איתי, אני לא הייתי מפתח ציפייות כל כך גבוהות,,,מוצר היי אנד זה בטח לא הולך להיות.itay123 כתב:האמת באמת שזה מציק,yarino כתב:מאוד מפליא שהם עשו רק יציאה אחת של HDMI...
גם מעניין למה הם לא עברו ל-"רב ערוצי מורחב"...
כמו 9.2 או אפילו 11.2 (שם בכלל ללא קשר היו נותנים מענה שאין לאחרים במיוחד במחירים האילו)...![]()
נחכה לרשמים...
הסבלנות משתלמת - אמוטיבה מציגה את ה XMC-1
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
-
nimmer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 232
קובי,
בתור הבעלים הקודם, הן של הפרוססור שלך והן של ה NAD שלך (לא בכוונה, יצא ככה. עולם קטן..), אני מבטיח לך שזה יותר היי-אנד מהאינטגרה. ה UMC-1, היה אצלי להתרשמות והוא, דגם הבסיס במחיר של 500$, נשמע טוב יותר בסטריאו מהאינטגרה. מורגש ובאופן משמעותי. משהו בפרזנטציה עובד שם טוב יותר..
לעניין הוידאו / קולנוע, הזמן יאמר את דברו אבל אני בטוח שמדובר ברמה מאוד גבוהה.
לאינטגרה יש 9.2 אבל מי באמת צריך את זה ? בכל השאר, לפחות על פי הנתונים היבשים, האמוטיבה מתעלה על השני..
בתור הבעלים הקודם, הן של הפרוססור שלך והן של ה NAD שלך (לא בכוונה, יצא ככה. עולם קטן..), אני מבטיח לך שזה יותר היי-אנד מהאינטגרה. ה UMC-1, היה אצלי להתרשמות והוא, דגם הבסיס במחיר של 500$, נשמע טוב יותר בסטריאו מהאינטגרה. מורגש ובאופן משמעותי. משהו בפרזנטציה עובד שם טוב יותר..
לאינטגרה יש 9.2 אבל מי באמת צריך את זה ? בכל השאר, לפחות על פי הנתונים היבשים, האמוטיבה מתעלה על השני..
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
נימר ידידי כדאי שתרגיע קצת את התחזיות שמסתמכות על נתונים יבשים.nimmer כתב:קובי,
לאינטגרה יש 9.2 אבל מי באמת צריך את זה ? בכל השאר, לפחות על פי הנתונים היבשים, האמוטיבה מתעלה על השני.....
הקודם היה בזיון בחד ערוצי ,בדו ערוצי ואפילו ברב ערוצי והוא בזיון עד היום.זול אבל בזיון.
החדש על הניר נראה טוב . מאחר ואנחנו לא שומעים ומתפעלים ניירות אני מציע שתמתין בסבלנות לפני שאתה מפזר פה הצהרות כאלו ואחרות.
לא אהבת את האינטגרה? שיבושם לך. יש שחושבים אחרת ממך .
מי צריך 9.2? וואלה לא יודע אבל אולי כאלו שיכולים להרשות לעצמם קונפיגורציה כזו. חשבת על זה? אני בטוח שלא.
תתחדש ותהנה מהלהיט החדש
-
nimmer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 232
שיהיה ברור. האינטגרה מעולה בקולנוע ביתי. בסטריאו הוא ממש מאכזב לדעתי.
אני ממש מת לדעת על מה אתה מסתמך שאתה אומר שהקודם היה ביזיון ? אתה טועה ומטעה. יש לך ניסיון ממשי אתו ? עם איזה ציוד אתה עובד כרגע ?
היו לו ויש לו לא מעט בעיות Hand-shake של ה HDMI. כל מיני מצבים שהוא לא מצליח להשמיע סאונד וכאלה. כל זה כאמור,ממש ב"פינות". לא הכל סגור שם כמו שצריך אבל ממש לא מפריע בשימוש יום-יומי. עם זאת, כשהוא כן מתפקד, הוא מוזיקלי מאוד ביחס למחירו. דומה מאוד לסאונד המתקבל מרסיברים של Arcam ו Cambridge בסטריאו.
סתם לדוגמא: ה UMC, בשילוב של פאוור רוטל ישן (985) - סט בעלות של 5000 ש"ח, נשמע טוב משמעותית מרסיבר Yamaha 3067 ומרסיבר של Harman 660. תאמין לי שניסיתי את כולם בחדר השינה ובסוף בחרתי בו. דווקא בשביל הסטריאו, כי בקולנוע לא הורגש הבדל משמעותי ביניהם.
קשה שלא לקלוט שאתה לוקח את זה אישי מדי.. למה ?
אני ממש מת לדעת על מה אתה מסתמך שאתה אומר שהקודם היה ביזיון ? אתה טועה ומטעה. יש לך ניסיון ממשי אתו ? עם איזה ציוד אתה עובד כרגע ?
היו לו ויש לו לא מעט בעיות Hand-shake של ה HDMI. כל מיני מצבים שהוא לא מצליח להשמיע סאונד וכאלה. כל זה כאמור,ממש ב"פינות". לא הכל סגור שם כמו שצריך אבל ממש לא מפריע בשימוש יום-יומי. עם זאת, כשהוא כן מתפקד, הוא מוזיקלי מאוד ביחס למחירו. דומה מאוד לסאונד המתקבל מרסיברים של Arcam ו Cambridge בסטריאו.
סתם לדוגמא: ה UMC, בשילוב של פאוור רוטל ישן (985) - סט בעלות של 5000 ש"ח, נשמע טוב משמעותית מרסיבר Yamaha 3067 ומרסיבר של Harman 660. תאמין לי שניסיתי את כולם בחדר השינה ובסוף בחרתי בו. דווקא בשביל הסטריאו, כי בקולנוע לא הורגש הבדל משמעותי ביניהם.
קשה שלא לקלוט שאתה לוקח את זה אישי מדי.. למה ?
- Almogc
-
- מורעל האתר

- תגובות: 2444
יואב,
הדור החדש XMC-1 תוכנן מ - 0 וזאת חיה אחרת לגמרי, זה קרה עקב הדור הישן שסבל מקושחה לקויה.
לא סתם לקח להם להוציא את הפרוססור החדש שנתיים לאחר ההבטחה שלהם.
תדייק בבקשה ותציין שהייתה בעיה עם הקושחה, אי לכך הפרוססור היה עם בעיות כאלו ואחרות, כיום הפרוססור UMC-1 הדור הישן השתדרג גם הוא בקושחה חדשה, נכון להיום הוא לא סובל מהמחלות שהיו לו - אין ספק שהיו לו חבלי לידה קשים במיוחד.הקודם היה בזיון בחד ערוצי ,בדו ערוצי ואפילו ברב ערוצי והוא בזיון עד היום.זול אבל בזיון...
הדור החדש XMC-1 תוכנן מ - 0 וזאת חיה אחרת לגמרי, זה קרה עקב הדור הישן שסבל מקושחה לקויה.
לא סתם לקח להם להוציא את הפרוססור החדש שנתיים לאחר ההבטחה שלהם.
- yarino
-
- חבר מביא חבר

חגי,
אני לא יכול ובטח שלא מתכוון להשוות מול האינטגרה מכיוון שהמוצר עדיין לא משווק.
אצלי האינטגרה משמש לקולנוע נטו, סטריאו זה כבר סיפור אחר,
מה שרציתי לומר זה שאמוטיבה מצטיינת במוצרים שהם value for money ותו לא...
אני לא יכול ובטח שלא מתכוון להשוות מול האינטגרה מכיוון שהמוצר עדיין לא משווק.
אצלי האינטגרה משמש לקולנוע נטו, סטריאו זה כבר סיפור אחר,
מה שרציתי לומר זה שאמוטיבה מצטיינת במוצרים שהם value for money ותו לא...
- Almogc
-
- מורעל האתר

וויכוח סרק לחלוטין, המוצר יושק רק ביוני\יולי - עד אז, אלוהים גדול.
Hi End, Low End, Lame End מה זה משנה? שיגיע הזמן, כל אחד יעשה את הבדיקות שלו.
Hi End, Low End, Lame End מה זה משנה? שיגיע הזמן, כל אחד יעשה את הבדיקות שלו.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

אלמוג
אני שמעתי אותו בזמנו בדו ערוצי וברב ערוצי והיה בזיון. לאחר שידרוגי הקושחה המון בעיות נפתרו אבל מבחינת סאונד עדין לא סיפור הצלחה לטעמי כמובן.
החדש ללא ספק על הנייר מרשים. לגבי המציאות כדאי להמתין לפני כתיבת הצהרות מרחיקות לכת. במידה ויהיו ביקורות טובות אני האחרון שיגיד משהו נגד.
פשוט צריך להמתין.
אני שמעתי אותו בזמנו בדו ערוצי וברב ערוצי והיה בזיון. לאחר שידרוגי הקושחה המון בעיות נפתרו אבל מבחינת סאונד עדין לא סיפור הצלחה לטעמי כמובן.
החדש ללא ספק על הנייר מרשים. לגבי המציאות כדאי להמתין לפני כתיבת הצהרות מרחיקות לכת. במידה ויהיו ביקורות טובות אני האחרון שיגיד משהו נגד.
פשוט צריך להמתין.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

יפה זה מה שניסיתי להסביר למתלהב התורןAlmogc כתב:וויכוח סרק לחלוטין, המוצר יושק רק ביוני\יולי - עד אז, אלוהים גדול.
Hi End, Low End, Lame End מה זה משנה? שיגיע הזמן, כל אחד יעשה את הבדיקות שלו....
- Almogc
-
- מורעל האתר

יואב,
ה - UMC-1 הוא לא דוגמא לכלום ומי כמוך יודע, מדובר על "מכשיר כניסה" שסבל מבעיות קושחה, שימו לב, מדובר על מוצר שעולה 500 דולר!
איזה מוצר היום מגיע לרמה שלו במחיר כזה? אין.
קובי,
על מה אתה מסתמך בדיוק? יש לך ניסיון עם המוצרים שלהם? די לצאת בהצהרות ללא ביסוס וסתם על פי השקפה כזאת או אחרת, מקצועי זה ממש לא ידידי.
תאמין לי, הייתי עם המוצרים שלהם ואני יודע בדיוק מה הם שווים, ולמען הסר ספק, מחר מחרתיים שאני אחזור לק"ב, אני לוקח את הפאוור רב ערוצי שלהם שוב בלי לחשוב פעמיים בכלל.
ה - UMC-1 הוא לא דוגמא לכלום ומי כמוך יודע, מדובר על "מכשיר כניסה" שסבל מבעיות קושחה, שימו לב, מדובר על מוצר שעולה 500 דולר!
איזה מוצר היום מגיע לרמה שלו במחיר כזה? אין.
קובי,
על מה אתה מסתמך בדיוק? יש לך ניסיון עם המוצרים שלהם? די לצאת בהצהרות ללא ביסוס וסתם על פי השקפה כזאת או אחרת, מקצועי זה ממש לא ידידי.
תאמין לי, הייתי עם המוצרים שלהם ואני יודע בדיוק מה הם שווים, ולמען הסר ספק, מחר מחרתיים שאני אחזור לק"ב, אני לוקח את הפאוור רב ערוצי שלהם שוב בלי לחשוב פעמיים בכלל.
- shlomiassaf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
תפרו מחיר 
לצערי נתקעתי בלי פרוססור ואין מצב שאני מחכה עד יולי בשביל המכשיר...
שילמתי 500 דולר על ה- UMC-1, מאוד מוזר לי החישוב שלהם...
בגדול, הרווחתי שקניתי אותו... קצת הזוי.
40% הנחה מ-1500 דולר זה 600 דולר, אז איפה ההגיון הכלכלי של החברה הזאת
לצערי נתקעתי בלי פרוססור ואין מצב שאני מחכה עד יולי בשביל המכשיר...
שילמתי 500 דולר על ה- UMC-1, מאוד מוזר לי החישוב שלהם...
בגדול, הרווחתי שקניתי אותו... קצת הזוי.
40% הנחה מ-1500 דולר זה 600 דולר, אז איפה ההגיון הכלכלי של החברה הזאת
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

נימר
חבר שלי רכש את הראשון אני חושב שהיה הראשון בארץ. שמעתי אותו , התעסקתי איתו, שידרגתי את הקושחות שלו ואני יודע מה אני מדבר הכל לטעמי כמובן.
הציוד שלי לא רלוונטי לויכוח פה, סתם ציוד בסלון קטנטן.
חבר שלי רכש את הראשון אני חושב שהיה הראשון בארץ. שמעתי אותו , התעסקתי איתו, שידרגתי את הקושחות שלו ואני יודע מה אני מדבר הכל לטעמי כמובן.
הציוד שלי לא רלוונטי לויכוח פה, סתם ציוד בסלון קטנטן.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- Almogc
-
- מורעל האתר

סיפור קטן, לא יודע עד כמה הוא קשור, אבל הוא בהחלט יכול להציג "השקפה"
כאמור, אני מחפש הגברת סטריאו לרמקולים שלי, לאחר מס' בדיקות שערכתי בבית שלי עם הגברת נורות\טרנזיסטורים, איש מקסים במיוחד הפנה את תשומת ליבי להגברה של Bel Canto.
אין צורך להלל את החברה הזאת, השם שלה מספיק חזק בתחום האודיו Hi End.
יגאל סאבו הגיע אליי עם הדגם Bel Canto C5I, אינטגרייטד משולב DAC.
שיגאל הוציא את המגבר מהקופסא חייכתי לעצמי, אמרתי לו, זה המגבר?! בגודל של מחשב נייד ושוקל כמוהו, צעצוע חשבתי לעצמי... יגאל אמר תמתין.
אחרי 5 דקות, נשארתי עם הלסת למטה, אחד המגברים הטובים שיצא לי לשמוע עד היום.
מסתבר שיגאל משדך את ה - Bel Canto לרמקולים של VIVID בחדר הדגמה שלו - המבין יבין.
אמרנו "השקפה" - צריך לתת לאוזניים לקבוע ולא לתת למחיר\צורה\משקל\אג'נדה לקבוע!
כאמור, אני מחפש הגברת סטריאו לרמקולים שלי, לאחר מס' בדיקות שערכתי בבית שלי עם הגברת נורות\טרנזיסטורים, איש מקסים במיוחד הפנה את תשומת ליבי להגברה של Bel Canto.
שיגאל הוציא את המגבר מהקופסא חייכתי לעצמי, אמרתי לו, זה המגבר?! בגודל של מחשב נייד ושוקל כמוהו, צעצוע חשבתי לעצמי... יגאל אמר תמתין.
מסתבר שיגאל משדך את ה - Bel Canto לרמקולים של VIVID בחדר הדגמה שלו - המבין יבין.
אמרנו "השקפה" - צריך לתת לאוזניים לקבוע ולא לתת למחיר\צורה\משקל\אג'נדה לקבוע!
- yarino
-
- חבר מביא חבר

אלמוג,
נכון שאין לי נסיון עם המוצרים שלהם ואני בטח לא אגיד שהמוצר לא איכותי כי הוא כן, אבל, ממה שאני רואה וקורא ברשת ותאמין לי שחפרתי המון, הצד החזק שלהם זה יותר בק"ב ופחות בסטריאו ולכן הרבה מאוד אמריקאים משתמשים בו לק"ב.
בהמון פורומים בארה"ב טוענים אנשים שאדקום טוב יותר בסטריאו...ואדקום הוא לא היי אנד.
נכון שאין לי נסיון עם המוצרים שלהם ואני בטח לא אגיד שהמוצר לא איכותי כי הוא כן, אבל, ממה שאני רואה וקורא ברשת ותאמין לי שחפרתי המון, הצד החזק שלהם זה יותר בק"ב ופחות בסטריאו ולכן הרבה מאוד אמריקאים משתמשים בו לק"ב.
בהמון פורומים בארה"ב טוענים אנשים שאדקום טוב יותר בסטריאו...ואדקום הוא לא היי אנד.
- Almogc
-
- מורעל האתר

קובי,
הכול עניין של טעם, הם בהחלט חזקים בתחום הק״ב, הפאוור רב ערוצי שלהם יותר ממדהים למחירו ואף יותר - לדעתי.
שים לב שעד היום, המוצרים שיש להם באתר הינם דרגת כניסה, השנה הם החליטו להוציא את הסדרות הגבוהות שלהם...
שורה תחתונה, אנחנו צריכים לשמוח שיש עצה כל כך מגוונת בשוק ועוד במחירים מפתיעים.
הכול עניין של טעם, הם בהחלט חזקים בתחום הק״ב, הפאוור רב ערוצי שלהם יותר ממדהים למחירו ואף יותר - לדעתי.
שים לב שעד היום, המוצרים שיש להם באתר הינם דרגת כניסה, השנה הם החליטו להוציא את הסדרות הגבוהות שלהם...
שורה תחתונה, אנחנו צריכים לשמוח שיש עצה כל כך מגוונת בשוק ועוד במחירים מפתיעים.
- yarino
-
- חבר מביא חבר

אתה יודע שהייתי מאוד קרוב להזמין את ה 5 ערוצים שלהם ואולי עוד אעשה זאת
אבל לסטריאו הייתי הולך על משהו ברמה גבוהה יותר.
אבל לסטריאו הייתי הולך על משהו ברמה גבוהה יותר.
- Almogc
-
- מורעל האתר

תמתין ל - XSP-1, אולי תופתע
(הפרה סטריאו החדש מחליף את ה- USP-1)
- LiorDrZ
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
טוב תן עדכון מה עלה בגורל...Almogc כתב:סיפור קטן, לא יודע עד כמה הוא קשור, אבל הוא בהחלט יכול להציג "השקפה"
אמרנו "השקפה" - צריך לתת לאוזניים לקבוע ולא לתת למחיר\צורה\משקל\אג'נדה לקבוע!...
- Almogc
-
- מורעל האתר

שיהיה עדכון, אתה תדע 
- LiorDrZ
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1777