שלום... שאלה בקשר לuTorrent
- harari
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
זו לא ממש רמאות, אולי בדיוק הפוך מזה.
מה שאתה עושה זה ליידע כמה טרקרים שונים על הורדת הקובץ, ככה אתה נותן גישה ליותר אנשים להוריד ממך.
אתה לא מזייף העלאה, ההעלאה היא לגיטימית, אתה רק חלק מSWARM גדול יותר, שאומר שיותר אנשים מורידים ממך ואתה יכול להוריד את הקובץ מיותר אנשים.
בגלל שהSWARM מורכב ממשתמשים של כמה טראקרים ההעלאה מדווחת לכולם.
בזיוף העלאה אתה ממש מזייף, כלומר אתה לא מעלה כלום אלא רק מדווח לטראקר על כמות בייטים פיקטיבית שהעלית. זה לא הסיפור כאן.
מה שאתה עושה זה ליידע כמה טרקרים שונים על הורדת הקובץ, ככה אתה נותן גישה ליותר אנשים להוריד ממך.
אתה לא מזייף העלאה, ההעלאה היא לגיטימית, אתה רק חלק מSWARM גדול יותר, שאומר שיותר אנשים מורידים ממך ואתה יכול להוריד את הקובץ מיותר אנשים.
בגלל שהSWARM מורכב ממשתמשים של כמה טראקרים ההעלאה מדווחת לכולם.
בזיוף העלאה אתה ממש מזייף, כלומר אתה לא מעלה כלום אלא רק מדווח לטראקר על כמות בייטים פיקטיבית שהעלית. זה לא הסיפור כאן.
- sheva23
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
HARARI זיו התכוון לCLIENT שמזייף RATIO לא למה שהתכוונתי אליו שהוא דרך 'חוקית' לחלוטין בזירת הטראקרים.
אבל אחלה הסבר בכל מקרה
אבל אחלה הסבר בכל מקרה
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
- WTFisTHAT
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 351
אין שום סיבה לרמות, השקעה של 20שקל לשבוע(אחד בלבד) עם סידבוקס של1gbps הניבה לי 1טרה של upload (וזה יכל להיות אפילו 2-3 טרה אם הייתי משקיע קצת יותר).
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46456
- WTFisTHAT
-
- חבר פעיל מאוד

מילים קשות בהחלט חביבי,
אבל לפחות בTL בשביל שתוכל לעשות upload גבוה אתה מתבקש להצהיר לאדמינים שיש ברשותך seedbox (בצירוף כתובת IP),
לשכור seedbox = השקעה קטנה עם תמורה גדולה, חוץ מזה זה לוקח בערך 30שניות..
על איזה פורטים אתה כבר מדבר ?
ועם autodl-irssi אתה לא צריך לעמוד על שום משמר, פשוט לשבת ולראות איך הרטיו שלך מטפס.
מפיץ חומר גנוב אתה אומר? אז אני אחד מתוך עשרות/מאות מיליונים כאלה. העניין הזה כבר הפך לנורמה.
אבל בוא נהנה מזה כל עוד לא קם מישהו וכתב קוד שלא מאפשר לבצע זאת כלל.
אבל לפחות בTL בשביל שתוכל לעשות upload גבוה אתה מתבקש להצהיר לאדמינים שיש ברשותך seedbox (בצירוף כתובת IP),
ועם autodl-irssi אתה לא צריך לעמוד על שום משמר, פשוט לשבת ולראות איך הרטיו שלך מטפס.
מפיץ חומר גנוב אתה אומר? אז אני אחד מתוך עשרות/מאות מיליונים כאלה. העניין הזה כבר הפך לנורמה.
אבל בוא נהנה מזה כל עוד לא קם מישהו וכתב קוד שלא מאפשר לבצע זאת כלל.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

WTFisTHAT,
1. אין חובה להצהיר בפני TL על שום דבר.
2. שכירה של Seebox אומנם לוקחת 30 שניות למי שיודע מה הוא רוצה, אבל מי שלא יודע זה הרבה מעבר. הפעלה של Seedbox הינה הרבה מעבר ל- 30 שניות.
3. כל קליינט טורנט דורש פתיחה של פורטים עבור עבודה מיטבית, לא מובן כיצד אתה לא יודע את זה. לראייה השרשור ההודעה הראשונה בשרשור הזה.
4. מספיק להסתכל בארצות מעבר לים על מנת לראות שיש איתור תמידי וכואב של משתמשים כאלו. ניתן להגיד שאין עדיין מקרים כאלו בישראל, אבל בטח לא הייתי רוצה להיות הראשון או להיות תחת חשש תמידי שיסגרו לי את ה- Seedbox עליו שילמתי במיטב כספי.
2. שכירה של Seebox אומנם לוקחת 30 שניות למי שיודע מה הוא רוצה, אבל מי שלא יודע זה הרבה מעבר. הפעלה של Seedbox הינה הרבה מעבר ל- 30 שניות.
3. כל קליינט טורנט דורש פתיחה של פורטים עבור עבודה מיטבית, לא מובן כיצד אתה לא יודע את זה. לראייה השרשור ההודעה הראשונה בשרשור הזה.
4. מספיק להסתכל בארצות מעבר לים על מנת לראות שיש איתור תמידי וכואב של משתמשים כאלו. ניתן להגיד שאין עדיין מקרים כאלו בישראל, אבל בטח לא הייתי רוצה להיות הראשון או להיות תחת חשש תמידי שיסגרו לי את ה- Seedbox עליו שילמתי במיטב כספי.
- WTFisTHAT
-
- חבר פעיל מאוד

http://wiki.torrentleech.org/doku.php/s ... []=seedbox
"ההפעלה" אינה דורשת כלום, קח למשל את seed.st , תשלום דרך פייפאל מיידי, והופ יש לך קליינט (שבו כמובן הפורטים פתוחים) ופשוט תזרוק לשם טורנטים , או לחילופין תגדיר autodl-irssi שיעשה לך את החיים יותר קלים.
קליינט על המחשב שלך אולי כן דורש פתחית פורטים, אך ברוב המקרים בראוטר שלך כבר מוגדר UPNP כך שאתה לא צריך לעשות כלום.
אמריקאים, לא ציפיתי מהם לפחות מזה..
אה -
"ההפעלה" אינה דורשת כלום, קח למשל את seed.st , תשלום דרך פייפאל מיידי, והופ יש לך קליינט (שבו כמובן הפורטים פתוחים) ופשוט תזרוק לשם טורנטים , או לחילופין תגדיר autodl-irssi שיעשה לך את החיים יותר קלים.
קליינט על המחשב שלך אולי כן דורש פתחית פורטים, אך ברוב המקרים בראוטר שלך כבר מוגדר UPNP כך שאתה לא צריך לעשות כלום.
אמריקאים, לא ציפיתי מהם לפחות מזה..
אה -

- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

WTFisTHAT,
אתה באמת חושב שאני לא יודע מה זה Seedbox שאתה מציג לי קישור?
אתה מנסה לפשט את נושא הפעלת ה- Seedbox, אבל בהשוואה לקליינט רימוי, האחרון פשוט יותר לשימוש, יותר חוקי מבחינת החוק וגם חינם.
הקריקטורה שהצגת לא קשורה בכלל לנושא השרשור.
אתה באמת חושב שאני לא יודע מה זה Seedbox שאתה מציג לי קישור?
אתה מנסה לפשט את נושא הפעלת ה- Seedbox, אבל בהשוואה לקליינט רימוי, האחרון פשוט יותר לשימוש, יותר חוקי מבחינת החוק וגם חינם.
הקריקטורה שהצגת לא קשורה בכלל לנושא השרשור.
- WTFisTHAT
-
- חבר פעיל מאוד

Do I need to let TL know if I get one?
You certainly do. We need the IP address, Provider and if possible the speed of your seedbox. The reason for this is to ensure you have a great time on the site with minimal issues. If however you do NOT inform us that you are using a seedbox, it's a strong possiblity that you would be banned as a result so it's in your best interests to do so.
זה מה שהתכוונתי שתראה...
לא היה לי ספק שאתה יודע מה זה seedbox.
הקריקטורה פה בשביל להמחיש את האבסורד, זה קשור מאוד ברגע שאתה מציג לי דברים לא חוקיים שמישהו עושה בתור בנאדם פרטי ומתעלם מהבעיה הגדולה של בעל הכוח בעל האינטרסים הכספיים.
You certainly do. We need the IP address, Provider and if possible the speed of your seedbox. The reason for this is to ensure you have a great time on the site with minimal issues. If however you do NOT inform us that you are using a seedbox, it's a strong possiblity that you would be banned as a result so it's in your best interests to do so.
זה מה שהתכוונתי שתראה...
לא היה לי ספק שאתה יודע מה זה seedbox.
הקריקטורה פה בשביל להמחיש את האבסורד, זה קשור מאוד ברגע שאתה מציג לי דברים לא חוקיים שמישהו עושה בתור בנאדם פרטי ומתעלם מהבעיה הגדולה של בעל הכוח בעל האינטרסים הכספיים.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

WTFisTHAT,
אתה מצטט מהתקנון של TL. ההוראה הזאת בתקנון נועדה על מנת שהם ידלגו על כתובת ה- IP של ה- Seedbox כאשר הם יבחינו שקצב ההעלאה גבוה. הבדיקה שהם עושים הינה ידנית, זאת הסיבה שההוראה בתקנון אינה חד משמעית ולכן הם מזכירים את המילה: "possiblity". אתה הזכרת את ההוראה הזאת מכיוון שאתה חושב שמי שמרמה אתרי טורנט, עושה זאת עם מהירות גבוהה ולכן הוא צריך לפנות לאתר הטורנטים הספציפי "ולדווח" על עצמו. מצד שני, מי שמרמה במהירות נמוכה פטור מזה. רימוי במהירות גבוהה זוהי טעות של מתחילים. אגב מהירות "נמוכה", אני מדבר על קצב העלאה של 1Mb.
הקריקטורה שהוצגה באה לנסות להצדיק הורדה (או במילים יותר נכונות: גניבה) של תכנים מול האלטרנטיבה של מנוי לכבלים\לווין, אבל המיני-דיון ביננו לא עוסק בזה, אלא בנוחות של רימוי טורנטים מול Seedbox ולכן אין לה קשר לשרשור.
מכיוון שאתה מזכיר שוב את החוקיות שבנושא, החוק מתייחס בצורה הרבה יותר מחמירה למי שמפיץ תכנים גנובים לעומת מי שצורך אותם. זה בדיוק על אותו משקל של סוחר סמים לעומת צרכן של סמים.
אין בכוונת ההודעה שלי לעודד רימוי אתר טורנט או שכירת Seedbox-ים.
אתה מצטט מהתקנון של TL. ההוראה הזאת בתקנון נועדה על מנת שהם ידלגו על כתובת ה- IP של ה- Seedbox כאשר הם יבחינו שקצב ההעלאה גבוה. הבדיקה שהם עושים הינה ידנית, זאת הסיבה שההוראה בתקנון אינה חד משמעית ולכן הם מזכירים את המילה: "possiblity". אתה הזכרת את ההוראה הזאת מכיוון שאתה חושב שמי שמרמה אתרי טורנט, עושה זאת עם מהירות גבוהה ולכן הוא צריך לפנות לאתר הטורנטים הספציפי "ולדווח" על עצמו. מצד שני, מי שמרמה במהירות נמוכה פטור מזה. רימוי במהירות גבוהה זוהי טעות של מתחילים. אגב מהירות "נמוכה", אני מדבר על קצב העלאה של 1Mb.
הקריקטורה שהוצגה באה לנסות להצדיק הורדה (או במילים יותר נכונות: גניבה) של תכנים מול האלטרנטיבה של מנוי לכבלים\לווין, אבל המיני-דיון ביננו לא עוסק בזה, אלא בנוחות של רימוי טורנטים מול Seedbox ולכן אין לה קשר לשרשור.
מכיוון שאתה מזכיר שוב את החוקיות שבנושא, החוק מתייחס בצורה הרבה יותר מחמירה למי שמפיץ תכנים גנובים לעומת מי שצורך אותם. זה בדיוק על אותו משקל של סוחר סמים לעומת צרכן של סמים.
אין בכוונת ההודעה שלי לעודד רימוי אתר טורנט או שכירת Seedbox-ים.
- ValorHeart
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
היי זיו, לאחר קריאתי בנושא הטורנטים ראיתי בהחלט את הבעיות שמשתייכות אליי, פשוט אי אפשר להעלות מספיק, גם כשאני העלתי מעל ל50 ג׳יגה בTL זה עדיין לא מספיק בשביל להוריד תכנים כמו בן אדם, רציתי לשאול האם אתה יכול להסביר לי יותר לעומק איך אפשר להעלות רטיו אבל בכמות קטנה, לא גדולה שתהרוס, אם הייתי יכול להעלות על מגה אחד סך הכל, רק עשירית ממהירות ההורדה שלי בכלל לא הייתה בעיה כזאת וזה מצער שהמהירות שליחה כל כך נמוכה בארץ, בתודה ,
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

כל אתר אשר מציע קליינט רימוי טורנטים, מפרסם לרוב גם מדריך משתמש עם כללים אשר די זהים בין כל הקליינטים. מומלץ לקרוא שם.
- ValorHeart
-
- חבר ותיק

האם אתה מכיר משהוא אמין ללא וירוסים?
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
מזה פריליץ' לכול החיים ? באיזה אתרים זה והאם יש הגבלות כל שהן ?sheva23 כתב:למשתמשים בחול אין סיבה לרמות כי הם על UL נורמלי
בארץ יש אנשים שבקושי יודעים להוריד טורנט, אז עד שהם משיגים הזמנה לטראקר נורמלי להסתכן בBAN רנדומלי זה דיי סיכון.
בטראקרים שקל להשיג אליהם והם פחות איכותיים כמו כל הHDTORRENT וHDSPACE אף אחד לא ישים לב אם כמה ירמו
אבל במקומות רציניים לא משתלם. יש כאלה שבאמת יעדיפו את הדרך הקלה של FAKE CLIENT כל עוד זה מוכח.
היו תקופות שניסיתי קצת לשחק עם זה בטראקרים קטנים, זה עובד. עד שגיליתי את הסידבוקס . תקופה שאתה משקיע בין 100-200 שח וגם לא מעט זמן, אבל שווה כל פני.
אגב זיו עם כמות הBD בהם אתה צופה ועוד בלי NEWS , אז גם סידבוקס יוציא עשן , מזל שיש LIFETIME FREELEECH...
ומה זה קליינט מזוייף ?
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

יש אפשרות לדעת מה זה autodl-irssi ?WTFisTHAT כתב:מילים קשות בהחלט חביבי,
אבל בוא נהנה מזה כל עוד לא קם מישהו וכתב קוד שלא מאפשר לבצע זאת כלל....
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

אוקיי , אז מה אתה מציע בדיוק ? כי כול הזמן אתה מזכיר אפשרויות אבל לא ממש מפרט מה זהziv_r כתב:WTFisTHAT,
4. מספיק להסתכל בארצות מעבר לים על מנת לראות שיש איתור תמידי וכואב של משתמשים כאלו. ניתן להגיד שאין עדיין מקרים כאלו בישראל, אבל בטח לא הייתי רוצה להיות הראשון או להיות תחת חשש תמידי שיסגרו לי את ה- Seedbox עליו שילמתי במיטב כספי....
כמו כן אולי אם אפשר תיתן גם את הפלוסים והמינוסים של העיצה שלך שנוכל ללמוד ממנה ?
ואולי גם מה הסיכונים ?
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

שוב, אין לי בעיה עם סוציומטיות, יש לי בעיה עם העובדה שזה לא משנה בכלל לאף אחד שהטורנט שלי עובד כול השבוע , עדיין אני צריך לחשוב מה מותר ומה אסור להוריד , כי יש דברים שאולי לא יורידו ממני , ובTL בגלל זה , בכלל לא הצלחתי להשתמש בו למרות שנרשמתי (הייתה תקופה שהם פתחו להרשמה ), כך שאם זה פתרון טוב , פשוט תסביר על מה מדובר ונדע ?ziv_r כתב:שום דבר הוא לא Foolproof.
למה לרמות אתה שואל? בדיוק בגלל הסיבות שמניתי מוקדם יותר. מצד שני, אם כולם ירמו, התוכן לא יופץ.
רימוי טורנטים זוהי פעולה שמעטים האנשים שיגידו שהם עושים זאת מכיוון שזה נחשב למעשה סוציומטי אשר נוגד את רוח השיתופיות אשר קיימת בטורנטים....
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

יש רק סיכון אחד - שאתר הטורנטים הספציפי אותו מרמים, יחסום את החשבון של המרמה.
היתרונות פורטו כבר בהודעות קודמות שלי.
אין לי רצון לכתוב מדריכים בנושא, במיוחד מכיוון שכל החומר כבר נכתב בצורה מצויינת וזמין ברחבי הרשת.
היתרונות פורטו כבר בהודעות קודמות שלי.
אין לי רצון לכתוב מדריכים בנושא, במיוחד מכיוון שכל החומר כבר נכתב בצורה מצויינת וזמין ברחבי הרשת.
- ValorHeart
-
- חבר ותיק

היי זיו, לפי חיפוש קצר הבנתי שלא קיימת כבר שום תוכנה שעובדת, אשמח אם תוכל לכוון אותי קצת במידה ויש משהוא שעובד?
תודה.
תודה.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

יש די והותר תוכנות שעובדות. רישום שלי של שמות של תוכנות כאלו עלול להתפרש כהמלצה ומכיוון שאני לא מעודד הורדת תכנים פיראטים או רימוים שונים, כאן זה יסתיים.