קניתי את SAMSUNG PS51-D550 ! טיפים לאחר רכישה!
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
מצטער להיות "מקלקל השמחות" אבל לא שאלת את עצמך, למה הטלביזיה הזאת כל-כך זולה ביחס לגודל ולמותג?
טוב, את זה תגלה כשהתגיע אליך הביתה.
למרות שאני ידוע כחובב סמסונג, הפלזמות של סמסונג מזעזעות.
התמונה מפוקסלת יתר על המידה וההתמודדות של מנגנון ההחלקה על תנועת PAN של המצלמה גרועה.
הטקטס (כותרות או תרגומים) נראים "שזורים". פשוט מוצר זול.
הפלזמות של פנסוניק הרבה יותר מוצלחות.
כנראה שמה שסינוור אותך היה המחיר וחבל.
אגב ההתקשקשות של עוד זוג משקפיים פחות זוג משקפיים היא מיותרת. בפחות מ 50$ אתם מקבלים שתי זוגות עד הבית מאיבי. ולמרות כל הסיפורים גם ה 3D עדיין יותר נעים לעיין בסידרה 6 המהוללת.
טוב, את זה תגלה כשהתגיע אליך הביתה.
למרות שאני ידוע כחובב סמסונג, הפלזמות של סמסונג מזעזעות.
התמונה מפוקסלת יתר על המידה וההתמודדות של מנגנון ההחלקה על תנועת PAN של המצלמה גרועה.
הטקטס (כותרות או תרגומים) נראים "שזורים". פשוט מוצר זול.
הפלזמות של פנסוניק הרבה יותר מוצלחות.
כנראה שמה שסינוור אותך היה המחיר וחבל.
אגב ההתקשקשות של עוד זוג משקפיים פחות זוג משקפיים היא מיותרת. בפחות מ 50$ אתם מקבלים שתי זוגות עד הבית מאיבי. ולמרות כל הסיפורים גם ה 3D עדיין יותר נעים לעיין בסידרה 6 המהוללת.
aheshko -
לא ברור על סמך מה אתה ממהר "לקלקל את השמחות".
אינספור בעלי מסך כזה פרסמו את רשמיהם כאן בפורום ורובם ככולם נשמעים מרוצים מאוד.
לכשעצמי רכשתי בשנה שעברה את ה-C550, הדור הקודם של הפלסמה של סמסונג באותו גודל. עשיתי את זה אחרי שקראתי המון ביקורות (מהללות ברובן, בוודאי במובן התמורה לכסף) וגם פורומים וכמו כן ביקרתי בחנויות כדי לראות בעצמי ולהשוות למסכים אחרים. אם או בלי קשר לכל ההכנה הזו, בשורה התחתונה אני נהנה עד מאוד ממה שיושב אצלי היום בסלון - מאיכות הצפייה כמו גם היכולות הנוספות (ניגון קבצים ותמיכה מושלמת בעברית למשל). ומתוך קריאה גם בפורום הזה אני יודע שאני לא היחיד.
ותאמין לי שאני יודע לזהות ארטיפקטים חמורים של וידאו וטקסטים שזורים כשאני רואה כאלה (אני לא).
האם יש מסכים יותר טובים שם בחוץ? כנראה שכן. כולל של פנסוניק. אבל כדי לרכוש אותם אדם יצטרך להשכיב סכומים הרבה יותר גבוהים של כסף.
"האדם הסביר" או "הממוצע" שיקנה את המסך הזה (ואני חושב: גם הרבה מעל הממוצע) ישמח מאוד על הקנייה של ה-D550, למעט עניין ההשתקפויות שדובר בו רבות (למי שזה חשוב).
אני לא מבין למה צריך לדכא מי שכבר ביצע את הקניה ב"קלקול שמחות", מה גם לדעתי אין עילה אמיתית לטענות במקרה הזה. אולי יצא לך לצפות במסך פגום.
ולקונה אני מאחל שנים רבות של הנאה מלאה
לא ברור על סמך מה אתה ממהר "לקלקל את השמחות".
אינספור בעלי מסך כזה פרסמו את רשמיהם כאן בפורום ורובם ככולם נשמעים מרוצים מאוד.
לכשעצמי רכשתי בשנה שעברה את ה-C550, הדור הקודם של הפלסמה של סמסונג באותו גודל. עשיתי את זה אחרי שקראתי המון ביקורות (מהללות ברובן, בוודאי במובן התמורה לכסף) וגם פורומים וכמו כן ביקרתי בחנויות כדי לראות בעצמי ולהשוות למסכים אחרים. אם או בלי קשר לכל ההכנה הזו, בשורה התחתונה אני נהנה עד מאוד ממה שיושב אצלי היום בסלון - מאיכות הצפייה כמו גם היכולות הנוספות (ניגון קבצים ותמיכה מושלמת בעברית למשל). ומתוך קריאה גם בפורום הזה אני יודע שאני לא היחיד.
ותאמין לי שאני יודע לזהות ארטיפקטים חמורים של וידאו וטקסטים שזורים כשאני רואה כאלה (אני לא).
האם יש מסכים יותר טובים שם בחוץ? כנראה שכן. כולל של פנסוניק. אבל כדי לרכוש אותם אדם יצטרך להשכיב סכומים הרבה יותר גבוהים של כסף.
"האדם הסביר" או "הממוצע" שיקנה את המסך הזה (ואני חושב: גם הרבה מעל הממוצע) ישמח מאוד על הקנייה של ה-D550, למעט עניין ההשתקפויות שדובר בו רבות (למי שזה חשוב).
אני לא מבין למה צריך לדכא מי שכבר ביצע את הקניה ב"קלקול שמחות", מה גם לדעתי אין עילה אמיתית לטענות במקרה הזה. אולי יצא לך לצפות במסך פגום.
ולקונה אני מאחל שנים רבות של הנאה מלאה
- ahersko
- חבר מביא חבר

אני לא יכול להעיד על עצמי כוידאופיל.
אני מהבודדים בפורום שלא מבין למה פנל CN פחות טוב מ SQ ובטח לא רואה הבדל בין סידרה 6 ל 7
אני לא רואה שום בעיה בתלת של סידרה 6 וגם אין לי בעיות עננות כמו לכולם. אז ללא ספק סף הרגישות שלי נמוך מאוד.
מצד שני כשראיתי את הפלזמות של סמסונג ליד ה LED, צריך להיות עיוור בעיין בלתי מזויינת מהחלל כדי לא להבחין בהבדל המהותי. הדבר היחיד שאהבתי בפלזמה זה כשהקרינו עליה את המחיר. חוץ מזה כלום.
הרבה אנשים קנו ונתנו ביקורות חיוביות.... כן, כי אנשים מסתנוורים מהכסף. טלביזיה זה מוצר שעם המחיר שלו אתה מתמודד בחנות ואחר כך עם המוצר 5-10 שנים בבית. גם אני לא אוהב ל"השכיב" כסף אבל אני חייב לקנות משהו שאני יכול לחיות איתו. לחלק גדול מהאנשים יש דיסוננס או שהם לא ראו טלביזיות אחרות בצמוד לפלזמה של סמסונג.
נכון פנסוניק עולה יותר, אין לה למיטב ידיעתי תמיכה בעברית וגם לא סטרימר, בגלל זה גם אני לא הייתי קונה אותה וקניתי את הלד מסידרה 6. כן, היא עולה לפחות 30% יותר מהפלזמה, אבל הבדל של שמים וארץ באיכות.
לא קרה כלום אם מישהו חושב אחרת מכל הקונים המאושרים. אולי הקונה הבא יקרא את הפוסט הזה ויחשוב קצת אחרת.
מוגש כחומר מחשבה לציבור הנאור
אני מהבודדים בפורום שלא מבין למה פנל CN פחות טוב מ SQ ובטח לא רואה הבדל בין סידרה 6 ל 7
אני לא רואה שום בעיה בתלת של סידרה 6 וגם אין לי בעיות עננות כמו לכולם. אז ללא ספק סף הרגישות שלי נמוך מאוד.
מצד שני כשראיתי את הפלזמות של סמסונג ליד ה LED, צריך להיות עיוור בעיין בלתי מזויינת מהחלל כדי לא להבחין בהבדל המהותי. הדבר היחיד שאהבתי בפלזמה זה כשהקרינו עליה את המחיר. חוץ מזה כלום.
הרבה אנשים קנו ונתנו ביקורות חיוביות.... כן, כי אנשים מסתנוורים מהכסף. טלביזיה זה מוצר שעם המחיר שלו אתה מתמודד בחנות ואחר כך עם המוצר 5-10 שנים בבית. גם אני לא אוהב ל"השכיב" כסף אבל אני חייב לקנות משהו שאני יכול לחיות איתו. לחלק גדול מהאנשים יש דיסוננס או שהם לא ראו טלביזיות אחרות בצמוד לפלזמה של סמסונג.
נכון פנסוניק עולה יותר, אין לה למיטב ידיעתי תמיכה בעברית וגם לא סטרימר, בגלל זה גם אני לא הייתי קונה אותה וקניתי את הלד מסידרה 6. כן, היא עולה לפחות 30% יותר מהפלזמה, אבל הבדל של שמים וארץ באיכות.
לא קרה כלום אם מישהו חושב אחרת מכל הקונים המאושרים. אולי הקונה הבא יקרא את הפוסט הזה ויחשוב קצת אחרת.
מוגש כחומר מחשבה לציבור הנאור
ahersko,
לא מסכים עם אף מילה שלך, אתה לא ברור לגמרי,
מצד אחד אתה אומר שאתה לא מבדיל בין CN ל SQ ומצד שני אתה רואה הבדלים שמים וארץ בין פלזמה ללד? אשרייך.
חברים, יש לי בעיה לחבר את המסך הנ"ל לרשת, בחיבור LAN הוא לא מקבל כתובת וגם לא מתקשר כאשר מוגדר ידנית, מישהו נתקל בבעיה דומה ופתר אותה?
תודה לעוזרים.
לא מסכים עם אף מילה שלך, אתה לא ברור לגמרי,
מצד אחד אתה אומר שאתה לא מבדיל בין CN ל SQ ומצד שני אתה רואה הבדלים שמים וארץ בין פלזמה ללד? אשרייך.
חברים, יש לי בעיה לחבר את המסך הנ"ל לרשת, בחיבור LAN הוא לא מקבל כתובת וגם לא מתקשר כאשר מוגדר ידנית, מישהו נתקל בבעיה דומה ופתר אותה?
תודה לעוזרים.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
עזוב את אשרקו. כל אחד והצומי שלו.
בהנחה שכבל הרשת שלך תקין, ושהחיבור שאליו אתה מחבר את הכבל תקין בראוטר (תנסה להחליף) ובהנחה שהכנסת את הכבל כמו שצריך לטלוויזיה:
1. תנסה לאתחל את הראוטר כאשר הטלוויזיה כבוייה ואח"כ לאתחל את הטלוויזיה.
2. תנסה לעשות אותו דבר כשהטלוויזיה דלוקה.
3. תנסה לראות אם יש לך אינפורמציה בתפריטים עצמם של ה MAC address של הטלוויזיה, ואז תנסה להקצות לה IP קבוע בראוטר.
בהנחה שכבל הרשת שלך תקין, ושהחיבור שאליו אתה מחבר את הכבל תקין בראוטר (תנסה להחליף) ובהנחה שהכנסת את הכבל כמו שצריך לטלוויזיה:
1. תנסה לאתחל את הראוטר כאשר הטלוויזיה כבוייה ואח"כ לאתחל את הטלוויזיה.
2. תנסה לעשות אותו דבר כשהטלוויזיה דלוקה.
3. תנסה לראות אם יש לך אינפורמציה בתפריטים עצמם של ה MAC address של הטלוויזיה, ואז תנסה להקצות לה IP קבוע בראוטר.
ahershko
אל ה-D550 אני יודע להתייחס רק בערבון מוגבל מתוקף זה שהוא הממשיך של ה-C550 שיש לי ומתוקף זה שיצא לי לראות אותו בחנויות (גם לצד ה-C550) כמה פעמים; אני מניח שכל מה שאפשר להגיד על ה-C550 אפשר להגיד גם על ה-D550 ולכן אני מרשה לעצמי להגיב.
הנחרצות שלך לגבי המסך הזה תמוהה בעיניי. לא רק שיש אינספור אנשים שמספקים חוות דעת חיוביות בפורומים שונים (ולא רק כאן) - משמעותית הרבה יותר מאלו אשר קוטלים - אלא גם לא מעט ביקורות מקצועיות מצויינות. הכוונה לביקורות רציניות, כאלה שמבצעות מבחנים סובייקטיביים וגם אובייקטיביים באמצעות כלי בדיקה (תחפש, ואם לא תמצא אשמח לצטט לך כאלה). כלומר, ביקורות ש היו עולות על תופעות מהסוג שהזכרת לו היו קיימות.
כך שלעניות דעתי הצנועה אין שום בסיס להתייחס אל ה-D550 (או ה-C550) כמסך שמי שקונה אותו רק יצטרך ללמוד "לחיות איתו" מכיוון שהוא עד כדי כך רע. לדעתי ההיפך הוא הנכון, מדובר בתמורה מעולה לכסף.
שוב, ייתכן שנתקלת במסך תקול אן לא מכוייל או לא מחובר היטב במקום בו יצא לך לראות אותו ומכאן הדעה השלילית שלך.
בניגוד אליך אני לא חובב/חסיד סמסונג בהגדרה (או כל חברה אחרת), הרגע סיימתי להמליץ למישהו בפורום דווקא על מסך של LG לצרכים שלו. אל ה-C550 הגעתי לאחר בדיקה מדוקדקת, קניתי ואני לא מצטער.
אל ה-D550 אני יודע להתייחס רק בערבון מוגבל מתוקף זה שהוא הממשיך של ה-C550 שיש לי ומתוקף זה שיצא לי לראות אותו בחנויות (גם לצד ה-C550) כמה פעמים; אני מניח שכל מה שאפשר להגיד על ה-C550 אפשר להגיד גם על ה-D550 ולכן אני מרשה לעצמי להגיב.
הנחרצות שלך לגבי המסך הזה תמוהה בעיניי. לא רק שיש אינספור אנשים שמספקים חוות דעת חיוביות בפורומים שונים (ולא רק כאן) - משמעותית הרבה יותר מאלו אשר קוטלים - אלא גם לא מעט ביקורות מקצועיות מצויינות. הכוונה לביקורות רציניות, כאלה שמבצעות מבחנים סובייקטיביים וגם אובייקטיביים באמצעות כלי בדיקה (תחפש, ואם לא תמצא אשמח לצטט לך כאלה). כלומר, ביקורות ש היו עולות על תופעות מהסוג שהזכרת לו היו קיימות.
כך שלעניות דעתי הצנועה אין שום בסיס להתייחס אל ה-D550 (או ה-C550) כמסך שמי שקונה אותו רק יצטרך ללמוד "לחיות איתו" מכיוון שהוא עד כדי כך רע. לדעתי ההיפך הוא הנכון, מדובר בתמורה מעולה לכסף.
שוב, ייתכן שנתקלת במסך תקול אן לא מכוייל או לא מחובר היטב במקום בו יצא לך לראות אותו ומכאן הדעה השלילית שלך.
בניגוד אליך אני לא חובב/חסיד סמסונג בהגדרה (או כל חברה אחרת), הרגע סיימתי להמליץ למישהו בפורום דווקא על מסך של LG לצרכים שלו. אל ה-C550 הגעתי לאחר בדיקה מדוקדקת, קניתי ואני לא מצטער.
- ahersko
- חבר מביא חבר

אני מקבל את מה שאתה אומר ולכן רק אחדד ואזכיר שההתרשמות שלי מה D490 ו הD550 הינה אישית וסוביקטיבית שלי.
אני לא התחברתי אליהן.
יש לי תחושה שאנשים נוטים לפעמים להתפשר יותר מדי על הטלביזיה.
ושלא תבינו לא נכון, ברור שבסופו של יום החיים הם פשרה.
אני, למרות המחיר המאוד מאוד מפתה, עם ה D550 לא יכולתי לחיות.
אולי זה רק אני?
אני לא התחברתי אליהן.
אולי זה רק אני?
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אז אני מבין שזה אתה שנולד עם VT30....ahersko כתב:אני מקבל את מה שאתה אומר ולכן רק אחדד ואזכיר שההתרשמות שלי מה D490 ו הD550 הינה אישית וסוביקטיבית שלי.
אני לא התחברתי אליהן.
אולי זה רק אני?...
להזכירך עד לפני כמה שנים טובות לא ידענו מה הוא LCD ומה זה "מסך דק" ואתה עכשיו יוצא בהצהרות שלא תוכל לחיות עם מסך כזה ?
יש אנשים שרוכשים מסכים של חברות מדבקה ומאושרים מרכישתם ונהנים ממה שהם רואים, אני חושב שתגובתך קצת יהירה ופזיזה בנושא
אין כל כוונה לפגוע!!! אני רק אומר את מה שאני חושב.
יש אנשים שלא מוכנים או שאין ביכולתם "להשקיע" במסך 10,000 ש"ח וצפונה, אז הם ירכשו "מסך ***" ? אני בספק.
המשך שבת נעימה ושקטה.
- ahersko
- חבר מביא חבר

מצטער אם פגעתי בכם (בעיקר הרוכשי הפלזמות של סמסונג).
זה שכולם קנו סובארו בשנות השמונים ומיצובישי בשנות ה-90 לא הופך את המכוניות האלה לטובות במונחים מוטורים.
אלא היו כלי רכב בסיסים אמינים במחיר נוח.
הם לא הצטיינו בכלום, לא בכוח, לא באחיזה, לא בנוחות והראשונה גם לא באבזור.
ועדיין כולם היו מאושרים.
למה? כי א' מר ישראלי אוהב לשבת ולספר לחברים בשיחת יום השישי איזה דיל מצויין הוא עשה (שומעת, שושנה? דוד קנה פלזמה 60" בחי שקלים ותרי זוזים) ולרוב האנשים זה די והותר.
אבל אם תשים את הכלים המוטורים האלה מול המתחרים הקצת יותר יקרים את ההבדל תרגיש מיד.
היות לא לכל אחד מתאים לזרוק עוד כמה אלפי שקלים ולא לכולם זה באמת חשוב אז אנשים קונים מדבקות ומכשירים זולים ולהם לא אכפת.
אבל באמת צריך להיות ממש עיוור או דביל לשים LED (אפילו סידרה 6) ליד D550 ולא להגיד את מה שכתבתי. היות וחלק גדול מהאנשים לא עשו את זה, אז לפחות תנו לי את הקרדיט על זה.
לסיכום.
יש לכם D550? אתם מרוצים? נהדר, ספרו לשושנה ודוד
ראיתם אותה ליד LED ואתם עדיין משוכנעים שעשיתם קניה טובה (למרות מה שכבר סיפרתם לכל העולם) אז או שאתם סובלים מדיסוננס, או שצריך להפנות אותכם לרופא עיניים טוב.
אל תעשו מהD550 מה שהיא לא.
זה שכולם קנו סובארו בשנות השמונים ומיצובישי בשנות ה-90 לא הופך את המכוניות האלה לטובות במונחים מוטורים.
ועדיין כולם היו מאושרים.
למה? כי א' מר ישראלי אוהב לשבת ולספר לחברים בשיחת יום השישי איזה דיל מצויין הוא עשה (שומעת, שושנה? דוד קנה פלזמה 60" בחי שקלים ותרי זוזים) ולרוב האנשים זה די והותר.
אבל אם תשים את הכלים המוטורים האלה מול המתחרים הקצת יותר יקרים את ההבדל תרגיש מיד.
היות לא לכל אחד מתאים לזרוק עוד כמה אלפי שקלים ולא לכולם זה באמת חשוב אז אנשים קונים מדבקות ומכשירים זולים ולהם לא אכפת.
אבל באמת צריך להיות ממש עיוור או דביל לשים LED (אפילו סידרה 6) ליד D550 ולא להגיד את מה שכתבתי. היות וחלק גדול מהאנשים לא עשו את זה, אז לפחות תנו לי את הקרדיט על זה.
לסיכום.
ראיתם אותה ליד LED ואתם עדיין משוכנעים שעשיתם קניה טובה (למרות מה שכבר סיפרתם לכל העולם) אז או שאתם סובלים מדיסוננס, או שצריך להפנות אותכם לרופא עיניים טוב.
אל תעשו מהD550 מה שהיא לא.
- ahersko
- חבר מביא חבר

ספר לי בבקשה איזה אחוז מזמן הצפיה גורם לך לראות עננות?
לדעתי...והגזמתי בפראות חצי אחוז מזמן הצפיה.
ובגלל זה עדיף ב99.5 אחוז מהזמן לראות בפלזמה.
טוב...
נסתרות הן דרכי האל (נכתב ביום חול).
לדעתי...והגזמתי בפראות חצי אחוז מזמן הצפיה.
ובגלל זה עדיף ב99.5 אחוז מהזמן לראות בפלזמה.
טוב...
נסתרות הן דרכי האל (נכתב ביום חול).
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
פה כבר יש את השפעת המרחק מהמסך ידידי היקר.asaf23 כתב:כל אחד והעדפותיו. יש לי פלזמה HDR ורואים HD מעולה....
יש מסכי HDR שנראים טוב מאד ומשדרים SD מדהים... ב-HD אם אתה יושב 3-4 מטר מהמסך בגדלים קטנים מ-55' הכל יראה לך "טוב"... זה HD..
אשתדל לענות עניינית:ahersko כתב:מצטער אם פגעתי בכם (בעיקר הרוכשי הפלזמות של סמסונג).
ועדיין כולם היו מאושרים.
לסיכום.
אל תעשו מהD550 מה שהיא לא....
1. לא פגעת ואין לך מה להצטער על פגיעה. תמיד יכול להיות שתצא הצודק וכולנו המטומטמים, מי יודע.
מה שאולי כן כדאי היה לך להרהר בו זה אם לא יצאת בדעה נחרצת על משהו, כשבידך מעט נתונים (ואשר הינם כנראה סובייקטיביים).
2. ההשוואה לסובארו של שנות ה-80 עושה קצת עוול למסך הזה לטעמי, ואולי לא כולנו זוכרים על מי ומה היה בזמנו הרעש בעניין הסובארו. אבל בהחלט ניתן לחשוב על השוואה יותר עדכנית, נניח למזדה 3. מכונית פופולרית להפליא, יש אותה לחצי מדינה, ולפי כל הביקורות (המקצועיות, המקצועיות) - הפלא והפלא - פופולרית לגמרי בצדק כי היא נותנת תמורה מצויינת לכסף. ומנסיון אישי אם יותר לי - רכב טוב, אמין ואפילו די כיפי לנהיגה. בקיצור הרבה מעבר ליכולת הבסיסית להביא אותך מנקודה א' לנקודה ב'.
עכשיו: האם מזדה 3 הוא הרכב הכי טוב שאדם יכול לאחל לעצמו? כמובן שלא. כל אדם נורמלי היה מחליף בשמחה את המזדה 3 שלו ב-אאודי A4. שלא לדבר על פורשה. אממה? הוא היה צריך במקרה של ה-A4 להשכיב כמות כפולה של כסף. שווה את זה? לא שווה? הכל בעיני המתבונן.
אבל מה שבטוח הוא שבעיני רוב רובם של המתבוננים, גם המקצועיים שביניהם, לא תמצא מי שיגיד שמזדה 3 היא מכונית באיכות ש"צריך ללמוד לחות איתה". למרות הפופולריות.
3. כאמור הנסיון שלי הוא עם ה-C550 בלבד, על ה-D550 אני מסיק בעיקר מאינדוקציה ותיאורים טכניים שמדברים על מסכים כמעט זהים, עד כדי עניין התלת מימד ועוד כמה פרטים.
שמרתי לעצמי מראי מקום לביקורות על ה-C550 מהתקופה לפני שקניתי. אתה מוזמן לקרוא מה היה לאתרים האלה - האובייקטיביים כך נקווה - להגיד על המסך הזה.
ואחר כך נחליט אם "אנחנו" "עושים מהמסך הזה מה שהוא לא" או שמא זהו אתה שעושה בדיוק את הדבר שאתה מאשים בו אחרים.
Plasma TV Buying Guide - Samsung PN50C550 Review
[left]
[/left]Overal Rating: 91/100...
TelevisionInfo.com - Samsung PN50C550
The TV Review - Samsung PN50C550 50-Inch 1080p Plasma HDTV (Black) Review[left]Page 15
Conclusion
The Samsung PN50C550 ($799 MSRP) offers a lot for its relatively low price. First, there’s the huge 50-inch screen. It’s tough to find a comparably priced TV of this size with equal performance. Secondly, the C550 has a few add-ons, like DLNA support, that make you feel like you’re not settling for an entry-level model.
But the TV is certainly not perfect. The color performance was weak, with choppy gradient transitions and a lack of detail in both shadows and highlights. The biggest problem, though, was screen burn-in. Regular movie watchers may not even notice a problem if the scene is constantly shifting, but sports fans and gamers frequently have graphics fixed in the same position for hours. That could mean lingering ghost images for hours afterwards.
Overall, the Samsung PN50C550 is certainly not the best 50-inch we’ve reviewed, but it could be the right TV for the right kind of buyer. It got all the makings of a great choice for the serious movie cinephile.[/left]...
[left]Overall, the Samsung PN50C550 is one of the best values TV money can buy. It is less expensive than most Plasma TVs, yet delivers excellent color and image quality that can rival even the most expensive of Plasma or LCD TVs. Its Plasma technology will provide excellent deep black performance and excellent contrast ratio to reproduce life-like images. Its wide effective viewing angle will make this TV a perfect compliment for a medium-sized room or office.[/left]...
HDTV Reviews - Samsung PN50C550
[left]Conclusion
The Samsung PN50C550 hits a lot of hot buttons for customers. First of all, the picture is truly awesome and breathtaking. Second, the 50-inch size will fit comfortably in every house, home, apartment, or school lounge area–a very versatile form factor. Add in beautiful design, great sound, convenient ports, and easy set-up and low energy consumption, and you have another top seller from Samsung.[/left]...