צודק, אבל במקרה שלו שמחפש לחסוך, לרכוש מסך ב-1,400 + מקלט חיצוני, כבר עדיף סמסונג D400 שעולה 1,400 בייבוא מקביל או 1,700 מייבוא רשמי וכוללת טיונר דיגיטלי. כך יחסוך גם את החשמל של המקלט החיצוני.b2k כתב:יש לי בבית 2 מסכים עם טיונר אנאלוגי ואני צופה בהם בלי בעיות...asaf23 כתב:לא גילית את אמריקה. רוכשים טלוויזיה לפי הצרכים.
אני הייתי מתרחק מדגם ישן עם טיונר אנלוגי. איך תצפה בטלוויזיה?...
מה זה איך תצפה?
קונים ממיר עידן פלוס ב 240 ש"ח
ואו מתחברים לכבלים לווין
ואו מתחברים לאינטרנט ......
רעיון: אני יכול לחסוך ככה 1.000₪ בקניית טלויזיה? לוותר על פ'יצרים
אם מרחק הצפייה פחות ממטר אז כנראה שווה לך להשקיע יותר ולקנות מסך FHD. תסבול מהפיקסלים אחרת, אלא אם הראייה שלך מטושטשת ממילא 
תוכל למצוא דיון עם צרכים הפוכים אבל מאוד רלבנטי בשבילך כאן: http://www.hometheater.co.il/vt165215
אם תצליח להגדיל את מרחק הצפייה לכיוון ה-2 מטר אז תוכל להסתפק במסך HDR שהוא בד"כ גם זול יותר, עם המלצה מבחינת איכות תמונה ואיכות סאונד על אחד מהמסכים שנידונו שם, בפרט סמסונג. תגמור בסכום שהקצבת בערך, 1700 פלוס מינוס מיבוא רשמי.
ואני מצטרף בחום לקביעה שטלויזיה לא קונים כל יום, חבל לחסוך כמה מאות שקלים ולסבול אחר כך שנים.
תוכל למצוא דיון עם צרכים הפוכים אבל מאוד רלבנטי בשבילך כאן: http://www.hometheater.co.il/vt165215
אם תצליח להגדיל את מרחק הצפייה לכיוון ה-2 מטר אז תוכל להסתפק במסך HDR שהוא בד"כ גם זול יותר, עם המלצה מבחינת איכות תמונה ואיכות סאונד על אחד מהמסכים שנידונו שם, בפרט סמסונג. תגמור בסכום שהקצבת בערך, 1700 פלוס מינוס מיבוא רשמי.
ואני מצטרף בחום לקביעה שטלויזיה לא קונים כל יום, חבל לחסוך כמה מאות שקלים ולסבול אחר כך שנים.
-
theleader7
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
איך 1700 כתוב שם ללכת על D550 שהיא תעלה עם יבוא והכל מעל 2000
יש לך דגם?
כי זה לא כזה חשוב חבר
גם בלי דגם אני אשאל את המוכר מה הכי זול ואסתכל בעיניים
אבל אם יש לך דגם בכיף למה לא נשחק אותה "מבין עניין" נבוא למוכר עם דגם מוכן חח
איך שבא לך תודה רבה בכל מקרה
נפנה לי כמה שעות בעוד מס ימים נלך
ברגע שאני אקנה אני גם אעלה לכם תמונות לפה אם אני לא אשכח חח!
יש לך דגם?
כי זה לא כזה חשוב חבר
גם בלי דגם אני אשאל את המוכר מה הכי זול ואסתכל בעיניים
אבל אם יש לך דגם בכיף למה לא נשחק אותה "מבין עניין" נבוא למוכר עם דגם מוכן חח
איך שבא לך תודה רבה בכל מקרה
נפנה לי כמה שעות בעוד מס ימים נלך
ברגע שאני אקנה אני גם אעלה לכם תמונות לפה אם אני לא אשכח חח!
-
theleader7
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
קובי, ברכותי - התגובה הכי מפגרת בתולדות הפורום הזה. ישלח אליך צ'ק בימים הקרובים לתיבת הדואר. תהנה.
ואם אתה כ"כ נהנה לזלזל באנשים שאין להם כסף ומנסים לחסוך, אז זה גם מעיד עוד דבר או שניים על האופי שלך - זכית כפליים. גם ממני וגם מהשמיים, תבורך האל ישמור אותך
ואם אתה כ"כ נהנה לזלזל באנשים שאין להם כסף ומנסים לחסוך, אז זה גם מעיד עוד דבר או שניים על האופי שלך - זכית כפליים. גם ממני וגם מהשמיים, תבורך האל ישמור אותך
תודה ידידי, זה בדיוק מה שניסיתי להשיג - רעיון יותר דבי....משלך....
חסוך ותחזקtheleader7 כתב:קובי, ברכותי - התגובה הכי מפגרת בתולדות הפורום הזה. ישלח אליך צ'ק בימים הקרובים לתיבת הדואר. תהנה.
ואם אתה כ"כ נהנה לזלזל באנשים שאין להם כסף ומנסים לחסוך, אז זה גם מעיד עוד דבר או שניים על האופי שלך - זכית כפליים. גם ממני וגם מהשמיים, תבורך האל ישמור אותך...
מה הבעיה שכל אחד יקנה ציוד, דירה, מכונית לפי היכולת התקציבית שלו?kobbi כתב:יש לי רעיון דומה :
במקום לרכוש מרצדס אני אוותר על כמה פיצרים ואקנה קאיה ריאו, ככה אני אחסוך 300000 ש"ח נכון ??
נו באמת...
האם כל אחד צריך לנסוע במרצדס ואו לגור ליד אהוד ברק?
אם זה טוב לו, וטוב לתקציב שהוא יכול להרשות לעצמו אז שיהיה בהצלחה, במקום לזלזל.
טיפ לחיסכון לפי דעתי
תקנה טלוויזיה LED זולה. ותחסוך המון בחשמל
לדוגמא השארפ 32 אינץ LCD צורכת בערך 140W
LED צורכת בערך 70W
בעיקרון מבחינת צריכת חשמל רק LED חסכוני.
אם אתה רוצה עזרה עם צריכת חשמל של טלווזיה תרשום לי את הדגם.
בהצלחה
תקנה טלוויזיה LED זולה. ותחסוך המון בחשמל
לדוגמא השארפ 32 אינץ LCD צורכת בערך 140W
LED צורכת בערך 70W
בעיקרון מבחינת צריכת חשמל רק LED חסכוני.
אם אתה רוצה עזרה עם צריכת חשמל של טלווזיה תרשום לי את הדגם.
בהצלחה
אף אחד לא זלזל
בסה"כ רמזתי שלא מדובר ברעיון "כה גאוני" כפי שנדמה ליוצרו והמחשתי בדוגמא מתחום אחר.b2k כתב:מה הבעיה שכל אחד יקנה ציוד, דירה, מכונית לפי היכולת התקציבית שלו?kobbi כתב:יש לי רעיון דומה :
במקום לרכוש מרצדס אני אוותר על כמה פיצרים ואקנה קאיה ריאו, ככה אני אחסוך 300000 ש"ח נכון ??
נו באמת...
האם כל אחד צריך לנסוע במרצדס ואו לגור ליד אהוד ברק?
אם זה טוב לו, וטוב לתקציב שהוא יכול להרשות לעצמו אז שיהיה בהצלחה, במקום לזלזל....
לקנות טלויזיה ב 1000 ש"ח פחות זה בסדר גמור רק לרוב לא תוותר רק על הפיצרים כפי שהוא כתב אלא על כל הטלויזיה - איכות המסך, ציפויים, גימור חיצוני ועוד ועוד.
זה כל העניין.