בת 19 לצה"ל: "בטלו את גיוסי, אני קווקזית"

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318

שליחה

ואני ניגנתי במסיבת הסיום שלהם :) באמת!!!
אמן מייסר

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

eitan-z כתב:חבר'ה - כאחד שפרש אחרי 28 שנה בחיל האויר אני יכול לומר לכם שהרבה

מאוד בנות עושות דברים משמעותיים מאוד.

מי שעדיין חושב שרוב הבנות "מכינות קפה" פשוט חי בלה לה לנד......

לגבי ה"משתמטת" - חיפשה תרוץ. תמיד היו ותמיד יהיו.....

truejoker: לגישתך - מה תעשה כשכולם לא ירצו לשרת בצבא ?

או אולי לשיטתך לא צריך צבא ?

מעניין :מבולבל:

איתן.
...
אני הייתי בשלישות , אז אולי אצלכם זה שונה , אבל עם כול הכבוד בבסיסי העורף , הם יותר עושות קפה ויוצאות לצהריים מאשר עבודה אמיתית .
וכן יש את המורעלות שבאמת עושות , אבל כולנו יודעים כמה מורעלות יש וכמה כאלו שבאו כי לא יכלו לא לצאת

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

sam22 כתב:
truejoker כתב: וכולנו יודעים מה רוב הבנות עושות שם
...
וואו
אחת ההערות המבישות והמביכות שראיתי לאחרונה.
אם לא היתה לי הכרות ארוכת זמן איתך הייתי עונה לך באותה רמה
...
תגיד , מה לדעתך עושות הבחורות בקריה ובשלישות ?
לא יודע עד כמה זה השתנה מזמני , אבל גם הפקדות בשלישות , נתנו להן תפקידים פחותים מאשר חיילים .
ולא הבעיה היא לא איתן אלא יותר עם המאצ'ו הישראלי שמפקד עליהן .
הממונה עלי הייתה קצינה , ובמשרד הייתה עוד פקידה , אני עדיין זוכר עד כמה כשבאו מבחוץ פנו אלי ולא אליהן למרות שברוב התקופה הן ידעו את העבודה טוב ממני .
אז אתם יכולים להתמם , אבל או שהיא באה עם מוסר עבודה מהביית ויקלקלו אותה כי יתנו לה יחס של סוג ב' , או שהיא כבר למדה שיש תקרת זכוכית , והיא אפילו לא מנסה
הישראלי המצוי , עם כול הכבוד לא מוכן עדיין (למרות כול הדיבורים והפולטיקלי קורקט ), לתת מקום אמיתי לנשים . וכן יש דברים שנשים עושות יותר טוב מגברים . אבל זה קורה רק כשכול הגברים מספיק גדולים ולא צריכים בטחון עצמי על חשבון הנשים (מה שלא קורה הרבה ), ויודעים להודות שיש דברים שהם יודעות יותר טוב .

וכולכם , כמה פעמים באמת הודיתם בזה ?
אז תחסכו לי , השקרים הלבנים שכול החברה הישראלית מלאה בהם מביכים יותר מהישירות שלי , אני לא מנסה להיות צבוע ולהשתמש בפולטיקלי קורקט

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

חושב שאמליץ עליך לשחק בשני גברים וחצי בעברית :)
נערך לאחרונה על ידי ילדיעפים ב 22/02/2012 13:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
אמן מייסר

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46466

שליחה

truejoker כתב:לא יודע עד כמה זה השתנה מזמני , אבל גם הפקדות בשלישות , נתנו להן תפקידים פחותים מאשר חיילים.
...
אני מניח שאתה מבוגר יחסית בשנים לעומת שאר המשתתפים בדיון כאן. בעבר המצב באמת נטה לצורה בא תיארת את הדברים, אך הרבה השתנה בשנים האחרונות. גם הדיווחים משאר המשתתפים כאן מאשרים את זה.
רצוי כי לא תשליך מהאופן בו ראית את ההתנהלות לפני כמה עשרות שנים לאופן בו מתנהל הצבא כעת.

להיות ישיר זה תמיד טוב, אבל רק כאשר יש בידיך מידע מעודכן ולפי דבריך, אין לך.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

ziv_r כתב:
truejoker כתב:לא יודע עד כמה זה השתנה מזמני , אבל גם הפקדות בשלישות , נתנו להן תפקידים פחותים מאשר חיילים.
...
אני מניח שאתה מבוגר יחסית בשנים לעומת שאר המשתתפים בדיון כאן. בעבר המצב באמת נטה לצורה בא תיארת את הדברים, אך הרבה השתנה בשנים האחרונות. גם הדיווחים משאר המשתתפים כאן מאשרים את זה.
רצוי כי לא תשליך מהאופן בו ראית את ההתנהלות לפני כמה עשרות שנים לאופן בו מתנהל הצבא כעת.

להיות ישיר זה תמיד טוב, אבל רק כאשר יש בידיך מידע מעודכן ולפי דבריך, אין לך.
...
אני לא כזה צעיר (גם לא כזה מבוגר :) ), אני שירתתי כפקח טיסה.
ואני יכול לומר שבתפקיד שלי היו גם בנות, היתה לנו קצינה שהיתה המפקדת שלי לתקופה מסויימת.
לא מעט תפקידים בסביבתנו היו מאויישים ע"י בנות (אני לא אפרט אלו תפקידים, אבל כן אומר שזה היה רחוק מלהיות פקידות או להכין קפה.).

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

ובתור אחד הזקנים אני יכול להעיד אותו דבר על שנות ה80.

אגב, כל הטיעון הזה מוזר. נכון שהיו ויש הרבה חיילות שלא עושות תפקיד משמעותי, אבל אותו דבר בדיוק אפשר להגיד על הרבה חיילים, כך שאין פה שום עיניין שרלוונטי למין החייל/חיילת.
אחת האפליות הקשות שיש בחוק שרות הבטחון ומשום מה אנשים התרגלו אליו כאילו זה בסדר (להבדיל מעיניין החרדים), זה ששירות בנות קצר מזה של בנים, או בעצם הבעייה היא שזה של בנים ארוך יותר. אין לזה שום הצדקה עיניינית מעבר לכך שחלק מהתפקידים יוחדו לבנים מראש, שגם זו בעייה בפני עצמה.
משה

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

דורש לא לשלם אגרה משום שאמא ממוצא מונגולי(אמת)ושם במונגוליה לא שילמו אגרה והנשים רק סרגו

והכינו חלב מפרות מונגוליות
אמן מייסר

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

חשבתי שבמונגוליה החלב מגמלים ...
משה

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813

שליחה

הטענה שלי לפחות היתה כלפי הבחורה עצמה שרואים כי מחפשת בכח סיבה להשתמט משירות.
בלי קשר למה היכולות של הנשים בחייל. גם אני שירתתי עם לוחמות ביחידה שלי , ולא חסרות בנות שמשרתות במודיעין בתפקידים חשובים לא פחות מלוחמים.
על זה אין ויכוח בכלל.

הבעיה היא שהקווקזים בארץ לא שונים בהרבה מיהודי חילוני (רובם אגב חילונים לכל דבר ומצפצפים על מה שהיה נהוג שם בימי הביניים), המקרה הזה אולי יעבור והיא תקבל פטור חריג כדי להחליק את הנושא אבל אין סיכוי בחיים שיתנו לכל בנות קווקאז פטור בגלל החירטוט הזה של אינטרקציה עם גברים . ברצינות עכשיו איזה סיטואציות יש בין נשים לגברים ביחידה שאסורות על פי ההלכה הקווקזית? מיילא לחרדים יש חוקים שהם המציאו לעצמם על הפרדה גזענית, אבל פה המקרה שונה
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

חזור אל “ללא קשר”