את מסך הLED. ודבר נוסף הרסיבר היה משמיע תיקתוקים ללא הסבר.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אתה משווה את ה 608 ל 85?1shlomo כתב:men,
למה אתה מאוכזב מהרסיבר?![]()
לא שמעתי מישהו שמאוכזב מסידרת ה-LX של פיוניר.![]()
אוליי אם רמקולים אחרים תישמע אחרת או יותר טוב, ולדעתי לא כדאי להשקיע במערכת כיול חיצונית.![]()
אגב... היה לי אונקיו 608 ולא הייתי מרוצה מהסאונד שלו, ובנוסף הרסיבר גרם לי לבעיות מיתוג עם חיבור הHDMI בכך שהוא היה מכבה ומדליק לסרוגין את מסך הLED. ודבר נוסף הרסיבר היה משמיע תיקתוקים ללא הסבר....
לדעתי תשווה בין ה 308 של אונקיו ל 85 זה הרבה יותר נכון
המערכת כיול של פיוניר על הפנים, נקודה.(לא צריך להתאמץ יותר מידי על מנת להבין זאת על סמך השרשורים האחרונים בנושא.)
למה לא כדאי להשקיע במערכת כיול חיצונית איכותית, ניסית פעם?
מבחינת כל יתר הפרמטרים, כל אחד והעדפות שלו כמובן.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

כל הכבוד עלית על הנקודהmen כתב:רגע אז אם אפשר להשוות לאונקיו 308
אז ה 5009 כמה דרגות מעל הlx85?...
עם כל הכבוד ליואב ואני באמת מכבד אותו , עושה רושם שאנשים כולל יואב עושים מנושא הכיול יותר ממה שזה באמת...
יש מצב שהאודיסי יותר מדויקת , ידידותית וכו'.. אבל בסופו של דבר לא הכיול קובע את הסאונד הסופי. אלא רק עוזר
לתקן חדרים בעייתים למשתמשים מן השורה שלא מתמצאים בכיול ידני.
למען הסדר הטוב - כל כיול , ולא חשוב כרגע של איזה רסיבר - דורש כיול סופי ידני מהמשתמש.
היה לי אונקיו , ימהה ודנון לפני הפיוניר. בכל כיול הייתי צריך לשנות הגדרות ידנית בסוף.
לאונקיו ישנם מינוסים ולא חסר , כמו לפיוניר ולאחרים. אז די כבר לעשות מהחברה הזו יותר ממה שהיא.
מנסיוני הצנוע , לא שמעתי קולנוע ביתי מפורט , דינמי , מדויק ועוצמתי כמו שפיוניר בדגמי העל נותנים.
לגבי מוזיקה , ההבדלים בין הרסבירים לטעמי מאוד זניחים. גם ככה אני שומע בפיור כך שזה נתון בעיקר באיכות
הרמקולים , דאק או נגן.
יום טוב.
יש מצב שהאודיסי יותר מדויקת , ידידותית וכו'.. אבל בסופו של דבר לא הכיול קובע את הסאונד הסופי. אלא רק עוזר
למען הסדר הטוב - כל כיול , ולא חשוב כרגע של איזה רסיבר - דורש כיול סופי ידני מהמשתמש.
היה לי אונקיו , ימהה ודנון לפני הפיוניר. בכל כיול הייתי צריך לשנות הגדרות ידנית בסוף.
לאונקיו ישנם מינוסים ולא חסר , כמו לפיוניר ולאחרים. אז די כבר לעשות מהחברה הזו יותר ממה שהיא.
מנסיוני הצנוע , לא שמעתי קולנוע ביתי מפורט , דינמי , מדויק ועוצמתי כמו שפיוניר בדגמי העל נותנים.
לגבי מוזיקה , ההבדלים בין הרסבירים לטעמי מאוד זניחים. גם ככה אני שומע בפיור כך שזה נתון בעיקר באיכות
הרמקולים , דאק או נגן.
יום טוב.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אני לא טוען שפיוניר לא טוב. ללא ספק אחלה רסיבר ומתאים למי שאוהב את גוון הסאונד שלו ,בדיוק כמו כל רסיבר אחר.LiorShap כתב:עם כל הכבוד ליואב ואני באמת מכבד אותו , עושה רושם שאנשים כולל יואב עושים מנושא הכיול יותר ממה שזה באמת...
הרמקולים , דאק או נגן.
יום טוב....
כל שאני טוען הוא שמערכת הכיול שלו נחותה וזאת למרות כל הצפצופים והרעשים המוזרים ,שהיא מוציאה במהלך הכיול.
זה הכל ליאור לא יותר ולא פחות.
מי שמערכת הכיול לא חשובה לו זה אחלה.
מי שמערכת הכיול כן חשובה לו, ועדין נהנה מפיוניר ,יעשה בשכל אילו ינסה לעשות שימוש במערכת RC חיצונית ולדעתי הוא יהנה, אפילו יותר, מהרסיבר.
מאוד פשוט הענין הזה ולא צריך לקחת את זה אישית כי לא זו המטרה.
חס וחלילה , אני לא לוקח שום דבר אישית פה. מדובר סה"כ על הובי שאנו אוהבים למה לקלקל אותו...
הנקודה הובהרה בכל מקרה.
מה שטענתי , עם כל הכבוד לאודיסי או לכל כיול אחר - שאף אחד ממהנדסי החברות לא יכול להגיע לשלמות בחדר
מסוים ובעייתי שיש ללקוח הסופי. ישנם כל כך הרבה גורמים שמשפיעים על הכיול שזה פשוט בלתי אפשרי.
כך שכיול ידני הוא בגדר חובה בסופו של דבר. ורצוי ללמוד את הרסיבר ולא להתעצל ולקוות לטוב מעזרה מחברים.
צריך לשבת שעות , אם לא ימים , וללמוד כל פונקציה ולנסות אותה , להאזין ולהחליט מה טוב עבורך.
כיול זה לא קסם שפותר את כל הבעיות. אין חיה כזו.
אתן דוגמא - הכיול של אונקיו וגם של פיוניר , החליט להגדיר לי את הרמקולים הקודמים וגם העכשויים לגדולים.
כנראה בצדק מכיוון שהם יורדים על הנייר לאיזור 35HZ. אבל מנסיונות שעשיתי כיוון ידנית לקטנים פתר לי הרבה
כאב ראש של כיוונים שאולי הייתי מגיע אליהם אחרי עבודה קשה. היום אני פשוט נהנה מהסאונד אחרי כיול של כמה
דקות והגדרת רמקולים נכונה + חיתוך נכון של הסאב ונגמר הסיפור.
יום טוב.
הנקודה הובהרה בכל מקרה.
מה שטענתי , עם כל הכבוד לאודיסי או לכל כיול אחר - שאף אחד ממהנדסי החברות לא יכול להגיע לשלמות בחדר
מסוים ובעייתי שיש ללקוח הסופי. ישנם כל כך הרבה גורמים שמשפיעים על הכיול שזה פשוט בלתי אפשרי.
כך שכיול ידני הוא בגדר חובה בסופו של דבר. ורצוי ללמוד את הרסיבר ולא להתעצל ולקוות לטוב מעזרה מחברים.
צריך לשבת שעות , אם לא ימים , וללמוד כל פונקציה ולנסות אותה , להאזין ולהחליט מה טוב עבורך.
כיול זה לא קסם שפותר את כל הבעיות. אין חיה כזו.
אתן דוגמא - הכיול של אונקיו וגם של פיוניר , החליט להגדיר לי את הרמקולים הקודמים וגם העכשויים לגדולים.
כנראה בצדק מכיוון שהם יורדים על הנייר לאיזור 35HZ. אבל מנסיונות שעשיתי כיוון ידנית לקטנים פתר לי הרבה
כאב ראש של כיוונים שאולי הייתי מגיע אליהם אחרי עבודה קשה. היום אני פשוט נהנה מהסאונד אחרי כיול של כמה
דקות והגדרת רמקולים נכונה + חיתוך נכון של הסאב ונגמר הסיפור.
יום טוב.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אני חושב שהוא טוב יותר גם מבחינה סוביקטיבית וגם מבחינה אוביקטיבית.men כתב:יואב אתה טוען שהאונקיו 5009 טוב יותר מהפיוניר LX85
תן לי דוגמאות בבקשה מה יש באונקיו שהוא טוב יותר מהפיוניר
חוץ מהכיול
אתה מכיר טוב את החברה להבנתי ואת הדגמים הגבוהים
אולי אשתכנע:)...
מבחינה סוביקטיבית אין על מה להתוכח. אני לא אוהב את גוון הסאונד של פיוניר .הוא חופר לי במוח.
מבחינה אוביקטיבית זה הולך ככה:
- rc בליגה אחרת ,קריטי מבחינתי.
- osd מלא שעד כמה שידוע לי לא קיים בפיוניר ( אולי אני טועה כי ב 83 לא היה ואין לי מושג האם שינו) לדעתי זה קריטי לשימוש נוח.
זהו ידידי אני לא צריך יותר על מנת לקבל החלטה.
אתה מרוצה מהפיוניר ולכן אתה הולך בקרוב לעבור קורס בתורת החשמל ,על מנת לבצע חישובים של התנגדויות,זרמים עוצמות ונצילות ,בכדי להבין למה הרסיבר שהשקעת בו ממיטב כספך לא מאפשר לך להנות כמו שצריך ובמקום זאת שולח אותך ללימודים של תורת החשמל. לדעתי אתה יכול לדרוש מפיוניר השתתפות בהוצאות הלימוד שלך.
אני מקווה שעכשיו הכל ברור.
Men היקר.
למה אתה מנהל דיאלוג ללא סוף עם istarmini?
הוא לא יגיד לך מילה טובה על פיוניר , לא על הצליל ולא על כיול RC .
הוא נעול על אונקיו, החל מ- 309 ועד 5009 והוא יגן עליהם בחירוף נפש, ולדעתו אונקיואים הכי טובים.
יש לך מוצרים ממותגים מעולים וקצת סבלנות אתה תהיה מרוצה.
הוא נעול על אונקיו, החל מ- 309 ועד 5009 והוא יגן עליהם בחירוף נפש, ולדעתו אונקיואים הכי טובים.
יש לך מוצרים ממותגים מעולים וקצת סבלנות אתה תהיה מרוצה.
להגן עליהם בחירוף נפש?1shlomo כתב:Men היקר.
יש לך מוצרים ממותגים מעולים וקצת סבלנות אתה תהיה מרוצה....
לדעתי, שהיא דומה מאוד לדעתו, פיונירים מספקים צליל מתכתי וצורם, דבר היכול להפרש כ"חד", אבל מלבד החדות הזו, אין זכר לנעימות \ מוסיקליות ברסיברים שלהם.
לקולנוע ביתי זה עוד נסבל, הרי המתכתיות הקיצונית הזו יוצרת דרמה, אבל בסטריאו זה נוראי.
מלבד זאת, לא חסרות ביקורות בחו"ל שלא ממש אוהבות את הMCACC של פיוניר, וזה ממש לא סוד שהאודיסי היא הפופולרית וככל הנראה מספקת תוצאות טובות.
Utopia
אני בטוח שרק כיול נכון יסתדר לי הכל
בכל מקרה ישבתי עכשיו אם דיסק אורגינל
המקור שלי זה נגן ימהה CD-S1000
ככה הגברתי את הקדמיים על 9DB סנטר 7DB
ניכנסתי לכיול הידני ושם שיחקתי אם ההגדרות
יש שם הגדרה WAVE שאפשר לשנות כל מיני תדרים
שיחקתי שם עד כמה שאני מבין אני בטוח שאדם מקצועי או שמבין בתחום כמו 9000ES שזה איציק היקר יכול לעזור לי ולשפר לי פלאות את איכות
הסאונד
ברסיבר יש אפשרות S-WAVE ניראה לי זה גלים עומדים היה על OFF אחרי שכיוונתי בהגדות הפעלתי על ON
ואני מרגיש שהצליל טוב בהרבה יותר ממקודם
אני בטוח שאחרי כיול מקצועי אני יהנה מאוד אבל עכשיו יש שינוי קטן
אני בטוח ב 100אחוז שבגלל שהרמקולים הם 6 אום הם צורכים זרם חזק יותר מהמגבר מה שמחייב להגביר ב LEVEL של כל רמקול יותר מהרגיל
אם היו לי קדמיים 8 אום אני בטוח ש 5 DB או פחות היה מספיק
היו לי סטליטים של קליפש ש 4 DB פיצץ אותם
מה שצריך זה כיול נכון
לגבי יואב אין ספק שאונקיו הם רסיברים מצויינים וכמובן דגמי העל 3009\5009
בכל מקרה ישבתי עכשיו אם דיסק אורגינל
המקור שלי זה נגן ימהה CD-S1000
ככה הגברתי את הקדמיים על 9DB סנטר 7DB
ניכנסתי לכיול הידני ושם שיחקתי אם ההגדרות
יש שם הגדרה WAVE שאפשר לשנות כל מיני תדרים
שיחקתי שם עד כמה שאני מבין אני בטוח שאדם מקצועי או שמבין בתחום כמו 9000ES שזה איציק היקר יכול לעזור לי ולשפר לי פלאות את איכות
הסאונד
ברסיבר יש אפשרות S-WAVE ניראה לי זה גלים עומדים היה על OFF אחרי שכיוונתי בהגדות הפעלתי על ON
ואני מרגיש שהצליל טוב בהרבה יותר ממקודם
אני בטוח שאחרי כיול מקצועי אני יהנה מאוד אבל עכשיו יש שינוי קטן
אני בטוח ב 100אחוז שבגלל שהרמקולים הם 6 אום הם צורכים זרם חזק יותר מהמגבר מה שמחייב להגביר ב LEVEL של כל רמקול יותר מהרגיל
אם היו לי קדמיים 8 אום אני בטוח ש 5 DB או פחות היה מספיק
היו לי סטליטים של קליפש ש 4 DB פיצץ אותם
מה שצריך זה כיול נכון
לגבי יואב אין ספק שאונקיו הם רסיברים מצויינים וכמובן דגמי העל 3009\5009