יש המלצה עם ממיר עידן+ עם HD מקליט..

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
evyasher
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68

שליחה

בני,
איך בדיוק הגרמין משמש כסטרימר?
אני צריך ללכת פיזית אל המחשב, להעתיק את הקבצים על USB, לגשת לגרמין ולהפעיל אותם שם.
הרי כל הרעיון של סטרימר הוא שהוא יוכל לקרוא את הקבצים של המחשב באופן אלחוטי. האם הגרמין תומך ב-WIFI?

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115

שליחה

evyasher אחדש לך משהו
סטרימר בהגדרתו הוא ל מוצר היודע דרך כניסת ה-USB שלו לפענח קבצים שונים כגון סרטים
גם דיוידי עם כניסת USB הוא סטרימר, גם טלוויזיה עם כניסת USB הופך אותה לסטרימר, ממש אין קשר ליכולות WIFI ואם אתה רוצה להתעניין יותר אתה מוזמן לפנות לפורום הסטרימרים כאן באתר לקבלת מידע נוסף (Y)

evyasher
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68

שליחה

בני, לא התכוונתי להעליב, לקנטר או לפגוע :-)
האמת, התפללתי שתכתוב שיש לו איזשהן יכולות על סמויות שלא ידעתי על קיומן.

אגב, הבוקסי תומך בדונגלים מסויימים, מה שהופך אותו גם לסטרימר (אלחוטי) וגם לממיר.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

evyasher חח זה בסדר, אני פשוט מעט עייף בכל זאת יום ארוך
הממיר גרמין בסופו של יום הוא ממיר המשלב בחובו סטרימר להרצת קבצי AVI/MKV, מוזיקה ותמונות עם תרגום SRT בנפרד.
האמת שזה מספק לא מעט משתמשים, לא הרבה מחפשים דווקא סטרימרים עם יכולות WIFI וגישה לרשת, ראה למשל באייבי אפילו את הסטרימרים שמתחילים ב-20$ עם יכולות דומות למה שהממיר מספק רק ללא תמיכה בעברית ועדיין מוכללים תחת הקטגורייה של סטרימרים
החסרון היחידי ואני לא רואה בו חסרון היות ואף ממיר לא מתיימר לספק את זה הינו תמיכה ב-DTS וזאת ברמת הרישיון כי לא משתלם ליצרן הסיני לרכוש רישיון עבור פונקצייה זו.. מה הפתרון? סטריאו ו-AAC, לדעתי גם תומך AC3 אני צריך לוודא זאת...
אל תשכח שרוב אלה שקונים ממיר זה הינם אנשים מבוגרים שמחפשים לחסוך, אתה לא תראה הרבה שמשלבים סטרימר לחוד עם יכולות רשת וממיר בנפרד, אלא אפילו מסתפקים בממיר שמריץ ישירות מה-USB בדומה לטלוויזיה (השוני היחידי זה העדר תמיכה ברשת קווית/אלחוטית)
גם במסך השארפ שלי שהוא מסדרה די יוקרתית יש תמיכה ברוב הפורמטים של הסרטים אבל אין DTS ולא עברית :lol:

oreach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 581

שליחה

לפי הבנתי המונח "סטרימר" (מזרים מדיה) מתייחס למכשיר היודע לנגן תכנים מרוחקים דרך הרשת, למשל ממחשב כלשהו ברשת, ולא מהתקן אחסון מקומי.
לכן למען הדיוק, לא הייתי מתייחס לממיר שיודע לנגן תכנים ישירות מדיסק מקומי כ"מזרים מדיה", אלא כ"נגן מדיה".

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

אני לא אתווכח על זוטות, אני די מכיר את התחום ולא ארחיב.
מוצר היודע לפענח דרך USB קבצים הינו מזרים מדיה, איך מזרים? יש מגוון צורות. גם נגן ה-WD הכי זול לא ה-LIVE נקרא סטרימר, אבל בקטנה :)

oreach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 581

שליחה

בקטנה :-)

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”