מבט ראשון: asus transformer prime. חוות דעת משתמש

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
c_on
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 328

שליחה

אני חושב שעדיין אשאר על הגדר....אחכה נראה לי לזה:
http://www.phonearena.com/news/The-Asus ... d25853[url][/url]

למרות שמצד שני תמיד יבוא משהו חדש....
ובכלל למישהו היה נסיון עם מכשיר 7" לעומת 10" ויכול להעיד עד כמה נוח לקרוא בזה טקסטים, גלישה באינטרנט?

haimbl
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1202

שליחה

epony כתב:לעניות דעתי, הטרנספורמר פריים הוא אחד המכשירים הכי מרגשים שיצאו בשנה האחרונה, ואולי אולי אולי הטאבלט הראשון שאני אשקול ממש ברצינות לקנות. (Y)

אני חסיד גדול של מקלדות, ולכן מאמין שאם וכשאקנה את הטרנספורמר פריים (עכשיו כבר נראה לי שאני אחכה ל-FHD...), אז זה בהחלט יהיה עם המקלדת, וזה כנראה יחליף את הלפטופ המזדקן שלי לגמרי - אחרי הכל, בשביל עבודה יש מחשב מהעבודה, ובבית רוב מה שאני עושה זה צורך תכני מולטימדיה (טקסט, מוזיקה, סרטים וכיו"ב...), כך שהשילוב הזה של טאבלט/נטבוק מתאים לי כמו כפפה ליד! 8)
...
אני כבר הייתי מחכה עוד חצי שנה אחרי ל 3D
או אולי חצי שנה אחרי ה 3D בשביל האולוגרמה
ואני לא בטוח לגבי החצי שנה אחרי האולוגרמה,אולי זה רק שמועות, אבל כנראה ייצא טאבלט שהוא גם מקרן, פלייסטיישן, X-Box וGPS על משטח אלומיניום.

על האחרון אני לא יכול לחתום לך, אבל מה שבטוח זה שאם תחכה עוד שנה וחצי אז תוכל לקנות את המכשיר הכי חדש באותה תקופה.

Neter פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
שם מלא: neter

שליחה

יש כאלו שיכולים לחכות ויש כאלו שלא. אני בד"כ עקבתי אחרי כלל ברזל וזה לא להתפתות לדור ראשון של גדג'טים. תמיד היתה לי את הסבלנות לתת לטכנולוגיה להתבשל, להתבגר וגם להיות זולה יותר (מוצרים חדשים הם יקרים להחריד. מישהו זוכר מה היו מחירי הטלויזיות LCD, פלאזמה ולד לפני 5 או 8 שנים?). הפעם חרגתי ממנהגי בגלל שפשוט הייתי להוט ולא יכולתי לעמוד עוד בכלל הברזל שלי. מה גם שמיהרתי כדי להספיק את מועד בואו של מכר שהביא לי את המוצר, וכך חסכתי את דמי המשלוח + מע"מ.
סיבותי עימי: הטאבלט הזה מתנה אישית ממני אלי על הפסקת העישון שלי, והייתי מת להוציא כבר את הכסף הזה :lol:
אם לא הלהיטות הנ"ל, לבטח הייתי מחכה שהמוצר יצא (בטח לא קונה Pre-Order) וקורה את ביקורת המשתמשים עליו. אבל לא בטוח שהביקורת הנוכחית היתה מונעת ממני לרכוש את הTF201 מכיוון שהT700 הולך להיות הרבה יותר יקר...

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

Neter כתב:יש כאלו שיכולים לחכות ויש כאלו שלא. אני בד"כ עקבתי אחרי כלל ברזל וזה לא להתפתות לדור ראשון של גדג'טים. תמיד היתה לי את הסבלנות לתת לטכנולוגיה להתבשל, להתבגר וגם להיות זולה יותר (מוצרים חדשים הם יקרים להחריד. מישהו זוכר מה היו מחירי הטלויזיות LCD, פלאזמה ולד לפני 5 או 8 שנים?). הפעם חרגתי ממנהגי בגלל שפשוט הייתי להוט ולא יכולתי לעמוד עוד בכלל הברזל שלי. מה גם שמיהרתי כדי להספיק את מועד בואו של מכר שהביא לי את המוצר, וכך חסכתי את דמי המשלוח + מע"מ.
סיבותי עימי: הטאבלט הזה מתנה אישית ממני אלי על הפסקת העישון שלי, והייתי מת להוציא כבר את הכסף הזה :lol:
אם לא הלהיטות הנ"ל, לבטח הייתי מחכה שהמוצר יצא (בטח לא קונה Pre-Order) וקורה את ביקורת המשתמשים עליו. אבל לא בטוח שהביקורת הנוכחית היתה מונעת ממני לרכוש את הTF201 מכיוון שהT700 הולך להיות הרבה יותר יקר...
...
(Y) (Y)

אתה מתייחס לפריים בתור דור ראשון, אבל הרי קדם לא דגם הטרנספורמר המקורי, לא? או שהכוונה היא למוצר ICS ראשון?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

Re: עדיין יושב על הגדר....

שליחה

c_on כתב:אני חושב שעדיין אשאר על הגדר....אחכה נראה לי לזה:
http://www.phonearena.com/news/The-Asus ... d25853[url][/url]

למרות שמצד שני תמיד יבוא משהו חדש....
ובכלל למישהו היה נסיון עם מכשיר 7" לעומת 10" ויכול להעיד עד כמה נוח לקרוא בזה טקסטים, גלישה באינטרנט?
...
קח דבר אחד בחשבון: השטח הנצפה של מסך 10.1 אינץ' הוא יותר מכפול מזה של מסך 7 אינץ' (פי 2.08 ליתר דיוק) - והפרחים לפיתגורס... 8O

bezzat
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 383

אני ממתין לחנות שנתנה לי זיכוי - מתי הוא יגיע לארץ?

שליחה

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609

שליחה

מישהו מצא בפחות מ-2740 ש"ח בארצנו ???

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

המכשיר הזה הולך להגיע גם לוואלה שופס וגם לבאג בשבועיים הקרובים (שניהם כבר מוכרים אותם). המחירים ינועו בין 2600 ל 2850 ש"ח לגירסת ה 32MB

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218

שליחה

2600 ש"ח זה סביר.
אלעד

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

osherov כתב:המכשיר הזה הולך להגיע גם לוואלה שופס וגם לבאג בשבועיים הקרובים (שניהם כבר מוכרים אותם). המחירים ינועו בין 2600 ל 2850 ש"ח לגירסת ה 32MB
...
וואלה שופס משחררים את זה ב-2800 ש"ח,או 3000 ש"ח ב-24 תשלומים,בשום מקום לא ראיתי ב-2600 ש"ח.

Neter פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

ocsi כתב:
osherov כתב:המכשיר הזה הולך להגיע גם לוואלה שופס וגם לבאג בשבועיים הקרובים (שניהם כבר מוכרים אותם). המחירים ינועו בין 2600 ל 2850 ש"ח לגירסת ה 32MB
...
וואלה שופס משחררים את זה ב-2800 ש"ח,או 3000 ש"ח ב-24 תשלומים,בשום מקום לא ראיתי ב-2600 ש"ח.
...
בזאפ ראיתי את המכשיר שיגיע "בקרוב" ב2,700 ש"ח. כנראה שזה המחיר +-...

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

כמו שרשמתי בוואלה שופס זה 2599 ש"ח:
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1INB0F5CAD

עכשיו, אני קולט שזה מחיר התחלתי

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

osherov כתב:כמו שרשמתי בוואלה שופס זה 2599 ש"ח:
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1INB0F5CAD

עכשיו, אני קולט שזה מחיר התחלתי
...
נפלאות של צירוף מילים "הצעות החל מ"

TheShis
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47

שאלה בנוגע לתמיכה בקודקים של וידאו.

שליחה

אהלן.

מישהו מוכן להסביר לי באילו קודקים המכשיר כן תומך?
האם הוא באמת לא תומך ב-AVI, DIVX וב-MKV?

תודה. :)

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

אין שום בעייה לנגן את כל הפורמטים על המכשיר. יש אין סוף נגנים שעושים את זה

Neter פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

Re: שאלה בנוגע לתמיכה בקודקים של וידאו.

שליחה

TheShis כתב:אהלן.

מישהו מוכן להסביר לי באילו קודקים המכשיר כן תומך?
האם הוא באמת לא תומך ב-AVI, DIVX וב-MKV?

תודה. :)
...
BSPlayer הוא הכי טוב שמצאתי. מנגן הכל, כמו VLC על המחשב.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

מסכים לגבי BSPLayer ,מכל הנגנים שניסיתי על הXoom ,הוא ניגן כל מה שניסיתי ,חוץ מזה שהוא גם תומך בSMB כדי להזרים תכנים מהרשת ..חבל רק שאי אפשר למחוק ממנו קבצים ישירות או סתם לדוג' להעתיק את הקבצים למכשיר ..זה היה יכול להיות נחמד ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

חזור אל “Android - אנדרויד”