Play ו-Pause הם לא טיים שיפט בשבילי, כל עוד אין הרצה אחורה וקדימה זה מרגיז. קורה לי המון פעמים שאני צופה בתוכנית שמשודרת לייב ובדיוק היה קטע שרציתי לראות שוב, במדיה פורטל אין בעיה - כאן יש. זה פשוט בלתי אפשרי, לא דרך השלט ולא עם הסליידר באמצעות העכבר.nirhazir כתב:יש timeshifting, הוא פשוט לא עובד כל-כך טוב.YanivPL כתב:הכל טוב ויפה, אבל מה זה שווה שאין טיים שיפטינג בזמן אמת...
אפשר לעשות pause ו play. בconflluence אין כפתור forward, אבל עובד עם השלט. בסקינים אחרים יש. אין הרצה אחורה למיטב ידיעתי.
מבחינת השליטה על הצפיה mc7 הרבה יותר טוב, אבל כאן אפשר להקליט שני ערוצים בו זמנית, וגם לראות ערוץ שלישי.
אפשר גם לשדר ברשת הביתית למחשב אחר....
דונגל USB DTT עם XBMC - מישהו ניסה? איזה דגם כדאי לקנות?
- YanivPL
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
- nirhazir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 324
נראה לי שאין תמיכה ב aeon nox. את הדונגל שלי קניתי בבאג לפני שנתיים. לדעתי כל דונגל שתקנה בebay או dealextreme יעבוד.
-
avidigitali
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 128
אז נתפשר על אחד מהסקינים הפשוטים אם אין ברירה, אלא אם כן יהיה לי זמן לקנפג ולהוסיף תמיכה בUI של הAEON בעצמי... אבל קודם בוא נגיע לגשר...nirhazir כתב:נראה לי שאין תמיכה ב aeon nox. את הדונגל שלי קניתי בבאג לפני שנתיים. לדעתי כל דונגל שתקנה בebay או dealextreme יעבוד....
בכל מקרה אשמח אם תגיד איזה דונגל קנית, חברה? דגם? כדי שיהיה לי אינדיקציה לדעת מה לקנות בכלל? אני לא מבין בזה כלום ומה זה לא בא לי להזמין סתם משהו ולחכות עד שזה יגיע ובסוף לגלות שזה לא עובד בכלל ואז לבזבז עוד זמן...
מה חשוב לדעת? תדרים? דרייברים? חברות, דגמים?
תודה!
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
YanivPL
אז למה לא לעבוד עם מדיה פורטל? היא טובה וחכמה פי כמה.... ( לדעתי)
אז למה לא לעבוד עם מדיה פורטל? היא טובה וחכמה פי כמה.... ( לדעתי)
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- YanivPL
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
אני חושב ההיפך ממך. לדעתי ה-XBMC הרבה יותר טובה וחכמה. המדיה פורטל סתמית בעייני, במיוחד אחרי שניסיתי את האלפא החדשה.mp3lll כתב:YanivPL
אז למה לא לעבוד עם מדיה פורטל? היא טובה וחכמה פי כמה.... ( לדעתי)...
אני מתחבר יותר ל-XBMC. כנראה שזה באמת עניין של טעם.
אז אני אמשיך להשתמש במדיה פורטל בשביל לראות טלוויזיה ולבצע טיים שיפטינג כמו שצריך ובשביל לצפות בסרטים, סדרות ופלאגינים - אשתמש ב-XBMC.
- teenet
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 787
סתם מעניין אותי עם איזה דונגל USB DVB-S אתה משתמש?pacooka כתב:בהחלט יהיה נחמד לדעת אם מישהו ניסה, אני עובד עם USB DVB-S בהצלחה,
אבל יהיה מוכן להוסיף בעתיד גם DVB-T, בכל מקרה לעבודה כרגע עם XBMC גירסה נוכחית אתה תצטרך להשתמש ב FTR - For The Record ולמיטב ידיעתי היא תומכת כמעט בכל DVB אפשרי קיים מלבד אנאלוגי......
תודה.
- pacooka
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 129
TBS5922 DVB-S2 TV Tuner USB
קניתי מכאן:
http://www.tbsdtv.com/products/tbs5922- ... r-usb.html
קניתי מכאן:
http://www.tbsdtv.com/products/tbs5922- ... r-usb.html
teenet כתב:סתם מעניין אותי עם איזה דונגל USB DVB-S אתה משתמש?pacooka כתב:בהחלט יהיה נחמד לדעת אם מישהו ניסה, אני עובד עם USB DVB-S בהצלחה,
אבל יהיה מוכן להוסיף בעתיד גם DVB-T, בכל מקרה לעבודה כרגע עם XBMC גירסה נוכחית אתה תצטרך להשתמש ב FTR - For The Record ולמיטב ידיעתי היא תומכת כמעט בכל DVB אפשרי קיים מלבד אנאלוגי......
תודה....
- teenet
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 787
תודה!!! 
מנוי מתנה בעקבות זכיה בתחרות בפייסבוק - 09.03.12
- nirhazir
-
- חבר פעיל מאוד

על שלי אין אפילו לוגו של חברה, כך שאני לא יכול לעזור לך. הצ'יפ הוא it9135avidigitali כתב: בכל מקרה אשמח אם תגיד איזה דונגל קנית, חברה? דגם? כדי שיהיה לי אינדיקציה לדעת מה לקנות בכלל? אני לא מבין בזה כלום ומה זה לא בא לי להזמין סתם משהו ולחכות עד שזה יגיע ובסוף לגלות שזה לא עובד בכלל ואז לבזבז עוד זמן...
מה חשוב לדעת? תדרים? דרייברים? חברות, דגמים?
תודה!...
הוא מאוד דומה לזה.
אצלי האנטנה הקטנה עובדת טוב, אבל בבית הקודם היא לא הספיקה. חיברתי לאנטנה הישנה של הבית, וזה עבד פיקס, אבל צריך מתאם כזה
(mcx to RF)
- benny123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
nirhazir מלך!!!
רב תודות עובד גם לי מצויין בזכותך שיחקת אותה!
רב תודות עובד גם לי מצויין בזכותך שיחקת אותה!
-
avidigitali
-
- חבר פעיל מאוד

על XBMC עובד לך טוב?benny123 כתב:nirhazir מלך!!!
רב תודות עובד גם לי מצויין בזכותך שיחקת אותה!...
- benny123
-
- חבר מכור קשה

עובד לי מצויין עם סקין מפוצץ שהורדתי והתאמתי בתפריט לפונקציה של טלוויזיה
טרם יצא לי לבדוק הקלטה וטיימשיפט
אבל השידורים עובדים פיקס וגם ה-EPG מלא ובעברית תקינה
המעבר בין הערוצים מעט איטי משהו בסגנון של 5 שניות במעבר בין ערוצים אין לי שמץ למה אבל לא משהו שלא ניתן להסתדר עמו
זה מה זה עוזר לי וחוסך את המעבר למדיה פורטל כל פעם בכדי לראות TV במקום סרטים מהמחשב
טרם יצא לי לבדוק הקלטה וטיימשיפט
אבל השידורים עובדים פיקס וגם ה-EPG מלא ובעברית תקינה
המעבר בין הערוצים מעט איטי משהו בסגנון של 5 שניות במעבר בין ערוצים אין לי שמץ למה אבל לא משהו שלא ניתן להסתדר עמו
זה מה זה עוזר לי וחוסך את המעבר למדיה פורטל כל פעם בכדי לראות TV במקום סרטים מהמחשב
-
avidigitali
-
- חבר פעיל מאוד

נשמע מעולה! אנזה זאת ברגע שאקנה דונגל...
אגב אפרופו דונגל, אם כבר שאלתי כמה חבר'ה פה, אשאל גם אותך - איזה דונגל קנית (דגם, חברה וכו?) כי אני שוקל להזמין מאיביי השבוע ואשמח לדעת את חוות הדעת שלך על המוצר שברשותך...
תודה!
אגב אפרופו דונגל, אם כבר שאלתי כמה חבר'ה פה, אשאל גם אותך - איזה דונגל קנית (דגם, חברה וכו?) כי אני שוקל להזמין מאיביי השבוע ואשמח לדעת את חוות הדעת שלך על המוצר שברשותך...
תודה!
- mrman
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
מצטרף לבקשה...avidigitali כתב:נשמע מעולה! אנזה זאת ברגע שאקנה דונגל...
תודה!...
ועוד שאלה...
בניין חדש, אין אנטנה ישנה על הגג, אם האנטנה שמגיע עם הדונגל לא תקלוט, מה אפשר לעשות?
- nirhazir
-
- חבר פעיל מאוד

אפשר לקנות אנטנה מוגברת, או אנטנה חיצונית (ששמים מחוץ לבית). רק לשים לב שבד"כ לדונגל יש חיבור MCX קטן, וצריך מתאם כדי לחבר לאנטנה.mrman כתב: מצטרף לבקשה...
ועוד שאלה...
בניין חדש, אין אנטנה ישנה על הגג, אם האנטנה שמגיע עם הדונגל לא תקלוט, מה אפשר לעשות?...
- benny123
-
- חבר מכור קשה

מדובר בדונגל המבוסס IT9135 נקנה בבאג לפני שנתיים נראה לי ואני מרוצה מאוד ממנו, עושה נאמנה את העבודה ולא אכזב מעולם
הקלטות דרך מדיה פורטל של כמה ערוצים במקביל, שלט קטן ונחמד עליו וותרתי בגלל שאני עובד עם השלט של האקסטרימר וכו'
כל דונגל המבוסס IT9135 שתמצאו באייבי יעשה תעבודה, האנטנה הטלסקופית שקיבלתי עמו מספיקה לי להשיג קליטה אבל זה כמובן משתנה ממקום למקום
הקלטות דרך מדיה פורטל של כמה ערוצים במקביל, שלט קטן ונחמד עליו וותרתי בגלל שאני עובד עם השלט של האקסטרימר וכו'
כל דונגל המבוסס IT9135 שתמצאו באייבי יעשה תעבודה, האנטנה הטלסקופית שקיבלתי עמו מספיקה לי להשיג קליטה אבל זה כמובן משתנה ממקום למקום
-
avidigitali
-
- חבר פעיל מאוד

היי חברים,
עשיתי הכל וזה עובד בTV SERVER והכל תקין,
אך בXBMC הלכתי קצת לאיבוד בשלב הזה:
יכול להיות שלא עשיתי משהו נכון?
אשמח לעזרה. תודה!
עשיתי הכל וזה עובד בTV SERVER והכל תקין,
אך בXBMC הלכתי קצת לאיבוד בשלב הזה:
גם בXBMC היציב בגרסאת DHARMA וגם בבטא הנוכחית (EDEN) לא הצלחתי למצוא שום תפריט שקשור לPVR או משהו כזה... חיטטתי בכל הADDONS חיפשתי בספריית ההגדרות של XBMC בAPP DATA ואין אזכור לפלאגין כזה בכלל...nirhazir כתב:. אחרי ההתקנה מאפשרים את הadd-on של מדיהפורטל (tsreader), נמצא תחת PVR CLIENTS ב installed add-ons. ....
יכול להיות שלא עשיתי משהו נכון?
אשמח לעזרה. תודה!
- C0rnFlex
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1335
אתה צריך להוריד גירסא שכוללת LIVE TV:
http://www.scintilla.utwente.nl/~marcel ... build.html
ואז לאפשר את זה בהגדרות.
ואז לאפשר את זה בהגדרות.
-
avidigitali
-
- חבר פעיל מאוד

אהה אז בעצם מדובר בגרסא לא רשמית של צוות הפיתוח של XBMC, מה גם שזה מבוסס על גרסאת הבטא הלא יציבה מי יודע מה של EDEN :\C0rnFlex כתב:אתה צריך להוריד גירסא שכוללת LIVE TV:
ואז לאפשר את זה בהגדרות....
באסה... אין לצוות הפיתוח של XBMC כוונות להוציא גרסא של XBMC עם PVR כגרסא יציבה ורשמית?
- C0rnFlex
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1335
יש, בגירסא הבאה בעוד שנה.
הגרסאות מבוססות על הגירסאות האחרונות , כרגע rc2 ומתעדכנות כל הזמן.
הגרסאות מבוססות על הגירסאות האחרונות , כרגע rc2 ומתעדכנות כל הזמן.