ערוץ 23 כבר מופיע ברשימת התחנות ב-DTT אך עדיין לא משדר
- emilm313
-
- חבר פעיל

- תגובות: 82
הללויה... סוף סוף קרה מה שהיה אמור לקרות לפני שנתיים!! לחשוב שאנחנו מתלהבים לקבל משהו שאנחנו בתור אזרחים משלמים עליו ומסיבות לא מובנות לא קיבלנו אותו עד היום!!
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
- נועה22
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
בשביל לראות את הערוץ פשוט תעשו סריקה מלאה והוא ישדר רגיל בלי מסך שחור
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
הבוקר ראיתי שם קלאסיקות כמו "הקוסם מארץ עוץ", "הלב" ו"פינוקיו".oferlaor כתב:מישהו רואה את הערוץ הזה בכלל? מה משודר בו?...
- CRAZYDIAMOND
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
גם באיזור המרכז ניתן יהיה לקלוט?
אני אשמח מאוד אם כן, הדבר הראשון שאעשה כשאגיע הביתה הוא לבצע סריקה מחודשת בכל 3 הממירים שלי.
אני אשמח מאוד אם כן, הדבר הראשון שאעשה כשאגיע הביתה הוא לבצע סריקה מחודשת בכל 3 הממירים שלי.
- נועה22
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
כן גם באזור המרכז
- i_zik
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 416
התוכניות למבוגרים מתחילות החל משעה 17:00
- benny123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
הערוץ פועל ומשדר יפה אך אין מדריך ערוצים וטרם הוכנסו תחנות הרדיו
חבל שאין תנופה בארץ לגבי עוד ערוצים - ערוץ 24, ערוץ ישראל+, אולי אפילו ערוץ הקבלה... (גם ערוץ הקניות יכול להכנס לתחום וזאת בכדי להפתח לעוד קונים פוטנציאליים שלא מחוברים להוט/יס)... מעבר לזה חסרים לי ערוצים זרים לקלוט בלי קשר לעידן+ אלא ל-DTT בכלל... כמו METV ושאר הירקות
חבל שאין תנופה בארץ לגבי עוד ערוצים - ערוץ 24, ערוץ ישראל+, אולי אפילו ערוץ הקבלה... (גם ערוץ הקניות יכול להכנס לתחום וזאת בכדי להפתח לעוד קונים פוטנציאליים שלא מחוברים להוט/יס)... מעבר לזה חסרים לי ערוצים זרים לקלוט בלי קשר לעידן+ אלא ל-DTT בכלל... כמו METV ושאר הירקות
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

תשמע, אני דווקא מאוד נהניתי מהתוכניות המצויירות. בשבילי זה נוסטלגיה, ממש גדלתי על הסדרות האלו (כשהחינוכית / ערוץ 1 היה פחות או יותר הערוץ היחיד בטלויזיה...)i_zik כתב:התוכניות למבוגרים מתחילות החל משעה 17:00...
- i_zik
-
- חבר פעיל מאוד

אני מניח שהערוצים הבאים לעלות בפעימה הבאה יהיו:
ערוץ 9 בשפה הרוסית;
ערוץ מוסיקה 24;
ערוץ החדשות הייעודי (ולא זה שהושק היום על ידי רשות השידור בשידורי ניסיון באפיק הקיים - 33)
ערוץ 9 בשפה הרוסית;
ערוץ מוסיקה 24;
ערוץ החדשות הייעודי (ולא זה שהושק היום על ידי רשות השידור בשידורי ניסיון באפיק הקיים - 33)
- benny123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
i_zik
מהפה שלך לאלוהים, דיברו לא פעם על הכנסת עוד ערוצים למערך נקווה לטוב! חינוכית23 הינה תוספת מבורכת יש שמה תכנים מעניינים לדעתי אחר הצהריים ובערב - קצת טוב לפתוח תראש מלבד כל הריאליטי שערוצי המסחר מכניסים לנו לראש...
מהפה שלך לאלוהים, דיברו לא פעם על הכנסת עוד ערוצים למערך נקווה לטוב! חינוכית23 הינה תוספת מבורכת יש שמה תכנים מעניינים לדעתי אחר הצהריים ובערב - קצת טוב לפתוח תראש מלבד כל הריאליטי שערוצי המסחר מכניסים לנו לראש...
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

לפי הידוע לי התוספת הבאה למערך אמורה להיות ערוצי הרדיו. מעבר לזה כנראה שיהיה צורך במרבב נוסף.i_zik כתב:אני מניח שהערוצים הבאים לעלות בפעימה הבאה יהיו:
ערוץ 9 בשפה הרוסית;
ערוץ מוסיקה 24;
ערוץ החדשות הייעודי (ולא זה שהושק היום על ידי רשות השידור בשידורי ניסיון באפיק הקיים - 33)...
ובנוסף, לראשונה מזה לא יודע כמה שנים הגענו סוף סוף למצב שהציבור יכול לקלוט את כל הערוצים שהוא מממן מכספי המיסים שלו בלי תוספת תשלום לחברות פרטיות.benny123 כתב:i_zik
מהפה שלך לאלוהים, דיברו לא פעם על הכנסת עוד ערוצים למערך נקווה לטוב! חינוכית23 הינה תוספת מבורכת יש שמה תכנים מעניינים לדעתי אחר הצהריים ובערב - קצת טוב לפתוח תראש מלבד כל הריאליטי שערוצי המסחר מכניסים לנו לראש......
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
לא את כל הערוצים.
יש גם את ערוץ 1HD
יש גם את ערוץ 1HD
- i_zik
-
- חבר פעיל מאוד

אני כבר מחכה לסוף חודש יוני - לראות האם ערוצי הרדיו יעלו כמובטח. תוספת ערוצי הרדיו נמצאים באותה הפעימה עם עליית חינוכית 23 לאוויר.benny123 כתב:i_zik
מהפה שלך לאלוהים, דיברו לא פעם על הכנסת עוד ערוצים למערך נקווה לטוב! חינוכית23 הינה תוספת מבורכת יש שמה תכנים מעניינים לדעתי אחר הצהריים ובערב - קצת טוב לפתוח תראש מלבד כל הריאליטי שערוצי המסחר מכניסים לנו לראש......
הבנתי מאחת מכתבותיו של עופר לאור שקצב השידור בערוצי הרדיו יהיה נמוך - השאלה כיצד זה יישמע?
http://www.httv.co.il/article03591.%D7% ... 7%90%D7%9C
לעיתים הנתונים הטכניים לא אומרים דבר - כל עוד האוזן האנושית חווה צליל ראוי
- arotman
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
טוב אני יכול לאשר שבאזור תל אביב (פינסקר) 514MHZ קולטים את ערוץ 23 , הללויה ...
ללא EPG.
ללא EPG.
- SONYES
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3055
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
תתחדשו,
עכשיו שהחינוכית תפנה את ערוץ 1,
אין שום הצדקה לשידורי החינוכית בערוץ 1.
עכשיו שהחינוכית תפנה את ערוץ 1,
אין שום הצדקה לשידורי החינוכית בערוץ 1.
- i_zik
-
- חבר פעיל מאוד

מה שכן, איכות התמונה של חינוכית 23 באפיק שלה לא נופלת מזה של 2 או 10 - בהשוואה לאיכות התמונה הקטסטרופלית כשהיא משדרת דרך המערכות של הערוץ הראשון
- gorelshv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1243
בית שמש (אאל״ט זה המשדר מאיתנים) - נקלט מצויין.
- unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 578
יש סיכוי שיעלו את 23 גם ללווין?