שרשור תגובות: נגן בלו ריי Pioneer BDP-140
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
- madror
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2458
אני רק שאלה...
זה הזכיר לי מבחן פעם ב TOP GEAR , לבחון מכונית ללא למלא בה דלק .
האם גם כאן המטרה הייתה דומה ?
זה הזכיר לי מבחן פעם ב TOP GEAR , לבחון מכונית ללא למלא בה דלק .
האם גם כאן המטרה הייתה דומה ?
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
\lior6996 כתב:אשמח לדעת היכן ניתן למצוא את דגם 480, עם המבצע הנ"ל (בזאפ מחיר המינימום הוא 1300, ללא המשקפיים/סרט)...
נמכר בדיוטי פרי ב200 דולר. אם יש לך מישהו שנוסע לחו"ל זו הזדמנות טובה לרכוש.
אין הנכתב מעיד כי המכשיר שווה ערך או טוב יותר או פחות מהמכשיר שנסקר כאן. אין לי מספיק נתונים.
uffnick - אני חושב שהיה מקום יותר נרחב לסקור מספר כותרי בלו ריי ולבחון זמן העלאה שלהם. כמו כן - ייתכן ופיספסתי את בדיקת או היתכנות הורדת תכנים אינטראקטיביים לבלו ריי באמצעות דיסק און קי.
למי שבונה על המכשיר כסטרימר, דעתי נכתבה מספר פעמים בפורום בנושא: סטרימר או HTPC זה דבר אחד. נגן בלו ריי המסוגל לנגן DLNA לא יכול להיות מוגדר כסטרימר. הוא מוגבל מאוד בנקודות האלו. כמכשיר אפליקציות המנגנות יוטיוב או דברים אחרים בסיסיים זה nice to have, אבל לא יותר מזה. לא בשלב זה.
באופן כללי - כמו שיש לעופר את הכותרים שהוא בודק באופן עיקבי, שיהיו לסקירות הבלו ריי חמישה או שישה כותרים שיתנו מושג כמה מהר הם עולים והאם יש שינויים ניכרים באיכויות שמע וכדומה.
מקווה שלא העבתי לך על הסקירה.
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
הכי מצחיק (ועצוב באותה מידה) שמצורף לאריזה כבל קומפוזיט (RCA אדום/לבן/צהוב)...אבל כבל HDMI ... לא.Kosh כתב:זה אומר שהיבואן חמדן במיוחד..טלHD כתב:לא הבנתי מדוע מכשיר שנמכר בדיוטי פרי ב 200$, מתומכר "בארץ" ב 3,000 ש"ח ?!?!
http://tech.walla.co.il/?w=/4012/1886086...
...
וכל זה בנגן בלו-ריי...שמתומחר ב 3,000 ש"ח, ולא ב DVD ב 300 ש"ח.
- Kosh
-
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
והייתי מוסיף גם את המילה "מביך".פיוניר/ט.ר. באמת מצפים שלקוח שקונה את הנגן יחבר אותו בקומפוזיט?טלHD כתב:הכי מצחיק (ועצוב באותה מידה) שמצורף לאריזה כבל קומפוזיט (RCA אדום/לבן/צהוב)...אבל כבל HDMI ... לא.Kosh כתב:זה אומר שהיבואן חמדן במיוחד..טלHD כתב:לא הבנתי מדוע מכשיר שנמכר בדיוטי פרי ב 200$, מתומכר "בארץ" ב 3,000 ש"ח ?!?!
http://tech.walla.co.il/?w=/4012/1886086...
...![]()
וכל זה בנגן בלו-ריי...שמתומחר ב 3,000 ש"ח, ולא ב DVD ב 300 ש"ח....
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46473
אני מאמין שעל סוג הכבלים הקיים באריזה, החליט היצרן, לא היבואן.
המחיר אשר נכתב בכתבה הינו המחיר המומלץ לצרכן. המחיר הריאלי נמוך יותר.
המחיר אשר נכתב בכתבה הינו המחיר המומלץ לצרכן. המחיר הריאלי נמוך יותר.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78970
- שם מלא: עפר לאור
שימו לב שאין הרבה מה לבחון כיום בנגני בלוריי עם דיסקים של בלוריי למעט זמני טעינה... הבדלים באיכות התמונה דורשים ציוד מיוחד לבדיקה וגם הם מאוד מאוד זניחים.
בתאכלס ההבדלים כיום הם בהפעלה, ממשק, שלט ופונקציות נלוות.
בתאכלס ההבדלים כיום הם בהפעלה, ממשק, שלט ופונקציות נלוות.
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
oferlaor כתב:שימו לב שאין הרבה מה לבחון כיום בנגני בלוריי עם דיסקים של בלוריי למעט זמני טעינה... הבדלים באיכות התמונה דורשים ציוד מיוחד לבדיקה וגם הם מאוד מאוד זניחים.
בתאכלס ההבדלים כיום הם בהפעלה, ממשק, שלט ופונקציות נלוות....
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78970
- שם מלא: עפר לאור
וחברים, מה זה כל התלונות על המחירים, שכחתם שאנחנו כאן בשביל התחביב?
אם יש לכם תלונות על מחירים, נא להשתמש בשרשור המתאים. תודה.
אם יש לכם תלונות על מחירים, נא להשתמש בשרשור המתאים. תודה.
- or4558
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 812
יש אותו מרוצה ממנו ברמות שלא ניתן לתאר 
- nirmv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1417
זה לא דיון על המחיר, זה דיון על העלות. עלות מוצר זה חלק מהתכונות שלו, וראוי לדון בו כמו שדנים בכל תכונה אחרת שלו.
עופר, לא הבנתי מה הקשר לתחביב... האם תחביבים זה למליונרים בלבד ?
עופר, לא הבנתי מה הקשר לתחביב... האם תחביבים זה למליונרים בלבד ?
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
nirmv, ישנם תחליפים לא מועטים, אתה לא חייב לרכוש את הנגן הספציפי הזה. אתה בהחלט יכול להרים דגל בשרשור תלונות על מחירים. יהיה הרבה יותר מועיל מאשר לכתוב על זה כאן. בעוד שאני יכול ל הסכים איתך - הטיעונים העולים כאן מסיחים את הדעת מהשרשור המקורי ויוצרים עומס מיותר. מי שכן יחפש להתעניין בנוגע למוצר בשרשור מעבר למה שנכתב פשוט יפסיק לקרוא.
מקווה מאוד שתיקח את מילותיי לכיוון החיובי ולא לכיוון ההטפה.
מקווה מאוד שתיקח את מילותיי לכיוון החיובי ולא לכיוון ההטפה.
Vocare Ad Regnum
- nirmv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1417
שרשור "תלונות על מחירים" לא יעזור למי שנכנס לשרשור הנוכחי בעקבות הביקורת על המוצר, ולא מבין שהמוצר לא מומלץ בכלל בגלל תמחור לא נכון שגורם לתמורה נמוכה ביחס למתחרים. (אני למשל לא הייתי יודע זאת, ואני לא נכנס לשרשור תלונות על מחירים אחרי כל ביקורת שאני קורא באתר).TANDBERG כתב:nirmv, ישנם תחליפים לא מועטים, אתה לא חייב לרכוש את הנגן הספציפי הזה. אתה בהחלט יכול להרים דגל בשרשור תלונות על מחירים. יהיה הרבה יותר מועיל מאשר לכתוב על זה כאן. בעוד שאני יכול ל הסכים איתך - הטיעונים העולים כאן מסיחים את הדעת מהשרשור המקורי ויוצרים עומס מיותר. מי שכן יחפש להתעניין בנוגע למוצר בשרשור מעבר למה שנכתב פשוט יפסיק לקרוא.
מקווה מאוד שתיקח את מילותיי לכיוון החיובי ולא לכיוון ההטפה....
אבל בסדר, אני מכיר את העמדה של מנהלי האתר, ונאלץ לקבל אותה בעל כורחי. לא נדבר על המחיר.
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
Re: סוני
האם יש לך אפשרות לתת לינק לזה (נשמע מעניין) ?moshebo כתב:יש לכם את סוני שהוציאה את דגם 480 שמתחרה בפיוניר והוא מציע ממשק נחמד עם תמיכה בכמעט כול הפורמטים ובמחיר שפוי של 990 ש"ח כשהם כוללים גם שני משקפי תלת מימד וסרט תלת מימד, אז לדעתי לפיוניר אין כול הצדקת רכישה....
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
- MCTLV
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 105
תודה על המאמר, חסר את כל החידושים הנתמכים על ידי הנגן כגון יכולות שליטה באמצעות שלט Icontrol של איפון, ומה גם הגדרת האודיו הוגדרה כ PCM במקום ביטסטרים כך שהקידוד בוצע על ידי הנגן במקום הרסיבר,
אני אישית רכשתי את דגם ה-BDP150 החדש, אחרי אכזבה מדגם ה-120 האיטי, שעד שנפתחת לו המגירה של הכנסת הדיסק, הקפה כבר התקרר לי... ובייחוד שהורגלתי לנגן DVD -610 המעולה של פיוניר , ה-150 עושה סוף סוף את העבודה, כמובן לא מחליף את הסטרימר, אבל תוספת נחמדה למערכת... מעניין אם תעשו כתבה גם על דגם ה BD-55
אני אישית רכשתי את דגם ה-BDP150 החדש, אחרי אכזבה מדגם ה-120 האיטי, שעד שנפתחת לו המגירה של הכנסת הדיסק, הקפה כבר התקרר לי... ובייחוד שהורגלתי לנגן DVD -610 המעולה של פיוניר , ה-150 עושה סוף סוף את העבודה, כמובן לא מחליף את הסטרימר, אבל תוספת נחמדה למערכת... מעניין אם תעשו כתבה גם על דגם ה BD-55
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
אני אשמח לשמוע זמנים מדודים.
1. מרגע ההדלקה עד הרגע שניתן להכניס דיסק (המגירה נפתחת)
2. זמן עליה של דיסק BR
3. זמן עליה של דיסק DVD
יש לי את ה LX-54, מכשיר מצויין רק שלוקח לו דקה להידלק ועוד דקה להעלות דיסק BR.
נשבר לי ממנו.
1. מרגע ההדלקה עד הרגע שניתן להכניס דיסק (המגירה נפתחת)
2. זמן עליה של דיסק BR
3. זמן עליה של דיסק DVD
יש לי את ה LX-54, מכשיר מצויין רק שלוקח לו דקה להידלק ועוד דקה להעלות דיסק BR.
נשבר לי ממנו.
- MCTLV
-
- חבר פעיל מאוד

ה-LX54 היה דגם טוב בתמונה וסאונד, זמן התגובה איטי כמו גם בדגם ה-bdp-120 שגם הוא זוועתי... אתה יכול ללכת להכין קפה לחזור והמגירה עדיין לא נפתחה לה... רק בגלל זה שמרתי על די וי די 610 המצויין והמהיר!! אצלי בכל מקרה ה- BDP-150 מגיב מהר כמעט כמו ה-610 והמלצתי לך לעדכן גרסת קושחה והוא יקרין גם מהר יותר את הסרטים...
נבדוק לך בהמשך מהירויות תגובה ונפרסם כאן באתר...
- MCTLV
-
- חבר פעיל מאוד

זמני הדלקה בדגם ה-150 : 3 שניות הדלקה, עוד 3-4 להקרנת הסרט (DVD) וכ-7 שניות עד לתחילת סרט BD, שים לב שבנתוני המכשירים החדשים מוצהר פתיחה ושידור מהירים... כנראה גם פיוניר מבינים שהייתה בעייה ועבדו על פתרונה...
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
תודה,
אני בגירסת התוכנה האחרונה (שיצאה לפני למעלה משנה).
זמן עליית דיסק BR מעל לדקה.
בלתי נסבל!
נראה לי ש LX הולך לפח לטובת ה-150
אני בגירסת התוכנה האחרונה (שיצאה לפני למעלה משנה).
זמן עליית דיסק BR מעל לדקה.
בלתי נסבל!
נראה לי ש LX הולך לפח לטובת ה-150