למה לא אראה את הנוקמים בקולנוע - או החרם על התלת מימד הכפוי
הנקודה שהם מעלים היא שאין בקולנוע תאימות לאחור למי שלא מעוניין בתלת מימד. אבל למה לשלם יותר כסף בשביל לראות סרט בתלת מימד כשאתה מתאמץ לראות אותו בדו מימד?
אם אין הקרנה דו מימדית שלו וזה מפריע לכם, תצביעו ברגליים.
אם אין הקרנה דו מימדית שלו וזה מפריע לכם, תצביעו ברגליים.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
שלום לכם
דעתי הפרטית בלבד
מכל מה שראיתי עד עכשו ב3 מימד
הראשון היה אוטאר
וגם דרך מסכים +קולנוע
הצפיה של סרטים בדו מימד מהנים יותר שלא נדבר על תעוקת המשקפיים הנמשכת על כל הסרט וגם איכות הצבעים האור הרגשה טובה יותר בדו מימד
ב3 מימד חשוך הרגשה לא נעימה לי וזו דעתי הפרטית בלבד
אני מאושר מהקיים
תודה
דעתי הפרטית בלבד
מכל מה שראיתי עד עכשו ב3 מימד
הראשון היה אוטאר
וגם דרך מסכים +קולנוע
הצפיה של סרטים בדו מימד מהנים יותר שלא נדבר על תעוקת המשקפיים הנמשכת על כל הסרט וגם איכות הצבעים האור הרגשה טובה יותר בדו מימד
ב3 מימד חשוך הרגשה לא נעימה לי וזו דעתי הפרטית בלבד
אני מאושר מהקיים
תודה
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
TANDBERG
אממ כן, יש לי יותר מה לספר על המקרה, בפעם השלישית זה היה נורא
) לחפש מישהו 10 דקות שימצא לי משקפיים.
אבל עדיין נהנהתי אני אוהב את הגאנר מאוד מאוד לכן..
אממ כן, יש לי יותר מה לספר על המקרה, בפעם השלישית זה היה נורא
אבל עדיין נהנהתי אני אוהב את הגאנר מאוד מאוד לכן..
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
הבעיה עם הפתרון הזה היא שאתה משלם מחיר של תלת מימד ורואה דו מימד. צריך לאפשר לאנשים שלא רוצים תלת מימד לראות בדו מימד במחיר הגיוני....
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
משקפי דו-מימד פאסיביות אפשר להכין בבית. הכנתי כאלה מהמשקפיים של יס-פלאנט לחבר שלי שתלת-מימד עשה לו כאב ראש כדי שיוכל ללכת עם החברים לקולנוע ולהינות ביחד.
מסכים לגבי עניין החושך ויותר מעצבן אותי זה כניסת אור מהצדדים אבל אני עדיין אוהב תלת-מימד. לא נתקלתי במשקפיים אקטיביות שנתקעו באמצע.
מסכים לגבי עניין החושך ויותר מעצבן אותי זה כניסת אור מהצדדים אבל אני עדיין אוהב תלת-מימד. לא נתקלתי במשקפיים אקטיביות שנתקעו באמצע.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
הנוקמים היה אחלה סרט, אבל התלת מימד היה על הפנים.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
אתמול הייתי בסרט- התלת מימד הוא לא יותר מעשיקה של הציבור!
הצבעים לא טובים, הסרט נראה חשוך, אפילו תווי הפנים של השחקנים לא נראים טוב..(הפנים של סקראלט נראו יותר טוב בלי משקפיים מאשר עם).
בסרט הזה התלת מימד רק הורס את החוויה- חבל כי זה סרט טוב.
הצבעים לא טובים, הסרט נראה חשוך, אפילו תווי הפנים של השחקנים לא נראים טוב..(הפנים של סקראלט נראו יותר טוב בלי משקפיים מאשר עם).
בסרט הזה התלת מימד רק הורס את החוויה- חבל כי זה סרט טוב.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
בדיוק מה שהרגשתי כשלקחתי את הילדים לראות את 'מלחמת הכוכבים' בתלת מימד.. אפילו הם התאכזבו מהאיכות ואמרו שעדיף כבר לראות בבית את הסרט ה'רגיל'...nati-va כתב:אתמול הייתי בסרט- התלת מימד הוא לא יותר מעשיקה של הציבור!
בסרט הזה התלת מימד רק הורס את החוויה- חבל כי זה סרט טוב....
כן , האמת שחשבתי על הכתוביות , ראיתי בלי אז לא הייתה בעיה מהבחינה הזאת למרות ששוב , גם המשקפיים הסרט היה בהיר ואיכותי .mp3lll כתב:dgent
נכון הרבה ניתן לראות, אבל יש חלקים שרואים מטושטש כולל הכתוביות...
- emostation
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 0
ראיתי אתמול את הנוקמים בתלת מימד בקולנוע רענן, ואני לא מתכנן לחזור לשם בזמן הקרוב.
המשקפיים האקטיביות המסורבלות והציוד המיושן בהחלט פגעו באיכות הצפייה בקטעים החשוכים נאלצתי מספר פעמים להוריד את המשקפיים ולנקות את העדשות, בנוסף הקטעים הרועשים בסרט אופיינו בליקויים מרגיזים בסאונד.
התלת מימד בסרט בהחלט בא לידי ביטוי בחלקים מסויימים בסרט אבל לא מדובר בתוספת משמעותית לחווית הצפייה במיוחד שמדובר בסרט טוב כל כך שלא זקוק לגימיק המציק הזה בשביל למשוך קהל.
המשקפיים האקטיביות המסורבלות והציוד המיושן בהחלט פגעו באיכות הצפייה בקטעים החשוכים נאלצתי מספר פעמים להוריד את המשקפיים ולנקות את העדשות, בנוסף הקטעים הרועשים בסרט אופיינו בליקויים מרגיזים בסאונד.
התלת מימד בסרט בהחלט בא לידי ביטוי בחלקים מסויימים בסרט אבל לא מדובר בתוספת משמעותית לחווית הצפייה במיוחד שמדובר בסרט טוב כל כך שלא זקוק לגימיק המציק הזה בשביל למשוך קהל.