שרשור הפופקורן הגדול - מכונות - תירס - מלח - ועוד
למה לא עשוים משלוחים, דואר רשום 20 ש"ח, דואר שליחים 50, יש לך מצד ימין, לא נראה לי שיש להם חנות בכללspacedude כתב:הסיר נראה נחמד, רק חבל שהם לא עושים משלוחים.
אני מניח שאת המלח מוסיפים אחרי ששמים את השמן ואת הגרעינים....
את המלח שמים ביחד עם השמן עד שהשמן רותח, המלח נמס כמו חמאה ביחד עם השמן, אחרי 3-4 דקות שהשמן חם שמים את הגרעינים, המכונות מערבבות את הכל ביחד, וזה מה שטוב בסיר הזה, יש לו ידית שעוזרת לערבב ( כמו במכונות ) בהתחלה את המלח עם השמן, ואחר כך עם הגריעינים ( וגם עם המלח הזה הסיר לא נשרף בכלל גם אם לא שמים הרבה שמן ) למרות שגם הזמנתי אבקה מיוחדת מאמזון ששמים אותה בסיר עם מים ומפעילים את המכונה, וזה יוצא כמו חדש, אבל מאז שאני משתמש במלח הזה הסיר בכלל לא נשרף ככה שאני מנקה אותו אחת לכמה פעמים ( אסור לשטוף את הסיר של המכונה )
כמו שאמרתי, חייבים להוסיף אותו לפני, זה לא מלח שמפזרים מעלronen61 כתב:חושב שניתן להוסיף את המלח המיוחד לסיר הזה עוד כשהוא על הגז עם הגרעינים?
סיר נראה מדליק, אני אשמח לקנות גם אחד כזה. העגלה של פופקורן היא מאוד יפה אבל לצערי אין לי מקום בשבילה....
הסיר הזה אפשר לשטוף, זה של המכונות אסור, כי יש לו את החימום מלמטה והחשמל, שמים בו מים ומרתיחים, ואז שופחים לקערה, ויש אבקות מיוחדות ששמים עם המים וזה יוצא ממש מבריק כמו חדש, האבקה שקניתי זאת אותה חברה של המלח GOLD METALronen61 כתב:וואלה, אסור מדיח?...
http://www.amazon.com/GOLD-MEDAL-PRODUC ... =8-2-spell
נערך לאחרונה על ידי puma1 ב 02/05/2012 13:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
נראה בדיוק כמו הקולנוע בבאר-שבע. בפעם האחרונה שהייתי וצפיתי בסרט בהקרנה "שאינה דיגיטלית" המצב היה דומה. לא רק ציוד הקרנה מיושן, אלא הקרנה דרך חלון עכור ושרוט. האבסורד הוא שהקולנוע דווקא חדש. אפילו בהקרנה תלת-מימדית יש חור במרכז המסך במסך שתוקן עם תלאי חלטוראי.
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
puma1 כתב:למה לא עשוים משלוחים, דואר רשום 20 ש"ח, דואר שליחים 50, יש לך מצד ימין, לא נראה לי שיש להם חנות בכללspacedude כתב:הסיר נראה נחמד, רק חבל שהם לא עושים משלוחים.
אני מניח שאת המלח מוסיפים אחרי ששמים את השמן ואת הגרעינים....
את המלח שמים ביחד עם השמן עד שהשמן רותח, המלח נמס כמו חמאה ביחד עם השמן, אחרי 3-4 דקות שהשמן חם שמים את הגרעינים, המכונות מערבבות את הכל ביחד, וזה מה שטוב בסיר הזה, יש לו ידית שעוזרת לערבב ( כמו במכונות ) בהתחלה את המלח עם השמן, ואחר כך עם הגריעינים ( וגם עם המלח הזה הסיר לא נשרף בכלל גם אם לא שמים הרבה שמן ) למרות שגם הזמנתי אבקה מיוחדת מאמזון ששמים אותה בסיר עם מים ומפעילים את המכונה, וזה יוצא כמו חדש, אבל מאז שאני משתמש במלח הזה הסיר בכלל לא נשרף ככה שאני מנקה אותו אחת לכמה פעמים ( אסור לשטוף את הסיר של המכונה )...
לא שמתי לב
הזמנתי את הסיר
שחר
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46350
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
את אף אחד לא מעניין הערכים התזונתיים של פופקורן כזה?
אגב, שווה לנסות פעם לשים סירופ קרמל על פופקורן חם, זה יוצא מדהים. המשקיעים מפזרים גם גריסים של בוטנים.
אגב, שווה לנסות פעם לשים סירופ קרמל על פופקורן חם, זה יוצא מדהים. המשקיעים מפזרים גם גריסים של בוטנים.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
המהדרין הולכים אחרי חגיגת קלוריות כזו לשומרי משקל
ובמקרה הרע לצינתור .כל השמן והמלח זה מתכון בטוח לנזק כמעט בלתי הפיך לצנרת.
ניסיתי כמה גרסאות של פופ:
-גרסא של סבתא בסיר עם תחתית עבה עם שמן על אש קטנה(נשרפו כמה תחתיות של סירים,אשתי לא הבינה כמה מקום התפנה בארונות).עם רגיעה ארוכה בין פיצוץ לפיצוץ והורדה מהאש
כמעט 90 אחוז מהגרגרים מתפוצצים.
וכמובן המלחה וחמאה מומסת למי שזה חסר -יוצא טעים ,פריך וזול.
-יש את הגרסא ללא שמן במיכל מיוחד במיקרו .יוצאים יפים אחד אחד כולם מתפוצצים אך הטעם של קלקר.
-הגרסא למיקרו עם שקית נייר שמכילה את כל המרכיבים בטעמים שונים-תמיד מצליחה-חסרון כמות קטנה ועלות.
יש רשת עשה זאת בעצמך בצפון שתמיד בימי שישי מעמידה עגלת פופקורן ענקית כמו בקולנוע ,לרשות הלקוחות חינם.
ניסיתי כמה גרסאות של פופ:
-גרסא של סבתא בסיר עם תחתית עבה עם שמן על אש קטנה(נשרפו כמה תחתיות של סירים,אשתי לא הבינה כמה מקום התפנה בארונות).עם רגיעה ארוכה בין פיצוץ לפיצוץ והורדה מהאש
כמעט 90 אחוז מהגרגרים מתפוצצים.
וכמובן המלחה וחמאה מומסת למי שזה חסר -יוצא טעים ,פריך וזול.
-יש את הגרסא ללא שמן במיכל מיוחד במיקרו .יוצאים יפים אחד אחד כולם מתפוצצים אך הטעם של קלקר.
-הגרסא למיקרו עם שקית נייר שמכילה את כל המרכיבים בטעמים שונים-תמיד מצליחה-חסרון כמות קטנה ועלות.
יש רשת עשה זאת בעצמך בצפון שתמיד בימי שישי מעמידה עגלת פופקורן ענקית כמו בקולנוע ,לרשות הלקוחות חינם.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אני הולך לנסות את השיטה הבאה:
פשוט במקום 3 כפות שמן,חצי חבילה חמאה יחד עם מלח שולחן שניפיתי במסננת ,בסיר עם תחתית עבה ואש נמוכה.
עם כזאת עגלה כמו בקולנוע ,,אתה הופך את הבית להתנחלות ....
פשוט במקום 3 כפות שמן,חצי חבילה חמאה יחד עם מלח שולחן שניפיתי במסננת ,בסיר עם תחתית עבה ואש נמוכה.
עם כזאת עגלה כמו בקולנוע ,,אתה הופך את הבית להתנחלות ....
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
הפופקורן עצמו הוא דיי בריא, מה שרע זה השמן והמלח, כמו שאמרתי אני משתמש בשמן זית וזה יוצא ממש טוב בגלל המלח, שזה אכן רעל ( המלח ), אבל נו מה לעשות, כמעט כל דבר שאנחנו אוכלים זה רעל, השאלה באיזה כמותziv_r כתב:את אף אחד לא מעניין הערכים התזונתיים של פופקורן כזה?
אגב, שווה לנסות פעם לשים סירופ קרמל על פופקורן חם, זה יוצא מדהים. המשקיעים מפזרים גם גריסים של בוטנים....
נערך לאחרונה על ידי puma1 ב 02/05/2012 21:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
כמו שאמרתי הזמנתי מחול שנאי של 1000Wביחד עם המוכנה ( המכונה עצמה היא 870W ) השנאי נמצא בתוך התא איכסון של המכונה ביחד עם השמן, המלח והגרעיני טירס, עשיתי חור מלמטה ככה שהכבל המקורי נכנס מלמטה, וכבל מהשנאי נכנס לקיר ולא רואים כלוםmp3lll כתב:puma1
מה עשית עם חשמל למכונה? אני קניתי כזו דוגמה אבל קונה יותראני לא יכול להפעיל כי אני לא מוצא מתאם בארץ במחיר שפוי..
...
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
האם לדעתכם סירפופ יעבוד עם כריים חשמליות ללא בעיה?
http://www.sirpop.co.il/
השארתי להם הודעה.
כוסות פופקורן כבר יש ...
http://www.sirpop.co.il/
השארתי להם הודעה.
כוסות פופקורן כבר יש ...