קבוצת מחאה בפייסבוק

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910

שליחה

לא מטיף מוסר לאף אחד. פשוט סידרי עדיפויות הזויים יש לאנשים פה.
"על החתום...."

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149

שליחה

זאת ההגדרה של הטפת מוסר.
אם הנושא לא חשוב לך ולא מעניין אותך, אנא צא מהשרשור. מה שאתה עושה הוא עלבון, גם אם לא במכוון.

Chip
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151

שליחה

אני חושב שכדאי לנסות להעביר משהו דרך ועדת הכלכלה של הכנסת (שעוסקת בין היתר גם בענייני תקשורת וצרכנות), ובפרט דרך היו"ר כרמל שאמה הכהן.

fighter
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1144

שליחה

Hertz33 כתב:לא מטיף מוסר לאף אחד. פשוט סידרי עדיפויות הזויים יש לאנשים פה.
...
מה הכוונה בסדרי עדיפויות?
משרד התקשורת מטפל בעינייני תקשורת, אם אתה צריך טיפול בשאר הדברים האלה, יש את המשרדים המתאימים שצריכים לטפל בזה. זה לא כל השרים עומדים בתור וכל פעם מטפלים בנושא אחד.

xsoft7 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 604

שליחה

אולי לנסות לפנות לאתרי המחשוב החדשותיים? כגון כלכליסט,ynet בטוח זה יעורר עוד הזדהות

Nazaret2005
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51

שליחה

אז מי פותח עמוד בפייסבוק ? :D (אני מצטרף)
תשתית בזק + ספק בזק בינלאומי = שילוב מנצח !!!

http://www.speedtest.net/result/1804428069.png

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

Hertz33 כתב:ילדים רעבים שקר להם בחורף. דתיים פנאטים משתוללים ברחובות ומשליטים טרור על ילדות בנות 8. מחירים שעולים כל הזמן כשהשכר נשאר במקום.
ועוד צרות צרורות שהמדינה אוכלת יושביה ממטירה עלינו אבל היי, האפלואד רק 2 מגה? איך עוד אלפי הייטקיסטים ממושקפים לא שורפים צמיגים ברחובות???
בחיאת....
...
שלושה דברים ברשותך :

1 - היה מקרה אחד של פנאטים שכול החרדים מפנים להם גב, ללכת ולקחת את זה לשנאה כלפי כול החרדים כאילו כול הזמן עושים את זה, זה גובל בהסתה לענ"ד
אני מאוד מקווה שתבין את זה ותערוך את דבריך

2- מחוץ לילדים רעבים , יש קשישים שהמדינה הארורה מכריחה אותם לבחור בין תרופות ובין לחם , היום יש נוהג חדש בקופ"ח , יש הוראת קבע . אנשים קשי יום שצורכים הרבה תרופות , וחוששים שלא יהיה להם כסף לשלם עבור התרופות , עושים הוראת קבע לתרופות שירד כאשר קצבת הזקנה מגיעה , בתקווה שאחרי החשמל והתרופות ישאר להם מספיק כסף לאכול . כך שאם אתה רוצה לקטר על המדינה האורוה הזו ועל חוסר הרחמים של האזרחים שלה , יש לי בטן מלאה על הנושא .
אבל אני מבטיח לך דבר אחד , גם אם לא אקנה שום דבר כהשתתפות בצערם , זה לא יעזור להם כמעט בכלל , הבעיה הזו גדולה מידי , והציבור אטום מידי .
כך שלהביא את זה בקונטקסט הזה לא נראה לי

3 - המחרים גבוהים , וזה מגיע למעמד הבניים , בגלל שתי סיבות עקריות :
א - הוא מתעלם מהשכבות החלשות , ולכן אני חושב שלא מגיע לו רחמים
ב- הוא מפונק ולא מוכן לעשות חרם צרכנים ללא מגבלת זמן . במערב הצרכנים רואים דברים כאלו הם פשוט לא קונים ומורידים את המצרכים האלו מהתפריט באופן מוחלט . ולכן שמה המחירים זולים , כי היצרנים יודעים שאם יעלו את המחירים , היצרן יפשוט רגל
ולכן זה גם לא סיבה לא לנסות לשפר מה שניתן

Miro1989
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158

שליחה

חברה מנסיון אני אומר לכם, אם אתם רוצים להצליח תבנו קבוצת פייסבוק גדולה עם כמה שיותר חברים, אחרת לא ידעו מה רמת הביקוש של זה בארץ וכמה זה משנה לכולם.
אין שום קשר לנושאים האחרים שיש בארץ שום דבר לא בא על חשבון משהו אחר. המחאות פייסבוק האלה הצליחו להוריד את המחיר של הקוטג', של הפסק זמן ועוד מלא חברות ענק אחרות ופה למזלנו יש שר שהוא מאוד פעיל וברגע שהוא יראה שזה כזה לחוץ לכולם הוא יפעל לעגן בחוק איזה משהו שיחייב את החברות לתת אפלואד גבוה יותר. הם מאוד מתוחכמים שם במשרד התקשורת, תראו להם שזה חשוב לכם בעזרת הפייסבוק ותוך פחות משנה תראו שינוי.
זו הדרך היחידה והמאוד יעילה, אין צורך במכתבים זה לא ישנה משהו..
תקימו קבוצה גדולה תפנו לYNET וואלה ואתרים בסגנון שיתנו לכם רוח גבית - הם מחפשים את זה.
אבל קודם תבואו עם בסיס כלשהו.. משם זה יגיע לכחלון והוא יהיה חייב להגיב על זה.

oren_a
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9

שליחה

יש קבוצה
http://www.facebook.com/groups/379167595444973/

ויש גם דף מחאה..

http://www.facebook.com/pages/%D7%9E%D7 ... 4111629747

זה לא כל כך מסובך..
פשוט פותחים...
אם מישהו חושב שכדאי לשנות משהו, הוא מוזמן.

ואני חושב שהסיבות כתובות על הקיר!!

יש פה עוולה, בכל העולם מהירות השליחה היא אחרת, רק בישראל היא כל כך איטית...

בימנו היום, זה לא משנה כל כך מה הסיבה לזה שאתה צריך, כל עוד הסיבה לכך שלא מביאים לך היא שהם רוצים לעשות יותר כסף, זה נראה לי מספיק.
בנוסף, לא נראה לי שחסר סיבות
dropbox, העלאת תמונות לפייסבוק, העלאת סרטים..
הרי הכול עובר היום לcloud . כלומר ישראל תישאר מאחור.

פשוט... למה בכל העולם המהירות הרבה יותר גבוהה? למה? , למה אנחנו צריכים לקבל משהו יותר נמוך משאר העולם? אמפירית טכנולוגיה?

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”