Dune Hd Max, C-300, Oppo BDP-93
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46461
-
ronenk7
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 41
תודה זיו
לאחר שקראת את כל ההתלבטויות והצרכים שלי, מה ההמלצה שלך?
אולי יש משהוא שלא חשבתי עליו? אודה לך מאוד על תשובה.
לאחר שקראת את כל ההתלבטויות והצרכים שלי, מה ההמלצה שלך?
אולי יש משהוא שלא חשבתי עליו? אודה לך מאוד על תשובה.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

יש מספר פרמטרים רב לבדיקה כאשר רוצים להתאים את הסטרימר הנכון לצרכים שלך.
הנקודות המרכזיות הינן תמיכה בקבצים אותם יש כוונה לנגן, במיוחד סוגי התלת מימד (mkv 3D ו- Blu-ray 3D MVC), בדוק תמיכה תקינה בתרגום (יש חלק שיודעים להציג כתוביות עבור Blu-ray, אחרים לא), בדוק תמיכה תקינה בתרגום עבור תלת מימד, פתרונות MovieJukeBox, אפליקציות, אפשרות לתכנים מקוונים רלוונטים והתאמת החומרה (יש צורך במקום ל- HDD פנימי? שלט RF או IR? גודל פיזי? מקום לכונן פיזי?).
לאחר שקוראים את הביקורות השונות אשר מרוכזות בדביק, קל יותר לעמוד על ההבדלים בין הסטרימרים השונים ולדעת איזהו הסטרימר המתאים עבורך.
הנקודות המרכזיות הינן תמיכה בקבצים אותם יש כוונה לנגן, במיוחד סוגי התלת מימד (mkv 3D ו- Blu-ray 3D MVC), בדוק תמיכה תקינה בתרגום (יש חלק שיודעים להציג כתוביות עבור Blu-ray, אחרים לא), בדוק תמיכה תקינה בתרגום עבור תלת מימד, פתרונות MovieJukeBox, אפליקציות, אפשרות לתכנים מקוונים רלוונטים והתאמת החומרה (יש צורך במקום ל- HDD פנימי? שלט RF או IR? גודל פיזי? מקום לכונן פיזי?).
לאחר שקוראים את הביקורות השונות אשר מרוכזות בדביק, קל יותר לעמוד על ההבדלים בין הסטרימרים השונים ולדעת איזהו הסטרימר המתאים עבורך.
-
ronenk7
-
- חבר שרק התחיל

אוקיי, תודה רבה, מקווה שאעשה את הבחירה הנכונה
-
ronenk7
-
- חבר שרק התחיל

דרך אגב באתר היצרן של Dune רשומה השורה הבאה
RealD: watch 3D video in this ultra modern format used in cinema for the latest movies.
זה אומר שניתן לנגן mkv 3D?
RealD: watch 3D video in this ultra modern format used in cinema for the latest movies.
זה אומר שניתן לנגן mkv 3D?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

אתה יכול כבר היום לצפות במכשירי ה- Dune בקבצי mkv 3D, אבל ללא טיפול בתרגום וללא זיהוי אוטומטי של התכנים.
-
ronenk7
-
- חבר שרק התחיל

זה משהוא שיפתר בעדכוני חומרה הבאים לדעתך?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

זוהי לא בעיה של המכשיר, המכשיר עושה כיום כבר כל מה שהוא מציין שהוא עושה. אתה מבקש הרחבת יכולות כאשר החברה מעולם לא אמרה שיכולות אלו יוצגו בדור הנוכחי. יכולות אלו כן יכולות להכנס דרך עדכון קושחה, אך החברה צריכה להחליט שהיא מבצעת זאת.
אם היא תעשה זאת או לא, הניחוש שלך טוב כמו שלי.
אם היא תעשה זאת או לא, הניחוש שלך טוב כמו שלי.
-
ronenk7
-
- חבר שרק התחיל

דרך אגב ב-OPPO אין אפשרות לדיסק SATA פנימי נכון?