אני לא מסכים איתך בנושא הזה. בזב"ל רוצים לשמר את הלקוחות הקיימים שלהם, וזו דרך יפה לשמר מצד אחד ומצד שני לא להעמיס כל מיני לקוחות "טרמפיסטים" שיפגעו בלקוחות הקיימים. אני לא יודע מה המחיר ללקוחות חדשים, אבל אני מניח שהוא לא יותר מדי יקר.C0rnFlex כתב:אני רק רוצה לחזק ולהגיד שלי בתור לקוח חדש סירבו להציע את המחיר של 29 ש"ח ל-100 מגה בבזק בינלאומי.
וזאת לאחר פניה למייל שקרן מפרסמת כאן בפורום.
אני לא אוהב את כל המסחרה הזאת, אם יש מחיר - תנו אותו לכולם....
להישאר עם הוט-נט או לתת להם בראש לטובת בזק-בינלאומי [כנסו בבקשה]...
- barman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
- TheMaster
-
- חבר פעיל

- תגובות: 94
אני לקוח קיים של בזב"לC0rnFlex כתב:אני רק רוצה לחזק ולהגיד שלי בתור לקוח חדש סירבו להציע את המחיר של 29 ש"ח ל-100 מגה בבזק בינלאומי.
וזאת לאחר פניה למייל שקרן מפרסמת כאן בפורום.
אני לא אוהב את כל המסחרה הזאת, אם יש מחיר - תנו אותו לכולם....
רציתי לשדרג ל 100 אמרו לי שכבר אין להם את המבצע של 29 ואני יכול רק בתשלום של 65 ש"ח לחודש לשדרג ל100
לאחר שהגעתי לשימור המחיר הראשון שהציעו לי היה 29
- roubchin
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 37
אני רוצה לבדוק את שני הספקים עם תשתית של הוט - בזק בנלאומי והוט-נט ואחר כך להתנתק מזה שפחות טוב.
האם לא תהיה לי בעיה לעשות זאת רק ע"י הגדרת שם השרת בנתב, הרי ששני הספקים ללא חייגן?
האם לא תהיה לי בעיה לעשות זאת רק ע"י הגדרת שם השרת בנתב, הרי ששני הספקים ללא חייגן?
- barman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
תהיה. אתה צריך לשבת עם הרבה קפה והרבה סבלנות מול הוט, הוטנט ובזב"ל כדי שיעבירו אותך כל אחד בנפרד לחיבור קבוע אצלם לבדיקה...roubchin כתב:אני רוצה לבדוק את שני הספקים עם תשתית של הוט - בזק בנלאומי והוט-נט ואחר כך להתנתק מזה שפחות טוב.
האם לא תהיה לי בעיה לעשות זאת רק ע"י הגדרת שם השרת בנתב, הרי ששני הספקים ללא חייגן?...