ברצינות, אם מישהו הלך, בדק ומצא שהרסיבר ב-1,300 ש"ח משודך לסט סאטליטים ב-2,000 ש"ח נשמע לאוזניו בדיוק כמו רסיבר שעולה פי 3 שמשודך לרמקולים שעולים פי 3, אז חבל על הכסף שלו - שיילך על מה שנשמע לו מספיק איכותי לצרכיו ועולה פחות!!
מה דעתכם על המבצע החדש של ניופאן?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מי שלא מבחין בהבדלים, שיבושם לו..!
ברצינות, אם מישהו הלך, בדק ומצא שהרסיבר ב-1,300 ש"ח משודך לסט סאטליטים ב-2,000 ש"ח נשמע לאוזניו בדיוק כמו רסיבר שעולה פי 3 שמשודך לרמקולים שעולים פי 3, אז חבל על הכסף שלו - שיילך על מה שנשמע לו מספיק איכותי לצרכיו ועולה פחות!!
אמנם כבר כתבתי פה באתר פעם אחת את זה אבל אעיר שוב.
התחום נהיה הרבה יותר שחור ולבן מבעבר. פעם היו פורמטי אודיו חשובים ברסיברי יקרים ובפשוטים היה סטריאו.
אחרי שברסיברים הפשוטים נכנסו כל הפורמטים המוצלחים - חלק ענק מהחידושים במותגים היקרים הם מיותרים.
מעט מאד משתמשים בתצורה מעל 5.1. (יש, אבל מעט). מעט צריכים רסיבר עם פורמטים מעבר ל- dts, dd , prologic 2.
מעט מאד לא יהנו מרמקולים מצויינים ששווים סביב 2500 שקל , מעט צריכים רסיבר ב 8000 שקל.
אם אתם חושבים אחרת אתם כנראה מסתובבים יוצר מידי בפורומים טכניים.
רמת הכניסה (רסיבר 1300 שקל, רמקולים 2500 ) מספקת את רוב האוכלוסיה (האמת שרב האוכלוסיה קונה מערכות זולות יותר או נשארת עם הרמקולים של הטלויזיה). וגם רמת כניסה פשוטה קשה לקנות היום באינטרנט במחיר הגיוני.
עדיף לטרוח לחנות מתמחה, להמתין להאזנה, להתחיל להתמקח.
כי השוק הזה מלא באינטרסים של היבואן.
מי שמחפש רמקולים ב 80000 ורסיבר ב 10000 יכול לפנות לחנויות מתמחות (שעם שיפור הסאונד בטלויזיה והסטרימרים בכל מקום, כבר פונות לשוק ככ מצומצם ).
התחום נהיה הרבה יותר שחור ולבן מבעבר. פעם היו פורמטי אודיו חשובים ברסיברי יקרים ובפשוטים היה סטריאו.
אחרי שברסיברים הפשוטים נכנסו כל הפורמטים המוצלחים - חלק ענק מהחידושים במותגים היקרים הם מיותרים.
מעט מאד משתמשים בתצורה מעל 5.1. (יש, אבל מעט). מעט צריכים רסיבר עם פורמטים מעבר ל- dts, dd , prologic 2.
מעט מאד לא יהנו מרמקולים מצויינים ששווים סביב 2500 שקל , מעט צריכים רסיבר ב 8000 שקל.
אם אתם חושבים אחרת אתם כנראה מסתובבים יוצר מידי בפורומים טכניים.
רמת הכניסה (רסיבר 1300 שקל, רמקולים 2500 ) מספקת את רוב האוכלוסיה (האמת שרב האוכלוסיה קונה מערכות זולות יותר או נשארת עם הרמקולים של הטלויזיה). וגם רמת כניסה פשוטה קשה לקנות היום באינטרנט במחיר הגיוני.
עדיף לטרוח לחנות מתמחה, להמתין להאזנה, להתחיל להתמקח.
כי השוק הזה מלא באינטרסים של היבואן.
מי שמחפש רמקולים ב 80000 ורסיבר ב 10000 יכול לפנות לחנויות מתמחות (שעם שיפור הסאונד בטלויזיה והסטרימרים בכל מקום, כבר פונות לשוק ככ מצומצם ).
נערך לאחרונה על ידי fredro ב 25/01/2012 17:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
epony ו- fredro
אני נוטה להסכים עם שניכם ברוב מה שהעלתם, ודי השטלתנו לבחור על השרשור....
מה שאני מנסה להגיד שלא כולם בנויים לבחון כל מוצר ומסתפקים בהמלצות במיוחד כאשר מדובר ב entry level
מה שאני מנסה להגיד שלא כולם בנויים לבחון כל מוצר ומסתפקים בהמלצות במיוחד כאשר מדובר ב entry level
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
זאת כבר הכללה שאני יכול לחיות איתהyoav4x4 כתב:epony ו- fredro
מה שאני מנסה להגיד שלא כולם בנויים לבחון כל מוצר ומסתפקים בהמלצות במיוחד כאשר מדובר ב entry level...
נראה לי שבדרך כלל אלו שקונים את המערכת הראשונה שלהם מסתמכים יותר על המלצות וזאת מכיוון שאינם יודעים להבחין בין הבדלי איכות בין רמקולים שעולים 2000 שקל של חברת X או Y....כשמדובר ברמקולים שעולים 2000 לעומת כאלו שעולים 5000 אז ברור שכל בר דעת יבחין מייד בהבדל אבל מדובר גם על סידרי גודל של מחיר שלא רלוונטים בדרך כלל לחברה האלו (בהכללה כמובן ) .
אבל דבר אחד אני די בטוח שבעתיד כשהם ירצו להתקדם אחרי שצברו קצת ניסיון עם הציוד שלהם אז כבר ילכו לשמוע ולהשוות....
אבל דבר אחד אני די בטוח שבעתיד כשהם ירצו להתקדם אחרי שצברו קצת ניסיון עם הציוד שלהם אז כבר ילכו לשמוע ולהשוות....