טרנספורמר פריים או האייפד החדש

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

shlomiassaf,

אמנם לא ממש קשור לנושא, אבל, אין בעיה לנטרל את הפלאש ואז לגלוש כמו שצריך.

Neone פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193

שליחה

AviBiton כתב:שפלאש לא יהיה מה שיעצור אותך, כי בכל מקרה אדובי הודיעו שהם מפסיקים לפתח את הפלאש למובייל בגלל החדירה של HTML5.

מה שצריך להנחות אותך בבחירה זה מה אתה רוצה בעצם מהמכשיר, וההבנה של מה ההבדל בין הפלטפורמות.
זה לא סוד ש-iOS במהותה יותר סגורה מאנדרואיד, יש מי שזה יתאים לו ויש מי שלא.
אם אתה מחפש לקחת קבצי וידאו ולהעביר אותם לטאבלט ע"י Drug and drop, האייפד לא יתאים לך.
אם גם ככה יש לך אייפון ואתה כבר במערכת יחסים עם iTunes, ולא איכפת לך לעבוד דרכו, אז אולי אייפד כן יתאים.
אבל בכל מקרה, תבין מה ההבדלים בין הפלטפורמות כדי להחליט (רמז, לרוב המשתמשים ה"רגילים" זה לא משנה בכלל...).

וד"א, כשאומרים לך שניתן למצוא IPA של אפליקציה ברשת, קח בחשבון שלהתקנה שלה תצטרך מכשיר שעבר JailBreak.
...
האייפון שלי עבר jailbreak. מה שאומר שאני גם משתדל לא לעבוד יותר מדי עם הiTunes אם כי אני יודע לעבוד איתו.
אני מודע בגדול ליתרונות והחסרונות של הiOS ובגלל זה גם שאלתי בפורום פה, כי ממה שבדקתי, לא השתכנעתי שהאייפד הוא זה שיתאים לי.
אז כן, Drug and drop דוקא מאוד קוסם לי, וגם קלות של צפיה בסרטים בגלישה ברשת.
יחד עם זאת, אין לי נסיון של העברת סרטים או צפיה בהם עם כתוביות לאייפון כי מבחינתי זה מיותר.
ובמחשבה שבתור התחלה גם jailbreak כנראה לא יהיה אפשרי, יכול להיות שמבחינתי יש כאן בעיה.

איכשהו ולמרות שאין לי נסיון עם אנדרואיד, נראה לי שבשביל הצרכים שלי, הוא פשוט יהיה אינטואטיבי יותר.
אבל עדיין לא ויתרתי לגמרי עם האייפד, בכל זאת, את הiOS אני כן אוהב אחרי שמעבירים jailbreak.

בקיצור, אני רוצה את הנוחות והגמישות של אנדרואיד עם הכיף של הiOS :)

Neone פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193

שליחה

shlomiassaf כתב:אני גם התלבטתי וחשבתי מה לקחת, בסופו של דבר לפני שבוע לקחתי את האסוס פריים.

אני מרוצה עד הגג, בתור בעליו של אייפון אני לא חושב שיש קשר בינו לבין הטבלט.

האייפון סגור וזה בסדר, הוא פלאפון דבר ראשון וחשוב לי שהוא יעבוד תמיד בלי בעיות ובלי תקיעות
לטבלט אני יותר סלחן, לא שהוא נתקע לי, אבל אם...

ה-ICS החדשה ממש מערכת הפעלה מעולה, גוגל סוגרים את הפער בקצב גדול ואני ממש הופתעתי מהמערכת הזו...
בקיצור אני ממליץ.

לגבי פלאש, אז כן אולי יש תמיכה באנדרואיד אבל זה הופך את הדפדפן לכבד ואיטי יותר מהאפל.
הגלילה של הדפים לא חלקה, לגלוש ב YNET זה לא נעים.

אגב, אם אתה מחפש רזולוציה אייכותית יותר ו-GPS שעובד כמו שצריך אז יוצא בחודשים הקרובים ASUS INFINITY.
מסך שהוא RETINA (לפי הגדרת אפל) עם רזולוצית FHD (קח או תן כמה פיקסלים)
הוא גם ייצא בגרסא LTE עם ציפ של קוואלקום במקום NVIDIA...
...
GPS לא חשוב לי בכלל, יש באייפון.
וקו המחשבה שלי באמת זהה לשלך, מה עוד שאיכשהו זה גם נראה לי כמו להנות משני העולמות.

לגבי הרזולוציה, אין ספק שהאייפד לוקח בגדול אבל הבנתי שגם בפריים רואים מצויין, מה שכן מטריד אותי טיפה זה נושא הWIFI שקראתי שלחלק יש בעיות איתו.
לגבי האינפיניטי, לא חושב שאחכה לו, גם ככה חיכיתי כמה חודשים לפריים, ואז עוד כמה כדי לראות מה יהיה עם האייפד, זה משהו שלא נגמר.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3631

שליחה

matanhh כתב:אין לי תאסוס וגם לא ניסיתי אותו.אבל אחד שיש לו אייפד 2 ואייפוד טאץ 3 אני אומר לך תיקח אייפד החדש 32 גיגה עם אינטרנט דור 4.האייפד ממש כיפי המסך מגע הרבה יותר חלק וכיפי למרות שהאפליקציות עולות כסף באפל ובאנדוראיד לא.דפדפן יותר טוב יותר אפליקציות לאייפד וגם יותר אמין ופחות תקלות לאייפד.אני נותן לאייפד 5 כוכבים ו ציון 9 מתוך 10.תיקח אייפד ותהיה מרוצה
...
אפליקציות עולות כסף באפל ובאנדרואיד לא? מאיפה הבאת את השטות הזאת?

Batnun

.

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209

שליחה

אני גם מתלבט...
הבנתי שהגלישה באסוס הרבה יותר איטית?
השימושים שלי יהיו ביתיים בעיקר (גלישה, סרטים משחקים).
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344

אם אתה מדבר על לראות הרבה סרטים

שליחה

נראה לי עדיף להיות עם מכשיר שיש לו USB וכך בעצם גישה לאינסוף סרטים וגם תוספת המקלדת היא מעניינת, בין היתר בשל הגדלת שעות העבודה מתשע לשש עשרה.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209

שליחה

מבחינת תוכנות (אפליקציות), לאפל יותר איכותיות, לא?
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”