אם נשתמש בסים פרי, לא יהיה צורך "לרשום" את המכשיר השני בטלקום?הדיבורית עובדת לי עם סים של פלאפון\סלקום ככה שאין סיבה שלא תעבוד עם החברות החדשות....
חשבתי שזה תלוי בחברת הפלפון...

אם נשתמש בסים פרי, לא יהיה צורך "לרשום" את המכשיר השני בטלקום?הדיבורית עובדת לי עם סים של פלאפון\סלקום ככה שאין סיבה שלא תעבוד עם החברות החדשות....

טוב, אם כך אז אני חושב שנשאר רק להמתין, כי הפעלת שני סימים זה עניין לא הכי כבד בהקמת רשת, ואם החברות אכן יזהו דרישה לזה יפעילו את השירות. הרי מבחינתם זאת אמורה להיות דרך די קלה להרוויח עוד כסףBonanja כתב: כבר בדקתי את זה לקראת המעבר(לפני שידעתי שאין תמיכה בשני סימים), פתחתי את הדיבוריות ברכב לסים פרי... ובטח שזה הזוי, לפחות לחצי מהרכבים בארץ אם לא יותר יש דיבורית ברכב, והדיבורית עובדת לי עם סים של פלאפון\סלקום ככה שאין סיבה שלא תעבוד עם החברות החדשות....

אתה לא חייב לרשום מכשיר בשום מקום, העיקר שהוא לא יהיה גנובFIRE_WIRE כתב:אם נשתמש בסים פרי, לא יהיה צורך "לרשום" את המכשיר השני בטלקום?הדיבורית עובדת לי עם סים של פלאפון\סלקום ככה שאין סיבה שלא תעבוד עם החברות החדשות....
חשבתי שזה תלוי בחברת הפלפון......

כן, זה עפ"י חוק שקיים כבר זמן רב.LexRio כתב:זה בטוח 100%? יש לי אייפון מאורנג' ואני די בטוח הוא נעול לאורנגpixies כתב:על פי חוק, חברת הסלולר מחוייבת לפתוח ללא תשלום מכשיר סלולרי שהוא לא sim free.......