חרם מסחרי על קונים מישראל בEBAY ע"י מוכרים בסין וHK
- רונן
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
אם אני מעוניין במוצר כלשהו שמתואר כי לא נשלח לישראל , אני פונה בהודעה פרטית למוכר והעניין מסודר ,
לא קרה לי אף פעם שלא שלחו לי משהו לישראל , אולי בגלל שאני משתדל ( באמת מכל הלב ) לדבר בצורה תרבותית ומנומסת המכבדת את שני הצדדים .
לא קרה לי אף פעם שלא שלחו לי משהו לישראל , אולי בגלל שאני משתדל ( באמת מכל הלב ) לדבר בצורה תרבותית ומנומסת המכבדת את שני הצדדים .
- Rino
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
אני קונה בכמויות אביזרים לסלולר ושאר ירקות ולא ראיתי שום חרם,
כמו כן , אני תמיד רוכש ממקום שמוכן לספק מספר מעקב , ומוכן להוסיף גם גרוש וחצי עבור זה. שווה.
כמו כן , אני תמיד רוכש ממקום שמוכן לספק מספר מעקב , ומוכן להוסיף גם גרוש וחצי עבור זה. שווה.
- beller
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
בשיחה עם דילר די מוכר ב-EBAY, לפני כמה חודשים, הוא סיפר לי שהיו לו תקלים מכוערים עם ישראלים, בין היתר שדרשו הנחה אחרת יתלוננו עליו לPAYPAL אותו סיפור עם בחור די נחמד מצ'ילה, אתם לא יודעים איזה נזק זה עושה לנו. מי שעושה כך, פוגע במדינת ישראל ובנו בעיקר. הרבה דילרים בEBAY, במיוחד בסין, הם חבר'ה צעירים והוגנים מאוד. עם כמה אני שומר על קשר מיילים וטלפון, אני משתדל לברך אותם בשפתם, לבדוק מתי יש חג אצלם ולברך, במילים אחרות, להיות בני אדם. גם ככה ישראל לא בין האהודות במדינות העולם.
דני בלר
- adirbooking
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
sheva23 - ידידי היקר,
מה לעשות שההונג קונגים השתלטו על eBay ?
רק חסר שימכרו שם את חמתם ונגמר הסיפור... הם נמצאים בכל חור.
אל תתרגש חבר, תהיה מנומס כמו שרונן כתב כאן, תדבר בצורה נאותה ונחמדה ואני מאמין שהמוכר כבר יבין שלא מדובר כאן בעוד איזה טרול
ואם גם לאחר מכן הוא לא יסכים לשלוח - לא נורא, יש עוד מיליונים כמוהו..
בהצלחה
מה לעשות שההונג קונגים השתלטו על eBay ?
רק חסר שימכרו שם את חמתם ונגמר הסיפור... הם נמצאים בכל חור.
אל תתרגש חבר, תהיה מנומס כמו שרונן כתב כאן, תדבר בצורה נאותה ונחמדה ואני מאמין שהמוכר כבר יבין שלא מדובר כאן בעוד איזה טרול
ואם גם לאחר מכן הוא לא יסכים לשלוח - לא נורא, יש עוד מיליונים כמוהו..
בהצלחה
-
sheva23
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
תודה חברים, מהתגובות אני מבין שהכל יחסית רגיל...את תהליך הפניה האישית אני מבצע שנים בעצמי , היה חשוב לבדוק שלא מדובר באיזה מגמת אנטי שהסינים פיתחו באופן גורף על כולם.
ערב נעים שיהיה
ערב נעים שיהיה
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
- MONI
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
! its only our fault
most of them ( 99%) are ok
its the ugly israeli that leave bad feedback's and causes all the problem
most of them ( 99%) are ok
its the ugly israeli that leave bad feedback's and causes all the problem
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !
but you can't fool all the people all the time !
- shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
beller כתב:בשיחה עם דילר די מוכר ב-EBAY, לפני כמה חודשים, הוא סיפר לי שהיו לו תקלים מכוערים עם ישראלים, בין היתר שדרשו הנחה אחרת יתלוננו עליו לPAYPAL אותו סיפור עם בחור די נחמד מצ'ילה, אתם לא יודעים איזה נזק זה עושה לנו. מי שעושה כך, פוגע במדינת ישראל ובנו בעיקר. הרבה דילרים בEBAY, במיוחד בסין, הם חבר'ה צעירים והוגנים מאוד. עם כמה אני שומר על קשר מיילים וטלפון, אני משתדל לברך אותם בשפתם, לבדוק מתי יש חג אצלם ולברך, במילים אחרות, להיות בני אדם. גם ככה ישראל לא בין האהודות במדינות העולם....
כל מילה נכונה.
גם אני נתקלתי ביותר מכמה פעמים שרציתי לרכוש משהו, שבמס' המוצרים הראשונים שהכי זולים - ישראל הייתה ברשימה של excludes.
ברוב במרבית הפעמים ש פניתי אל המוכר ישירות - אכן הוא הסכים...היו כאלו שסירבו.
אך ישנה חשיבות עליונה להתנסחות נכונה ומכובדת, ללא שגיאות כתיב שגורמות להרמת גבה ותמיד תמיד לזכור שמרבית המוכרים באים ממקומות שמאד מאד שונים במנטליות מישראל - כך שבאמת לפנות בנימה יפה,רכה ומכובדת.
- Borderline1
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
לדעתי אכן מתחילה להיות בעיה עם משלוח לישראל.
לעניות דעתי חלק מהותי מהאשמה נובע משרות חברת דואר ישראל- שאינה מקפידה על רישום ועדכון סטטוס חבילות עם קוד מעקב. במיוחד כאלו שלא נדרש בהן אישור מסירה אלא רק משלח עם מעקב רגיל.
אני מניח שיש גם קונים שמוציאים לישראלים שם רע כשהם מנצלים את מדיניות שרות הלקוחות שנהוגה במקומות מתוקנים- אלא שהדואר תורם ומאפשר זאת בדרך הטיפול שלו בחבילות ומשלוחים.
זו תשובה שקיבלתי לפני יומיים ממוכר מהונג קונג ששולח כמעט לכל העולם למעט ישראל, כשפניתי אליו לשם בירור אפשרות רכישה ומשלוח לישראל:
Hello
Thank you very much for your inquiry!
But sorry, we cannot ship to your country now, the post service to your country is not safe and credible.
There are many parcels lost before, and so we stopped selling to your country now.
Thanks for your understanding!
Best regards!
Yours
נראה לי שהדברים מדברים בעד עצמם.
לעניות דעתי חלק מהותי מהאשמה נובע משרות חברת דואר ישראל- שאינה מקפידה על רישום ועדכון סטטוס חבילות עם קוד מעקב. במיוחד כאלו שלא נדרש בהן אישור מסירה אלא רק משלח עם מעקב רגיל.
אני מניח שיש גם קונים שמוציאים לישראלים שם רע כשהם מנצלים את מדיניות שרות הלקוחות שנהוגה במקומות מתוקנים- אלא שהדואר תורם ומאפשר זאת בדרך הטיפול שלו בחבילות ומשלוחים.
זו תשובה שקיבלתי לפני יומיים ממוכר מהונג קונג ששולח כמעט לכל העולם למעט ישראל, כשפניתי אליו לשם בירור אפשרות רכישה ומשלוח לישראל:
Hello
Thank you very much for your inquiry!
But sorry, we cannot ship to your country now, the post service to your country is not safe and credible.
There are many parcels lost before, and so we stopped selling to your country now.
Thanks for your understanding!
Best regards!
Yours
נראה לי שהדברים מדברים בעד עצמם.
- puma1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
שטויות, רוב המוכרים שולחים לישראלף וגם אלה שלא, נדיר שלא הסכימו ששלחתי להם הודעה פרטית ואמרתי להם שאני אשלח להם את הכסף ישירות לPAAYPAL, ככה הם גם לא משלמים עמלה לאיביי וגם לא צריכים לפחד שאני אשאיר להם פידבק שלילי אם יקח הרבה זמן לחבילה להגיע, אם מוכר לא שולח לישראל תציעו לשלוח לו את הכסף ישירות לPAYPAL, אין הבדל חות מהעובדה שאפשר להשאיר פידבק, עשיתי את זה כבר המון פעמים, יכול להיות שיש מוכרים שגם מסתכלים על כמות הפידבקים שלכם ( יש לי מעל 500 ), הרבה מוכרים לא אוהבים לשלוח לאנשים שאין להם הרבה קניות באיביי ( או אנשים שרק נרשמו ) כי הם לא מבינים שלפעמים לוקח זמן למוצר להגיע, הם מזמינים משהו ב1$ כולל משלוח ורוצים שזה יגיע תוך יומיים, ראיתי כבר המון פידבקים שליליים מטומטמים אצל מוכרים כמו "כבר עבר שבוע ועוד לא קיבלתי את החבילה"...
נערך לאחרונה על ידי puma1 ב 17/04/2012 12:07, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- pargit
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1013
לא ברור לי מה אתה מתכוון? יש משלוח לארץ למוצר הנ"ל.sheva23 כתב:רונן האם אתה קונה בEBAY? אם כן, אז אתה צריך לדעת שכשיש הודעה כמו זו (כנס ללשונית SHIPPING אם הלינק לא הוביל אליה לבד)
http://www.ebay.com/itm/New-cute-mini-M ... 2ebb6eb743
היא מכוונת לכל ה"קונים" מישראל. בלי קשר לפידבק (בEBAY כקונה הפידבק שלך לא יכול להיות פחות מ 100% כי למוכרים אין אפשרות להשאיר לך פידבק שלילי). כמו שADIRBOOKING הסביר , המוכר (וזאת זכותו) הוציא את ישראל מרשימת המדינות אליה הוא מוכן לשלוח.
...
אני מזמין די הרבה מחו"ל במיוחד את כל הפיצ'פקס הקטנים, גם מ DX וגם EBAY, היו מקרים שראיתי שהמוכר לא שולח לישראל, שלחתי הודעה ושלחו לי פרטני בלי לעשות בעיות.
אולי יש להם איזה אלגוריתם שלפי הפידבק שלך הם מחליטים אם לאפשר לשלוח או לא?