ילדיעפים כתב:ויטלי אני בגילך וקרה לי אותו דבר,שנהיה בבית אבות בטח נשמע יוונית
משום שכבר נהיה מספיק בשלים להבין...
המוסיקה שאתם הכי לא אוהבים..
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
שונא כל מה שהוא לא מטאל...
סתם, אני מצליח להינות מרוב סוגי המוזיקה האלטרנטיבית (אבל אני לא בטוח שאני יודע להבדיל בין מיינסטרים לאלטרנטיבי) וממליץ לשונאי המטאל לצפות ב-
http://www.imdb.com/title/tt0478209/ (אם לא יגרום לכם לשנוא מטאל פחות, אולי יעזור לא להכליל).
סתם, אני מצליח להינות מרוב סוגי המוזיקה האלטרנטיבית (אבל אני לא בטוח שאני יודע להבדיל בין מיינסטרים לאלטרנטיבי) וממליץ לשונאי המטאל לצפות ב-
http://www.imdb.com/title/tt0478209/ (אם לא יגרום לכם לשנוא מטאל פחות, אולי יעזור לא להכליל).
- ofiras
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 432
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
כמובן שיש סגנונות שהם פחות מועדפים וקשה להשתמש בקלישאה ש"אני שומע הכל"
אני מעדיף לא לשמוע אופרות , טראנס , מטאל , ראפ
אבל הגעתי מזמן למסקנה שאין סגנון מוזיקה שאני לא בו אמצא קטעים שאני אוהב. ולכן אצלי באוסף יש לדעתי מגוון די גדול של סגנונות. ז"א שאני חייב להיות כאן "מהאו"ם" (בעצם אותם אני שונא) ולא לפסול אף סגנון מוזקלי.
אני מעדיף לא לשמוע אופרות , טראנס , מטאל , ראפ
אבל הגעתי מזמן למסקנה שאין סגנון מוזיקה שאני לא בו אמצא קטעים שאני אוהב. ולכן אצלי באוסף יש לדעתי מגוון די גדול של סגנונות. ז"א שאני חייב להיות כאן "מהאו"ם" (בעצם אותם אני שונא) ולא לפסול אף סגנון מוזקלי.
!If you want something done, do it yourself
http://www.mabel-tech.com
http://www.mabel-tech.com
- חיימון_גולד
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 43
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מסכים מאוד אם דבריו של ofiras
אופיר אמר :
ולדעתי זו הגישה , אין לפסול סיגנון מוסיקה קטגורית. בכל סיגנון ניתן למצוא דברים שאנחנו מתחברים אליהם, רק צרים סבלנות ופתיחות.
לא פעם כשבאו אלי חברים שהיו נעולים על כך שהם לא סובלים סיגנון זה או אחר ולאחר ששמעו כמה דיסקים מהז'אנר שהם לא סבלו , יצא שבסוף הערב הם יצאו (לאחר בקשתם) עם העתק מהדיסק שהם שמעו ולאחר זמן מה כשבאתי אליהם הם השמיעו לי דיסק אחר באותו סיגנון שקנו (לפעמים היה זה דיסק שכלל לא היכרתי ).
כך שאני אומר שאין להנעל על כך שאתה שונא סיגנון מוסיקה זה או אחר בצורה קטגורית.
ולדעתי זו הגישה , אין לפסול סיגנון מוסיקה קטגורית. בכל סיגנון ניתן למצוא דברים שאנחנו מתחברים אליהם, רק צרים סבלנות ופתיחות.
לא פעם כשבאו אלי חברים שהיו נעולים על כך שהם לא סובלים סיגנון זה או אחר ולאחר ששמעו כמה דיסקים מהז'אנר שהם לא סבלו , יצא שבסוף הערב הם יצאו (לאחר בקשתם) עם העתק מהדיסק שהם שמעו ולאחר זמן מה כשבאתי אליהם הם השמיעו לי דיסק אחר באותו סיגנון שקנו (לפעמים היה זה דיסק שכלל לא היכרתי ).
כך שאני אומר שאין להנעל על כך שאתה שונא סיגנון מוסיקה זה או אחר בצורה קטגורית.
-
נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
נכון בכל כלל יש יוצא מהכלל..
אך אני סבור ובטוח שמי שלא אוהב מיזרחית אך אוהב איזה שיר מסויים של אייל גולן {למרות שיש לי בעיה עם המושג מוסיקה מזרחית}.
לא יגיד שזה סגנון מוסיקה שהוא אוהב..
הכוונה היא לסגנון שאתה הכי לא אוהב ... ולא שונא..
אני לא חושב שאפשר לשנוא מוסיקה. מפני שמוסיקה היא בחירה..
שונא אני יכול להגיד על דבר שאין לי ברירה ואני מוכרח להיתמודד איתו בלי אפשרות בחירה..
אני מקווה שהבהרתי את עצמי ואת הפוסט..
לגבי קהילות מוסיקליות..
כל אחד וטעמו.
מי שאוהב מוסיקת מטאל כבדה וחופרת סבבה..
שימו לב שלכל סיגנון מוסיקה יש קהל עם אופי אחר..
אך אני סבור ובטוח שמי שלא אוהב מיזרחית אך אוהב איזה שיר מסויים של אייל גולן {למרות שיש לי בעיה עם המושג מוסיקה מזרחית}.
לא יגיד שזה סגנון מוסיקה שהוא אוהב..
הכוונה היא לסגנון שאתה הכי לא אוהב ... ולא שונא..
אני לא חושב שאפשר לשנוא מוסיקה. מפני שמוסיקה היא בחירה..
שונא אני יכול להגיד על דבר שאין לי ברירה ואני מוכרח להיתמודד איתו בלי אפשרות בחירה..
אני מקווה שהבהרתי את עצמי ואת הפוסט..
לגבי קהילות מוסיקליות..
כל אחד וטעמו.
מי שאוהב מוסיקת מטאל כבדה וחופרת סבבה..
שימו לב שלכל סיגנון מוסיקה יש קהל עם אופי אחר..
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- קיבל תודות: 52 פעמים
נמר,אז אולי השאלה היתה צריכה להינסח כך:איזה מוסיקה גורמת לך
לפריחה,תגובות אלרגיות קשות ואיזה סגנון וסוג צליל גורם לך להיות
מסוכן לסביבה.?
אבל מצד שני מבחינת איכות קולית אין ספק שאייל גולן זמר,אריק לביא
בועז שרעבי זמרים-דוכין פוליקר מאיר בנאי מאיר אריאל עם כל הפופולריות
אם זה היה תלוי בי,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
לפריחה,תגובות אלרגיות קשות ואיזה סגנון וסוג צליל גורם לך להיות
מסוכן לסביבה.?
אבל מצד שני מבחינת איכות קולית אין ספק שאייל גולן זמר,אריק לביא
בועז שרעבי זמרים-דוכין פוליקר מאיר בנאי מאיר אריאל עם כל הפופולריות
אם זה היה תלוי בי,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
אמן מייסר
-
נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

מאיר אריאל זכרו לברכה וארקדי דוכין שיחיה לא נחשבים כזמרים..
היכולת הקולית שלהם שואפת לאפס.. פשוט אין להם את זה..
יש זמר ויש אחד ששר..
הם שרים ויוצרים לא מעבר..
היכולת הקולית שלהם שואפת לאפס.. פשוט אין להם את זה..
יש זמר ויש אחד ששר..
הם שרים ויוצרים לא מעבר..
חבל לי שיש הרבה שציינו אופרה וגאז כמוסיקה שמעבר לגבול שלהם..
אופרה זו אחת הסיבות לכך שאני שומע מוסיקה, מיתעניין במערכות סטראו, גר איפה שאני גר וכותב באתר הזה. האופרה, לצד הקולנוע, היא אחת המדיות האומנותיות הקיימות היום הקשות ומורכבות ביותר. המוסכמות החיצוניות שצריך להסכים להם הם אמנם מעט מוזרות..
(זמרת גוססת סובלת ובכל זאת שרה שעה שלמה..) אבל מעבר למיכשול קטנטן זה מתקבל עולם מופלא. מורכב ומגוון בצורה כזו שקשה לי להאמין שיש מישהו בעולם שלא ימצא ולו קטע אחד קטנטן שיהיה לרוחו.
הפלטה (כמו אצל הצייר) מגיע מקומדיות (מצחיקות באמת!) לטרגדיות. מסיפורים אפים לקטעים מינימליסטים. כימעט על כל נושא שאפשר לחשוב עליו כתבו אופרה.
המוסיקה באופרה עומדת בדרך כלל במרכז והמלחינים השקיעו את מיטב כישרונם להוציא יצירות מופת.
יש כמובן אופרות "כבדות" אבל יש גם המון "למתחילים". מי שמוציא את האופרה מהמיבחר שהוא מקשיב לו, מפסיד..
.
אופרה זו אחת הסיבות לכך שאני שומע מוסיקה, מיתעניין במערכות סטראו, גר איפה שאני גר וכותב באתר הזה. האופרה, לצד הקולנוע, היא אחת המדיות האומנותיות הקיימות היום הקשות ומורכבות ביותר. המוסכמות החיצוניות שצריך להסכים להם הם אמנם מעט מוזרות..
הפלטה (כמו אצל הצייר) מגיע מקומדיות (מצחיקות באמת!) לטרגדיות. מסיפורים אפים לקטעים מינימליסטים. כימעט על כל נושא שאפשר לחשוב עליו כתבו אופרה.
המוסיקה באופרה עומדת בדרך כלל במרכז והמלחינים השקיעו את מיטב כישרונם להוציא יצירות מופת.
יש כמובן אופרות "כבדות" אבל יש גם המון "למתחילים". מי שמוציא את האופרה מהמיבחר שהוא מקשיב לו, מפסיד..
.
ילדי ונמר,
ניראה לי שיש איזה בילבל בן שני מושגים. לדעתי צריך ויש לעשות הבדלה בן "טוב" לבן "אני אוהב". דבר יכול להיות טוב ואני לא אוהב אותו ולהפך. יכול להיות שהזמרים שהוזכרו לעיל (שאת רובם אני לא מכיר) באמת לא שרים טוב, אבל אפשר למרות זאת לאהוב את השירה שלהם.. לבוב דילן קול צווחני ואני אוהב מאוד לישמוע אותו. או, ילדי, דוגמה בישבילך: יש לי הקלטות של לפחות 11 ביצועים שונים למסע החורף של שוברט, כולל כל מה שפישר-דיסקאו הקליט. בהקלטה שלו עם ברנדל הוא לא שר טוב, (בלשון המעטה) אבל אני ממש אוהב את הביצוע הזה..
אם תישאלו אותי איך אני מגדיר טוב.. אז יש סכנה שהכונן קשיח יסתם מהתשובה
ניראה לי שיש איזה בילבל בן שני מושגים. לדעתי צריך ויש לעשות הבדלה בן "טוב" לבן "אני אוהב". דבר יכול להיות טוב ואני לא אוהב אותו ולהפך. יכול להיות שהזמרים שהוזכרו לעיל (שאת רובם אני לא מכיר) באמת לא שרים טוב, אבל אפשר למרות זאת לאהוב את השירה שלהם.. לבוב דילן קול צווחני ואני אוהב מאוד לישמוע אותו. או, ילדי, דוגמה בישבילך: יש לי הקלטות של לפחות 11 ביצועים שונים למסע החורף של שוברט, כולל כל מה שפישר-דיסקאו הקליט. בהקלטה שלו עם ברנדל הוא לא שר טוב, (בלשון המעטה) אבל אני ממש אוהב את הביצוע הזה..
אם תישאלו אותי איך אני מגדיר טוב.. אז יש סכנה שהכונן קשיח יסתם מהתשובה
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

רמקול צודק,בין קטעי השירה המעצבנים לפעמים ישנם קטעי נגינה מופלאים
כמו באופרות של מוצרט,ויש במיוחד לאלוני מה שנקרא פתיחות לאופרה
כגון פתיחות לאופרות של רוסיני,ואילו קטעי מוסיקה נהדרים
כמו באופרות של מוצרט,ויש במיוחד לאלוני מה שנקרא פתיחות לאופרה
כגון פתיחות לאופרות של רוסיני,ואילו קטעי מוסיקה נהדרים
אמן מייסר
-
נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

אפרופו אופרה..
אייל פור הוא חובב אופרה מלומד..
אשמח אם ייתן המלצות למתחילים..
האמת שמעולם לא היתרכזתי באופרה אבל אולי הגיע הזמן..
מה יש לי להפסיד.
ננסה..
אייל פור הוא חובב אופרה מלומד..
אשמח אם ייתן המלצות למתחילים..
האמת שמעולם לא היתרכזתי באופרה אבל אולי הגיע הזמן..
מה יש לי להפסיד.
ננסה..
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

רמקול שאלה עקיפה?מכיוון שאני מאזין גם לסגנון שלך בערך(ברנדל לדוגמא)
איזו מערכת משחזרת הכי טוב לדעתך פסנתר?אני אתחיל בשניים שאני שמעתי
הקארמה של מרטין,והשניה אלקרוסטטיים של quad עם הגברת שפורפרות
איזו מערכת משחזרת הכי טוב לדעתך פסנתר?אני אתחיל בשניים שאני שמעתי
הקארמה של מרטין,והשניה אלקרוסטטיים של quad עם הגברת שפורפרות
אמן מייסר
יורם,
ההמלצה הקבועה שלי לחובבי מוסיקה קלסית זה אלקטרוסטטים של קווד עם מגבר מנורות ATM-2 של Air Tight. מכל מה ששמעתי, למוסיקה קלסית וכמובן גם לפסנתר, זה היה פשוט בול. יש הבדל בסיסי בהקשר לאלקטרוסטטים בן הגברת מנורות והגברת טרנזיסטורים ולא אהסס ליקבוע שההבדל הוא לא במישור של טעם אלא במישור של איכות והתאמה. מנורות יותר טוב. האיר טייט נורא יקרים. ממש ממש יקרים וזו הבעיה.. השוותי אפילו למקינטוש מנורות והאיר טייט הרשים יותר. אני מניח, והאינטרנט מלא הדוגמאות, שיש עוד הרבה מגברי מנורות שיתאימו לקווד, אני בכל אופן התאהבתי באיר טייט.
לדעתי כחובבי מוסיקה קלסית באיזה שהו שלב מגיעים לקווד ואז מתחילים לחסוך..
.
ההמלצה הקבועה שלי לחובבי מוסיקה קלסית זה אלקטרוסטטים של קווד עם מגבר מנורות ATM-2 של Air Tight. מכל מה ששמעתי, למוסיקה קלסית וכמובן גם לפסנתר, זה היה פשוט בול. יש הבדל בסיסי בהקשר לאלקטרוסטטים בן הגברת מנורות והגברת טרנזיסטורים ולא אהסס ליקבוע שההבדל הוא לא במישור של טעם אלא במישור של איכות והתאמה. מנורות יותר טוב. האיר טייט נורא יקרים. ממש ממש יקרים וזו הבעיה.. השוותי אפילו למקינטוש מנורות והאיר טייט הרשים יותר. אני מניח, והאינטרנט מלא הדוגמאות, שיש עוד הרבה מגברי מנורות שיתאימו לקווד, אני בכל אופן התאהבתי באיר טייט.
לדעתי כחובבי מוסיקה קלסית באיזה שהו שלב מגיעים לקווד ואז מתחילים לחסוך..
.
אני לא יכול לגיד איזה סגנונות אני לא אוהב, כי תמיד יש יוצאי דופן..
בכל זאת מה שאני אוהב זה מוסיקה פסיכודאלית, זו המוסיקה עם הכי הרבה יצירתיות ששמעתי.
כל טראק זה סיפור.
כמובן שגם מוסיקה פסיכודאלית מתחלקת בתוכה לעוד הרבה חלקים..יש לדוגמא מוסיקה שיותר מתאימה לבוקר, יש לילה, יש מוזיקה פינית וזה מתפצל לעוד הרבה סגנונות.
(הסגנון האהוב ביותר עליי הוא Progressive Psy Trnace ).
בכל זאת מה שאני אוהב זה מוסיקה פסיכודאלית, זו המוסיקה עם הכי הרבה יצירתיות ששמעתי.
כל טראק זה סיפור.
כמובן שגם מוסיקה פסיכודאלית מתחלקת בתוכה לעוד הרבה חלקים..יש לדוגמא מוסיקה שיותר מתאימה לבוקר, יש לילה, יש מוזיקה פינית וזה מתפצל לעוד הרבה סגנונות.
(הסגנון האהוב ביותר עליי הוא Progressive Psy Trnace ).
נערך לאחרונה על ידי Carew ב 03/08/2006 21:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה רמקול,אני מניח שרמקול הוא שמך האמיתי כמו שמו של נמר=נמר
המלצת על קווד עם אייר טייט וציינת שהם מאד יקרים,את קווד אפשר עם קצת מאמץ
להשיג ביד שניה,על אייר טייט לא שמעתי עד עכשו,מה אצלך שני בדרוג ההגברה אחרי
האייר?תודה יורם
המלצת על קווד עם אייר טייט וציינת שהם מאד יקרים,את קווד אפשר עם קצת מאמץ
להשיג ביד שניה,על אייר טייט לא שמעתי עד עכשו,מה אצלך שני בדרוג ההגברה אחרי
האייר?תודה יורם