HebEpg3.52a וBRP3.5 הוראות התקנה לMCE2005
Rafid,
תודה על המידע! הקטגוריות סופר חשובות למשתמשי MCE, איך תמצא את כל תוכניות הבישול למשל? בכל אופן, שמתי את הCATEGORIES של OREN וזה תפס לא רע, השאלה אם מישהוא שומר על עידכונם?
תודה על המידע! הקטגוריות סופר חשובות למשתמשי MCE, איך תמצא את כל תוכניות הבישול למשל? בכל אופן, שמתי את הCATEGORIES של OREN וזה תפס לא רע, השאלה אם מישהוא שומר על עידכונם?
אני מדבר בזמנים שMCE לא פתוח, אלא סגור, למה לא רואים שום פעילות שהTASK רץ?חלון הדוס מופיע מאחורי המימשק של MCE במהלך ההפעלה דרך משימות מתוזמנות...
מהתכתבוות שלו איתי נראה שיש לרפי בעיה לשלוח הודעות מהמחשב שלו. מעניין מה קרה....
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
טוב, כבר הסתדרתי. החלפתי את קובץ channels בקובץ almostallchannels והרצתי מחדש את התוכנה
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE
kouliben1
לגבי קריסת HEBEPG
אורן פתר את הבעיה בגירסה 352a
גש לאתר של אורן תוריד את הגירסה החדשה וכל מה שאתה צריך לעשות הוא להחליף את קובץ הEXE החדש בזה שנימצא ב:
C:\WINDOWS\EHome\BladeRunnerPro
לגבי CHANELINFO
אני מבין ש READONLY לא מגן על הקובץ שערכת עם השמות החדשים.
נווט ל:
ובאמצעות NOTEPAD פתח את קובץ MOVEXML ומחק ממנו את השורה הבאה:
copy C:\WINDOWS\EHome\BladeRunnerPro\ChannelInfo.xml C:\WINDOWS\EHome\BladeRunnerPro\QuickGuide\ChannelInfo.xml
לאחר מכן ערוך את הקובץ כפי שתירצה והוא ישאר כפי שערכת אותו
שים לב: השמות החדשים יופיעו בMCE רק לאחר הפעלה של BRP
אפשר לעדכן את MCEבלי הפעלת BRP (חסר טעם מכיוון שאם לא תפעיל את BRP הנתונים לא ישתנו ממילא
SETTINGS-TV-GUIDE-GET GUIDE LISTING
JOSS,
HEBEPG יודעת לייצר לבד את קובץ CHANELINFO
לגבי CHANEL.LST
אני לא מכיר רשימה מוכנה כזו מכיוון שכל העניין של ערוצי HOT חדש
פרסם הודעה ניפרדת לגבי הרישמה ואני מנח שמישהו כבר הכין אחת כזו
לגבי CATEGORIES.TXT
שלח לי את המייל שלך בהודעה פרטית ואני אעביר לך
לגבי קריסת HEBEPG
אורן פתר את הבעיה בגירסה 352a
גש לאתר של אורן תוריד את הגירסה החדשה וכל מה שאתה צריך לעשות הוא להחליף את קובץ הEXE החדש בזה שנימצא ב:
לגבי CHANELINFO
אני מבין ש READONLY לא מגן על הקובץ שערכת עם השמות החדשים.
נווט ל:
ובאמצעות NOTEPAD פתח את קובץ MOVEXML ומחק ממנו את השורה הבאה:
copy C:\WINDOWS\EHome\BladeRunnerPro\ChannelInfo.xml C:\WINDOWS\EHome\BladeRunnerPro\QuickGuide\ChannelInfo.xml
לאחר מכן ערוך את הקובץ כפי שתירצה והוא ישאר כפי שערכת אותו
שים לב: השמות החדשים יופיעו בMCE רק לאחר הפעלה של BRP
אפשר לעדכן את MCEבלי הפעלת BRP (חסר טעם מכיוון שאם לא תפעיל את BRP הנתונים לא ישתנו ממילא
SETTINGS-TV-GUIDE-GET GUIDE LISTING
JOSS,
HEBEPG יודעת לייצר לבד את קובץ CHANELINFO
לגבי CHANEL.LST
אני לא מכיר רשימה מוכנה כזו מכיוון שכל העניין של ערוצי HOT חדש
פרסם הודעה ניפרדת לגבי הרישמה ואני מנח שמישהו כבר הכין אחת כזו
לגבי CATEGORIES.TXT
שלח לי את המייל שלך בהודעה פרטית ואני אעביר לך
ט'נקס, אוריד משם את הגירסה האחרונה.
אבל כשאני חושב על זה, זו שגיאה אחרת מהשגיאה שהיה נותן בהרצה כטסק, ואין לי מושג מה יכול לגרום לזה (יש לי נט פריימוורק והכל עבד לי עד עכשיו)
_______
ה'לקריאה בלבד' כן מגן משינוי, והקובץ נשאר כשהיה, אבל במ"ס (מדיה סנטר) השמות ערוצים לא מתחלפים, כמו כן - הוספתי ערוצים בקובץ 'ערוצים' של תוכנת אורן ועדיין הם לא מופיעים במ"ס, לכן קיוויתי שעדכון ידני של המ"ס בלי הפעלת BRP יפתור זאת. אנסה.
אבל כשאני חושב על זה, זו שגיאה אחרת מהשגיאה שהיה נותן בהרצה כטסק, ואין לי מושג מה יכול לגרום לזה (יש לי נט פריימוורק והכל עבד לי עד עכשיו)
_______
ה'לקריאה בלבד' כן מגן משינוי, והקובץ נשאר כשהיה, אבל במ"ס (מדיה סנטר) השמות ערוצים לא מתחלפים, כמו כן - הוספתי ערוצים בקובץ 'ערוצים' של תוכנת אורן ועדיין הם לא מופיעים במ"ס, לכן קיוויתי שעדכון ידני של המ"ס בלי הפעלת BRP יפתור זאת. אנסה.
לרפיד
מאיפה מתקבלים העדכונים של yes?? יש יותר מדי טעויות... גם בערוץ 4, גם ב-2, גם ב-10. רואים בחלון הקטן דברים שונים ממה שבאמת משודר
מאיפה מתקבלים העדכונים של yes?? יש יותר מדי טעויות... גם בערוץ 4, גם ב-2, גם ב-10. רואים בחלון הקטן דברים שונים ממה שבאמת משודר
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE
נווט ל:yarnic כתב:מבדיקה חוזרת הכל מאחר בשעה....?? למה??? במחשב השעון מכוון נכון...
באמצעות NOTPAD פתח את קובץ הקונפיגורציה של ׁHEBEPG (זה עם האיקון של מיקרוסופט אופיס) ותשנה את הTIMEZONE ל+0300
כמו כן בשעון המחשב בחר איזור זמן של GMT+3 בגדד למשל
כשנחזור לשעון חורף זכור להחזיר ל +0200