מחר מתקינים לי HOT בבית
- arotman
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
לגבי המודם של בזק אין הרבה מה לעשות איתו...
בגדול אני מנוי של HOT בטריפל (339ש"ח 4 ממירי HD) מספר חודשים ויחסית מרוצה, ההתקנה הייתה בסדר שמרתי את תנאי העסקה ואת טופס ההתקנה שהשאיר המתקין ,אז נכון שממירי ה Magic HD שיש לי לא מדהימים אבל הקושחה שלהם משתפרת מידי פעם .
לגבי האינטרנט והטלפוניה- יציב , השארתי בזמנו את מודם הטלפונייה של HOT ,הHOTBOX משמש כמודם אינטרנט בלבד, בנוסף רכשתי נתב פרטי (TPLINK-1043 ב 283 ש"ח), עד עכשיו לא נזקקתי לשרות של HOT.
בהצלחה!
בגדול אני מנוי של HOT בטריפל (339ש"ח 4 ממירי HD) מספר חודשים ויחסית מרוצה, ההתקנה הייתה בסדר שמרתי את תנאי העסקה ואת טופס ההתקנה שהשאיר המתקין ,אז נכון שממירי ה Magic HD שיש לי לא מדהימים אבל הקושחה שלהם משתפרת מידי פעם .
לגבי האינטרנט והטלפוניה- יציב , השארתי בזמנו את מודם הטלפונייה של HOT ,הHOTBOX משמש כמודם אינטרנט בלבד, בנוסף רכשתי נתב פרטי (TPLINK-1043 ב 283 ש"ח), עד עכשיו לא נזקקתי לשרות של HOT.
בהצלחה!
-
amitm5
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 170
היה אצלי הטכנאי ורק מחר מתקינים לי בגלל שהתשתית של הוט נמצאת מחוץ למבנה ולא בחדר מדרגות/ ארון תקשורת...
אז ב-8 אני ימשיך לעדכן איך חווית ההתקנה הייתה.. מבחינת הטכנאי לא תיהיה בעייה של תשתית ישנה בדירה..
אם לא יהיה טוב בהוט נחזור אחרי כמה חודשים ליס..
לידיעתכם אני מתחבר להוט בגלל המחיר של הטריפל, בשביל לשמור על המהירות באינטרנט אני נשאר בבזק בינלאומי בגלל הכבל התת ימי שמשאיר אותי על מהירות גבוהה בכל העולם.
תודה לכולם ואני המשיך לעדכן אותכם!
אז ב-8 אני ימשיך לעדכן איך חווית ההתקנה הייתה.. מבחינת הטכנאי לא תיהיה בעייה של תשתית ישנה בדירה..
אם לא יהיה טוב בהוט נחזור אחרי כמה חודשים ליס..
לידיעתכם אני מתחבר להוט בגלל המחיר של הטריפל, בשביל לשמור על המהירות באינטרנט אני נשאר בבזק בינלאומי בגלל הכבל התת ימי שמשאיר אותי על מהירות גבוהה בכל העולם.
תודה לכולם ואני המשיך לעדכן אותכם!
- YardenBenlulu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
כולם גרועים וכולם דופקים את הלקוח, אבל הוט הכי גרועיםIamEzio כתב:אם כולם אומרים להתנתק מהוט ,אז אולי גם תתנתקו מיס ,מבזק ,מכל חברה אפשרית שאתם מנויים אליה - כולל חברת חשמל ותעברו לחיות בתוך מהרה ?
דיי כבר אם השטות הזאת שהוט כאלו גרועים וכל השאר ממש חברות מושלמות שעושות הכל למען הלקוח שלהם .
כולם גרועים ,רק שבחלקם אתה משלם יותר ובחלקם אתה משלם פחות ....
נערך לאחרונה על ידי YardenBenlulu ב 22/05/2012 6:03, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- clip99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1036
הוט
באופן ענייני לנושא השרשור , אצלי התקינו פעם טלפון של הוט לפני 5 שנים (התנתקתי מבזק עבורו) , והתקינו לי גם אינטרנט בזמנו וטלויזיה , אבל זה היה לפני איזה 10 שנים .
היום נשארתי בהוט רק עם התשתית . בלי טלפון וטלויזיה .
שמעתי הרבה תלונות על החברה ולמען האמת גם לחבר היה איתם סיפור בקשר לחיובים שגויים או משהו כזה , אבל אצלי בכל אופן מעולם לא נתקלתי בשירות לקוי או חוסר מקצועיות בעבודת ההתקנה . לאחרונה גם העבירו אותי למהירות תשתית כפולה , כאשר התשלום נשאר זהה . לי בכל מקרה אין דבר רע אחד לומר על נציגי השירות שלהם , תמיד היו בסדר איתי.
היום נשארתי בהוט רק עם התשתית . בלי טלפון וטלויזיה .
שמעתי הרבה תלונות על החברה ולמען האמת גם לחבר היה איתם סיפור בקשר לחיובים שגויים או משהו כזה , אבל אצלי בכל אופן מעולם לא נתקלתי בשירות לקוי או חוסר מקצועיות בעבודת ההתקנה . לאחרונה גם העבירו אותי למהירות תשתית כפולה , כאשר התשלום נשאר זהה . לי בכל מקרה אין דבר רע אחד לומר על נציגי השירות שלהם , תמיד היו בסדר איתי.
- sharono
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
אני רוצה לענות בעקיפין.
את הוט עזבתי בגלל התעקשות שלהם על 4 שקלים במחיר לעומת בזק + יס.
מאז,מידי פעם הם "נזכרים" שהייתי לקוח שלהם והם מתקשרים לגשש אם אני מעוניין לחזור אליהם.
אני כמובן מספר להם בקצרה את הסיפור ובאופן קבוע הם מספרים לי על מהפכת השירות שלהם ועל המוצרים החדשים(ממיר HD) וכו'.
היום,התקשר נציג שלהם והציע שנפגש ע"מ שהוא יוכל להציע לי הצעה קוסמת שלא אוכל לסרב לה.
לאחר ששאל כמה אני משלם לטלפון,אנטרנט וטלוויזיה אמר לי שהוא יכול להציע לי מחיר טוב יותר.
הסברתי לו בנימוס שאני מרוצה היכן שאני ואז הוא שאל שוב אם יש סיכוי לפגוש אותי,אמרתי בנימוס שלא.
ואז זה קרא.... ניתוק בפרצוף,בלי הודעה מוקדמת!!!
אכן,השירות השתפר פלאים!!!.
אני רוצה לציין שאני לא נתקלתי בבעיות עם המוצרים שלהם,אלא רק עם השירות.
מאז,מידי פעם הם "נזכרים" שהייתי לקוח שלהם והם מתקשרים לגשש אם אני מעוניין לחזור אליהם.
אני כמובן מספר להם בקצרה את הסיפור ובאופן קבוע הם מספרים לי על מהפכת השירות שלהם ועל המוצרים החדשים(ממיר HD) וכו'.
היום,התקשר נציג שלהם והציע שנפגש ע"מ שהוא יוכל להציע לי הצעה קוסמת שלא אוכל לסרב לה.
לאחר ששאל כמה אני משלם לטלפון,אנטרנט וטלוויזיה אמר לי שהוא יכול להציע לי מחיר טוב יותר.
הסברתי לו בנימוס שאני מרוצה היכן שאני ואז הוא שאל שוב אם יש סיכוי לפגוש אותי,אמרתי בנימוס שלא.
ואז זה קרא.... ניתוק בפרצוף,בלי הודעה מוקדמת!!!
אכן,השירות השתפר פלאים!!!.
אני רוצה לציין שאני לא נתקלתי בבעיות עם המוצרים שלהם,אלא רק עם השירות.
נערך לאחרונה על ידי sharono ב 20/05/2012 21:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
שוב פעם אתה ? שחכת כבר את שירשור הערצה שלך כלפי האינטרנט של בזק ?YardenBenlulu כתב:כולם גרועים וכולם דופקים את הלקוח, אבל הוט [behave]נערך: שימוש בשפה לא הולמת[/behave]של שירותIamEzio כתב:אם כולם אומרים להתנתק מהוט ,אז אולי גם תתנתקו מיס ,מבזק ,מכל חברה אפשרית שאתם מנויים אליה - כולל חברת חשמל ותעברו לחיות בתוך מהרה ?
דיי כבר אם השטות הזאת שהוט כאלו גרועים וכל השאר ממש חברות מושלמות שעושות הכל למען הלקוח שלהם .
כולם גרועים ,רק שבחלקם אתה משלם יותר ובחלקם אתה משלם פחות .......
-
amitm5
-
- חבר פעיל מאוד

סליחה על האיחור..
התקינו לי את הממירים האינטרנט ואתה הטלפון..
ההתקנה קצת הייתה מסובכת בגלל התשתית שמחוץ לבניין אבל בסוף הכל הסתדר (לא הסכמתי בשום אופן ל"קדיחות" בבית).
אז ככה הטלפון והאינטרנט נשארו ללא שינוי (לא היה עד עכשיו בעיות)(נשארתי עם בזק בינלאומי בגלל הכבל התת ימי שנותן לי מהירויות גבוהות בעולם).
עכשיו הטלוויזיה:
לאחר 11 שנה עם YES יש שינוי (ממש לא לטובה) עם הממירים של הוט, אופן סידור הערוצים איכות איטיות הממירים בכל הבית וכמובן השלט הגדול והמכוער שלהם....
אני עד עכשיו מנסה לראות מה אפשר לראות ואיך
.
אם בעוד כמספר חודשים אני רואה שלא הולך ואני לא יצליח להתרגל לאיכות כמו שהתרגלתי שהיה בYES אני חוזר חזרה "הביתה"...
נמשיך לדווח...
לידיעתם אני לא יזמתי את התקנת HOT בבית אלא שנציג בא הביתה ואבא שלי נפל לרשת (וגם בגלל המחיר)....
התקינו לי את הממירים האינטרנט ואתה הטלפון..
ההתקנה קצת הייתה מסובכת בגלל התשתית שמחוץ לבניין אבל בסוף הכל הסתדר (לא הסכמתי בשום אופן ל"קדיחות" בבית).
אז ככה הטלפון והאינטרנט נשארו ללא שינוי (לא היה עד עכשיו בעיות)(נשארתי עם בזק בינלאומי בגלל הכבל התת ימי שנותן לי מהירויות גבוהות בעולם).
עכשיו הטלוויזיה:
לאחר 11 שנה עם YES יש שינוי (ממש לא לטובה) עם הממירים של הוט, אופן סידור הערוצים איכות איטיות הממירים בכל הבית וכמובן השלט הגדול והמכוער שלהם....
אני עד עכשיו מנסה לראות מה אפשר לראות ואיך
אם בעוד כמספר חודשים אני רואה שלא הולך ואני לא יצליח להתרגל לאיכות כמו שהתרגלתי שהיה בYES אני חוזר חזרה "הביתה"...
נמשיך לדווח...
לידיעתם אני לא יזמתי את התקנת HOT בבית אלא שנציג בא הביתה ואבא שלי נפל לרשת (וגם בגלל המחיר)....
- Jonny123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1526
תתחדש! מקווה שתצליח להינות מהוט...
(מעולם לא הייתי ביס ולכן אני לא יודע מה אני מפסיד)
אין מה לעשות לגבי המחירים, כרגע הוט מובילה בקטגוריה הזאת ואני מייחל ליום שתהיה תחרות אמיתית בשוק הטלויזיה...
אין מה לעשות לגבי המחירים, כרגע הוט מובילה בקטגוריה הזאת ואני מייחל ליום שתהיה תחרות אמיתית בשוק הטלויזיה...
- nerya40
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1221
Jonny123 וטוב שכך. עדיף לך, לי ולכל השאר להתרגל לטלוויזיה של הוט ובכך לחסוך אלפי שקלים בשנה.
אין מה לעשות, המעברים הכי קשים בתקשורת זה בין הוט ליס, כי אתה מתרגל ואחרי שאתה מתרגל קשה מאוד לשנות את ההרגל הזה. אתה תמצא את עצמך כל פעם משווה את מה שיש לך למה שהיה לך בעבר וכל פעם יבלטו אצלך החסרונות במקום היתרונות.
ולכן מראש עדיף להתרגל להוט.
אין מה לעשות, המעברים הכי קשים בתקשורת זה בין הוט ליס, כי אתה מתרגל ואחרי שאתה מתרגל קשה מאוד לשנות את ההרגל הזה. אתה תמצא את עצמך כל פעם משווה את מה שיש לך למה שהיה לך בעבר וכל פעם יבלטו אצלך החסרונות במקום היתרונות.
ולכן מראש עדיף להתרגל להוט.
- Sexter
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1197
כפי שכבר כתבתי לך בתגובה הקודמת, האיטיות המחרידה במעבר בין ערוצים, בשילוב עם האיכות הירודה משמעותית בחדות התמונה ביחס ליס, מאד מטרידה עד כדי שלא ניתן להתרגל... אגב, גם ביס האיכות היא לא הכי טובה. כמו בהוט, הם משדרים עם קצב נמוך מאד גם את ערוצי ה HD כך שבתמונות מהירות אתה מקבל המון פיקסליזציה מעצבנת, אבל יש לציין כי איכות התמונה בתמונות איטיות טובה בהרבה אצל יס מאשר אצל הוט.. כפי שכתבתי, הוט מתכוונים לקהל שונה, שאינו ממש מודע לאיכות (מאלו שאפילו לא מבדילים בין מונו לסטריאו), זהו קהל היעד שלהם ומזה הם עושים את הכסף... לחבר פורום ממוצע כאן אין מה לחפש בהוט.. אני אישית ממליץ לשקול צלחת פרטית, אם אין בעיה עם תכנים באנגלית...amitm5 כתב:סליחה על האיחור..
עכשיו הטלוויזיה:
אני עד עכשיו מנסה לראות מה אפשר לראות ואיך.
נמשיך לדווח...
.....
-
amitm5
-
- חבר פעיל מאוד

מחר חוזרים ״הביתה״ בין 10:00-12:00 ל-YES!!!
מצטער אבל לא הייתי מסוגל יותר(רק יומיים)
ובחיים לא יחזור ל-HOT
ובחיים לא יחזור ל-HOT
- Asafc
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 817
למה?
- Jonny123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1526
כל כך מהר?amitm5 כתב:מחר חוזרים ״הביתה״ בין 10:00-12:00 ל-YES!!!
ובחיים לא יחזור ל-HOT...
זה גורם לי לרצות לנסות את יס ולהבין במה השינוי כל כך דרסטי...
- hagai147
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 564
יש לי בסלון גם הוט וגם יס מחוברים לאותה הטלוויזיה.
ראיתי שאני צופה ב-יס ב-99% מהזמן לפחות. הממיר של הוט פשוט בשימוש לעתים כ"כ רחוקות עד שניתקתי אותו מהחשמל אחרי שגיליתי שהוא צורך 15 וואט במצב סטנדביי.
ראיתי שאני צופה ב-יס ב-99% מהזמן לפחות. הממיר של הוט פשוט בשימוש לעתים כ"כ רחוקות עד שניתקתי אותו מהחשמל אחרי שגיליתי שהוא צורך 15 וואט במצב סטנדביי.
-
amitm5
-
- חבר פעיל מאוד

אין כמו בבית!!!!!
- nerya40
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1221
אז קדימה תכין את המזומנים, אני מקווה שיש לך כאלה בשפע.amitm5 כתב:אין כמו בבית!!!!!...
-
amitm5
-
- חבר פעיל מאוד

למה?nerya40 כתב:אז קדימה תכין את המזומנים, אני מקווה שיש לך כאלה בשפע.amitm5 כתב:אין כמו בבית!!!!!......