לכל מי שיש טלוויזיה 3d שיכנס בבקשה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
nirmv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1417

שליחה

לא בכדי ממעטים להשתמש בתלת מימד ש"יוצא מהמסך", בשונה מהקולנוע המסך הביתי יחסית קטן וזוית הצפיה גם צרה, ולכן עצמים שיוצאים מהמסך לרוב יראו חתוכים ע"י המסגרת וזה נראה מוזר ולא טבעי.
כן אפשר להוציא מהמסך עצמים קטנים מאד בלי שיראו חתוכים, כמו כדור קטן שעף קדימה וכו', אבל זה נדיר ולרוב נראה גימיקי.

soler
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 519

שליחה

בגלל זה כשקונים טלוויזיות תלת מימד היא צריכה ליהיות גדולה או שפשוט לשבת קרוב אליה כדי לקבל את האפקט הכי טוב.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306

שליחה

מסכים עם SOLER
לרוב זה פונקציה של גודל.
רוב הסרטים שראיתי יש להם אפקט "יוצא מהמסך", אם כי עד לגבולות הגזרה של המסך וגודלו.
כשמתקרבים יותר למסך, האפקט מתעצם עוד יותר.
הייתי בכיף מוסיף עוד 20" למסך שלי אם לא היה חורג מהתקציב שאני מוכן לשלם עבור הנאה מהסוג הזה.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8266

שליחה

Bass66 כתב:ב D6400 ודומיה, יש אפשרות להתחבר ליוטיוב. שם יש Featured 3D עם סרטונים של תלת מימד.
...
ב LG יש אפליקציה יעודית ל 3D שנקראת 3D WORLD ויש שם מגוון קטעים לצפיה.

אפשר כמובן גם להתחבר ליוטיוב.

Shay2040 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 85

שליחה

integral כתב:
Bass66 כתב:ב D6400 ודומיה, יש אפשרות להתחבר ליוטיוב. שם יש Featured 3D עם סרטונים של תלת מימד.
...
ב LG יש אפליקציה יעודית ל 3D שנקראת 3D WORLD ויש שם מגוון קטעים לצפיה.

אפשר כמובן גם להתחבר ליוטיוב.
...
נכון אבל שם אין אפקטים יוצאים מהמסך

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8266

שליחה

אם אני זוכר נכון אז יש (למשל הקוסם עם הנייר). כמו כן, בדגמי 2012 יש לך אופציה לשלוט על עוצמת האפקט.

כעיקרון את הוליווד לא מעניין בשנים האחרונות לייצר חתיכות נייר שיוצאות מהמסך אלא ייצור עומק.

אפילו באוואטאר המהולל יש אומנם כמה חיצים ושטויות שיוצאים מהמסך אבל רוב הדגש זה על העומק.

Shay2040 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 85

שליחה

integral כתב:אם אני זוכר נכון אז יש (למשל הקוסם עם הנייר). כמו כן, בדגמי 2012 יש לך אופציה לשלוט על עוצמת האפקט.

כעיקרון את הוליווד לא מעניין בשנים האחרונות לייצר חתיכות נייר שיוצאות מהמסך אלא ייצור עומק.

אפילו באוואטאר המהולל יש אומנם כמה חיצים ושטויות שיוצאים מהמסך אבל רוב הדגש זה על העומק.
...

נכון יש לי אופציה לשלוט על תלת המימד אבל זה לא עוזר הרבה

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327

שליחה

opv כתב:
bariko כתב:השאלה, אם האפקט הזה של "לצאת מהמסך" , אינה קשורה גם ליכולות מכשיר הטלוויזיה והמשקפיים, ולאיכות התלת מימד שהם מסוגלים להפיק...
...
האפקט הזה תלוי קודם כל בסרט עצמו.
כמובן שככל שהתנאים טובים יותר (מסך עם פחות זליגות, פחות מעייף, גובה וגודל נכונים של מסך) , אפקט ה3D גם בסצינות עומק וגם באפקטים שבהם דברים יוצאים מהמסך, יהיה משכנע יותר.
...
כן, ברור.

dudutr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 188

שליחה

IMAX Grand Canyon Adventure River at Risk
Flying Monsters Sky 3D
Sea Monsters A Prehistoric Adventure 3D
IMAX.Serfing.Na.Taiti.3D.2010.x264.BDRip.1080p.Kinozal.TV-HD

omerz90
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 194

שליחה

Samsung 3D Demo - קטע קצר של כ3 דקות אבל כל ה3 דקות האלה רק דברים שיוצאים מהמסך, מומלץ ביותר!

עמישי
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 568

Re: קניתי חחח

שליחה

Shay2040 כתב:
עמישי כתב:אפשר לשאול בכמה קנית ואיפה?
...

Torrent
...
את המסך, לא הסרט.....

androidsmart
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 185

אפקטים של 3D

שליחה

אפקט היציאה מהמסך קשור גם לסרט אך גם לכוון בטלויזיה עצמה, בעקרון ממעטים באפקט יציאה מהמסך מאחר ונדרש מאמץ (לא מודע) מהעיניים המתרכזות (בגוף היוצא מהמסך) במישור דימיוני הנמצא קרוב למתבונן זה דורש סוג של פזילה רגעית שהמתבונן לא מודע לו אך מעייף את העיניים ועלול לגרום לתחושות שונות (כאבי ראש) התופעה נקראית Vergence Accommodation Conflict והיא מפריעה במיוחד באפקט העצמים היוצאים מהמסך, לכן ממעטים באפקט זה או מכווננים את המסך כך שמישור היציאה המירבית נשאר קרוב לפני המסך כך שנשאר בעיקר אפקט העומק

justlog
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 209

שליחה

לא ראיתי אבל כשהייתי בקולנוע בחו"ל ראיתי טריילר של זה(אני יודע שבקולנוע זה לא אותו דבר) אבל בטריילר זה נראה פשוט מדהים.
IMAX - Born to Be Wild 2011 Blu-ray 3D 1080p AVC DTS-HD 5.1

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”