מבט ראשון: asus transformer prime. חוות דעת משתמש
- c_on
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 328
אני חושב שעדיין אשאר על הגדר....אחכה נראה לי לזה:
http://www.phonearena.com/news/The-Asus ... d25853[url][/url]
למרות שמצד שני תמיד יבוא משהו חדש....
ובכלל למישהו היה נסיון עם מכשיר 7" לעומת 10" ויכול להעיד עד כמה נוח לקרוא בזה טקסטים, גלישה באינטרנט?
ובכלל למישהו היה נסיון עם מכשיר 7" לעומת 10" ויכול להעיד עד כמה נוח לקרוא בזה טקסטים, גלישה באינטרנט?
- haimbl
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1202
אני כבר הייתי מחכה עוד חצי שנה אחרי ל 3Depony כתב:לעניות דעתי, הטרנספורמר פריים הוא אחד המכשירים הכי מרגשים שיצאו בשנה האחרונה, ואולי אולי אולי הטאבלט הראשון שאני אשקול ממש ברצינות לקנות.![]()
אני חסיד גדול של מקלדות, ולכן מאמין שאם וכשאקנה את הטרנספורמר פריים (עכשיו כבר נראה לי שאני אחכה ל-FHD...), אז זה בהחלט יהיה עם המקלדת, וזה כנראה יחליף את הלפטופ המזדקן שלי לגמרי - אחרי הכל, בשביל עבודה יש מחשב מהעבודה, ובבית רוב מה שאני עושה זה צורך תכני מולטימדיה (טקסט, מוזיקה, סרטים וכיו"ב...), כך שהשילוב הזה של טאבלט/נטבוק מתאים לי כמו כפפה ליד!...
או אולי חצי שנה אחרי ה 3D בשביל האולוגרמה
ואני לא בטוח לגבי החצי שנה אחרי האולוגרמה,אולי זה רק שמועות, אבל כנראה ייצא טאבלט שהוא גם מקרן, פלייסטיישן, X-Box וGPS על משטח אלומיניום.
על האחרון אני לא יכול לחתום לך, אבל מה שבטוח זה שאם תחכה עוד שנה וחצי אז תוכל לקנות את המכשיר הכי חדש באותה תקופה.
-
Neter
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
- שם מלא: neter
יש כאלו שיכולים לחכות ויש כאלו שלא. אני בד"כ עקבתי אחרי כלל ברזל וזה לא להתפתות לדור ראשון של גדג'טים. תמיד היתה לי את הסבלנות לתת לטכנולוגיה להתבשל, להתבגר וגם להיות זולה יותר (מוצרים חדשים הם יקרים להחריד. מישהו זוכר מה היו מחירי הטלויזיות LCD, פלאזמה ולד לפני 5 או 8 שנים?). הפעם חרגתי ממנהגי בגלל שפשוט הייתי להוט ולא יכולתי לעמוד עוד בכלל הברזל שלי. מה גם שמיהרתי כדי להספיק את מועד בואו של מכר שהביא לי את המוצר, וכך חסכתי את דמי המשלוח + מע"מ.
סיבותי עימי: הטאבלט הזה מתנה אישית ממני אלי על הפסקת העישון שלי, והייתי מת להוציא כבר את הכסף הזה
אם לא הלהיטות הנ"ל, לבטח הייתי מחכה שהמוצר יצא (בטח לא קונה Pre-Order) וקורה את ביקורת המשתמשים עליו. אבל לא בטוח שהביקורת הנוכחית היתה מונעת ממני לרכוש את הTF201 מכיוון שהT700 הולך להיות הרבה יותר יקר...
סיבותי עימי: הטאבלט הזה מתנה אישית ממני אלי על הפסקת העישון שלי, והייתי מת להוציא כבר את הכסף הזה
אם לא הלהיטות הנ"ל, לבטח הייתי מחכה שהמוצר יצא (בטח לא קונה Pre-Order) וקורה את ביקורת המשתמשים עליו. אבל לא בטוח שהביקורת הנוכחית היתה מונעת ממני לרכוש את הTF201 מכיוון שהT700 הולך להיות הרבה יותר יקר...
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
Neter כתב:יש כאלו שיכולים לחכות ויש כאלו שלא. אני בד"כ עקבתי אחרי כלל ברזל וזה לא להתפתות לדור ראשון של גדג'טים. תמיד היתה לי את הסבלנות לתת לטכנולוגיה להתבשל, להתבגר וגם להיות זולה יותר (מוצרים חדשים הם יקרים להחריד. מישהו זוכר מה היו מחירי הטלויזיות LCD, פלאזמה ולד לפני 5 או 8 שנים?). הפעם חרגתי ממנהגי בגלל שפשוט הייתי להוט ולא יכולתי לעמוד עוד בכלל הברזל שלי. מה גם שמיהרתי כדי להספיק את מועד בואו של מכר שהביא לי את המוצר, וכך חסכתי את דמי המשלוח + מע"מ.
סיבותי עימי: הטאבלט הזה מתנה אישית ממני אלי על הפסקת העישון שלי, והייתי מת להוציא כבר את הכסף הזה![]()
אם לא הלהיטות הנ"ל, לבטח הייתי מחכה שהמוצר יצא (בטח לא קונה Pre-Order) וקורה את ביקורת המשתמשים עליו. אבל לא בטוח שהביקורת הנוכחית היתה מונעת ממני לרכוש את הTF201 מכיוון שהT700 הולך להיות הרבה יותר יקר......
אתה מתייחס לפריים בתור דור ראשון, אבל הרי קדם לא דגם הטרנספורמר המקורי, לא? או שהכוונה היא למוצר ICS ראשון?
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
Re: עדיין יושב על הגדר....
קח דבר אחד בחשבון: השטח הנצפה של מסך 10.1 אינץ' הוא יותר מכפול מזה של מסך 7 אינץ' (פי 2.08 ליתר דיוק) - והפרחים לפיתגורס...c_on כתב:אני חושב שעדיין אשאר על הגדר....אחכה נראה לי לזה:
ובכלל למישהו היה נסיון עם מכשיר 7" לעומת 10" ויכול להעיד עד כמה נוח לקרוא בזה טקסטים, גלישה באינטרנט?...
- bezzat
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 383
- ocsi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1609
מישהו מצא בפחות מ-2740 ש"ח בארצנו ???
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
המכשיר הזה הולך להגיע גם לוואלה שופס וגם לבאג בשבועיים הקרובים (שניהם כבר מוכרים אותם). המחירים ינועו בין 2600 ל 2850 ש"ח לגירסת ה 32MB
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
2600 ש"ח זה סביר.
אלעד
- ocsi
-
- חבר ותיק

וואלה שופס משחררים את זה ב-2800 ש"ח,או 3000 ש"ח ב-24 תשלומים,בשום מקום לא ראיתי ב-2600 ש"ח.osherov כתב:המכשיר הזה הולך להגיע גם לוואלה שופס וגם לבאג בשבועיים הקרובים (שניהם כבר מוכרים אותם). המחירים ינועו בין 2600 ל 2850 ש"ח לגירסת ה 32MB...
-
Neter
-
- חבר פעיל מאוד

בזאפ ראיתי את המכשיר שיגיע "בקרוב" ב2,700 ש"ח. כנראה שזה המחיר +-...ocsi כתב:וואלה שופס משחררים את זה ב-2800 ש"ח,או 3000 ש"ח ב-24 תשלומים,בשום מקום לא ראיתי ב-2600 ש"ח.osherov כתב:המכשיר הזה הולך להגיע גם לוואלה שופס וגם לבאג בשבועיים הקרובים (שניהם כבר מוכרים אותם). המחירים ינועו בין 2600 ל 2850 ש"ח לגירסת ה 32MB......
- osherov
-
- גורו Android

כמו שרשמתי בוואלה שופס זה 2599 ש"ח:
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1INB0F5CAD
עכשיו, אני קולט שזה מחיר התחלתי
עכשיו, אני קולט שזה מחיר התחלתי
- ocsi
-
- חבר ותיק

נפלאות של צירוף מילים "הצעות החל מ"osherov כתב:כמו שרשמתי בוואלה שופס זה 2599 ש"ח:
עכשיו, אני קולט שזה מחיר התחלתי...
- TheShis
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 47
שאלה בנוגע לתמיכה בקודקים של וידאו.
אהלן.
מישהו מוכן להסביר לי באילו קודקים המכשיר כן תומך?
האם הוא באמת לא תומך ב-AVI, DIVX וב-MKV?
תודה.
תודה.
- osherov
-
- גורו Android

אין שום בעייה לנגן את כל הפורמטים על המכשיר. יש אין סוף נגנים שעושים את זה
-
Neter
-
- חבר פעיל מאוד

Re: שאלה בנוגע לתמיכה בקודקים של וידאו.
BSPlayer הוא הכי טוב שמצאתי. מנגן הכל, כמו VLC על המחשב.TheShis כתב:אהלן.
תודה....
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
מסכים לגבי BSPLayer ,מכל הנגנים שניסיתי על הXoom ,הוא ניגן כל מה שניסיתי ,חוץ מזה שהוא גם תומך בSMB כדי להזרים תכנים מהרשת ..חבל רק שאי אפשר למחוק ממנו קבצים ישירות או סתם לדוג' להעתיק את הקבצים למכשיר ..זה היה יכול להיות נחמד ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |