מפרט לדוגמא,דעתכם
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מצויין! 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תוכנה? מקודדים?... חסרים נתונים.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ייתכן שאני טועה, אבל אני הבנתי שבגירסה האחרונה של XBMC יש די הרבה באגים בהפעלה של פענוח חומרה וריצה חלקה של התכנים.
בדוק 2 דברים:
1. העתק את הקובץ לכונן הקשיח הפנימי ותראה אם יש שיפור בנגינה.
2. נסה תוכנה אחרת. למשל, MPC HC, נגן עם מקודדים פנימיים אותו כדאי להתקין ולהגדיר על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD" (לינק בשרשור המדריכים בראש הפורום).
בדוק 2 דברים:
1. העתק את הקובץ לכונן הקשיח הפנימי ותראה אם יש שיפור בנגינה.
2. נסה תוכנה אחרת. למשל, MPC HC, נגן עם מקודדים פנימיים אותו כדאי להתקין ולהגדיר על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD" (לינק בשרשור המדריכים בראש הפורום).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

משהו אצלך לא מוגדר טוב, כי יש פה כמה וכמה בעלי מחשבים מבוססי E-350 שמנגנים בלו ריי מלא בלי בעייה.
1. האם הורדת והתקנת דרייברים עדכניים לכרטיס מסך מהאתר של AMD (ולא מעדכונים אוטומטיים של Windows 7)?
2. האם התקנת MPC HC על פי המדריך, כולל התקנה של DX9.0c? האם וידאת שפענוח חומרה עובד, כפי שמוסבר במדריך?
3. האם זה קורה עם הרבה תכני 1080P או רק עם אחד? אם רק אחד, אולי הורדת קובץ משחרור לא טוב?
4. בקובץ שאתה מנסה לנגן ב-MPC HC, לחץ Pause, ואז עם העכבר על גבי הסרט לחץ כפתור ימני ואז Properties ובחר בלשונית Media Info. מה מופיע לך בפרמטר הנקרא Format profile? האם מופיע משהו כמו [email protected] או מופיע לך מספר גדול יותר, כמו [email protected]?
1. האם הורדת והתקנת דרייברים עדכניים לכרטיס מסך מהאתר של AMD (ולא מעדכונים אוטומטיים של Windows 7)?
2. האם התקנת MPC HC על פי המדריך, כולל התקנה של DX9.0c? האם וידאת שפענוח חומרה עובד, כפי שמוסבר במדריך?
3. האם זה קורה עם הרבה תכני 1080P או רק עם אחד? אם רק אחד, אולי הורדת קובץ משחרור לא טוב?
4. בקובץ שאתה מנסה לנגן ב-MPC HC, לחץ Pause, ואז עם העכבר על גבי הסרט לחץ כפתור ימני ואז Properties ובחר בלשונית Media Info. מה מופיע לך בפרמטר הנקרא Format profile? האם מופיע משהו כמו [email protected] או מופיע לך מספר גדול יותר, כמו [email protected]?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הגירסאות החדשות של הדרייבר של AMD יודעות לבדוק עדכונים ולהוריד אותם אוטומטית.
אני מבין מהשאלה שלך שבכלל לא התקנת דרייבר לכרטיס המסך, אלא הסתמכת על מה שמגיע עם ה-Windows 7. אם זהו המצב, כדאי מאוד שתוריד דרייבר לכרטיס המסך מהאתר של AMD. אחרי שתתקין את הדרייבר המלא, הוא יבדוק בשבילך עדכונים מ-AMD.
אם גם 720 מגמגם אצלך אז משהו בטוח לא מוגדר/מותקן בסדר. תוודא גם שאין כרגע שליטה פעילה מרחוק על המחשב.
אני מבין מהשאלה שלך שבכלל לא התקנת דרייבר לכרטיס המסך, אלא הסתמכת על מה שמגיע עם ה-Windows 7. אם זהו המצב, כדאי מאוד שתוריד דרייבר לכרטיס המסך מהאתר של AMD. אחרי שתתקין את הדרייבר המלא, הוא יבדוק בשבילך עדכונים מ-AMD.
אם גם 720 מגמגם אצלך אז משהו בטוח לא מוגדר/מותקן בסדר. תוודא גם שאין כרגע שליטה פעילה מרחוק על המחשב.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האם בהתקנה הראשונית של המחשב אכן הורדת מהאתר של AMD את הדרייבר? אם לא, כדאי להוריד ולהתקין, למרות שהאתר כותב שהדרייבר עדכני.
אם אתה לא יודע מה זה שליטה מרחוק, אז כנראה שזה לא מופעל אצלך.
ניסית להתקין MPC HC על פי המדריך?
אם אתה לא יודע מה זה שליטה מרחוק, אז כנראה שזה לא מופעל אצלך.
ניסית להתקין MPC HC על פי המדריך?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יופי שעובד לך כמו שצריך!
אפשר להגדיר נגן חיצוני ב-XBMC, אבל אף פעם לא ניסיתי. כאן מוסבר איך עושים את זה:
http://wiki.xbmc.org/index.php?title=External_players
אני פחות מבין ב-XBMC, אבל אולי משהו שם לא מוגדר לך נכון? אולי כדאי לנסות גירסה ישנה יותר מ-EDEN?
אפשר להגדיר נגן חיצוני ב-XBMC, אבל אף פעם לא ניסיתי. כאן מוסבר איך עושים את זה:
http://wiki.xbmc.org/index.php?title=External_players
אני פחות מבין ב-XBMC, אבל אולי משהו שם לא מוגדר לך נכון? אולי כדאי לנסות גירסה ישנה יותר מ-EDEN?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זהו פרמטר שמפעיל את האצת החומרה של כרטיס המסך שלך. חשוב מאוד לניגון תכני HD במחשב עם מעבד חלש יחסית (כמו ה-E-350) ויכולת פענוח חומרה של כרטיס המסך.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ממש לא. הוא מצויין לרוב השימושים, ועל פענוח ה-H.264 אחראי כרטיס המסך.