שרשור תגובות: מקרן Epson EH-TW9000
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
כמה עולה באמת כל זוג משקפיים נוסף?
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
כ100$ לזוג.knazi כתב:כמה עולה באמת כל זוג משקפיים נוסף?...
- haimon11
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 31
תודה רבה
נראה מעולה. איך יכול להיות שאני לא מוצא אותו באמזון או ב - newegg?
הוא עדיין לא יצא בארה"ב?
תודה.
הוא עדיין לא יצא בארה"ב?
תודה.
-
ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
Re: תודה רבה
לאפסון יש דגמים שונים לאירופה וארה"ב. המקבילה היא 6010haimon11 כתב:נראה מעולה. איך יכול להיות שאני לא מוצא אותו באמזון או ב - newegg?
הוא עדיין לא יצא בארה"ב?
תודה....
- opv
-
- חבר מביא חבר

Re: תודה רבה
דגם אירופאי.haimon11 כתב:נראה מעולה. איך יכול להיות שאני לא מוצא אותו באמזון או ב - newegg?
הוא עדיין לא יצא בארה"ב?
תודה....
בארה"ב קיימים ה5010 וה6010
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
אני עוד מעט חוגג יום נישואין וחשבתי להפתיע את זוגתי במקרן הזה.
התובנה שלי היא שהיא אכן תהיה מופתעת.
אח"כ מה יקרה, קשה לי לנחש...

- opv
-
- חבר מביא חבר

תגיד לה שרצית להפתיע אותה ולצרף אליכם בלילה פצצה בת 20.guyezra כתב:אני עוד מעט חוגג יום נישואין וחשבתי להפתיע את זוגתי במקרן הזה.
...
כשהיא תתנגד, תגיד "נו טוב, אז אני אזמין לך אפסון 9000..."
-
ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
מזכיר לי את אל בנדי שקנה ליום הולדת של אשתו כדור באולינג (שהוא מאוד חשק בו)....guyezra כתב:אני עוד מעט חוגג יום נישואין וחשבתי להפתיע את זוגתי במקרן הזה.
...
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
1. לפי מה שרשמתם - הדגם 9000 הוא המקביל של ה- 6010 ??
2. היכן נמצא ה- 5010 ביחס אל ה-9000 מבחינת איכות (ראיתי שה-5010 לא THX )
2. היכן נמצא ה- 5010 ביחס אל ה-9000 מבחינת איכות (ראיתי שה-5010 לא THX )
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
אחלה סקירה. תודה.
מה הדגם מקביל ל9000 אשר עם אותם ביצועים אך ללא תלת מימד? אם יש כזה
ומה מחיר הצרכן שלו?
ומה מחיר הצרכן שלו?
העם דורש..... כל מיני דברים
- opv
-
- חבר מביא חבר

אין כזה.sam22 כתב:אחלה סקירה. תודה.
ומה מחיר הצרכן שלו?...
הכי קרוב זה הTW5500 מלפני שנתיים.
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
לא הבנת אותי, לא נורא קורה.ride כתב:דור, כל המקרנים טובים. האפסון משמעותית נותן תמונה קונטרסטית יותר מהפנסוניק והסוני. יש לו עיבוד תמונה חזק מאוד (נתן לנו תוצאות מעולות). אם הייתי צריך לדרג, אז האפסון מקום ראשון, הסוני שני, והפנסוניק שלישי...
התכוונתי לאפסון שבביקורת ולשני אפסונים בסדרות הנמוכות יותר ממנו אבל עדיין FHD, שגם להם יש 3D.
- opv
-
- חבר מביא חבר

בשלוש מילים, לא באותה ליגה.DorM כתב:לא הבנת אותי, לא נורא קורה.ride כתב:דור, כל המקרנים טובים. האפסון משמעותית נותן תמונה קונטרסטית יותר מהפנסוניק והסוני. יש לו עיבוד תמונה חזק מאוד (נתן לנו תוצאות מעולות). אם הייתי צריך לדרג, אז האפסון מקום ראשון, הסוני שני, והפנסוניק שלישי...
התכוונתי לאפסון שבביקורת ולשני אפסונים בסדרות הנמוכות יותר ממנו אבל עדיין FHD, שגם להם יש 3D....
- DorM
-
- חבר מביא חבר

אבל הם גם לא באותו מחיר, מעניין אם ההפרש במחיר מצדיק קניה של ה9000.opv כתב:בשלוש מילים, לא באותה ליגה.DorM כתב:לא הבנת אותי, לא נורא קורה.ride כתב:דור, כל המקרנים טובים. האפסון משמעותית נותן תמונה קונטרסטית יותר מהפנסוניק והסוני. יש לו עיבוד תמונה חזק מאוד (נתן לנו תוצאות מעולות). אם הייתי צריך לדרג, אז האפסון מקום ראשון, הסוני שני, והפנסוניק שלישי...
התכוונתי לאפסון שבביקורת ולשני אפסונים בסדרות הנמוכות יותר ממנו אבל עדיין FHD, שגם להם יש 3D.......
- opv
-
- חבר מביא חבר

אין תשובה לשאלה ששאלת.DorM כתב:אבל הם גם לא באותו מחיר, מעניין אם ההפרש במחיר מצדיק קניה של ה9000.opv כתב:בשלוש מילים, לא באותה ליגה.DorM כתב:לא הבנת אותי, לא נורא קורה.ride כתב:דור, כל המקרנים טובים. האפסון משמעותית נותן תמונה קונטרסטית יותר מהפנסוניק והסוני. יש לו עיבוד תמונה חזק מאוד (נתן לנו תוצאות מעולות). אם הייתי צריך לדרג, אז האפסון מקום ראשון, הסוני שני, והפנסוניק שלישי...
התכוונתי לאפסון שבביקורת ולשני אפסונים בסדרות הנמוכות יותר ממנו אבל עדיין FHD, שגם להם יש 3D..........
האם ההפרש בין קורולה למרצדס S500 מצדיק קנייה של אחד מהם? התשובה היא אינדיוידואלית.
אגב, לדעתי, הפער בין ה5900 ל9000 גדול יותר מהפער בין שתי המכוניות בדוגמא.
- DorM
-
- חבר מביא חבר

דווקא יש תשובה, אבל התשובה רלוונטית כלפי אותו אדם שעונה ולא רלוונטית כלפי עוד אנשים.opv כתב:אין תשובה לשאלה ששאלת.DorM כתב:אבל הם גם לא באותו מחיר, מעניין אם ההפרש במחיר מצדיק קניה של ה9000.opv כתב:בשלוש מילים, לא באותה ליגה.DorM כתב:לא הבנת אותי, לא נורא קורה.ride כתב:דור, כל המקרנים טובים. האפסון משמעותית נותן תמונה קונטרסטית יותר מהפנסוניק והסוני. יש לו עיבוד תמונה חזק מאוד (נתן לנו תוצאות מעולות). אם הייתי צריך לדרג, אז האפסון מקום ראשון, הסוני שני, והפנסוניק שלישי...
התכוונתי לאפסון שבביקורת ולשני אפסונים בסדרות הנמוכות יותר ממנו אבל עדיין FHD, שגם להם יש 3D..........
האם ההפרש בין קורולה למרצדס S500 מצדיק קנייה של אחד מהם? התשובה היא אינדיוידואלית.
אגב, לדעתי, הפער בין ה5900 ל9000 גדול יותר מהפער בין שתי המכוניות בדוגמא....
במקרה של בדיקה לפני קניה כל אדם שרוצה לקנות יצטרך להחליט בעצמו.
כמו שיש כאלה שמתלבטים בין מרצדס E350 וS350 ובסוף בוחרים אחד מהם ככה יצטרכו לעשות פה.
- opv
-
- חבר מביא חבר

שים לב לציטוט המודגש. אנחנו אומרים את אותו הדבר.DorM כתב:דווקא יש תשובה, אבל התשובה רלוונטית כלפי אותו אדם שעונה ולא רלוונטית כלפי עוד אנשים.opv כתב:אין תשובה לשאלה ששאלת.DorM כתב:אבל הם גם לא באותו מחיר, מעניין אם ההפרש במחיר מצדיק קניה של ה9000.opv כתב:בשלוש מילים, לא באותה ליגה.DorM כתב:לא הבנת אותי, לא נורא קורה.ride כתב:דור, כל המקרנים טובים. האפסון משמעותית נותן תמונה קונטרסטית יותר מהפנסוניק והסוני. יש לו עיבוד תמונה חזק מאוד (נתן לנו תוצאות מעולות). אם הייתי צריך לדרג, אז האפסון מקום ראשון, הסוני שני, והפנסוניק שלישי...
אגב, לדעתי, הפער בין ה5900 ל9000 גדול יותר מהפער בין שתי המכוניות בדוגמא....
במקרה של בדיקה לפני קניה כל אדם שרוצה לקנות יצטרך להחליט בעצמו.
כמו שיש כאלה שמתלבטים בין מרצדס E350 וS350 ובסוף בוחרים אחד מהם ככה יצטרכו לעשות פה....
- menny
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 917
אחלה סקירה..עכשיו צריך מימון..
- theezway
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2344
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
תודה על הסקירה...ride כתב:דור, כל המקרנים טובים. האפסון משמעותית נותן תמונה קונטרסטית יותר מהפנסוניק והסוני. יש לו עיבוד תמונה חזק מאוד (נתן לנו תוצאות מעולות). אם הייתי צריך לדרג, אז האפסון מקום ראשון, הסוני שני, והפנסוניק שלישי...
איפה נכנס ה JVC X30 ב3 המקומות שציינת ?