אופס נראה לי שטעיתי בגודל של הנישה שבניתי למסך

מקרנים קידמיים - Front Projector.
kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #21 

המסך המוצע כאן הוא בסיסי ביותר.
ללא שוליים שחוריים
ללא "בלאק דרופ" - וודא שאינך צריך לפני שאתה קונה מסך ללא.
מאיזה חברה המנוע ? מניח שלא סומפי עם 8 שנות אחריות.
השלט המדובר - RF? IR ?
אני גם מניח שהבד והציפויי איננו מהמשובחים (לא מוזכר כמה GAIN )והסיכוי לכך שמקל המתיחה למטה הינו כבד ואיכותי לא ממש גבוה - מתכון לקפלים.

אני היתי קונה משהו איכותי יותר.

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #22 

קובי,

למסך יש שוליים שחורים.
למסך יש דרופ שחור של 40 ס"מ.
לא יודע של מי המנוע אבל בינתיים יש לי את המסך כבר 1.5 שנים והכל בסדר (לפני כן היה לי מסך אחר של אותה חברה במשך שנתיים שנמכר לחבר לפני שנה ועדיין עובד ללא בעיות גם אצל החבר).
לגבי השלט אין לי כל כל הבנה לגבי RF / IR, זה נכון שבכדי שיעבוד צריך קשר עין ולכן במידה והבקר לא גלוי אז אין שום יתרון בשלט כזה וכדאי לחסוך את ה-300 ש"ח.
לעניין הכפלים - אכן כאשר המסך פתוח רואים שהוא לא מתוח לחלוטין אך כאשר המקרן מקרין אני ועוד אנשים שהיו אצלי לא מרגישים שום תופעה של גלים.
אם מסך מתיחה היה עולה 3,000 ש"ח מיד הייתי רוכש כזה.

אני מזמין אותך אליי לביקור בכל עת שנח לך (אני גר בק. חיים).
אחרי שתראה את המסך אני בכיף אקבל כל ביקורת שיש לך.
השיקול היחיד שלי להחליף מסך הוא בגלל שלא מצאתי מסך גלילה יותר גדול מ-106 אינץ והייתי מאוד רוצה לגדול לאזור ה-120 אינץ' (יש בעיה שיש הגבלה של גודל בית של עד 330 ס"מ).

moshon888,
אם אין לך כוונה ללכת על מסך מתיחה (ואז מדובר במינימום של 6,000 ש"ח) אני לא רואה שום סיבה לשלם על מסך גלילה רגיל של החברות המובילות סכומים של כ-3,000 ש"ח כאשר ניתן לרכוש מסך כמו שלי (שמשויך למקרן לא רע כמו ה-8500) ב-1,200 ש"ח.

עידן

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #23 

הי עידן

תודה על התשובה המפורטת.
באתר לא מצויין כלום ממה שאמרת לכן כתבתי את שכתבתי.

לא התייחסת לנושא ה GAIN ?זה חשוב ונדרש להתאים למקרן אל מול מרחק צפיה (יש מחשבון באתר פרוגקטור סנטרל לחישוב הנל).
השלט אם כך הוא IR ולא RF. היתרון שאפשר להפעיל עם כל שלט לומד, החסרון אכן שרואים את קופסת הבקרה.

גלים יש גם במסך יקר יותר (לי יש דראפר ברונט) וכמו שאמרת יש אך לא רואים בצפיה - עלה לי לפני 6 שנים 6500 ש"ח........תחילת הדרך זה מה היה אז....
אם היתי קונה היום היתי קונה מסך מתיחה במחיר הזה.

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #24 

לגבי הגיין - לא בדקתי ברכישה אבל הוא 1.1 (לפי הלינק המצורף שנותן קצת יותר פרטים על המסכים האלה).
http://www.getter-tech.co.il/images/sto ... on%202.pdf

ברגע שהחלטתי שאני לא הולך על מסך מתיחה (בגלל העלות הגבוהה) לא היה מבחינתי שום סיכוי שאשקיע יותר מ-1,500 ש"ח על מסך גלילה רגיל.
הדבר הכי מעצבן היה להשקיע 3,000 ש"ח במסך גלילה רגיל של חברה ממותגת ואח"כ להיתקע עם הגלים.

moshon888 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #25 

תודה רבה על העזרה אין ספק שזה תרם לי המון ,
ברגע שאני אתחיל בהתקנה והרכבה אני ישר אעלה תמונות של כל התהליך :-)

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”