חיפוש פרוטוקול מתאים לרשת ביתית
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
uh99,
אנחנו לא מבינים מה אתה מבקש, לא יעזור כמה פעמים תשאל איזה פרוטוקול צריך...
אם אני מבין נכון, אתה שוכר שני "שרתים" וירטואליים בחוות שרתים של מאחסן כלשהו, ואתה רוצה שהם ידברו ביניהם בלי תיווך שלך מרחוק. נכון?
אנחנו לא מבינים מה אתה מבקש, לא יעזור כמה פעמים תשאל איזה פרוטוקול צריך...
אם אני מבין נכון, אתה שוכר שני "שרתים" וירטואליים בחוות שרתים של מאחסן כלשהו, ואתה רוצה שהם ידברו ביניהם בלי תיווך שלך מרחוק. נכון?
-
uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
העניין שבעלי ההחווה אמרו לי באופן וודאי שלא ניתן לגשר בין שני השרתים אני מנסה להבין האם זה הגיוני ?
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אני עדיין לא מבין לאיזה צורך אתה רוצה שהם יהיו מחוברים זה לזה, אתה רוצה להעביר מידע בין אחד לשני? אתה רוצה ששניהם ייתנו שירותים על אותה תיקיה?
תראה, שרת זה מחשב, לא חשוב אם הוא וירטואלי או לא. באופן עקרוני אפשר לחבר ביניהם ואם הם באותה חווה או באותה מכונה פיזית יכול להיות גם שהם על אותו LAN.
לדעתי זה עניין של חסימה לוגית ומדיניות החברה ולא מגבלה טכנולוגית. הם אמרו לך למה הם לא יכולים לחבר ביניהם?
תראה, שרת זה מחשב, לא חשוב אם הוא וירטואלי או לא. באופן עקרוני אפשר לחבר ביניהם ואם הם באותה חווה או באותה מכונה פיזית יכול להיות גם שהם על אותו LAN.
לדעתי זה עניין של חסימה לוגית ומדיניות החברה ולא מגבלה טכנולוגית. הם אמרו לך למה הם לא יכולים לחבר ביניהם?
-
uh99
- חבר מביא חבר

כי שהם שני פורוטוקלים שונים זאת התשובה שקבלתי מהם
-
uh99
- חבר מביא חבר

המטרה שלי לאחד תיקיות כמו שאמרתם בנוסף להוסיף עוד התקני חצונים לשליטה מרחוק וגיבוי
-
uh99
- חבר מביא חבר

גם רעיון .אני צריך ממשק עברית
-
uh99
- חבר מביא חבר

איין לי מדד כי זה חדש אצלי
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
Dropbox? VPN?
uh99 - אתה מדבר על תקשורת בינך לבין השרתים או בינם לבין עצמם?
אם ביניהם - מה הקשר של שתי האופציות הנ"ל, ואיפה בדיוק אתה רוצה ממשק בעברית?
אני מתנצל, אבל כפי ש dima_vy אמר עוד קודם - אם לא תגדיר בבירור את המטרה שלך (מקור / יעדים / תכנים / ממשק וכו'), אי אפשר יהיה לעזור לך במדויק... כל הדברים שנאמרים פה הם קצת ניחושים באפילה.
uh99 - אתה מדבר על תקשורת בינך לבין השרתים או בינם לבין עצמם?
אם ביניהם - מה הקשר של שתי האופציות הנ"ל, ואיפה בדיוק אתה רוצה ממשק בעברית?
אני מתנצל, אבל כפי ש dima_vy אמר עוד קודם - אם לא תגדיר בבירור את המטרה שלך (מקור / יעדים / תכנים / ממשק וכו'), אי אפשר יהיה לעזור לך במדויק... כל הדברים שנאמרים פה הם קצת ניחושים באפילה.
-
uh99
- חבר מביא חבר

אני מודה לכל העונים ,אך אני מנסה לבנות כמה מטרות במקביל ,לכן נראה הכל בחוסר מטרה מדויקת,אני מנסה לבנות אבטחה ביתית וגם שליטה מרחוק וצפיה מרחוק, בנוסף שיתוף קבצים וגיבוי זה גם מרחוק .ההמשק בעברית שאני רוצה במחשב הנייד .
האמת שרשור משעשע. שיח חרשים הוא בדרך כלל כזה.
אני מציע את הפרשנות שלי למה שקורה פה.
מצד אחד, אדם שמבקש עזרה. רק שהוא לא יודע איך לבקש. או מה הוא רוצה. והוא מנסה להסביר את עצמו במשפטים קצרים וסתומים (ודי מחופפים). מצד שני, קבוצה של אנשים (שבמקרה הזה) משחיתה את זמנה לריק: הם רוצים לעזור, אבל הם לא מזהים שהם רק מבזבזים את הזמן שלהם עם מטרה אבודה.
נראה לי שעדיף להשקיע את הזמן בלעזור למישהוא אחר, או קודם כל להסביר ל- OP איך מבקשים עזרה.
אני מציע את הפרשנות שלי למה שקורה פה.
מצד אחד, אדם שמבקש עזרה. רק שהוא לא יודע איך לבקש. או מה הוא רוצה. והוא מנסה להסביר את עצמו במשפטים קצרים וסתומים (ודי מחופפים). מצד שני, קבוצה של אנשים (שבמקרה הזה) משחיתה את זמנה לריק: הם רוצים לעזור, אבל הם לא מזהים שהם רק מבזבזים את הזמן שלהם עם מטרה אבודה.
נראה לי שעדיף להשקיע את הזמן בלעזור למישהוא אחר, או קודם כל להסביר ל- OP איך מבקשים עזרה.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
שלגון,
ההסבר שלך די משקף...
uh99,
תיסגר על מה אתה רוצה לעשות ועם איזה כלים - תגדיר מטרות מסודרות ומה יש לך (מאיפה צץ המחשב הנייד פתאום? מה הוא מריץ?), ואז אפשר יהיה ללכת אולי צעד צעד.
כרגע, הקשר בין ההודעה האחרונה שלך לבין כותרת השרשור פשוט לא קיים.
ההסבר שלך די משקף...
uh99,
תיסגר על מה אתה רוצה לעשות ועם איזה כלים - תגדיר מטרות מסודרות ומה יש לך (מאיפה צץ המחשב הנייד פתאום? מה הוא מריץ?), ואז אפשר יהיה ללכת אולי צעד צעד.
כרגע, הקשר בין ההודעה האחרונה שלך לבין כותרת השרשור פשוט לא קיים.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
לדעתי אם כבר אתה רוצה לעשות את זה, ומוכן לשכור שרת לצורך העניין, תשכור מכונה בה יהיה גם שרת http וגם שרת ftp, כאשר ה-ftp יהווה תיקיה אחת של שרת http.uh99 כתב:אני מודה לכל העונים ,אך אני מנסה לבנות כמה מטרות במקביל ,לכן נראה הכל בחוסר מטרה מדויקת,אני מנסה לבנות אבטחה ביתית וגם שליטה מרחוק וצפיה מרחוק, בנוסף שיתוף קבצים וגיבוי זה גם מרחוק .ההמשק בעברית שאני רוצה במחשב הנייד ....
לגבי הממשק - השליטה בדרך כלל קיימת בשתי צורות או ממשק web, שאני בספק האם קיים בעברית, או שזה השתלטות על המחשב וממחשק של המחשב. אם מדובר בשרת בחו"ל, אז אני די בטוח שלא יהיה שם עברית, עדיף לוותר על זה מראש
נערך לאחרונה על ידי dima_vy ב 30/04/2012 22:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
uh99 - אני אענה לשילגון, רק בבקשה ממך, אל תעלב!!!
שלגון - השיחה כאן בהתחלה הייתה כמו עיוורים עם אלים. עד כמה שאני רואה ל-uh99 חסר ידע בתחום, ואנחנו עדיין מנסים לעזור לו, וזאת מבלי להבין בכלל עדיין מה המטרה. כי סה"כ גם לא בטוח, שהפתרון, ש-uh99 התחיל לבנות כבר, בכלל מתאים לו.
סה"כ אתה צודק, אבל אנחנו ניסינו לעזור
שלגון - השיחה כאן בהתחלה הייתה כמו עיוורים עם אלים. עד כמה שאני רואה ל-uh99 חסר ידע בתחום, ואנחנו עדיין מנסים לעזור לו, וזאת מבלי להבין בכלל עדיין מה המטרה. כי סה"כ גם לא בטוח, שהפתרון, ש-uh99 התחיל לבנות כבר, בכלל מתאים לו.
סה"כ אתה צודק, אבל אנחנו ניסינו לעזור
-
uh99
- חבר מביא חבר

אני לא נעלב אלא גאה לדעת שיש עוד אנשים שמוכנים לעזור לחסרי ידע הבנה
נכון הוא צודק אך אפשר ללמוד כל יום דבר חדשdima_vy כתב:uh99 - אני אענה לשילגון, רק בבקשה ממך, אל תעלב!!!
שלגון - השיחה כאן בהתחלה הייתה כמו עיוורים עם אלים עד כמה שאני רואה ל-uh99 חסר ידע בתחום, ואנחנו עדיין מנסים לעזור לו, וזאת מבלי להבין בכלל עדיין מה המטרה. כי סה"כ גם לא בטוח שהפתרון ש-uh99 התחיל לבנות כבר בכלל מתאים לו.
סה"כ אתה צודק, אבל אנחנו ניסינו לעזור...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
בהחלט, ובשביל זה אנחנו פה.
אבל (וזה לא מופנה רק אליך, לכל אחד מאיתנו יש נושאים בהם הוא פחות בקיא) - חשוב לנסות ולהקשיב, ואם שואלים אותך מה המטרה - אז לא לענות במשפט תמוה אחד וקצרצר כמו שענית בהתחלה.
שים לב שבהודעות האחרונות, כשהתחלת להרחיב יותר, התחלת גם לקבל תשובות יותר ממוקדות.
אבל (וזה לא מופנה רק אליך, לכל אחד מאיתנו יש נושאים בהם הוא פחות בקיא) - חשוב לנסות ולהקשיב, ואם שואלים אותך מה המטרה - אז לא לענות במשפט תמוה אחד וקצרצר כמו שענית בהתחלה.
שים לב שבהודעות האחרונות, כשהתחלת להרחיב יותר, התחלת גם לקבל תשובות יותר ממוקדות.
-
uh99
- חבר מביא חבר

לא הייתי בטוח אם אני יודע מה אני מקבש לדעת לכן היה חוסר בהירות מצדי אני מודה לכל העוזרים על הסבלנותuriler כתב:בהחלט, ובשביל זה אנחנו פה.
שים לב שבהודעות האחרונות, כשהתחלת להרחיב יותר, התחלת גם לקבל תשובות יותר ממוקדות....
וסובלנות