חיברתי את ה HTPC למסך וחשכו עיניי , HELP ME !!!

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
alophind פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1590
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #21 

alophind כתב:
איתי_הגיתי כתב:יש את בעיית האובר סקאן, אבל היא פתירה כמו שאלוני אמר (אצלי משום מה זה תמיד קופץ חזרה לאובר סקאן), אבל מצאתי ש 1280X720 נותן פשרה הכי טובה.
alophind
למה אתה מתכוון ב 1080i? איפה בדיוק אתה בוחר בנתון הזה? בפלאזמה ובמחשב אין פילדים.
ו 1216X684 זה גם לא רע, עדיף על 800X600.
הורדת דרייבר אחרון של הכרטיס?
אני לא משוכנע ש 5200 זה הכרטיס האידאלי ל HD, ביננו.
אם הרשת שלך היא 10/100 אין שום בעיה. TS לא לוקח יותר מ 22, ויש מקום ל 100.
ניוזליצ'ר לא מפריעה, ככה אני עובד גם.
אין ל 436 VGA בקופסא, מקדימה?
ב VGA הטקסטים אכן חלקים לגמרי, ה DVI הזה מעפן.
...
ב FDE אין VGA , זה קיים בדגם היקר יותר XDE .
לגבי הכרטיס מסך , אולי אחפש 6600 (אבל שאר המפרט טוב , נכון ?! P4 2GHZ עם 1GB זיכרון).
מפריע לי ה MCE לא ידע לנגן TS בעזרת MyMovies אל רק ב MyVideos (רציתי קטלוג יפה של סרטים...)

אני לא חושב שיש צורך להשתמש ב בpowerstrip אם הדרייבר של nvidia מסוגל לעשות את התיקון לבד אוט' (דרייברים הכי חדשים).

יש מצב לחבר VGA COMPONENT במקום DVI HDMI אבל הייתי מעדיף להשאיל כבל ממישהו ולנסות לפני שאני רוכש אחד ....

זהו בינתיים... בערב נהיה חכמים יותר.
תודה.
...
נשארתי ברזולוציה הזו בינתיים (1216X684 שזה underscan של 1280X720) ורואים מצויין (אלכסנדר , *** של סרט , אבל איכות תמונה מדהימה).

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #22 

alophind, סרטים ואת ה- interface של MCE רואים טוב בגלל שמדובר באובייקטים גדולים (הכתב של MCE הוא גדול). השאלה היא מה קורה כשאתה פותח אקספלורר לדוגמה, האם אתה לא רואה עיוות בכתב?
HiFiMusic IL

alophind פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1590
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #23 

aloni כתב:alophind, סרטים ואת ה- interface של MCE רואים טוב בגלל שמדובר באובייקטים גדולים (הכתב של MCE הוא גדול). השאלה היא מה קורה כשאתה פותח אקספלורר לדוגמה, האם אתה לא רואה עיוות בכתב?
...
לא ניסיתי , אבדוק.
את האייקונים על שולחן העבודה גם ראיתי מצויין...

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”