תתחדש, אני אשמח לקבל חוות דעת על המסך, אני גם מתעניין בו.eladr כתב:היי
אני רכשתי אתמול את הPS51E550 ב5500 ש"ח
ולא נדרשו לכך יותר מידי שיכנועים
כמובן עם אחריות ל3 שנים של היבואן הרישמי
מאחת הרשתות הגדולות.
ומכיוון שהתמהמתי בקניה וחזרתי רק אחריי כמה שעות
המסך שהיה במלאי בחנות כבר נמכר והזמינו חדש מהמחסן
מצפה בקוצר רוח לקבל אותו ביום ראשון/שני....
Samsung PS51D550 או Panasonic THP54S20 התלבטות קשה
- lenso
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
- orgad111
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
שלום אני חדש
קניתי את הדגם PS51D550 ב9.5.12 ברשת אלמ פת מתצוגה לפי מודעה בעיתון. קיבלתי אותה מאלמ מודיעין . המחיר 3900 . אין שריטות ואין פיקסלים שרופים. כיילתי אותה לפי כיולים שיש באתר הזה .אני מנסה לשפר קצת לטעמי. סרטים ראיתי דרך כונן קשיח חיצוני רק באיכות HD או BLOURAY .יש לי גם דונגל יעודי. אבל לפי דעתי כדאי לראות סרטים דרך הכונן (יותר נוח).המשקפיים הגיעו פגומות ללא חלקים. השארתי באלמ פ"ת. אתמול.17.5 .והם יטפלו בזה בשבוע שיתחיל. השרות שם בסדר. גם הטכנאי היה בסדר. קניתי אותה אחרי שעברתי על ההמלצות באתר וגם בגלל המחיר (מציאה)
קניתי את הדגם PS51D550 ב9.5.12 ברשת אלמ פת מתצוגה לפי מודעה בעיתון. קיבלתי אותה מאלמ מודיעין . המחיר 3900 . אין שריטות ואין פיקסלים שרופים. כיילתי אותה לפי כיולים שיש באתר הזה .אני מנסה לשפר קצת לטעמי. סרטים ראיתי דרך כונן קשיח חיצוני רק באיכות HD או BLOURAY .יש לי גם דונגל יעודי. אבל לפי דעתי כדאי לראות סרטים דרך הכונן (יותר נוח).המשקפיים הגיעו פגומות ללא חלקים. השארתי באלמ פ"ת. אתמול.17.5 .והם יטפלו בזה בשבוע שיתחיל. השרות שם בסדר. גם הטכנאי היה בסדר. קניתי אותה אחרי שעברתי על ההמלצות באתר וגם בגלל המחיר (מציאה)
- eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
Re: PS51E550
מחיר טוב מאוד כפי שאני מבין. איפה קנית?eladr כתב:היי
מאחת הרשתות הגדולות.
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
תתחדש! אחלה פלזמה!orgad111 כתב:שלום אני חדש
קניתי את הדגם PS51D550 ב9.5.12 ברשת אלמ פת מתצוגה לפי מודעה בעיתון. קיבלתי אותה מאלמ מודיעין . המחיר 3900 . אין שריטות ואין פיקסלים שרופים. כיילתי אותה לפי כיולים שיש באתר הזה .אני מנסה לשפר קצת לטעמי. סרטים ראיתי דרך כונן קשיח חיצוני רק באיכות HD או BLOURAY .יש לי גם דונגל יעודי. אבל לפי דעתי כדאי לראות סרטים דרך הכונן (יותר נוח).המשקפיים הגיעו פגומות ללא חלקים. השארתי באלמ פ"ת. אתמול.17.5 .והם יטפלו בזה בשבוע שיתחיל. השרות שם בסדר. גם הטכנאי היה בסדר. קניתי אותה אחרי שעברתי על ההמלצות באתר וגם בגלל המחיר (מציאה)...
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

לעניות דעתי זה יהיההמחיר בכל הרשתות, כפי שהזכרתי קודם המחיר הממולץ לצרכן הוא 5990 שזה המחיר המקסימלי שמבקשים (RETAIL PRICE) הרשתות הגדולות מתמחרות למחיר מופחת כך ש 5500 הוא מחיר לפני עמידה עיקשת על המקח, לדעתי בזמן קצר יחסית המחיר צריך לרדת לסביבות 5000 עם אחריות סמליין ל 3 שנים, קחו בחשבון שכל שנה מחיר הפלזמות והלד יורד משמעותית כך שהפלזמה הזו צריכה להיות זולה משמעותית מה-51D550androidsmart כתב:תתחדש! אחלה פלזמה!orgad111 כתב:שלום אני חדש
קניתי את הדגם PS51D550 ב9.5.12 ברשת אלמ פת מתצוגה לפי מודעה בעיתון. קיבלתי אותה מאלמ מודיעין . המחיר 3900 . אין שריטות ואין פיקסלים שרופים. כיילתי אותה לפי כיולים שיש באתר הזה .אני מנסה לשפר קצת לטעמי. סרטים ראיתי דרך כונן קשיח חיצוני רק באיכות HD או BLOURAY .יש לי גם דונגל יעודי. אבל לפי דעתי כדאי לראות סרטים דרך הכונן (יותר נוח).המשקפיים הגיעו פגומות ללא חלקים. השארתי באלמ פ"ת. אתמול.17.5 .והם יטפלו בזה בשבוע שיתחיל. השרות שם בסדר. גם הטכנאי היה בסדר. קניתי אותה אחרי שעברתי על ההמלצות באתר וגם בגלל המחיר (מציאה)......
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

לעניות דעתי זה יהיההמחיר בכל הרשתות, כפי שהזכרתי קודם המחיר הממולץ לצרכן הוא 5990 שזה המחיר המקסימלי שמבקשים (RETAIL PRICE) הרשתות הגדולות מתמחרות למחיר מופחת כך ש 5500 הוא מחיר לפני עמידה עיקשת על המקח, לדעתי בזמן קצר יחסית המחיר צריך לרדת לסביבות 5000 עם אחריות סמליין ל 3 שנים, קחו בחשבון שכל שנה מחיר הפלזמות והלד יורד משמעותית כך שהפלזמה הזו צריכה להיות זולה משמעותית מה-51D550eyalgottfried כתב:מחיר טוב מאוד כפי שאני מבין. איפה קנית?eladr כתב:היי
מאחת הרשתות הגדולות.
מצפה בקוצר רוח לקבל אותו ביום ראשון/שני.......
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

שיחקת אותה! מחיר טוב ופלזמה טובה מאוד! איך ההשתקפויות? האם זה מפריע? אני ראיתי אותה בחנות מאוד מוארת ליד E550 והכל השתקף, מאחר ואני רוצה לקנות את ה E550 מעניין אותי לדעת איך זה בבית בתנאי תאורה ביתייםorgad111 כתב:שלום אני חדש
קניתי את הדגם PS51D550 ב9.5.12 ברשת אלמ פת מתצוגה לפי מודעה בעיתון. קיבלתי אותה מאלמ מודיעין . המחיר 3900 . אין שריטות ואין פיקסלים שרופים. כיילתי אותה לפי כיולים שיש באתר הזה .אני מנסה לשפר קצת לטעמי. סרטים ראיתי דרך כונן קשיח חיצוני רק באיכות HD או BLOURAY .יש לי גם דונגל יעודי. אבל לפי דעתי כדאי לראות סרטים דרך הכונן (יותר נוח).המשקפיים הגיעו פגומות ללא חלקים. השארתי באלמ פ"ת. אתמול.17.5 .והם יטפלו בזה בשבוע שיתחיל. השרות שם בסדר. גם הטכנאי היה בסדר. קניתי אותה אחרי שעברתי על ההמלצות באתר וגם בגלל המחיר (מציאה)...
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
בנושא ההשתקפויות אין שום שיפור בפלזמות, בלדים יש שיפור קל ולא משמעותי במיוחד.
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

fכלומר שגם בלדים יש השתקפויות? התחושה שלי הייתה שבלדים ואלסידי הבעייה הרבה פחות חמורה, האם עדיין פלזמה היא איכותית יותר לדעתך?Nunatak כתב:בנושא ההשתקפויות אין שום שיפור בפלזמות, בלדים יש שיפור קל ולא משמעותי במיוחד....
- orgad111
-
- חבר שרק התחיל

אני אורגד זה שקנה את SAMSUNG PS51D550 לזה ששאל ראיתי מודעה בעיתון על מכירות ברשת אלמ. הופיע מחיר של 3900 מתצוגה .עשיתי חיפוש באתר הזה ונראה לי שהטלביזיה "שווה" .פניתי לאלמ פתח תיקוה טלפונית והיסדירו לי ב 12 תשלומים ללא ריבית. קיבלתי סגור מתצוגה טכנאי סידר הסביר בדק. וזהו אני רואה ממרחק של 3 מטר.יש לי דירה מאוד מוארת אבל האור בא מימין ושמאל . אז אין השתקפות של חלון. גם בערב אין לי מנורה ישיר על הטלביזיה. יש השתקפות של חפצים . אבל עשיתי ,סוויטש" בראש ואני לא "רואה " אותם. הבעייה ששידורים בארץ לא נראים הכי טוב. עקב איכות הסרטים סדרות וכו. עדיין לא עליתי על כל סוגי הקבצים שבטלביזיה מזהה. היה לי קודם "ארגז " טושיבה " 34 100 הרץ שלא היתה רעה בכלל.
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

תודה על העדכון אורגד, איך הממיר מחובר לטלויזיה? HDMI? האם ניסית לראות איך האיכות בקליטה מDVB-T?orgad111 כתב:אני אורגד זה שקנה את SAMSUNG PS51D550 לזה ששאל ראיתי מודעה בעיתון על מכירות ברשת אלמ. הופיע מחיר של 3900 מתצוגה .עשיתי חיפוש באתר הזה ונראה לי שהטלביזיה "שווה" .פניתי לאלמ פתח תיקוה טלפונית והיסדירו לי ב 12 תשלומים ללא ריבית. קיבלתי סגור מתצוגה טכנאי סידר הסביר בדק. וזהו אני רואה ממרחק של 3 מטר.יש לי דירה מאוד מוארת אבל האור בא מימין ושמאל . אז אין השתקפות של חלון. גם בערב אין לי מנורה ישיר על הטלביזיה. יש השתקפות של חפצים . אבל עשיתי ,סוויטש" בראש ואני לא "רואה " אותם. הבעייה ששידורים בארץ לא נראים הכי טוב. עקב איכות הסרטים סדרות וכו. עדיין לא עליתי על כל סוגי הקבצים שבטלביזיה מזהה. היה לי קודם "ארגז " טושיבה " 34 100 הרץ שלא היתה רעה בכלל....
- orgad111
-
- חבר שרק התחיל

הממיר שלי הוא ישן של YES וני מחליף אותו לממיר HD. בקשר ל DVB T . לא ניסיתי כי אני לא יודע איך.
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

אז צפה לשיפור האיכות גם בשידורים הרגילים ברגע שתחליף את הממיר, לגבי DVB-T אתה צריך לחבר אנטנה לכניסה המתאימה בטלויזיהorgad111 כתב:הממיר שלי הוא ישן של YES וני מחליף אותו לממיר HD. בקשר ל DVB T . לא ניסיתי כי אני לא יודע איך....
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

היי eladreladr כתב:היי
מאחת הרשתות הגדולות.
איך PS51E550 החדשה, כבר קיבלת אותה? תוכל לספר חויות, לשלוח תמונות?
- orgad111
-
- חבר שרק התחיל

שלום לכולם ............ אני מוסיף לכם קצת רשמים על PS51D550 החליפו לי משקפי תלת מימד שהיו חסרים ב סוללה כיסוי וכבל USB . קיבלתי את הדגם 3300 שהוא נטען . ההמרה מ2D ל3D טובה ואיכותית בסרטים איכותיים HD ובתוכניות TV שמצולמות באיכות . התוכניות של לייף וכדור הארץ למשל רואים מצוין. יש לי עדיין בעייה עם סרטים גם בלו ריי שה TV לא קורא אותם. ואני עדיין לא נכנסתי לסיפור של סוגי הקבצים.יייתכן שאצטרך לעשות המרה לסרטים. סרטי 3D יעודיים עדיין לא ראיתי רק דוגמיות. אני מחפש כאלה שיוצאים מהמסך. עדיין לא השגתי . ביוטיוב יש 3D שיוצאים מהמסך אבל הם למשקפי כחול אדום (שיש לי). לא ניסיתי עדיין פלסטיישן או XBOX. לקבלת תמונה טובה רצוי שהחדר לא יהיה מואר לגמרי.
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

האם ניסית לנגן סרט 3D ישר מדיסק חיצוני המחובר ל USB של הפלזמה (או מ USB STICK)?orgad111 כתב:שלום לכולם ............ אני מוסיף לכם קצת רשמים על PS51D550 החליפו לי משקפי תלת מימד שהיו חסרים ב סוללה כיסוי וכבל USB . קיבלתי את הדגם 3300 שהוא נטען . ההמרה מ2D ל3D טובה ואיכותית בסרטים איכותיים HD ובתוכניות TV שמצולמות באיכות . התוכניות של לייף וכדור הארץ למשל רואים מצוין. יש לי עדיין בעייה עם סרטים גם בלו ריי שה TV לא קורא אותם. ואני עדיין לא נכנסתי לסיפור של סוגי הקבצים.יייתכן שאצטרך לעשות המרה לסרטים. סרטי 3D יעודיים עדיין לא ראיתי רק דוגמיות. אני מחפש כאלה שיוצאים מהמסך. עדיין לא השגתי . ביוטיוב יש 3D שיוצאים מהמסך אבל הם למשקפי כחול אדום (שיש לי). לא ניסיתי עדיין פלסטיישן או XBOX. לקבלת תמונה טובה רצוי שהחדר לא יהיה מואר לגמרי....
- baroramir
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
בהנחה שהTHP54S20 כן זמינה לקניה (קיבלתי עליה הצעת מחיר של 6492 עם 5 שנים אחריות) האם למרות שהE550 מגיעה עם 3D לא כדאי את המסך של פנאסוניק שנחשב ליותר מתקדם וגם מגיעה בTHP54S20 ב54 ולא ב51 כמו הE550?
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
לדעתי לא, אם כבר פנסוניק אז עדיף את אחד מהדגמים החדשים כמו הTH-P50UT50 שהם סמארט ו3D אקטיבי וצריכים לעלות בערך כמו הסמסונג ואז כבר יהיה לך בעתיד תמיכה בעברית שלא תהיה בדגמים הישנים.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
baroramir,
כנראה שמדובר על שאריות אחרונות אז אני ממליץ לך להתרחק כמו מאש למרות שיש 5 שנות אחריות. בנוסף המסכים של הדור החדש של פנסוניק עדיפים בכמה רמות (לפחות שתיים
) וגם מעוצבים כמו שצריך סוף סוף.
כנראה שמדובר על שאריות אחרונות אז אני ממליץ לך להתרחק כמו מאש למרות שיש 5 שנות אחריות. בנוסף המסכים של הדור החדש של פנסוניק עדיפים בכמה רמות (לפחות שתיים
- baroramir
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
האם כדאי את פנסוניק THP50UT30? האם היא עדיפה על הסמסונג E550?