גם אצלנו יש סיפורים סטייל אמריקה!
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
מאוד מאוד מרגש! כל בכבוד ותודה על תמונות היפות. תתחדש. של מי זה המקום איפה שמצאת? שלך?
-
RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
לאאאאאאאא...חחח...נראה לך שהייתי מאכסן ציוד שכזה עשרות שנים?tnsilver כתב:מאוד מאוד מרגש! כל בכבוד ותודה על תמונות היפות. תתחדש. של מי זה המקום איפה שמצאת? שלך?...
זה מחברים מבוגרים של דודתי...המבוגרת
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
אתה יודע, זה באמת סיפור טוב. אני למשל, קונה הרבה וינטאז' מחוצהלארץ. אני שם אצל חברים באמריקה והם שומרים לי ב'בוידעם' שלהם עד שמישהו עושה עלייה ולוקח איתו בקונטיינר ומביא אלי. בעיה שלי שאני שוכח מה יש אצל מי. יום אחד ילדים שלהם יכתבו סיפור כזה כאן על משוגע מישראל שמת זקן עם אלצהיימר ולא לקח מ'בוידעם' שלהם הרבה אוצרים. כמובן הם ישימו מודעה ב-eBay ויעיפו הכל מהר מהר. עכשיו אני עושה טלפון ללונג-איילנד ומביא לפה מהר עוד 9090 אחד שקניתי לפני שנה - מי אבל עושה עלייה? מממ... אף אחד לא רוצה לבוא לכאן לפני מלחמת אירנים. שוב פוליטיקה דופק אותי. אולי יסתמו קצת הפה שלהם בטלויזיה?RAMIRAMI68 כתב: לאאאאאאאא...חחח...נראה לך שהייתי מאכסן ציוד שכזה עשרות שנים?...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
RAMIRAMI68
- חבר ותיק

מה זאת אומרת? הרסיבר מחובר לרמקולים של ווסטרה כמובן שיש ברשותיMartinHSabag כתב:אז איך אתה שומע? או שלא הבנתי....RAMIRAMI68 כתב:לצערי זו כל המערכת...רסיבר+טייפ דק מדהימיםMartinHSabag כתב:מצויין תתחדש!
מה שאר המערכת?.........
והטייפ זקוק להחלפת גומיות שהפכו למשחה שחורה ודביקה
אבל בפנים וחוץ הוא חדש לגמרי כמו הרסיבר.
אסיים את החלפת הגומיות ואציע אותם...למכירה,יש קונה? קונים?
-
RAMIRAMI68
- חבר ותיק

תום,תמונות של ה-Power Switch ...עד כמה שהיה ניתן לנבור בתוךtomyeshuah כתב:נהדר! גם אני מחכה ליום שבו לי זה יקרה.![]()
יש תמונה של ה-Power Switch ? (אני בתהליך תיקון רסיבר ורציתי לברר אם החליפו במהלך שנות הייצור את המפסק)....
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
תודה רבה, אך מדובר באחד אחר. לצערי אינני מסוגל למצוא את המפסק הבלתי-יאומן המופיע בתמונה:
(אם מישהו מחברי הפורום נתקל במקרה באחד אשמח לדעת.)
[img2=550x412]http://i480.photobucket.com/albums/rr16 ... G_2262.jpg[/img2]
(אם מישהו מחברי הפורום נתקל במקרה באחד אשמח לדעת.)
[img2=550x412]http://i480.photobucket.com/albums/rr16 ... G_2262.jpg[/img2]