XBMC on Raspberry Pi
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2080
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
כמו שאני מכיר את farnell ובהנחה ש- rswww זה RS, מדובר בשני מפיצים גדולים של רכיבי אלקטרוניקה שלמרות שיש להם כאן נציגות, אני מצפה שהמשלוח לא יהיה זול.
מדובר בחנויות ששולחות רק דרך שרות משלוחים ולא דרך דרותי הדואר הרגילים, מה שאומר $30 ומעלה למשלוח.
עריכה:
לפי האתר, הכוונה דווקא שבגלל השימוש בחברות הנ"ל המשלוח יהיה זול בהרבה מכיון שניתן יהיה לקנות דרך המפיצים המקומיים. נחיה ונראה.
עריכה:
לפי http://twitter.com/#!/raspberry_pi, נראה שלfarnell נגמרו היחידות שהוקצו מהמשלוח הראשון של 10,000 יחידות.
מסתבר שאפשר ליצור את ה-slashdot effect גם בלי slashdot!
מדובר בחנויות ששולחות רק דרך שרות משלוחים ולא דרך דרותי הדואר הרגילים, מה שאומר $30 ומעלה למשלוח.
עריכה:
לפי האתר, הכוונה דווקא שבגלל השימוש בחברות הנ"ל המשלוח יהיה זול בהרבה מכיון שניתן יהיה לקנות דרך המפיצים המקומיים. נחיה ונראה.
עריכה:
לפי http://twitter.com/#!/raspberry_pi, נראה שלfarnell נגמרו היחידות שהוקצו מהמשלוח הראשון של 10,000 יחידות.
מסתבר שאפשר ליצור את ה-slashdot effect גם בלי slashdot!
אם הבנתי נכון אז ניתן לבצע הזמנות דרך ליאון אלקטרוניקה שהם מפיצים רשמיים של farnell בארץ ואז דמי המשלוח נמוכים יותר.
היתרון בבחירה בחברות הללו שניתן גם לבצע הזמנה מוקדמת, אז מקסימום נחכה עוד קצת עד שהלוח יגיע.
מה שמעניין הוא שמודל A שודרג ללא עלות ל256 מגה, לכן ההצהרה שOPENELEC או XBMC יתמכו בדגם B בלבד אינה תופסת יותר, ואם ממשק רשת קווי לא ינוצל ותחובר רכזת USB ללוח הרי שניתן ללכת על דגם A.
היתרון בבחירה בחברות הללו שניתן גם לבצע הזמנה מוקדמת, אז מקסימום נחכה עוד קצת עד שהלוח יגיע.
מה שמעניין הוא שמודל A שודרג ללא עלות ל256 מגה, לכן ההצהרה שOPENELEC או XBMC יתמכו בדגם B בלבד אינה תופסת יותר, ואם ממשק רשת קווי לא ינוצל ותחובר רכזת USB ללוח הרי שניתן ללכת על דגם A.
אפשר לבצע הזמנות.. יעבוד עם BOXEE?
שלחו לי מייל שניתן כבר לבצע הזמנה, עלות כולל משלוח UPS לישראל היא 70$ ומקבלים חולצה מתנה 
לא ידוע מתי זה באמת יישלח, בטח יכול לקחת גם חודשיים...
השאלה שלי היא האם ניתן בקלות יחסית (אני לא מפתח או מתכנת ולא יודע להתעסק בכאלו דברים) להתקין עליו BOXEE ולהתחיל להשתמש כ- HTPC.
התקנה כזו תהיה כמו ה-BOX לעומת הגרסה ל-PC/MAC? (כלומר ממשיכה להתעדכן ונראה כמו ה- BOX?)
לא ידוע מתי זה באמת יישלח, בטח יכול לקחת גם חודשיים...
השאלה שלי היא האם ניתן בקלות יחסית (אני לא מפתח או מתכנת ולא יודע להתעסק בכאלו דברים) להתקין עליו BOXEE ולהתחיל להשתמש כ- HTPC.
התקנה כזו תהיה כמו ה-BOX לעומת הגרסה ל-PC/MAC? (כלומר ממשיכה להתעדכן ונראה כמו ה- BOX?)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא חושב שבוקסי נתמכת בפלטפורמה הזו.
רק XBMC על לינוקס.
רק XBMC על לינוקס.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אפשר להתקין OpenELEC, שזה הפצה מוכנה וקלה מאוד להתקנה של לינוקס עם התוכנה XBMC מותקנת עליה.
אתה יכול להתרשם ממהירות עליית המחשב והתפריטים של XBMC בסרטון שנתנו פה לינק אליו (ה-OpenELEC).
אתה יכול להתרשם ממהירות עליית המחשב והתפריטים של XBMC בסרטון שנתנו פה לינק אליו (ה-OpenELEC).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

mp3lll, על זה בדיוק חשבתי, דחפת אותי לפתוח issue להוספת דרייברים של displaylink, מעניין יהיה לשמוע מה דעתם בנושא.
אני דיי בטוח שהדבר אפשרי כיוון שקיימים דרייברים בקרנל לינוקס לשבב של displaylink, הבעיה העיקרית היא שצירוף של הדרייברים עם XORG בלינוקס מגביל את השימוש בצג מבוסס displaylink למצב שהוא מוגדר כמסך הראשי.
אני לא בטוח לגבי המסגרת הדיגיטלית שלך, האם קיימים לה דרייברים בלינוקס? איזה מחברים יש לה?
אני דיי בטוח שהדבר אפשרי כיוון שקיימים דרייברים בקרנל לינוקס לשבב של displaylink, הבעיה העיקרית היא שצירוף של הדרייברים עם XORG בלינוקס מגביל את השימוש בצג מבוסס displaylink למצב שהוא מוגדר כמסך הראשי.
אני לא בטוח לגבי המסגרת הדיגיטלית שלך, האם קיימים לה דרייברים בלינוקס? איזה מחברים יש לה?
נראה לי שאני הולך להמתין עם הרכישה, או שיהיה פתרון למשלוח זול או שיהיה ניתן לרכוש מס' לוחות (4 נראה לי מס' נחמד).
אני חייב לציין לטובה את ההיענות הזריזה של ליאון אלקטרוניקה למיילים, הם חזרו אליי פעמיים בזריזות למיילים.
עיקרי התכתובת:
לקוחות פרטיים יכולים לבצע הזמנות דרכם, כאשר אין כפל תשלומים,
בתשלום עבור ליאון אלקטרוניקה מגולם מחיר המוצר, מכס, מע"מ ומשלוח.
יש סף מינימום להזמנה של 100 ש"ח לפני מע"מ ולפני משלוח.
עבור הזמנות נמוכות מ200 ש"ח לפני מע"מ ומשלוח יש דמי טיפול בסך 25 ש"ח.
אין צורך לשלם את 35$ דמי המשלוח שfarnell גובים.
אם לא אוספים את המוצר אז יש לשלם דמי משלוח בסך 37 ש"ח.
עיקרי התכתובת:
לקוחות פרטיים יכולים לבצע הזמנות דרכם, כאשר אין כפל תשלומים,
בתשלום עבור ליאון אלקטרוניקה מגולם מחיר המוצר, מכס, מע"מ ומשלוח.
יש סף מינימום להזמנה של 100 ש"ח לפני מע"מ ולפני משלוח.
עבור הזמנות נמוכות מ200 ש"ח לפני מע"מ ומשלוח יש דמי טיפול בסך 25 ש"ח.
אין צורך לשלם את 35$ דמי המשלוח שfarnell גובים.
אם לא אוספים את המוצר אז יש לשלם דמי משלוח בסך 37 ש"ח.