שרשור תגובות: KingRex עם כבלי USB חדשים לאודיופילים

חדשות ועדכונים של HT Magazine
lllliiioor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 177
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #21 

בדרך כלל עושים דבר כזה בכדי לבנות שם "חזק" בשוק
עוד חודש-חודשיים הם ישחררו כבלים נורמאלים במחיר קצת גבוהים מהרגיל... זה מה שמונסטר עשו.

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1416
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #22 

MartinHSabag כתב:
oferlaor כתב:שמן נחשים מוקפא קריוג׳נית. עכשיו במבצע.

יש למישהו לינק לכבל cat5e אודיופילי? זה מיועד לסטרימינג של וידאו והתמונה לא מספיק ״טבעית״. אני מחפש יותר ״חדות״, ״הפרדת צבעים״ ו״עומק״...
...
ביקשת? קיבלת!
...
וואי וואי מזה המחיר הזה :mrgreen:

matanoosh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #23 

אני לא יודע מה יותר אדיוטי. התגובות של כל המתלהבים שלא מבינים מהחיים שלהם בשרשור הזה, או ההחלטה של הנהלת האתר לפרסם מוצר כזה, שעומד בניגוד גמור ל"רוח האתר". אני שמח לכל הפחות הכבל הזה מביא פרנסה טובה לבעלי האתר.

א. תודה לאל שנשארו פורומים אחרים כאלטרנטיבה לאנשים שטורחים לבדוק עם האוזניים ולא ללהג שטויות.

ב. זה משעשע לקרוא את הדיווח ה"חדשותי" של אדון רוזנפלד שלא היה מסוגל להסתיר את זילזולו במוצר. לפיכך, לדעתי חסרה כותרת קצת צינית יותר, כדי באמת להעביר את מה שה"עיתונאי", לכאורה, מדווח. אה, רגע, מדובר בפרסומת. שכחתי.

ג. כבלי USB משפיעים באופן מוזר. כמה? למה? לא יודע וזה לא מעניין אותי.
ניסיוני הוא כדלקמן: כבל של $100 של WIREWORLD (STARLIGHT) עשה אצלי עבודה טובה. כבל שעולה יותר מכפליים של Acoustic Revive הראה שיפור מינורי אם בכלל לעומת הכבל הזול יותר. ושניהם מציעים שיפור גדול בשקט ובפירוט של חוויית ההאזנה.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46360
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5076 פעמים

שליחה #24 

matanoosh,
קריאה לשאר המשתתפים בשרשור בכינויי גנאי מהווה הפרה של תקנון האתר לשפה נאותה ולכן אתה מתבקש לערוך את עצמך.

הידיעה אליה אתה מתייחס נכתבה על בסיס ה- Press Release שהיצרן KingRex שחרר לעיתונות. הידיעה נכתבה בצורה עובדתית לפי הנתונים שהיצרן מסר. אין בידיעה שום תוספת אישית או דעתנית שלי על הנושא. בנוסף, הידיעה איננה פרסומת כפי שטעית לכתוב, אלא ידיעה חדשותית. פרסומות באתר HomeTheater ובכל קבוצת HT מסומנות על ידי כיתוב מתאים, חשוב לא לטעות בזה.

בנימה אישית יותר, לא ברור לי למה כבלים מוציאים כזה "רעל" מאנשים: תגובות ארסיות, קללות וכינויי גנאי והתלהמויות. בסך הכל כבלים. הרבה אנשים הצליחו לקרוא את הידיעה ולשמור על קור רוח, אך משום מה, תמיד יש קומץ של אנשים אשר מאבדים את העשתונות.

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #25 

במילה אחת "חה" :!:
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced

htbar
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 250
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #26 

בנימה אישית יותר, לא ברור לי למה כבלים מוציאים כזה "רעל" מאנשים: תגובות ארסיות, קללות וכינויי גנאי והתלהמויות. בסך הכל כבלים. הרבה אנשים הצליחו לקרוא את הידיעה ולשמור על קור רוח, אך משום מה, תמיד יש קומץ של אנשים אשר מאבדים את העשתונות.\

זה לא אישי אבל לא צריך לעשות צחוק מאנשים

מה שמפריע זה הניצול של חברות שמנצלים את חוזר הידע של האנשים ומוכרים להם דברים לא מציאותיים

יש ספרים שלמים על עקבת אופינית של כבלים העברת אנרגיה ועד אמון פרמטריים אין חדש תחת השמש בנידון

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78850
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #27 

matanoosh

כדאי שתתקן את ההודעה שלך במהירות - זה ממש לא לעניין!

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #28 

oferlaor כתב:matanoosh

כדאי שתתקן את ההודעה שלך במהירות - זה ממש לא לעניין!
...
תתקנו לו נראה לי שהוא AFK :idea:

GilSt
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 628
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #29 

אודיופילים לא מתים, וגם לא מתחלפים.

אני גם קניתי פעם כבל (אוזניות) ב-$200, שלהפתעתי גם די תרם. היום הייתי משקיע במשהו אחר, או חי מהכסף איזה שבועיים-שלוש.
$500 דולר זה מיותר, עדיף להשקיע ב USB2S/PSIF, או ב DAC איכותי עם פתרון רציני ל בעיות של USB.
ולמה למען השם 2 מטר? בשביל זה בדיוק קיים חיבור אופטי שיכול לרוץ קילומטרים בלי בעיה.

אודיופיל "אמיתי" גם כך לא יתקרב ל USB.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #30 

GilSt כתב:אודיופילים לא מתים, וגם לא מתחלפים.

אני גם קניתי פעם כבל (אוזניות) ב-$200, שלהפתעתי גם די תרם. היום הייתי משקיע במשהו אחר, או חי מהכסף איזה שבועיים-שלוש.
$500 דולר זה מיותר, עדיף להשקיע ב USB2S/PSIF, או ב DAC איכותי עם פתרון רציני ל בעיות של USB.
ולמה למען השם 2 מטר? בשביל זה בדיוק קיים חיבור אופטי שיכול לרוץ קילומטרים בלי בעיה.

אודיופיל "אמיתי" גם כך לא יתקרב ל USB.
...
DAC עם פתרון טוב לUSB , עדיין יעדיף באמת שהחשמל יהיה נפרד , וממה ששמעתי עדיף גם מכרטיס נפרד על הבורד . ההגיון בזה הוא העובדה שיש בהם צ'יפ שהופך את זה מסינכרוני לאסינכרוני , ולכן אני יכול להבין שכול דבר שיכול לגרום לצ'יפ לבקש את הדאטה עוד פעם , עדיף שלא יהיה .
אני מסכים שבתנאים האלו זה שמן נחשים כשאפשר להשיג את הממיר של MT2TECH מיוסב לספדיף

benler
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 137
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #31 

MartinHSabag כתב:
oferlaor כתב:שמן נחשים מוקפא קריוג׳נית. עכשיו במבצע.

יש למישהו לינק לכבל cat5e אודיופילי? זה מיועד לסטרימינג של וידאו והתמונה לא מספיק ״טבעית״. אני מחפש יותר ״חדות״, ״הפרדת צבעים״ ו״עומק״...
...
ביקשת? קיבלת!
...
מומלץ להציץ באגף הביקורות של המשתמשים למוצר הזה - מצחיק מאד !

DigiSUN
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 551
נתן תודות: 200 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #32 

matanoosh,
אתה מוזמן לתת ביקורת כנגד הטענות ולא כנגד הטוענים אותן.
איזה מילים שנכתבו פה הן בגדר ליהוג שטויות, כדבריך? איזה תגובות כאן בדיוק הן של "מתלהבים שלא מבינים מהחיים שלהם"? אנשים פה טענו שמדובר בשמן נחשים. האם לדידך אין זה כך, ומדובר בקונצנזוס של הנדסה - כזו המבוססת על תשתית מדעית מוכחת ולגיטימית?

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”