מזל טוב לאינטרנט אקספלורר !!! כולל דו"ח מה מאט לכם את האינטרנט .

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
guycomp
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 204
שם מלא: גיא

שליחה

היום, IE7 זה דפדפן שכבר לא נתמך, מה שכן נתמך ועושה בעיות הוא ה-IE8, שפשוט חלש מידי.

ובתור בעל עסק/אתר, אתה חייב לתת תמיכה רחבה, ללקוח לא כזה מענין שהאתר שלך מותאם רק לכרום FF וIE9, הוא יראה שהאתר לא עובד לו טוב הוא יצא, ואם זה אתר מסחרי זה הפסד לקוחות, לכן עדיין חייבים לתת את התמיכה הזו.
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות

רקעים יפים

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626

שליחה

guycomp כתב:ובתור בעל עסק/אתר, אתה חייב לתת תמיכה רחבה,
...
צודק, למרות שאתרים רבים היום עדיין תומכים רק בגרסאות כאלה ואחרות של אקספלורר ולא נתמכות בFF, Chrome וכו'...
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

cobraf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 764

שליחה

תסלח לי אבל לא באמת מעניין מישהו אקספולרר.

כרום פי כמה וכמה טוב יותר, מיקרוסופט כל פעם מוציאים גירסא עם דברים "חדשים" שיש לכל האחרים כבר כמה שנים.

אין לאקספלורר שום יתרון, חוץ מזה שהוא בא ביחד עם הWINDOWS, אז את החיסרון הזה שלו פותרים בקלות רבה, מורידים ישר דפדפן אחר ומוחקים כל זכר לזה שאקספלורר בכלל קיים במחשב כי הרי להסיר אותו לגמרי אי אפשר

guycomp
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 204
שם מלא: גיא

שליחה

cobraf כתב:תסלח לי אבל לא באמת מעניין מישהו אקספולרר.

כרום פי כמה וכמה טוב יותר, מיקרוסופט כל פעם מוציאים גירסא עם דברים "חדשים" שיש לכל האחרים כבר כמה שנים.

אין לאקספלורר שום יתרון, חוץ מזה שהוא בא ביחד עם הWINDOWS, אז את החיסרון הזה שלו פותרים בקלות רבה, מורידים ישר דפדפן אחר ומוחקים כל זכר לזה שאקספלורר בכלל קיים במחשב כי הרי להסיר אותו לגמרי אי אפשר
...
הבעיה שלך, שאתה חושב כמו מישהו עם "ידע", אבל מה יגיד האדם הבוגר בין ה-45 שהידע הטכני שלו במחשבים שואף ל-0, ויקנה מחשב נייד חדש, עם IE 8 / 9 עליו?

תאמין לי שהלוואי ויכלתי לשכוח מה-IE בפיתוח הוא פשוט עושה לי חיים קשים כל פעם מחדש, אבל עבור המשתמש הפשוט IE הוא עדיין אחד הדפדפנים המובילים ובד"כ אנשים אלו הם גם צרכנים באינטרנט, אז זה חשוב פי כמה וכמה שתהיה להם התאמה.
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות

רקעים יפים

cobraf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 764

שליחה

IE מלא בחורי אבטחה

לא הייתי משתמש בו אפילו אם היו משלמים לי

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

גם אבא שלי, גם אמא שלי ששניהם לא טכנולוגים גדולים בלשון המעטה, למדו להשתמש בכפתור אחר לאינטרנט שהוא לא הE הגדול, אלא שועל אש קטן לדוגמא, אז כל אחד יכול לעשות זאת בקלות.

אבל לא כל אחד מבין ו/או רוצה לעשות זאת. נושא האבטחה - נכון ועדיין אנשים כאלה אפילו לא מבינים את משמעות הסיכון ולא ממש אכפת להם.
נשאר לך הלחליט: אתה רוצה לתמוך בקהל יעד שמשתמש באקספלורר על גרסאותיו או לא?

אגב cobraf, מה אתה עושה כשאתה נתקל באחד מאותם אתרים שעובדים רק באקספלורר? נכון שהם מתמעטים, אבל יש עוד רבים וטובים כאלה ברשת. בהנחה כמובן שיש לך אינטרס להכנס לאתר ולא תשובה כמו "אני פשוט לא נכנס".
יש לך צורך להוציא מידע מאתר שנתמך רק באקספלורר. לא תפעיל אותו?
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197

שליחה

אני עובד עם כל השלושה IE FF ו הכרום. הכרום בעל התגובה הכי מהירה בגלישה רגילה לאתרים אבל הוא מאד מעצבן כי לא מאפשר לפתוח קבצים מלבי לשמור אותם על המחשב ועושה בעיות באתרים ישראליים מסויימים כמו אתר כללית. השועל בעל יתרון בגלל כל התוספות הזמינות והנוחות. אבל מבחינת ביצועים של אתרי HTML5 ושימוש יעיל בחומרה, אין אף דפדפן שמתקרב לאקספלורר. נסו לבדוק ביצועים באתר הבדיקות של מיקרוסופת עם כרום, אם השועל ועם האקספלורר. הבדלים של שמיים וארץ ולא משנה אם תנסה להכריח את כרום וםוקס להשתמש ההאצת חומרה.. כמובן שלאתרים מובטחים כמו בנק לאומי אני לא מעז להכנס עם שום דפדפן חוץ מהאקספלורר. שם זה עובד הכי טוב.. בקיצור, אין מנוס מלהשתמש עם שלושתם יחד.. אולי מאקספלורר 10 תבוע הישועה והם יאפשרו תוספות כמו בכרום והשועל...

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709

שליחה

אחת ההודעות המצחיקות בפורום. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
בדילי של 10 שנים .....

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Sexter כתב:אני עובד עם כל השלושה IE FF ו הכרום. הכרום בעל התגובה הכי מהירה בגלישה רגילה לאתרים אבל הוא מאד מעצבן כי לא מאפשר לפתוח קבצים מלבי לשמור אותם על המחשב ועושה בעיות באתרים ישראליים מסויימים כמו אתר כללית. השועל בעל יתרון בגלל כל התוספות הזמינות והנוחות. אבל מבחינת ביצועים של אתרי HTML5 ושימוש יעיל בחומרה, אין אף דפדפן שמתקרב לאקספלורר. נסו לבדוק ביצועים באתר הבדיקות של מיקרוסופת עם כרום, אם השועל ועם האקספלורר. הבדלים של שמיים וארץ ולא משנה אם תנסה להכריח את כרום וםוקס להשתמש ההאצת חומרה.. כמובן שלאתרים מובטחים כמו בנק לאומי אני לא מעז להכנס עם שום דפדפן חוץ מהאקספלורר. שם זה עובד הכי טוב.. בקיצור, אין מנוס מלהשתמש עם שלושתם יחד.. אולי מאקספלורר 10 תבוע הישועה והם יאפשרו תוספות כמו בכרום והשועל...
...
בטוח שמיקרוסופט לא הנדסו את הבדיקה כדי שתוציא את כרום ופיירפוקס רע...

The story of stuff

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”