מישהו יכול לעבור רגע על הפינגים שלי?
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
האמת ,שאין כמו VDSL 
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
האמת? שאין כמו FTTH

נערך לאחרונה על ידי Class889 ב 09/01/2012 23:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
האמת היא שהמצב של האינטרנט בארץ הוא עדיין ..חר*..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
- Niseg
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 282
אתה טועה פה - פינג אפשר לזייף ועושים את זה בכוונה באינטרנט לוויני - קוראים לזה packet spoofing ולרוב משתמשים בזה בTCP בלווינים גיאוסינכרונים כי הlatancy לעבור דרכם הוא כ 230 מילי לכל כיוון (עלייה של 460 בפינג). השיטה היא מאוד פשוטה ויכולה לעבוד גם לפינג.Class889 כתב: פינג אי אפשר לזייף חח.
זה לא שעושים לפינג קאשינג כמו שעושים לההורדה עצמה.
פינג זה פינג....
המערכת עובדת ע"י כך שהנתב לפני הלווין לוקח על עצמו לקבל את הACK של החבילות TCP (הפרוטוקול הכי נפוץ אם אני לא טועה) והוא שולח לך ACK כאילו הצד השני קיבל אותם . זה חשוב כי מתי שיש השהיה גבוה צד אחד יכול לתרגם את זה כpacket loss וזה גורם להורדת קצב בTCP .
בכל מקרה מה שחשוב יותר למשחקים זה יציבות של הפינג ולא רק פינג נמוך. הjitter לרוב יעיף אותך מהשרת באמצע המשחק בזמן שפינג לא מספיק נמוך יכול לגרום לך לעוף על ההתחלה. לפינג יציב וגבוה יחסית אפשר להתרגל בזמן שהjitter יגרום לקפיצות לא הגיוניות ויגרום למשחק להיות בלתי שחיק.
- beller
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
אני לא מתפלא שיש לך בעיות באינטרנט עם כל הפינגווינים האלה שרשמת. יכול להיות שהפינגגוינים דורכים לך על כבל או אוכלים חוטים. אין לך בעיות עם השכנים? הם לא עושים רעש והרבה קקה? מה עם אוכל?
אני ממש מצדיע לך שאתה מוצא זמן גם לטפל בפינגווינים וגם לגלוש באינטרנט. משמח לראות שיש אנשים בארץ שמגדלים לא רק חתולה או כלב, אלא גם פינגווינים. תעלה תמונות שלהם (עם שמות).

אני ממש מצדיע לך שאתה מוצא זמן גם לטפל בפינגווינים וגם לגלוש באינטרנט. משמח לראות שיש אנשים בארץ שמגדלים לא רק חתולה או כלב, אלא גם פינגווינים. תעלה תמונות שלהם (עם שמות).
דני בלר