איך מעלים ratio ?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
TheTurtle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408

שליחה

זה רק אני שלא רשום לשום טרקר מקצועי, בלי סיד בוקס ובלי יוזנט, ומוריד קובץ שעולה ליוזנט שעה אחריי?
אני אשמח לשמוע מכם חוות דעת וסיבות, למה אתם משתמשים בטרקטרים פרטיים. (פעם אחרונה שלי בטרקרים הפרטיים הייתה לפני 5 שנים) זה נראה לי יותר מידי התעסקות.
ומה ההבדל כיום בין הורדה ישירה, או הורדה מלדוגמא kickasstorrent לבין הטרקרים הפרטיים כמו TL והשאר...
95% מהקבצים שיש ביוזנט יש גם בטרקרים החינמיים.
מילא יוזנט אני עוד מבין ורוצה, וגם פה ההבדל בין ההפצות הוא כמה שעות ועולה לחינמי.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680

שליחה

TheTurtle
בעיקר סדר, דברים "נדירים" ונוחות של חיפוש.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813

שליחה

THETURTLE התשובה היא פשוטה מאוד , נוחות,סיבות כלכליות וצרכים .
ביוזנט יש כמעט הכל אבל הוא לא חינמי
הורדות ישירות זה לא חינם ומה שכן חינם אז במהירות איטית ודורש ממך לעקוב אחרי לינקים שלא ירדו טוב.
בטרקרים חופשיים יש הרבה פחות ממה שנדמה לך (נסה לחפש עונות שלמות של סדרות בHD או סרטי BD מלאים של 40 ג'יגה)
טרקרים פרטיים זה חינם!! ויש שם ההההכל. השאלה כמה טרקרים יש לך ואם יש לך כח "להתעסקות" (אם יש סידבוקס אז יש גם תמורה שאחריה אתה במשך שנים לא מוטרד בRATIO ויש לך את כל העולם זמין).

מי שעם מערכת ק"ב ורסיבר תומך בHD AUDIO יחפש את האיכות המתאימה לו
מי שיושב בחדר עם רמקולים של מחשב ומסך 32" , לא צריך HD AUDIO וגם לא 1080P (מיילא יש לו כרטיס קול תומך , אבל כאלה כבר עוברים לHTPC שמחוברים למסך 42 ומעלה)
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

ashk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 942

שליחה

harari כתב:יש לי מנויים ללא מעט טראקרים ומבחינת תוכן, TL לוקח את כולם.
...
ברצינות? TL זה כל-בו ל "Average Joe" :lol: במה הוא טוב יותר? בוודאי לא בתוכן HD ו\או משחקים....

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680

שליחה

sheva23 כתב והשקיע, תקרא למה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5921

שליחה

גם אני לא חושב ש-TL יותר טוב מטרקרים פרטיים אחרים. אני לא אומר שלאחרים קל להרשם ואל צריך לשמור שם על רטיו, אבל אני אומר ש-TL לא היחידים. ואני כבר לא מדבר על אנשים ששולטים בשפה הרוסית או יודעים להשתמש ב-google translate :)))

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1896

שליחה

לכל המקצוענים שבינינו - איך אני מגדיר ב ruTorrent שלא יוריד את כל הטורנט אלא רק חלקים?

ב uTorrent לדוגמה אם אני מוריד חבילה של כמה סרטונים (הורדה לוקלית בבית) יש לי אופציה לפני ההורדה לסמן ב V מה להוריד ומה לא.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty

nerya40 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221

שליחה

זהו נראה לי אכלתי אותה...
הורדתי כמה פרקים של סדרות פופלאריות והגעתי להורדה של 12.5 ג'יגה והעלאה של 873 מגה.
ועכשיו פתאום הופיעה לי הודעה שאני אקבל באן בעוד 5 ימים אם אני לא אגיע לרטיו של 0.4
אבל מה לא עשיתי בסדר ? הורדתי כמה סדרות בשביל להעלות אותן חזרה. (מהירות העלאה ממוצעת: 4.4 ק"ב לשנייה)

אז זהו ? זה הסוף ? יש דרך עוד להציל את החשבון ?

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

nerya40 כתב:זהו נראה לי אכלתי אותה...
הורדתי כמה פרקים של סדרות פופלאריות והגעתי להורדה של 12.5 ג'יגה והעלאה של 873 מגה.
ועכשיו פתאום הופיעה לי הודעה שאני אקבל באן בעוד 5 ימים אם אני לא אגיע לרטיו של 0.4
אבל מה לא עשיתי בסדר ? הורדתי כמה סדרות בשביל להעלות אותן חזרה.

...
תשאיר טורנט פתוח למשך כמה ימים, ואל תוריד שום דבר מהאתר. אני מקווה שיש לך נתב בסדר, ואפשר להתחבר אליך, אז יש מצב שיורידו ממך גם

nerya40 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

dima_vy כתב:
אבל מה לא עשיתי בסדר ? הורדתי כמה סדרות בשביל להעלות אותן חזרה.

...
תשאיר טורנט פתוח למשך כמה ימים, ואל תוריד שום דבר מהאתר. אני מקווה שיש לך נתב בסדר, ואפשר להתחבר אליך, אז יש מצב שיורידו ממך גם
...
אני מחובר ישירות למודם. ואם אני אשאיר את הטורנט פתוח לכמה ימים אני לא אקבל באן ?

ashk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 942

שליחה

אבל מה לא עשיתי בסדר ? הורדתי כמה סדרות בשביל להעלות אותן חזרה. (מהירות העלאה ממוצעת: 4.4 ק"ב לשנייה)

...
DONATE

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030

שליחה

בלי קשר לאקסקלוסיביות ולקושי לשמור על היחס ולהשאר חבר, ניסיתי טראקרים פרטיים לא מעטים (ואני עדיין חבר בכמה) ותמיד חזרתי לTL, ההיצע שם יותר גדול, יש יותר גרסאות של אותו תוכן, יש יותר משתמשים בswarm. החסרון היחיד שמצאתי בTL הוא שאין שם כמעט תוכן ישן. אם אני ארצה להוריד סרט משנות ה80-90 כראה שאצטרך לחפש במקום אחר.
ברור שTL לא היחידים אבל לטעמי הם עדיפים.

nerya40, לא אתה לא תקבל באן. אתה אמור להשאיר אותו פתוח - ככה אתה צובר רטיו. איך אתה רוצה להעלות אם הטורנט לא יהיה פתוח ?!
נערך לאחרונה על ידי harari ב 28/05/2012 17:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

nerya40 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

ashk כתב:

...
DONATE
...

125 שקל ?? לא נראה לי שזה משתלם...
TL קוצפים מעל הפופיק.
harari כתב:בלי קשר לאקסקלוסיביות ולקושי לשמור על היחס ולהשאר חבר, ניסיתי טראקרים פרטיים לא מעטים (ואני עדיין חבר בכמה) ותמיד חזרתי לTL, ההיצע שם יותר גדול, יש יותר גרסאות של אותו תוכן, יש יותר משתמשים בswarm. החסרון היחיד שמצאתי בTL הוא שאין שם כמעט תוכן ישן. אם אני ארצה להוריד סרט משנות ה80-90 כראה שאצטרך לחפש במקום אחר.
ברור שTL לא היחידים אבל לטעמי הם עדיפים.

nerya40, לא אתה לא תקבל באן. אתה אמור להשאיר אותו פתוח - ככה אתה צובר רטיו. איך אתה רוצה להעלות אם הטורנט לא יהיה פתוח ?!
...
אבל הבעיה היא שזה לא מעלה... אבל טוב אני אחכה ונראה מה יקרה...

ron5054
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 513

שליחה

לדעתי שחרר. יש מספיק טראקרים עם חוקים קצת יותר שפויים.
לדוגמא הטראקר הבולגרי שנותן seed bonus על כל שעה שהיוטורנט פתוח.
ו50 אחוז פריליץ׳ על כל הדברים ששוקלים הרבה.
עוד לא קרה שחיפשתי שם תוכן שראיתי באתר אחר ולא היה.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

nerya40 כתב:
אבל הבעיה היא שזה לא מעלה... אבל טוב אני אחכה ונראה מה יקרה...
...
קצת סבלנות, תעזוב את המחשב ותפסיק להסתכל על הטורנט כל הזמן :)

תראה בינתיים את מה שהורדת :)))

כשתסיים לראות אולי תופתע :)

TheTurtle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408

שליחה

mp3lll, sheva23 תודה על התשובות, באמת רציתי להבין...
סדר ונוחות אני מבין ומקבל.
למרות שגם הטרקרים הרגילים נוחים לחיפוש ולשימוש.
דברים נדירים, לא כל כך, כמו שדימה אמר (Y) מי שיודע להתעסק קצת עם אתרים רוסים ימצא כל מה שליבו חפץ בו. (טרקרים או ישיר) אני מת עליהם!!!
*ההבדל היחידי שראיתי ביוזנט ולא מצאתי בטרקרים רגילים זה בסדרות BD עם 5 דיסקים. זהו!
אני רואה רק BD IMAGE ובנתיים יש את כולם בטרקרים הרגילים- כולם. (דיסק אחד 50GB). אני פה עם 5.1 :wink: וכל גיגה חשוב 8)
אני גם לא מבין את החיבה שלכם ל TL אבל העיקר שכולם מרוצים 8)

sheva23- רוב ההורדות שלי הם חוקיות, ישירות ובמהירות מקסימלית. (זה דורש קצת פריצות וחפירות, אבל שווה).

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845

שליחה

מה שאתה צריך לעשות הוא לדעתי שני דברים:
1.אם אתה הולך להשתמש בטורנטליץ' תעבור לtixati , זה קליינט שעושה סיד הרבה יותר טוב מיוטרנט . לי גם היתה בעיה עם טורנטליץ' ועברתי מיוטורנט לטיקסטי והבעיה נפתרה צ'יק צ'ק.
2.אם יש לך גישה אל הבחור שהזמין אותך תבקש ממנו טורנטים שהוא כבר הוריד (תעתיק אותם על הרד דיסק חיצוני ומשם למחשב שלך) ופשוט תעשה להם סיד.ככה יש לך המון טורנטים שאתה משתם כשבעצם לא הורדת כלום.אני יכול להגיד לך שאני לא מוריד הרבה ועם הטיקסטי אני מעלה סדר גודל של בין8 ל9 ג'יגה ביום וזה פתר לי בדיוק את אותה בעיה שהיתה לך תוך יום אחד.

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3846

שליחה

שמע לא היה לי כוח לעבור על כל ההודעות אז אני ירשום לך מה אני עשיתי כקבלתי הזמנה לטורנט ליטץ'
ראשית כל בתור יוזר חדש כל טורנט שאתה תוריד תצטרך להמתין 16 שעות עד שתוכל להוריד
ככה שעל תוריד טורנטים ישנים

שנית כל אם האפלאוד המצחיק שיש לנו תשכיר סידבוקס

אני אישית משכיר מ seed.st אחלה חברה אומנם הם לא חברה מסחרית אבל כמה חברה
מחזיקים ערימה של שרתים בבדאטה סנטר של OVH FRANCE אם חיבורים סימטרים של עד 10G
יש להם אחלה של סידבוקסים החל מ 100 מגה סימטרי ועד 10G סימטרי
הכל תלוי בתקציב החודשי שלך אתה יכול להשכיר ב 30 דולר בחודש סדבוקס של 1 ג'יגה סימטרי 400 GB כונן
ויאללה תוריד ותעלה אני אישית השכרתי לאיזה חודש את השרת הזה העלתי לטורנט על 25 מגה בשניה אפלאוד

אגב את ההרדות שלך משרת סדבוקס אתה מוריד למחשב ב FTP למחשב
יש להם גם ב 7 דולר לחודש VPN להשכרה אם אתה רוצה להצפין את ההורדות שלך בין
השרת למחשב שלך מחשש שספקית אינטרנט שלך תגביל אותך למרות שאני אם 014
הורדתי בשלוש ימים רצוף מעל 300 GB בקצב הורדה של כמעט 6 מגה בשניה
ולא הגבילו אותי לא היה לי איזשהי איטיות אחרי זה בגלישה או הורדה

עכשיו אחרי שהבנת מה זה סידבוקס ואיך זה עובד לפני שאתה קופץ להוריד איתו
אתה צריך לשלוח הודעה לצוות מנהלים של טורנט ליטץ' שיש לך סידבוקס את האיפי שלו ופרטים של החברה ממנה
שכרת זאת על מנת שהחברה לא יחשבו שאתה מזייף רטיו אם מהירויות אפלאוד גבוהות

חשוב מאוד לעדכן את הצוות מנהלים שמה אחרת תקבל באן ותאמין לי הם לא דופקים חשבון למי חדש ולמי וותיק
עברת על אחד מחוקי אתר שלהם ותגיד ביי ביי לחשבון שלך אצלהם ולא משנה כמה רטיו אהיה לך

עוד דבר חשוב גם אחרי שאתה תוריד אם סידבוקס אתה עדין תצטרך לחכות 16 שעות על מנת להוריד
וקצב העלאה שלך אהיה נמוך אבל זה תקין תוריד טורנטים הכיי חדשים כאלה שרק העלו אותם ועדין לא הורידו אותם

שים שניים שלוש בסידבוקס ותשאיר אותם לאיזה שבוע+ ולאט לאט זה יעלה
אחרי שתעבור את הרטיו של 1 ומעלה אם באפר נחמד אז העלאות שלך יעופו כמו לא יודע מה

משכן תעבור על סקטור באתר שלהם של help for new users כדי שתבין איך הם עובדים שלא תקבל באן
כי זה טראקר שחבל מאוד לקבל בו באן כי יש שם אחלה תוכן של סדרות סרטים תוכנות מוסיקה זה לא צד ממש חזק שלהם

זהו בעיקר אגב הסידבוקסים שהמלצתי לך עליהם באתר seed.st הם דיסבוקסים שתומכים רק בטראקרים פרטיים
לא תוכל להוריד איתם טורנטים מטראקר פתוח

בהצלחה

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1896

שליחה

מחזק על seed.st - אחלה חברה במחירי רצפה :)
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty

nerya40 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

seed.st באמת חברה מצויינת. קניתי אצלם סידבוקס עם מהירות של 10Gbit עם כונן SSD ב- 12 דולר לשבוע אחד, עם הבטחה למהירות ממוצעת של 200MB/s.
בפועל כאשר ראיתי שאי אפשר לעשות כלום עם סידבוקס ב- TL כי אין בכלל אנשים מורידים. אז ביקשתי מהם שיחזירו לי את הכסף, ועל ההודעה הראשונה כבר אני רואה שהם החזירו לי את מלוא הסכום.
תהליך הביטול לקח בדיוק תוך דקה! דיברתי איתם דרך הצ'ט.

קיצר התייאשתי, TL באמת מהירים אבל לשמור על רטיו נורמלי שם זה קשה מאוד אפילו עם סידבוקס. ולכן לא שווה את המאמץ. חוץ מזה מעצבן אותי כל העניין הזה שמאיימים עליך בכל זמן נתון בבאן.

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”